- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Slukkica #25707 üzenetére
Na végül feltettem ezt a romot a leírt módon, illetve még a megfelelő gapps csomagot. Sebességgel nincs gond, viszont root nincs.
Ez mennyire természetes, mi lehet a gond?Közben megtaláltam, hogy ez valószínűleg természetes.Amit még megfigyeltem, hogy egész sokszor jön az üzenet különböző appok leállásával kapcsolatban. Ez ismert hiba, vagy egyedi?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Lenne egy Nexus 7 a családban, amin fent van a hivatalos, 5.1.1-es ROM. Viszont már néhány verzióval ezelőtt elkezdett lassulni, gyakorlatilag hiába van rajta egy-két dolog, hiába volt factory reset, most már eszméletlen lassú. Gondoltam, hogy célszerű lenne valamelyik régebbi verziót visszapakolni, de felmerült az is, hogy TWRP-ből feltegyek valami főzőtt ROM-ot. Általános használatra lenne, tehát a stabilitás és bugmentesség is fontos lenne.
Mit ajánlanátok? Gyári, vagy főzőtt ROM? Ha főzött, akkor melyikkel próbálkozzak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
BigBlackDog
veterán
4.3-ra próbáltam frissíteni, de twrp-be indul újra, ahol nem frissít sikeresen. Ahogy olvastam, gyári recovery (esetleg más verziójú twrp?) kéne. Akinél twrp alatt működik a 4.3-ra frissítés milyen twrp használ? A gyári recovery-t hogyan lehet letölteni, elérni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Stauffenberg #12515 üzenetére
Lifeg. Kicsit zavaró az elején, de meg lehet szokni. Én a tok hátoldalára hajtom rá a előlapot (kb. mint egy újságnál) és úgy fogom tokostól a tabletet, ha éppen nem tudom letenni valahová.
-
BigBlackDog
veterán
Nem értem miért panaszkodnak egyesek az üzemidőre. Nálam teljesen jól elvan.
http://kepkezelo.com/images/jm88bywh5jjxuw3xt68a.pngValamiért nem működnek a plusz funkciók (pl. link gomb) nálam.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Stauffenberg #11638 üzenetére
Melyik volt ez a játék?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
havri1 #11199 üzenetére
Akksitémába belefecsegnék kicsit én is.
Nálam sokat számított telefonnál és tabletnél is, hogy megtanultam együtt élni a sötétebb kijelzővel. Persze, van amikor nem lehet látni minimumon semmit belőle, akkor kénytelen vagyok feljebb állítani. De sokat tud zabálni az a háttérvilágítás.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
lafaty80 #10889 üzenetére
Néztem máshol is, nem egyedi probléma, ahogy olvastam. Valaki itt a fórumon még korábban azt tanácsolta, hogy várni kell 1-2 hetet. Gondolom le kell "jelenteni" az üzletnek/forgalmazónak is az eladás tényét, így pl. lopott tabletre nem vonatkozik a support-garancia szolgáltatás. Vagy valaki más beregisztrálta volna már ezt a serialt? Egyébként a garancia érvényesítéséhez szükséges a termékregisztráció?
-
BigBlackDog
veterán
Két hete vásároltam az N7-et edigitalnál, gondoltam itt az ideje a termékregisztrációnak Asus oldalán. Meg is állapítja serial alapján, hogy Nexus 7, de végül hibás sorozatszámnak állítja be. Emiatt nem is tudok továbblépni. Ez miért lehet?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #10768 üzenetére
Wifi probléma kezd előjönni nálam is. Ha csatlakozva vagyok és netezek nincs probléma. De csomószor a wifi bekapcsolás után nem akar hálózatra csatlakozni. Probáltam elfelejtetni vele a hálózatot, de utánna sem megy. Most éppen azonosítási problémával hisztizik. 3-4 hete használom, eddig semmi problem nem volt. Ha néhányszor ki-be kapcsolom a wifit, utánna sikerül. Esetleg ötletek a megoldásra?
-
BigBlackDog
veterán
Egyébként Real Racing 3-ban kocsit valahogy el lehet adni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
havri1 #10747 üzenetére
Azokkal nem vagyok annyira kibékülve. Furcsák, nem mindig úgy működik a kormány, ahogy akarnám, csomószor túlkormányzom, nem tudom egyenesen tartani. Bár az is igaz, hogy minden assist ki van kapcsolva, szóval lehet, hogy ezért ilyen bitang nehéz.
Ki is próbálom ezeket bekapcsolva...
-
BigBlackDog
veterán
Valaki nem tudja, hogy Asphalt 7 fut már full grafikán N7-en? Vagy itt is vissza van még butítva gyárilag?
-
BigBlackDog
veterán
Természetes, hogy kábelen gépre dugva az N7-et nem látszik minden mappa/fájl? Alap médiaeszközként van csatlakoztatva. Milyen hálózati fájlátvitelt (programot) javasoltok? Legjobb lenne, ha hálózati meghajtóként látszana az N7, bár erre kevés esélyt sejtek.
-
BigBlackDog
veterán
Szerintetek egy 800 mA-s töltővel lehet tölteni az N7-et? Elvileg lassabban, de töltenie kéne rendesen, ha jól sejtem. Két éjszakán ez így is történt, de ma reggelre nem töltött fel teljesen, de az akksi 39 fokra felmelegedett. Jobban mondva, valószínűleg feltöltött a log alapján, csak szépen vissza is esett 90%-ra, olyan 100-150 mA-s fogyasztás mellett. Mi a rák történhetett szerintetek?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
tyll30 #10312 üzenetére
Kicsit kevésbé lekezelően nem lehetne? Ez nem egy support, itt nem kell ütni az asztalt a támogatásért. Itt "csak" fórumtagok vannak, akik próbálnak segíteni.
A "root és rom csere nélkül gondoltad" elvárás nem volt az eredeti probléma specifikációjában. Mind ahogy az sem, hogy konkrét tapasztalatokra lennél kíváncsi. Egyébként google tényleg a barátunk.
Itt lenne a témával kapcsolatban egy írás. Bár nem saját tapasztalat, csak hátha segít. -
BigBlackDog
veterán
Szerintetek az N7 megkapja a Key Lime Pie-t? Hardverügyileg van valami, ami ezt akadályozná?
-
BigBlackDog
veterán
Dupla
-
BigBlackDog
veterán
Képet tartalmazó hsz-t ne szerkesszetek. Új hozzászólásként jeleníti meg.
-
BigBlackDog
veterán
Milyen launchert használtok?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Tárgytalan, 4.2.2 fent van, bootloader nyitva, root, twrp kész.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Ahogy látom, nálam gyárilag nyitva volt a bootloader. Pedig ott vágták át előttem a szalagot, csont új készülék(nek tűnik
).
-
BigBlackDog
veterán
Mától én is boldog tulaja vagyok egy ilyen nagyszerű, sokoldalú vágódeszkának.
Rögtön fel is ajánlotta, hogy szeretne 4.2.2-re frissülni. Ezt én is szeretném, csak kérdés, hogy a legújabb szoftvernek a root-olása, bootloader nyitása megoldott-e már esetleg?
Előre is köszönöm. -
BigBlackDog
veterán
Milyen tokot ajánlanátok az N7-hez, ami:
- kapható itthon (is) /*ha nagyon nem, megy a külföldről való rendelés is*/
- nem "egy hét alatt szétfoszló műbőrből" van, hanem valami tartósabb anyagból
- esetleg fektetett (és akár állított) helyzetben is döntve meg tudja tartani a tabot
- nem nagyobb hat számmal, mint a tab
- árban nem apple kiegészítőnek érzi magátLétezik ilyen?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Mire kell figyelni egy manapság újonnan vásárolt N7 esetében? Valami jellemző hiba, esetleg helyi specialitás (edigital) van ezzel a tabbal kapcsolatban?
Gyárilag van valami fólia rajta? -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Mi a tapasztalat ezzel a tabbal jelenleg? Specifikációk, hivatalos alapján elég jó választásnak tűnik. Van valami típushibája? A recsegéses dolog mennyire jellemző? Szerviztapasztalatok pozitívak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest