Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Én ezért szeretem a SwiftKey-t. Ott, ha azt gépelem, hogy esgtegh (most mondtam valamit), akkor is ki fogja találni, hogy mire gondolok.
Szinte gyorsabban írok telefonon, mint PC-n, bár ez az miatt is van, amit írtál. Vagy 3 éve használom és már jobban ismer, mint én magam. Néha nagyon meg tud lepni még most is, amikor személyenként ajánl fel üdvözlést, meg ilyenek. Viszont egyben para is, hogy egy 40MB-os "gép" mennyire ki tud ismerni... #skynet
-
madgie
titán
A NuSenSeveN már telepítésnél is fura, néha akkor sem rak xposed-et, ha bepipálom, de például circle battery-t meg soha nem hozott elő, hiába jelöltem azt be.
De olyan is volt már, hogy az xtended részben aktiválva fél perces fagyással fogadott. Új rendszeren.
Mondjuk ha hanyagolom az xposed/xtended részt, akkor talán nincs vele gond, bá egy rendes circle battery-t el tudnék viselni benne.
-
-
no more
veterán
-
Dot
őstag
...a Wifi lecsatlakozás és a lag is 3. féltől származik amit a 5.0 frissítés után tapasztaltam csak...
Kerek 2 hét után jött vissza a szervizből a telefon.
Azzal adtam le, hogy eldobálja a wifit, lilul a kamera, anyaghibás a hátlap. Mondtam, hogy szerintem a 4.4.2-es androido kéne visszarakni rá.
Ezt csinálták:Van pár alakrész amit nem tudok mi, pl: az 1.? mi az a mylar? meg a többi a kamera és a hangszóró kivételével?!
-
Bounty
tag
Nem először futok bele olyanba, hogy lekorlátoznak mert külföldön vagyok. Nincs rá szükségem, csak megnéztem volna, hogy hogy fut és, hogy milyen a nem warez verzió. Egyébként az NNG azt írja, hogy bárhonnan le lehet tölteni, csak Magyar Google Play account kell hozzá. Kíváncsi lennék milyen az. Attúrtam a google fiókomat, de csak nyelvbeállítast találtam. Ettől függetlenül szép gesztus.
-
madgie
titán
Szélességében szeretnék kisebb ikonokat fent, feleslegesen sok helyet foglal a wifi, térerőjelzés, stb. De mindegy, ezen kívül nagyon jó a One, a fene se hitte volna ,hogy ezt mondom, de a kettővel ezelőtti iPhone 6-omhoz képest is nagyon korrekt ez a masina (míg mondjuk a OnePlus One-t soha nem bírtam megszeretni).
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Az mitöl lehet hogy tegnap 5kor felraktam a telefonom tölteni 7kor még azt irta hogy 5 óra van hátra ahhoz hogy feltöltsön, reggel pedig 99%on fogadott. Elmentem 10 percre itthonról maradt 99%on, adtam neki egy restartot leesett 85%ra, felraktam töltöre azonnal 99% lett és azóta is 99%.
FR-tkb 1,5-2 hete csináltam, akkor visszajöttek azok a programok amiket már 1000 éve használok és nem telepitettem semmi újat.
Ötlet?
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy nem nekem szólt direktbe, de én is kérdeznék párat.
Szóval letöltőttem az általad említett .apk filet már korábban.
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor ezzel a módszerrel lesz S-OFF és unlock bootloader, amit egy szervízelési célból ismét vissza lehet zárni és a szervízben semmit sem vesznek észre, csak annyi lesz a külnbség, hogy a telefon S-OFF lesz.
Jól értem?
A másik, ha a fenti műveletet megcsinálom, akkor a jelenlegi 5.02-ról egy RUU 4.4.4-es rá tudok tenni a telefonra. (Xposed mod miatt).
-
HaZse
őstag
Köszi.
Igazából a 25 dodo nem érdekelne, mert azt kifizetném. A lényeg, hogy valami baj esetén gyári állapotban tudjam a szervízbe leadni.
Tehát ezek szerint van rá lehetőség, hogy a beállítások is fekete háttérrel legyen, aminek feltétele az S-OFF (a későbbi szervízelés miatt) és egy root. És melyik az a ROM, ami ilyen fekete hátterű a beállítások?
-
jeni
félisten
értem de mi van akkor ha a márkaszerviz azt mondja,hogy letelt a 30 nap és a gyártó nem tud alkatrész biztosítani így csere engedélyes a gép. na akkor hova is forduljon az illető ha a bolt 1 éve bezárt?
jobb esetben azt kéri az ügyfél a szerviztől,hogy nem kéri a csereengedélyt mert nem tudja beváltani így ragaszkodik a javításhoz. tehát ebben az esetben is a gyártói garancia sem ér sokat mivel a szerviz nem fogja kifizetni a gép árát,sőt a gyártó sem fogja kifizetni. -
toeki
senior tag
-
Dot
őstag
hmm
úgy látszik az enyém az valami különleges telefon!
2 órája megy 2 órája tűz forró a telefon, de semmi lilulás!!no more ( de a többiek is megnézhetik!
) jobb alul! ( 36 sectől )
-
no more
veterán
Igen, hálózatról, a saját töltőjével töltöm. Tesóméknál töltöttem tegnap Xperia töltővel. Az előbb, amikor megláttam, hogy 82% kihúztam a telefonból is, a hálózatról is, majd visszadugdostam, és most már 94%. Valami pillanatnyi baki lehetett, vagy nem tudom. Mondjuk a beragadt app ötleted magyarázatot adhat a tegnapi merülésre... általában, mire hazaérek melóból 4-fél5-re, 50% minimum szokott maradni. Tegnap alig volt 15%-on...
-
Helmoras
őstag
WoW nagyon penge vagy
Köszönöm szépen, jövő7en kerül hozzám a telefon ha minden jól megy.
2014. 6. havában lett gyártva és bontatlan volt(akku se volt még csontra merülve), csak még függetlenítésre vár(addig nem tudtam tesztprogit elinditani amig ez nincs meg, nem volt vodás kártya nálam), sok hasznos info van itt, majd jó alaposan letesztelgetem mielőtt pénzt adok a masináért, reméljük a legjobbakat
-
-
Dot
őstag
Ahogy látom sokaknak gondja van a 5.0-val
Én csak azt nem értem miért nem engedi a gyártó visszarakni a 4.4-et? miért erőlteti az 5.0??
Oké, mert az újabb ezért biztonságosabb, meg sok-sok $ ölt bele... De hát ha sz@r?!Opera 12.10: telepítés után elindult, futott szépen, majd többet nem indult el. (igen... out of support, nem biztonságos, ne használjam)
Spotify(legfrissebb verzió play automatán frissíti): elindítom hallgatom, jó. Eltelik kis idő, újra szeretném hallgatni, rábökök a play-re de nem indul, pause jel lesz, de nem játszik le semmit. ki kell lőni a "feladatkezelőbe" majd újra elindítani és akkor jó megint egy darabig...
-
jeni
félisten
várom,hogy a VSP Data a cseh javító cég mit csinál majd a telómmal?
03.13-án adtam le ismét az előző nap átvétele után (az USB csatlakozónál a műanyag rész sérüléssel) amúgy fotóval szemléltettem,hogy az első leadáskor készült fotók alapján nem volt ott sérülés.
kíváncsi vagyok arra,hogy karcmentesen kapom majd vissza és cserélik majd a középső műanyag keretet?
ha ennyi ideig van ott akkor nyilván alkatrészre várnak (keret csere) -
clubcore
csendes tag
-
sveczo
tag
-
-
toeki
senior tag
custom kernelem van kangaroo vagy elemental - azt hittem unsecured alapból :S
bootloader zárásnál újra elakadás. Feltettem az adb insecure-t, elinditottam, engedélyeztem, adb shell-t inditva áll egyhelyben, nem jön be a parancssor. Telefonon terminal emulatorba gépelve a bootloader záró parancsot megint permission denied-ot kapok
-
toeki
senior tag
hali
most készülök leadni a kameralilulásos cserére szervizben, ezért nekifogtam gyárira visszaállitani a rendszert de a tampered flag-nél már el is akadtam.leirás alapján végigzongorázva , beirom az echo-s parancsot de permission denied választ kapok rá.
maximus52-es rom, s-off még htcdevvel és moonshine módszerrel végrehajtva anno. -
Greg-77
aktív tag
Köszönöm
Holnap hívom is.
jeni: Szerintem is az hiszen annyira vékony és ott nagyon igénybe van véve, nem is biztos, hogy anyaghiba inkább konstrukciós, de mit bánom én csak ne mondanák, hogy nem rendeltetésszerű használat, ha az esésmiatt lenne akkor az alun is elég csúnyán meglátszana, de a készülékem makulátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest