- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Garmin fenix 2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest