- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Persze! Igaz már pár hónapja galaxy nexusom van, de ezen is és azon is csak cm nightlyt használok/használtam. Kernelezgetni nem kernelezgetek, mert a "gyárijával" a leggyorsabb és legstabilabb, fölösleges hozzányúlni. GN-on húzni nem lehet a procit, de szerintem fölösleges is... NS-en meg azt hiszem 1.2re lehet húzgálni.
-
szponzor
senior tag
Megkerestem ezt a hsz-t!
Ránéztem az általam használt beállításokkal (@1200 MHz, smartassV2) AnTuTu-val a CM 9 RC 1 + Matr1x 22.0 kombóra, és dobott rá közel 3400 pontot, ami ezen a beállításon kevés ROM+kernel-nél közelíti meg.
Gondoltam, hogy egy teszt erejéig "megrángatom" kicsit, felraktam 1460 MHz-re. A 3D tesztnél le is fagyott, restart után kapott egy kis feszültséget és úgy már lefutott a teszt, aminél 3835 pontot kaptam
Bár a te eredményedet nem veri, nekem eddig ez a legjobb ICS alatt.Melyik i/o scheduler ajánlott a smartassV2 mellé Nexus S-en?
Domy: Köszi, én meg a matr1xkernels.com-on vártam a changelog-ot...be is raktam könyvjelzők közé ezt a thread-et. Remélem, hogy a changelog szerinti stabilitás növelés meg fog mutatkozni majd a telefonon is.
-
Domy
aktív tag
Nem tudom mennyire segítség, kis google kereséssel ezt találtam még: [link]
Esetleg ha valakinek van tapasztalata fólia ügyben, megoszthatná velünk.
Valami matt, vagy tükröződésmentes bevonat nem lenne rossz, ha clear-black fóliát találnánk valahol, az még komolyabb lenne
-
havri1
félisten
Vissza kellett raknom a SG-NS-ICS_27022012_HIGH_HZ(Steve-Garon) kernelt, mert az 1.4 es Sparkernel, bár baromi gyors, akadásmentes, de 7 óra alatt leszívta az akksim. (mondjuk végig neteztem).
A másikkal (SG-NS-ICS_27022012_HIGH_HZ(Steve-Garon) ) kibírta délután 4ig ugyanígy netezve, de akadozgat.. -
szponzor
senior tag
-
kolosanyi
veterán
A Deep Idle neve elég beszédes.
Arra jó, hogy a lehető legjobban visszaveszi a procit, tehát a beállított skálázás alá még. Előnye, hogy jobban bírja az akksi készenlétben, hátránya, hogy feloldás után kell neki egy kis idő (1-2 másodperc), mire magához tér, addig kicsit lassabb.
-
Dzsuri89
őstag
Az, hogy nagy sz@rban vagyok-e, függ a lyuk számától.
Amúgy a telefonos problémára visszatérve. Eddig ezt a hibajelenséget csakis APEX, illetve CM9 alatt tapasztaltam, de lehet volt még más ICS alapú főzött romnál is. Gyári 4.0.4.-nél tökéletesen működikk és az összes Gingerbread alapú főzött romnál.
Mondanám, hogy okozhatja a fólia is, de ha gyári 4.0.4. alatt nem jött elő a hiba, akkor itt se kéne...Nincs valami mocskos beállítás a menüben, amit ha kikapcsolok, akkor megjavul?
(#16568) jackbacsi87
Kikapcsolt auto fényerőnél is szarakodik nálad a főnyerő?
-
jackbacsi87
senior tag
Ilyen problémám még nem volt.
Az automata fényállítást nem is nagyon használom, szóval ez még nem válóok.Viszont ha hosszabb ideig nem használom, és megint nem tudom életre kelteni...na akkor!
Wipe dalvik cash, wipe data factory, wipe cash, format sd, aztán fel rom,gapps,matr1x....és ugyan úgy váltja a fényerőt.
-
Dzsuri89
őstag
Nem nekem szólt a kérdés, de mivel én is szenvedek a hibában ezért írok.
Tegnap lefekvés előtt kicsit lökdöstem a golyókat a lyukba (nem kell "rosszra" gondolni), szóval golfoztam és nagyon irritáló volt, hogy hol genyge, hol pedig vakító fényerejű volt a kijelző. :S Ez a jelenség előjöhet másodpercek alatt is.
Super Stickman Golf a játék neve. -
nexusking
aktív tag
Ugyanezt a romot használom jelenleg, nekem az Antutu 1300MHz-en 3528-at adott.
Az viszont fontos lenne, hogy ha huzamosabb ideig 1300MHz-en van a max órajel, az nem károsíthatja a processzort?
Mennyire van hatással az üzemidőre?Ugyanis így hagynám, mert látványosan gyorsabb tőle a gép
-
Dzsuri89
őstag
Én speciel nem raktam fel a Matr1x kernelt, csak a romban gyárilag lévővel teszteltem a romot. Quadrant 1811 pontot adott rá, de lehetett érezni a rendszeren, hogy már ez is gyorsabb, mind a Stock 4.0.4.
Procit abban is lehetett húzni.
Amúgy te minek húzod az órajelet? Szerintem alap órajelen se lassú a telefon. (Kíváncsi lennék, hogy a húzott proci élettartama mennyivel rövidül meg.)(#16404) kolosanyi
Te alapórajelen használod? Kíváncsi vagyok, hogy újraindul-e a készülék. Aksit hogy érzed a Stock 4.0.4-hez képest?(#16419) nexusking
A gyárilag belerakott kernellel is lehet húzni a proci órajelét, tegnap kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honda topik
- Gamepad
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest