- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
csacsi67 #15758 üzenetére
Csak azért kérdezem , mert venni akarok a szolgáltatómtól egy ONE-t (legalábbis gondolkodom rajta)
Nos ez előtt az ONE X Plus volt , de hiába javítás stb , nem volt képes a kocsiról annyit tölteni , amennyit megevett a navigáció alatt! Másik problémám az volt , hogy GSM boltban vettem függetlenül ( valami kínai piacra gyártott volt)és meg is jött rá szépen a frissítés. Majd mikor egyszer vissza állítottam , onnantól kezdve nem tudtam magyarosítani , mert az eddig használt megoldás rootot kért. Nos ezt nem akartam és görcsölni sem a megoldáson. Eladtam , de ha ezzel is így szívok , akkor nem veszek HTC-t. Nem tudom vannak e még olyan problémái ami miatt meg kell gondoljam a vásárlást. Sajnos sok lehetőségem nincs. HTC , Samsung , Sony . A Galaxy 3 már nem jött be. 4-est nem ismerem. Sonym sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest