Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kiskopika #17809 üzenetére
Egyrészt a Google fióknál ki kell kapcsolni a Google fotók és a Picasa GLR plugin szinkronizálását, majd az Alkalmazásokban kilőni a GLR plugint, majd szintén itt a Galéria adatait törölni (ez nem a helyben és az egyéb meghajtókon tárolt képeket törli természetesen), és utána már nem jelenik meg a Picasa mappa az Albumok között.
-
válasz
Kiskopika #17791 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Merthogy "még mindig őrzöd annak a r*hadt k*rvának a képeit???!". Mondom, mi he? Jaa, jéé, nézd már, az új teló leszinkronizálta a pikazalbumaimat... izé, azt sem tudtam, hogy létezik még. De nőnek ilyeneket, hogy szinkron meg pikaza, érted... Szal javasolt az inkriminált képeket picasa-ról törölni, és akkor nincs gond.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika #17644 üzenetére
Jah.
a 4.3-ban a legnagyobb szívás az akku merülés.Előtte napi 1szer, ha sokat használtam napi 2szer töltöttem.
Bár a második az csak rátöltés volt, hogy maxon legyen.Most a 4.3-al napi 3szor töltöm. Jó igaz nem merül le teljesen, meg van amikor nem is bírom
feltölteni 100%-ra, mert nincs időm, de a lényeg, érezhetően jobban merül. És nem csak ha nem
nyúlok hozzá, hanem ha használom is.Tegnap, délben felnyomtam 100%-ra, a budin zenét hallgattam rajta, meg játszottam a
puding monsters-el 15 percet. Ami nem 1 nagy "gépigényű" játék.
És lement 90%-ra. Automata fényerőn, szóval nem is maxon volt...
Ez ha úgy kiszorzom, 150 perc, 2,5 óra. Az elég gyengének tűnik, régebben azért nem volt ilyen...remélem hamarosan jön valami patch, mert ez így gáz.
Amúgy 1 kérdés:
Nagyon tetszik ez a diktálós dolog, főleg smseknél használom.
De hogy lehet vele írásjelet rakatni?
Ha mondom hogy pont, akkor odaírja hogy "pont", ha vesszőt mondok, akkor dettó.
Na nem pont, hanem "vessző".
Van erre valami megoldás, módszer? -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a szervizükkel, igaz irtam nekik egy angol levelet, kis színes ábrákkal, meg rajzocskállal, hogy mi a gond (nem akartam semmiképpen még 5x visszaküldeni) amit mellékeltem a telefonnal.
Gyakorlatilag mindent amit lehetett kicseréltek rajta (összesen 9 dolgot cseréltek a készülékben pl, LCD, aksi, kamera stb..).
Visszakaptam, jobb mint ujkorában, a kamera még Auto ISO-ban sem vörösödik el, pedig azt hittem ez természetes. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Jól látom, hogy asztalra letett kameránál kifogásolod, hogy nem látszik semmi a képen?
Már nem azért de ezt nem nevezném hibának, mert nem valós körülményeket tükröz. Ennyi erővel szar az összes autó, ami nem indul behúzott kézifékkel...
Ilyen képet gyakorlatilag az összes One (és szvsz más telefonok, de akár fényképezőgépek) esetében is lehet készíteni, belekényszeríted egy olyan helyzetbe, amikor annyira kevés fényt kap a szenzor, hogy érdemi képet nem is tudna már készíteni... -
kazsolt
tag
válasz
Kiskopika #16630 üzenetére
Tudjátok mi a röhej.... hogy tudnak ragasztósra megcsinálni egy telefont, ilyen mérnököket, vagy meg minőségügyiseket... nevetséges. Nem hinném, hogy olyan nehéz lett vna pár csavart beleverni. Mi lesz ha nem lesz már gari? ház csere stb.... a gatyája is rámegy az egyednek.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
Pár napja észrevettem, hogy (mintha) jobban merülne a telefonom.
Most is 90%-on van az aksi, és 3 óra 30 perce töltöttem...
És szinte egyáltalán nem is nyomkodtam... Wifi állandóan be van kapcsolva,
de eddig is be volt.. Szóval akkor 33 óra alatt most lemerülne teljesen úgy, hogy nem is nagyon buzerálom.
Eddig meg ha nem bántottam, simán kibírta a 2 napot. A második este is még 30% környékén volt az aksi.
(de akkor valóban nem nagyon nyomkodtam)
Mi miatt lehet ez? Új programot nem nagyon telepítettem rá, kb azok vannak rajta, amik eddig is, esetleg kevesebb...Hopp, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés, csak hát így sikerült.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
"Dear Tápai Koppány,
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Sajnálom, hogy a telefonon végzett javítások nem jártak sikerrel. Kérését miszerint szeretné a telefon cseréjét a mellékelt képpel együtt továbbítottam.
A gyártó által kínált megoldásról telefonon fogom értesíteni a következő néhány nap folyamán. Köszönöm a türelmét."Ezt a választ kaptam a HTC-től, megjegyzem meglepően gyorsan reagáltak, kíváncsi leszek a gyártó által javasolt megoldásokra.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kiskopika #16449 üzenetére
Ez se igazán így szokott lenni, hiszen akkor 3x lekaparom a beats feliratot és máris kérhetném a csere telefont?
Általában 3 főalkatrész csere után szoktak cserélni.
Azért általában és szoktak, mert nem igazán van pontos meghatározás rá.Mi számít főalkatrésznek?
Az alaplap biztosan, a többi a gyártó/forgalmazó/áruson múlik, de például vicces módon egy érintős telefonnál a digitizer nem számít annak. -
Valkűr
addikt
válasz
Kiskopika #16009 üzenetére
Azt épp most néztem...Bekerült az 1600 ISO is, vagy az eddig is volt? Nekem nem tünt fel, ellenben lila bizony esti képeknél, ha nem használsz vakut. És ahogy észrevettem eddig nekem ISO100 nem lilult, most viszont ott is lilul és már nem csak sötétben hanem árnyékosabb résznél is.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15635 üzenetére
az sem érdekel ha fizetni kellene érte,mivel a szerviz előtt voltam a biztosítómnál és elmondtam,hogy kiesett a zsebemből a készülék,és le van zúzva pár helyen.
mondták semmi gond,küld szervizbe és ők állják az összes garin felüli javítást.
a hibákat az átvevő srác felírta,erre csak egy dolgot javítottak.
na mindegy most már,max eladom,azt veszek másikat. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ilyen munkát nem lehet csinálni egy szerviznek, se ha fizetek érte, se ha szerződéses garancia. Ha pedig ez azért van mert úgy tervezték hogy nem javítható, akkor nem értem miért próbálkoznak vele ha a vége úgyis csere lesz, mert én addig nem nyugszom, amíg egy hibátlan gépet nem kapok. Legközelebb el se hozom, ha szar lesz.
A képel kapcsolatba meg csak annyit, hogy sötétben csinálta a függönyös képet. Tehát nem a vaku torzított rajta
Közbe eszembe jutott hogy már rég keresek egy olyan programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g-én, működő kijelzőnél, pedig a 3g részesíti előnyben, létezik ilyen? Eddig csak olyat találtam ami kikapcsolt esettben a teljes adatkapcsolatot kikapcsolta, de én szeretném, ha akkor azért még az maileket, és üzeneteket megkapnám. Ahhoz nem kell gyors net hogy a zsebembe lapuljon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Pont ma csináltam egy teljes sötétségben lévő képet, viszonylag nagy tárgy (villamos szemből, fényező műhelyben), vakuval, és pont olyan lett mint amit talán Te raktál be ide, hogy lett rajta egy fehér függöny, sajnos töröltem, de olyan volt mint a Tiéd, kétszer is csináltam, mind a kettő olyan lett
Azt sem tudom, hogy ez hogy lett ennyire életlen [link]
Mondjuk direkt a holdra fókuszáltam, az aluljáróból semmi sem látszik, de a kerítés utolsó oszlopai is elég gyengék lettek -
Ed Parker
nagyúr
válasz
nyilván pont leßarom mennyi dolguk van, a garis szerviz,az nem egy jófejűség,hanem egy szerződésben vállalt dolog,így nem kellene gány munkát végezniük.
az egészben csak az az elszomorító,hogy már eleve újonnan sem volt egy tökéletes példány és ezen a szerviz bizonyos részeken csak rontott. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15564 üzenetére
balfaß módon lett visszaragasztva a kijelző,gyakorlatilag a 4 sarkából a kamera felőli sarok van egy síkban a házzal,az összes többi kiemelkedik a síkból kb 0,2-0,4mm-t. de mielőtt elment a szervizbe durvább volt a bal felső sarok.
aztán a hangerő gomb és a kijelző között tátong teljes szélességben egy majd 1mm-es rés,onnan valszeg kihagytak valamit,mert emlékeim szerint oldalról nem lehet belelátni a készülékbe.
a ház ugyanolyan karcos,a felirat kopott és az akksi is a régi.
a bekapcsoló gomb jobbra lejt,így arrol az oldalról be sem lehet kapcsolni,de erre rájött a htc is,mert a maxon már oldalra rakták ezt a gombot.
gyakorlatilag csak a hangszórókat cserélték,de ez is van feltüntetve a munkalapon,habár én jeleztem az igényeimet.tróger munkát végeztek,de legalább gyorsak voltak.
-
Derrewyn
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15397 üzenetére
nah szóval itt van végre a link az előbb nem sikerült http://rcpilot.hu/users/3238/19716/b_201310161758088846.jpg
http://rcpilot.hu/users/3238/19716/b_201310161758414350.jpgA másodiknál kevesebb a lila de a fehér szúnyogháló megmaradt. Feél sötét szobában, egy olvasó lámpa világít hátulról.
-
Avicularia
veterán
válasz
Kiskopika #15381 üzenetére
Nekem ugyanez van Svédországban. Beküldtem kamerahibával és visszakaptam ugyanolyan sz@rul ,javítás nélkül. A svéd htc csak vonogatta a vállát, nem érdekelte őket, hogy lehúzták egy javítás árával. Egy dolgot ajánlottak, hogy küldjem be javításra megint. A szolgáltató boltjában mondták, mikor hétfőn leadtam megint, hogy elvileg ha 2x ugyanaz a hiba akkor csere. Bár múltkor meg azt mondták, hogy ilyen esetben szabadon választhatok az összes telefonjuk közül. (Megfordult a fejemben, hogy jó lenne megint hibásan visszakapni és kérni egy note3-at)
-
válasz
Kiskopika #15332 üzenetére
Nekem is ezt csinálja sötétben, de különösebben nem zavar a dolog, nem nagyon szoktam telefonnal fotózni, pláne nem sötétben. Több helyen olvastam, hogy a 4.3-asra való frissítés meg fogja oldani a problémát, illetve, hogy nem hardveres gond, ezért a kamera cseréje jellemzően nem orvosolja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest