Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest