-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #16658 üzenetére
Hát ez elég rossz hír most kaptam vissza a telomat szervizből sajna 1.54-el pedig direkt irtam nekik, hogy szoftwarehez ne nyuljanak....
Nem tom hogy fogom ezzel kibirni, ha néhány héten belül nem jön rendes SOFF akkor lehet kénytelen leszek garancia vesztes megoldás után nézni -
Xaels
félisten
válasz
csacsi67 #16581 üzenetére
Biztos, hogy nem erre gondolt. Ez egy "szimpla" Wifis megosztás amit a gépen kell eszközölni és nem a telefonon. Ha beállítottad a telefon simán Wifin csatlakozik. Neki meg a DHD-ból megszokott opció hiányzik... "Nekem egy dolog hiányzik, a desire Hd telefonomban volt olyan, h csatlakozni tudtam a telefonnal a számítógép által hasznalt internetre."
-
dave182
senior tag
válasz
csacsi67 #16389 üzenetére
Köszönöm a választ,tudnál esetleg linket a telepítéshez?
Valaki tudja ,hogy a htcdev-ről hogy lehet a bootloadert nyitni?Regisztrálok és utána mi a folyamat?
Más:HTC_001-re nem kellett volna már kijönni a 4.3-nak?Én még mindig nem kaptam,van valaki ilyen CID számú telóval? -
enginev3.0
félisten
válasz
csacsi67 #16367 üzenetére
Most ilyen klónozással próbálkozok, sajnos nem nagy sikerrel, a kutyát elég nehéz odacsalni ahová szeretnénk, ráadásul még azt is csinálja amit a gazdi szeretne, azért nem úgy megy az hogy bumm bekaplak
[link]
A minőség sajnos ilyen, maga a szoftver nem hajlandó jobbat csinálni
(igen a "két kutya" egy és ugyan az a képen) -
djapor96
senior tag
válasz
csacsi67 #16256 üzenetére
Jól értem?
Az S-OFF/ON az a bootloader nyitott ill zárt állapotát jelenti, ahol az OFF a nyitott?
A "Tampered" felirat az ami a Samsungnál a sárga háromszög bootoláskor?
1.44-es hboot mellett ha buherálom, akkor nekem nem kel a htcdev.com-ra regisztrálnom?
OTA frissítéssel frissul a bootloader is, azaz ha nem akarom bukni, akkor csak "főzött" romot tehetek fel?
Ha flashelem a főzött ROM-ot akkor a bootloader nem változik?A CID ha jól értem területi kód, adott CIDdel rendelekző one-ra csak a saját területi ROM rakható? A SuperCID ez kerüli meg? Ez flashelt romoknál is érvényes?
Egyenlőre ennyi....
-
Gulyopapa
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
csacsi67 #15758 üzenetére
Csak azért kérdezem , mert venni akarok a szolgáltatómtól egy ONE-t (legalábbis gondolkodom rajta)
Nos ez előtt az ONE X Plus volt , de hiába javítás stb , nem volt képes a kocsiról annyit tölteni , amennyit megevett a navigáció alatt! Másik problémám az volt , hogy GSM boltban vettem függetlenül ( valami kínai piacra gyártott volt)és meg is jött rá szépen a frissítés. Majd mikor egyszer vissza állítottam , onnantól kezdve nem tudtam magyarosítani , mert az eddig használt megoldás rootot kért. Nos ezt nem akartam és görcsölni sem a megoldáson. Eladtam , de ha ezzel is így szívok , akkor nem veszek HTC-t. Nem tudom vannak e még olyan problémái ami miatt meg kell gondoljam a vásárlást. Sajnos sok lehetőségem nincs. HTC , Samsung , Sony . A Galaxy 3 már nem jött be. 4-est nem ismerem. Sonym sosem volt. -
Gulyopapa
addikt
válasz
csacsi67 #15754 üzenetére
Köszi!
Csak nálam az appokban (blinkfeednél ) nincs bent a HTC Share.
Ez lett volna kérdés hogy hogy lehet azt oda bevarázsolni.
Tehát témakörök és szolgáltatások > Alkalmazások > itt nekem csak ezek vannak : Naptár, Galéria, Gyermek mód, TV ...
Na most ha a BF-nél az Alkalmazásokat jelölöm be,- mint megjelenítendő tartalmat -, akkor nem jelenik meg semmi csak a súgó ... -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
csacsi67 #15496 üzenetére
nem találtam sajnos,pedig kerestem.
(#15498) AdamJ:::nem tudom,ahhoz használnom kellene a készüléket pár napot.
(#15499) Avicularia:néztem a note3-at is,az sem egy kis darab.
de tény hogy brutál nagyok.
de a sony szinvilága nagyon bejön.
ahogy olvasom az akku a sony-nál sem világbajnok,a kamera meg hiába 20mp,ha gyenge képminőség társul mellé.
(olvastam tesztoldalon,nem saját tapasztalat) -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #14506 üzenetére
van 2 hox a csaladban, mindketto nyitott. (mint ismert a tegras verzional csak dev johet szoba)
a lenyeg az egyik kijelzoje besargult es bevittem Budaorsre a szerizbe.
elotte gyari allapotra tettem, csak a hbootnal jelezte a "relocked" -det.
garanciaban csereltek a kijelzot, az akkut, a hangero gombokat es a hangszorot is.
en sajat tapasztalatomnak hiszek, es az e teren igen pozitiv.
ha egy teljesen gyari allapotra visszaallitott one eseteben kimutathato nyoma nincs a nyitasnak, (hboot verzio is rendben van es locked felirat van) raadasul meg egy gyari ota-s frissitesen is atesett kizartnak tartom azt, hogy azt mondana a szerviz, hogy nem javitom mert, a mi nyilvantartasunk szerint xy napon nyitva volt a bootloader.
es ezt hogyan igazolja?
mindegy nem vonom ketsegbe az allitasaidat, es nem akarok vitazni, de pl. a samsung romolasrol is szajrol szajra ment az, hogy a szerviz latja visszaalitas utan is, hogy hanyszor ugrott a beepitett szamlalo, vagyis, hanyszor volt fozott rom felteve (pontosabban odinos kernelcsere).
tenyszeruen cafolta ezt a szervizes mind nekem anno szemelyesen, mind pedig egy itteni forumtars, aki a telemaxnal dolgozik telefon javitokent.
ettol fuggetlenul mindenki azt csinal a telefonjaval, amit akar! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #14453 üzenetére
ezt azért megnézném, hogy a HTC egyenként vizsgálja, hogy az adott telefon bootloadere nyitva van-e vagy sem....
a másik dolog, hogy ezt hogyan teszi?
a harmadik dolog pedig szerintem az, hogy a garancia megvonását igazolnia kell, hiszen az akár polgári pert is vonhat maga után.
az s-off -olt készüléknél ezt kizárt, hogy meg tudná "mutatni", hiszen ezen módszernek semmi köze nincs a HTC-hez, ellentétben a htc dev-es nyitás esetén.
annál spec. igazolható a bootloader nyitás, de a garancia ebben az esetben sem vonható meg automatikusan, hiszen szintén jogi kérdés az, hogy egy szoftveres "manipulálás" miként hathat ki pl. egy kijelző sárgulásra... -
enginev3.0
félisten
-
k.arnold
tag
válasz
csacsi67 #14050 üzenetére
Sziasztok! Itt vagyok újra a HTC One készülékemmel. Írtam a hivatalos HTC-nek, hogy miért nem is tudom 4.1.2-ről frissíteni a telefont 4.2.2-re legalább. Megadtam az imei számomat nekik, és ezt a választ kaptam:
""Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem Gizella, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám alapján rendszerünkben készüléke egy svájci, ezen belül is az ottani Oange szolgáltatóhoz rendelt telefonként jelenik meg.
Ezáltal a szoftverfrissítés lehetséges, hogy nem is lesz elérhető erre a telefonra.Továbbá felhívnám figyelmét, hogy ez a telefon 2013 szeptember 8-ig kétszer volt már szervízben, melyből egyszer felújították a készüléket teljesen.
Ha további segitségre van szüksége a készülékével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Kérem minden esetben mellékelje a készülék IMEI és sorozatszámat. Mind a két adat megtalálható az akkumlátor alatt, vagy a Beállítások/Telefoninformáció/ menüben.
"""-.- ?
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13501 üzenetére
Nem gondolom, h ez vita...Meglehet a dolgokat ésszerűen is beszélni. Amíg csak ide jutunk el, addig gond egy szál sem.
Egyébként aki egy logó végett ennyire odavan, annak nem szabad ilyen drága telefont vennie, mert minden apró kis dolog sokként fogja érni. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Tudom húzós dolog, ha valaki ennyi pénzt költ és csak a gondok akadnak, de ez előfordulhat más márkákkal is. És ebben ugye nincs vita, lehet Samsung, iPhone, Nokia, vagy akár a jelenlévő HTC.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13499 üzenetére
De hiába cseréltetem ki, tudom, h a másik is lefog kopni. Na meg egy 100 ezres telefont ne hasonlítsunk milliós nagyságrendű autókhoz. Azért teljesen másról szól a téma. Nem gondolom, h a telefon csúnyább vagy csúnya lenne a beats logo nélkül, és a működését sem befolyásolja. Nyilván ha a HTC felirat esne le a hátlapon, attól már agyfaxt kapnék én is
Ahogy az Autóról sem a kocsi neve kopik le, de lehet egy mellé pakolt matrica ugyan úgy lekopik és nem indulsz vele ez végett a szervizbe..
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13496 üzenetére
De könyörgöm, itt most nem magáról az Androidról, hanem márkákról beszéltetek. Mi köze az Androidnak ahhoz, h a telefon milyen minőséget képvisel? Ez azt jelenti, ha valamin android van és nem IOS akkor az csak szar lehet? Mert ez nekem nagyon annak tűnik az olvasottak alapján. Ha a droid maga mint operációs rendszer gyenge azzal nincs mit tenni, de ezért ne a telefonokat húzzuk le..A szoftveres problémák a szoftverben keresendők, na meg persze az optimalizálásban is. De én pld soha nem mentem az iPhone topikba az iPhone termékeket kritizálni, lebecsmérelni, fikázni. Még akkor sem, ha netalán valami negatív dolgot tapasztaltam, láttam, olvastam. Egyszerűen kezd már unalmas lenni az olyan olvasnivaló ahol minden mondat valami problémával, nyűggel kezdődik. Nyilván vannak hibák, hol itt hol ott, de nem értem miért kell ezt katasztrófaként megélni és kezelni. Főleg egy olyan topikban olyan embernek aki nem One , hanem mondjuk pld Samsung vagy iPhone tulajdonos.
Nekem is lekopott a Beats Audio felirat, csak annyi a különbség, hogy én lexarom, nem érdekel. Nem azért vettem , mert rajta egy vacak festett logó, aki ráadásul már ki is vált a cégtől.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
-
adodaniel
őstag
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
A hibák többsége egyébként az első szériás One-okra a jellemzőbb szerintem. Kérdem én, az iPhone-okkal nem szokott gond lenni? Antennagate, 5-nél is voltak kopásproblémák az elején, kieső Home gomb... stb. Samsungokkal is vannak gondok, szóval amit írtál, így ebben a formában nem teljesen igaz szvsz.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #11497 üzenetére
Érdekes, hogy azt írják a szolgáltatót éri a kár, amikor a telot letiltják, szóval a vásárló is szív.
Mellesleg én is kéz alól vettem telót, elv. speedshopban dolgozótol de volt adásvételi, személyi, lakcímkártya ellenőrzés, tanúk stb. + adott speedshoppos cuccokat, garijegyet szóval remélem nem vágott át.
1 hónapja vettem, bontatlanul 130 ért (természetesen független). -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10605 üzenetére
Ebben igazad van, de alapvetően a 4S és az i5 működési sebessége közel azonos, ill nincs számottevő különbség. Össze lehetett volna hasonlítani az i5-tel is, ami max aksiban lett volna jobb az összehasonlítást tekintve. Persze jobb telefon az i5 mint az i4S, de szerintem általános összehasonlításban simán lehet i4S vs One. Nem nyers erőről volt szó, és benchmark ill 3D teljesítményről játékok alatt, ahol számíthat a 4S i5 közötti különbség. Amiket leírt, és amik nem tetszettek neki, azok i5 alatt is fennálló hibák lennének.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem.
Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás. -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
"Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon."
Ezt miből is szűrted le?
"Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták"
Mások azt is mondták hogy szereted rózsaszín tangában riszálni a hátsódat. Ilyen alapon akkor ezt kezelhetem tényként nem?
Végül is...Ha mások ezt mondták, biztos úgy is van.
Azt meg végképp nem értem mi üt és mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest