Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Kiskopika
üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika
üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!