-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sto1911
veterán
Nem tudom miert nem megy vele, nem szoktam hasznalni, nincs benne semmi olyan, amit nelkule ne lehetne megoldani
@(#13244) GoodSpeed: szerintem tulspilazod a toltotemat
Vegyel egy 300HUF-os kabelt, dugd ra a gyari toltore es megoldva. Semmi baja nem lesz se a toltonek, se a keszuleknek. En a gyari kabelt csak addig hasznaltam, mig megneztem mukodik-e minden rajta, azota a Kindle kabelet hasznalom (az majd' ket meter).
Toltonel esetleg megerheti eredetit venni, ha a kinai csodakban nem bizol, az tonkreveghatja a kutyud (ettol fuggetlenul az osszes gyari tartozek ara rablas
)
-
sto1911
veterán
Toolkit nelkul told fel, leszeded a factory image-et, ott flash-all.bat, es 2 perc alatt kesz.
-
törölt tag
A Concorde-ban az is fura, hogy félig kilóg... szóval elsőnek azt gondoltam, hogy nem érintkezik, és hajlamos a kicsúszásra is, bentebb meg nem lehet dugni.
Most majd nézek egyébként egy 32 GB-os Pendrive-ot, de megkérdezem, kinek van tapasztalata esetleges inkompatibilitásra? Mert ugye a Media Importer sugója is azt írja, hogy a legtöbb SSD-vel nincs gond, és oké, itt az volt a gond, hogy túl sok energiát vehetett fel, de rendelés előtt azért csak rákérdezek
-
törölt tag
No, megnéztem a ZEN Nano Plus-al és azt felismerte. Szóval az SSD-shez nem tud elég áramot adni.
Szerk: külön öröm, hogy vagy két helyen pici szösz csak bekerült a fólia alá, de most nincs kedvem emiatt leszedni, és celluxszal kínlódni ...
Amúgy én a zsír eltávolítására is azt használtam, mert a törlőkendővel még most is törölgethetném...
-
Mankó
veterán
Nekem eddig a 4.2.1 fogyasztott a legjobban. Ott meg volt a 8 és fél óra átlag. 4.1.2 és 4.2.2 egy jó órával kevesebb uolyan körülmények mellett.
Lehet vissza is rakom valahogy a 4.2.1-et. Kár, hogy amikor 4.1.2 volt fent, akkor mindjárt a 4.2.2-t ajánlotta fel.
Különben 4.2.1-es gyári romot honnan tudok tölteni? A rendszer frissítési üzeneteket hogy lehet fullosan kitiltani, mert az értesítéseket tiltottam mégis magyarázott? -
brumi1024
veterán
4.2.2 gyári jó, tényleg. Én paranoidot használok már több 2-3 hete, napi rendszerességgel, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve(wifi dropjaim voltak a gyárin).
-
Peet91
aktív tag
Hát elég vicces a történet. Korábban már írtam, csak nem jött válasz, ASUS honlapján regiztem a nexust. Utána ha rákattoltam a támogatásnál, le lehetett tölteni a drivert. Mondom felrakom mert miért ne. A helyzet az, hogyha alla nature rákötöm egy android sdk mentes gépre az N7-et akkor felteszi winupdate webhelyről a Nexus 7 drivert, és ezen a néven is ismeri fel, működik az MTP, csak rosszul, mivel vannak olyan állományok, amelyeket nem látok. (komplett mappák, amiben sorozatrészek vannak, vagy akármi). Gondoltam rá, hogy esetleg van valami méretkorlát, ami felett az MTP nem látja a fájlokat, de nincs benne logika, hogy mit lát és mit nem. Van olyan másfél órás film amit lát, és van olyan amit nem, pedig mindkét film ~1,5GB. Nade mindegy. a másik fele a dolognak, hogy az a gép, amin van android sdk, adb-vel meg mindennel, arra telepítettem fel a nexus driverét is, VISZONT miután feltettem, megváltozott a tábla neve az eszközkezelőben, Nexus 7-ről, Android ADB Interface-re. Azóta nem tudom megnyitni az intézőben az eszközök között a nexus tárhelyét, dupla kattra is csak a tulajdonságokat hozza fel. Megmondom őszintén, hogy nem tudom miért van ez, jó néhány androidos eszköz van már mögöttem, de programozóként mégsem találkoztam még ilyennel.
Neked/nektek produkált bármi ilyesmit?
-
fPApi
őstag
Ha nincs semmi problémád (ahogy írod) akkor nem érdemes kísérletezned, mert azért a custom ROM-ok jellemzően tartalmaznak kisebb-nagyobb hibákat. Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor érdemes custom ROM-ot felrakni, ha már olyan igény merül fel, amit a gyári nem tud kielégíteni és mondjuk az adott custom ROM hibája épp nem érint. Itt sokan visszatértek a próbálkozások után a gyári ROM-ra, csak vissza kell olvasni.
-
kovsol
titán
Én nem tölteni akartam vele, hanem kíváncsi voltam mi történik. Esetleg egymás adatait látják-e. Kb 10 másodpercig volt összekötve a két készülék és semmi nem történt egyiken se. Kb mindig van nálam egy laptop a táskában tudom arról tölteni ha kell, mert sleepelve szoktam cipelni a notit.
-
tvamos
nagyúr
Gondolom a firmware is benne van a dologban. Nekem GB van rajta, amin a wifi hotspot (most meg nem mondom, hol olvastam,) megoldasaban a procit kell porgetni, es ICS-tol meg allitolag nem jar annyit a proci. Hat, mivel az Atrix 4G-re nem jon hivatalos ICS/JB, igy nem fogom tudni kiprobalni ezt.
-
Skynet258
veterán
Én nem sokkal később, 08. hó 2-án írtam egy rakat hibáról, és igen, jelentős mennyiségű hibajelentés volt már akkor is, xda-n abban a percben 778 bejegyzés szerepelt, ami azért nem elhanyagolandó tény.
A hibák léteznek/léteztek, nem véletlen az sem, hogy a későbbi verziókban nem csavartak be 3 csavart ugyebár... -
oliverkiss32
aktív tag
Kiegészítés: A nexus 7 beceneve: grouper -> ROM-oknál így keressétek
A MIUI az egyik legjobb ROM az androidon, az én Defy+-omon is ez volt a legstabilabb és a leggyorsabb. A jelenlegi verzió (2.11.16) még BETA!
Letöltés - link.
Leírás, képek - link. -
hallerlaller
addikt
Most itt azt írják, hogy különféle play verziókkal is csinálja, érdekes mert telefonon 3.9.16 android 4.1.2-vel jó. Lehet azért jött elő mert úgy jött a frissítés, hogy töröltem a google szolgáltatások keretrendszert? De ez utóbbit nem hiszem, mert utána jó volt, ma jött elő ez a bug..
(#4835) gps76
érdekes, most a beállításoknál a play frissítések eltávolítására nyomtam, visszaállt a 3.9.17-re és így sikerült lefrissíteni az alkalmazásokat, ez akkor play bug lesz szvsz.
-
ampulla
aktív tag
Hát ez jó kérdés látod. Eladják az adatot, nyilvántartanak, megfigyelnek.
Nekem az nem tetszett, hogy az alap ROM wifi kapcsolat nélkül nem engedett belépni, gondolom ez azért kellet, hogy egyből lokalizáljon...
Miui ROMokról hol tudok olvasni?krino
Ez mondhatni szerencse kérdése. Valakinek az első tablet tökéletes más részről valakinek meg már a 3. táblája. Villogás nekem is volt, de sricptel orvosoltam a hibát. Azt tudom tanácsolni, hogy keress olyan helyet ahol a garanciába benne van hogy visszaadják a készülék árát ha gond van vele, de készüléket az esetek nagy részében kicserélik cserélik.
-
TOZ
addikt
A minap 2 orat neteztem igy utazas kozben. Nem lett baja semminek.
Akkut szivja, de szerintem vallalhato.
Egyszer tettem egy fel napos probat. Reggel bo haromnegyed ora netezes munkaba menet, majd kb. delig a taskamban syncelt maganyosan.
60% korul volt ekkora emlekeim szeirnt az akku.
Szerintem 4 orat siman bir folyamatos netezessel, persze ez csak becsles. -
slayerenkala
tag
-
agabe
addikt
Ja..de nekem az kellett, hogy rootolatlanul gyari allapotban gyari kernellel (mivel massal mar en is olvastam, hogy megszunt a villogas) is jo legyen.
Vegso probakent (gyari 4.1.1) kimentem lakasbol...routertol 18-20meter, 2db 50centis+ 3db 20 centis teglafal arnyekolt, es ott volt a hatar amikor mar lecsokkent annyira a terero, hohy vagy villogott, vagy nem.
Tobbet nem foglalkozok vele, de ugy tunik esszeru keretek kozott hasznalva gyarilag sem villog.
A scriptnel, meg custom ketnelekben nem tudom it csokkentettek/noveltek, es majd ha ugy erzem lehet hasznalom oket, de jelenleg gyari allapotban is jo ahogy van(#2894) hallerlaller:
Kiprobalom majd azt is, de a a horn-ot fogom eloszor szemugyre venni amit meg az akcios idoszakban vettem meg pc-rol -
Oldman2
nagyúr
#2648 gps76
A Nexus 7 (alapból) Telephone UI-t használ nem? Ehhez képest akkor miért jobb a MIUI Telephone UI-ja?#2653 pethYeti
"Vakon", anélkül hogy láttam volna bármelyiket, fenntartásomat fejezném ki a becsúszós megoldás miatt. Félek hogy ez dörzsölésnyomokat hagy majd a képernyőn, vagy a védőfólián.De ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest