- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Gulyopapa #16524 üzenetére
Nem akkor, amikor feloldod a képernyő zárat?
(#16542) Lajki
Bugatti Two way -
Derrewyn
senior tag
válasz
Gulyopapa #16536 üzenetére
A "pattogás" amire te gondolsz, az a hang, amikor kikapcsol a hangszóró. Indíts el valamit, aminek van hangja, állítsd le és tedd a füled a hangszóróhoz. Pár másodpercig statikus zörej, aztán kikapcsol. Ezt lehet hallani, ha néma csöndben vagy, jó a füled és figyelsz is.
-
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #16508 üzenetére
Kisebb kép esetleg? Ezt még majdnem éppen látom is..
(ja látom, hogy szerkesztetted, akkor én is szerkesztem ezt..
szóval küzdesz a nagy képpel, az jó jel.)
Xaels:
Láttam nemrég 1 videót, erről amit Te raktál ki. Vagyis akkor csak 1 koncepció,
bemutató videó volt, hogy milyen lehetne...
Már akkor sem tetszett, szóval remélem a motorola nem indít el semmit, mert
aztán a többi gyártó meg követi... 1 bolond százat csinál. -
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #16436 üzenetére
Itt részletesen le van írva, hogy mit tud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023Amit a készítő is kiemelt, hogy ez a gyári rom javított változata, nincs látható különbség.
Tulajdonképpen jobban van optimalizálva.Ennél a hardvernél a mindennapokban ez szinte észrevehetetlen.
Mégis miért használom:
- telepítés közben (Aroma installer) eldöntheted, hogy telepítesz vagy kihagysz részeket
- tartalmazza az Xposed keretrendszert, amivel különféle modulokat lehet egyszerűen feltelepíteni, amelyek egyébként rom cserével vagy egyéb körülményes módon vitelezhetőek ki (pl. lezárt képernyővel is működő NFC, az új NFC ikon eltüntetés a státusz sávból, hívásrögzítés)
- gyorsabban frissítik (amint, a Google v. a HTC kiadja a frissítést) -
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #16405 üzenetére
Nem tudom, szerintem egy normal tempos videot amin van hang, folyamataba lassitasz a hanggal egyutt az valahogy hatasosabb. De ez lehet csak az en velemenyem.
Es mintha azt olvastam volna valahol, hogy az 5s hanggal lassit, ezert felteteleztem, hogy talan beletettek.
-
-
Laca1212
őstag
válasz
Gulyopapa #16143 üzenetére
[RTL Most]
Megnéznéd nálad mekkora képet játszik le? 4. 2-vel jó volt... -
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #16068 üzenetére
"RSS
Finally, one of the big points to highlight about BlinkFeed is that you can now source content from RSS feeds. If you have a favourite website offering a feed, you can add that to the mix, meaning that BlinkFeed is much more customisable.
HTC Sense 5.5 review
It's a little raw at the moment, because images are simply square, but the important thing is that you finally get to add exactly what you want.
It does this via an app called BlinkFeed RSS, which appears as an option when you hit an RSS link in a browser. Conveniently it works from Chrome or HTC's own browser, meaning that BlinkFeed can easily become an RSS reader if you want it to." - Forrás
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #15977 üzenetére
Az igazat meg vallom meginogtam én is egy kicsi a G2 és a Z1 miatt.Aztán eszembe jutott,hogy az LG a frissítéseket magasról le..... .Tipikus esete a 4X HD abból volt kettőm még ma is 4.1 van rajta. A Sony meg elvetve a rossz szoftverek miatt és a szoftveres gombok miatt a fölbontás nem az ami. Sajnos 60 ba léptem eddig évi 4-5 aktuális modell,de nálam eddig ez vitte a pálmát,tehát tutira marad. Jöhet bármi csoda.
Balika:
Köszi igazán csak meg jegyezni kívántam a fórumtárs le írását. Az SGS 2 óta ismerem na nem személyesen . Tisztelem amit ír és a tudását, ebből fakadóan viszont szereti le nézni a másikat.
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #15756 üzenetére
Galérián belül van a legutolsó. Oda tegyél egy pipát majd nyisd meg a galériát.
SimonYana: Nincs benne tapasztalatom de szerintem a magyar szolgáltatosakra ha nem nyitod a bootloadert nem tudsz semmi más roomot fel rakni csak amit a szolgálató jováhagyott abban meg kell lenni az adott nyelvnek.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Gulyopapa #15716 üzenetére
Viszont igaza van, naponta jönnek a kérdések, mindig van valaki, aki szépen megválaszolja, és 10 hozzászólással lejjebb újra jön a kérdés és/vagy valaki olyasmit ír, ami nem igaz.
Itt egy újabb morzsa: [link]
Itt egy másik: [link]Tessék várni türelemmel, nem lesz itt gyorsabban, mert naponta megkérdi valaki...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Gulyopapa #15708 üzenetére
Szerintem az alkalmazás erről elég pontos információt ad...
"A HTC távvezérlő a TV, a végponti egység és a házimozi távvezérlőit egyetlen, egyszerűen használható távvezérlőbe egyesíti."
Ha arra irányult a kérdésed, hogy az infraport jó-e másra, akkor igen, pl. Nikon DSLR távvezérlő is van Google Play-en.
[link] -
válasz
Gulyopapa #15651 üzenetére
Egyszerűbb egyébként, ha a képként beszúrás után rálinkeled a kép URL-jét. Tehát vágólapra másolod pl. a Képfeltöltésre töltött kép linkjét, majd a hozzászólás írásánál katt a Kép gombra, beilleszted az URL-t, majd a fórum által készített kódot ([IMG....stb) kijelölöd, aztán katt a Link gombra, és oda is beilleszted az URL-t, így a fórum által lekicsinyített kép hivatkozik a teljes méretű képre, és akkor kattintással nagyítható.
Így:
-
deph
tag
válasz
Gulyopapa #15467 üzenetére
"Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: a készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3."A témaindítóban benn van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged