- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Loboda #23171 üzenetére
Ezt a két koppintásos élesztés marhára meg lehet ám szokni.
Váltva használom a Lumia 1020, LG G2, ONE triót, amiben ugye az előbbi kettő alapból tudja. A napokban percekig kopogtattam a ONE-t, mire rájöttem, hogy elfelejtettem visszarakni a Bulletproof-ot egy rom csere után.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Sajnos nem osztom a velemenyed.
1.
Korabbi one-omat revone-vel nyitottam.
Semmilyen frissites nem jott, mig vissza nem zartam a telefont, akkor viszont azonnal.2.
Most jottem haza a forumtars one-jat ugykodtuk meg.
Csak kivancsisagbol lekertuk ismet arra a telefonra a sajat e-mail cimemre a bin kodot.
Minden tovabbi nelkul kaptunk ujat!(#22566) KBP !
Igen, de a 2.6.3.3-as recovery feltetlenul kell! -
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Te tudod nagyon jol ,hogy mibe voltam benne a bin ügybe nekem sem küldte el.Én is ezt tudom erösiteni mumk1 is ugyan ezt mondta amikor én nem kaptam meg amit Te mondasz.Ugy sikerült rá 1 hétre megszereznem a volt tulajtól.
Valamint gondolom arra is emlékszel amikor rosszul zártam vissza a bootloadert a google tárhely miatt , ha akkor nincs s-offom van egy téglám.
-
csacsi67
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #21568 üzenetére
Félreértetted.
Az a baj, hogy nagyon sok usernél a root sikerül, de az s-off nem.
Egy ötletként gondoltam, hogy lehet működne, ha kevernénk a temproot-ot a rumrunner-rel, vagyis amikor lefut a root (addig általában működik) azután valahogy a rumrunnrrel pedig s-off-olni kellene a készüléket... -
WinZol
aktív tag
válasz
Loboda #20876 üzenetére
Üdv!
Kelle egy kis segítség!
Adott egy T-től veltt SIM Lockos One amin most custom rom van (Insertcoin 7.0.6)
Jó pénzért a szolgálató adott egy 8 jegyű kódot, amit be kell pötyögni, ha
először teszek bele idegen (nem T-s kártyát) és utána már soha többet nem kér semmit.
Sajna a kódot nem eszi meg a telefon.Azt mondták hogy valszeg a custom ROM miattt van.
Hogyan tudok visszarakni egy eredeti rendszert, amíg megeszi
a kódot?
Ja és nem utolsó sorban hogyan tudom utána visszarakni a jelenlegi rendszeremet?Járt már valaki hasonlóan?
Köszi
WinZol
-
makosrepas
tag
válasz
Loboda #20146 üzenetére
(#20145) HUTCHDB: nincs advanced menü
Loboda: Nincs olyan hogy sd tár wipe. Viszont a gyári recoveryben sárga üzenet is fogad, hogy:
Mount SDCARD failed 1,2,3,4,5 time
Can not mount SD card (No such file or directory)El nem tudom képzelni mit csináltak ezzel a készülékkel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #20139 üzenetére
hat a locked utan elegge furcsa a dolog...
gyari rendszert en meg beallitasok menuben megfagyni nem lattam...(#20140) makosrepas!
csak a nevjegyre kattittasnal fogad feher ures kepernyo?
en meg annyit tanacsolok, hogy torold a belso tarhelyet is, barmi okozhat kavarodast.
elotte ments!!!! -
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #19771 üzenetére
Na az ilyenek miatt nem merem én se nyitni Dev-vel, illetve még a 2. év végén még beruháztam volna egy ingyen aksicserére a garancia keretein belül
(mivel gariztatásnál az aksicsere mindig megtörténik).
Amugy a garivesztés- nem vesztésre még annyit reagánék, hogy ha a bolt azt mondja, hogy garanciavesztés van, de a magyar jog szerint ilyet nem lehet csinálni, akkor se tudsz mit tenni, mert ha el is éred hogy kivigyék gariztatni (és ha perre kerül a sor egy 130k s telefon miatt, akkor az szerintem sokkal többe kerül ennél, illetve sokkal több idő). akkor még mindig kérdés, hogy külföldön megcsinálják e neked. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #19558 üzenetére
en csak visszatettem az arhd-t.
valahogy jobbnak erzem.
hiaba vettem fel a procit a viperben es inditottam ujra a telefont csak, csak voltak reccenesek, amik nincsenek az arhd-ben.
azert csinaltam nandroid mentest a viperrol, jol fog az meg jonni, ha jon egy ota frissites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest