- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
#59070464 #10899 üzenetére
Ez erdekes, en a franco kernelet hasznalom, tegnap este tettem fel a PA-bol a nightly build-et,meg amit a gomanager leszed januar 8-i full gaps-ot, azzal nincs ilyen gondom, pedig jo egy orat yt-ztam az agybol.
Mi az a Nexus Louder V6B5?
Stauffenberg: DHL koltsegre. Mi anno otthon olaszbol hoztuk az arut, pre-paid kondicioval (szamlan kulon tetel volt a freight). Pontos €/kg-re nem emlekszem, de ilyen 3-5€/kg volt, igaz, kozuti szallitassal, nem expressz, de igy is ittvolt Milanobol Gyorbe a cucc 3, max 4 nap alatt. Ha az Asus tagja a GSA-nak, akkor megnyomottab arakon fuvaroz neki a DHL
-
válasz
#59070464 #10555 üzenetére
hát jah... nekem is az első dolgom volt egy OTG kábel vásárlása a cucc mellé, itthon tegnap nézegettem én is
pendrive, egér, billentyűzet felismerés ment mint a kisangyal, sőt pl a Zombie Driver HD-mben az ezer éves szar manta gamepadomat is kezelte rendesen
azóta beizzítottam egy dlna progit, ami tud feedet szórni és fogadni is (bár én csak fogadtam még vele)... Szóval a pc streameli a filmet a másik szobában lévő n7-re
szeretem a technikát
-
lafaty80
addikt
válasz
#59070464 #10521 üzenetére
S3-nál szinte minden rom-on ez a helyzet..... én amint lehet passzolom majd el. Egyedül a Samu prémium szervizt tudnám kiemelni, de ennyi.
(#10435) fatty:
És hogy néha miért is tartok az androidtól.... ezért
Ez úgy ment fel minden adnroidos telóra, hogy észre sem vettük, szóval mit is tudnak megcsinálni még, abba belegondolni is rossz. -
-
válasz
#59070464 #10440 üzenetére
köszi
hát nem könnyítitek meg a választást
igazából most arra gondolok, lehet hogy megvárom a concorde tab speedet, aztán megnyomogom mindhármat mondjuk az extreme digital-ban... a szívem húzna az n7 felé, de hát a többi sem rossz alternatíva
na azért még ha van valakinek hozzáfűzni valója, azt várom szeretettel
Köszönöm -
válasz
#59070464 #10438 üzenetére
a hibák mennyire gyakoriak? (értsd, itt jelentkeztek már tömegével az emberek?)
emellett a rosszabb kijelző? nem mind a kettő ips 1280x800?
lassabb sebesség: azért az rk3066 nem rossz... quadrantos tesztekben partiban van a tegra 3-mal (overall-ban általában meg is veri, mivel amit elveszít számítási teljesítményen, azt behozza i/o-n)
A rosszabb anyaghasználatot elhiszem, ugyanakkor mégis csak fele annyiba kerül, plusz azért vannak előnyei, amit lehet hogy jobban kihasználnék (sd, hdmi vs nfc)support pedig biztos hogy gyengébb, ugyanakkor az s2-esem is az xda-ból él
-
Hegasus
senior tag
válasz
#59070464 #10398 üzenetére
dead triggerből ugyan csak egy van a play-ben, de ha tegrás készüléken telepíted, akkor automatikusan a szebbet tölti le.
a bards tale-nél is megkérdezi, hogy a "normál" 1,5 gigás, vagy a tegrás 3,5 gigás verziót töltöd le, szebb textúrákkal, meg minden nyalánksággal.
amúgy itt vannak a tegrára optimalizált, szebb játékok: (ha estleg valaki nem ismerné)www.tegrazone.com/games
(bocs, de mobilról)ajánlom még az ingyenes dark meadow-t, valami brutálisan szép.
-
assemble
addikt
válasz
#59070464 #10390 üzenetére
Az nem gyenge.
Hogy csinaltad? AOSP bongeszo? Valami huzva van?Nagyon szoftverfuggo a dolog amugy, igazabol csak ugyanolyan (vagy legalabb hasonlo, es verzioban is kb egyezo) JavaScript motoru bongeszoknel lehet kozvetlenul a hardver teljesitmenyerol kovetkezteteseket levonni, de meg ugy is tobb korulmenytol fugghet a dolog. Szoval amikor az engadget vagy mas oldalak csak odaloknek egy szamot es nem irjak h milyen bongeszovel, emiatt az nagyon sokat nem is jelent, inkabb csak az alap bongeszo teljesitmenyet mutatja (amivel altalaban merik sztem).
Alap Chrome-al nalam is majd 1700, de pl Chrome Beta-val maris 1400 ala tudok menni. -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
#59070464 #10395 üzenetére
Nem feltétlen a táccsvíz kell nekem,hanem a multiwindow,mert egyszerűen nem találok olyan programot,amivel egyszerre lehet videóbeszélgetést folytatni,és chatelni hozzá(mint a skype gépes verziója,be tudom állítani mekkora rész legyen a chat része,mekkora a videókép).Próbáltam a skype,fring,imo,google talk,és még csomó mást,de egyikkel sem megvalósítható.Vagy az írogatós rész meg,vagy a videókép...
-
Peet91
aktív tag
válasz
#59070464 #10252 üzenetére
ES File Explorer-ből indítottam most egy torrent file-t, .torrent kiterjesztésekhez természetesen előtte beállítottam hogy mindig az aTorrent-el nyíljon meg, és nekem szimpla rábökés után felajánl egy uTorrent-hez hasonló ablakot, amiben kiválasztod, hogy mit szeretnél leszedni, hova, stb...
-
fatty
aktív tag
válasz
#59070464 #10297 üzenetére
Regebben probaltam, ami nem tetszett, hogy nem lehet megadni fix helyet az idojarasnak, igy nem mindig azt mutatja ahol vagyok, plusz a helymeghatarozast is aktivalni kell. Masik a betumeret allitas hianya, tul sok helyet foglal a kepernyon. A letoltheto kiegeszitokben vannak jo dolgok.
-
alacka
tag
válasz
#59070464 #10022 üzenetére
És ezt ki tisztogatta le?
Eb:
Nektek is össze szokott gyakorta omlani a droid? Rootolatlanul is? Hard meg soft resetelősen (10 sec power?) is?
Lehet vmi módon eltérő háttérképeket a kezdőlapok alá varázsolni?
Valamelyik launcheronál mintha úgy láttam volna, hogy 5-nél jóval többet kezel,
ráadásul kőrbe lehet pörgettyűzni ... nemtoom melyik(ek)kel.
-
bzoley
veterán
válasz
#59070464 #9918 üzenetére
Tény, hogy néha hasznos lehet a plusz hely.
Ki még nem próbáltam, de odáig már eljutottam, hogy oldalról lehet, hogy kényelmesebb lenne.
Egyelőre kikapcsoltam, a képugrálás kicsit zavar, meg a szokatlanság. Majd, ha szüükség lesz rá...
Előbb azt kéne eldöntenem, feltegyem-e a friss PA-t, vagy még várjak egy úja build-re.
A 4.2.2 elvileg jobb, a BT-hibára is van fix, majd kitalálom. -
bzoley
veterán
válasz
#59070464 #9916 üzenetére
Nem, minden alkalommal, amikor behúzom az ujjam a képernyőre, elmozdul a háttér pár mm-t 45fokban, majd vissza. Ugyanez van, amikor visszatérek a Home-ra. Szóval minden PIE használatkor.
Egyébként nekem kicsit zavaró. Hiányoznak a NAV gombok a helyükről. Biztos meg lehet szokni, kicsit lassabbnak tűnik a kezelése.Képlopás, ha jól látom a PIE-ben is ott van, nem csak a kikapcs menüben.
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
-
fatty
aktív tag
válasz
#59070464 #9198 üzenetére
Megjelent a RootBox Dirty valtozata. Most toltom le, talan ez stabilabb mint a masik. Eddig a SlimBean RC-2 volt fent, az jol mukodott.
-
fatty
aktív tag
válasz
#59070464 #9198 üzenetére
Screenshot-ot nem tudok csinalni, mert megint behalt, pedig felraktam a stabil verziot. Talan egyszer majd mukodik. Itt van egy szosszenet a pie menu-rol. Fuggoseg az van, eddig 13 fele rom-ot probaltam.
Most megint ment vissza a gyari rom... -
fatty
aktív tag
válasz
#59070464 #9194 üzenetére
Legujabb 2013.02.02. nightly RootBox-ot feltettem, eddig tetszik, rengeteg beallitasi lehetoseg van. Benchmarkok szerint kb mint a gyari rom, persze OC nelkul, gyari kernellel. RootBox kepekszerk: kozben bekapcsoltam a PIE menut, es behalt fc,-zik menu kikapcsolas utan, sot ujrainditas utan is, eddig volt fent
Igazan kar mert tesztett.
Megpobalom paranoidot. -
agabe
addikt
válasz
#59070464 #4030 üzenetére
volt ott tobb alkalom is mar...utoljara samu c650-es miatt
(#4026) malgabo:
magiarol szo sincs. az valoban jot tesz nekik, ha nem 100%-ra toltodnek (nexus-s is csak 95-re tolt emiatt), valamint az is, bigy ha nem merulnek le tokig.
En sem foglalkozom vele kulonosebben, csupan lemerulni nem engedem, de amiket irtunk azok helytallok, meg ha kisebb is a hatasuk mint az esetleges allando lemerulesnek. -
agabe
addikt
válasz
#59070464 #4011 üzenetére
De az vagyok
(mindenhol ezzel a nick-el regeltem/regelek, igy egyszerubb, es pluszban mar futottam ossze itt is- ott is ismerosokkel mashonnan...projis, hazimozis kor szukebb, de veluk szemelyesebb is a kapcsolat)
Ha meg el akarok adni valamit (elofordul, hogy cserlegetek meg mindig), akkor jol jon, hogy van aki kicsit mar ismer.
Te meg ott Newman (HD nelkul) ?
-
hallerlaller
addikt
válasz
#59070464 #3749 üzenetére
"Rootolás befolyásolja az OTA-frissítést?"
Sem a nyitott bootloader, sem a root alapvetően nem, viszont ezek után könnyen lehet olyan műveletet végezni, ami miatt nem fog jönni. Ilyenek például a build.prop fájl átírása, vagy a gyári programok módosítása/eltávolítása. Odex fájlok is a gyári programokhoz tartoznak, tehát ezek törlése esetén (deodexed rom) sem fog OTA-frissítés érkezni.
Ota frissítés után a root eltűnik, hogy ne tűnjön el használd supercurio ota rootkeeper programját.
-
assemble
addikt
válasz
#59070464 #3749 üzenetére
Alapbol szerintem nem akadalyozza meg, csak ha belenyulsz rendszercuccokba, azt ugyanis frissites elott ellenorzi (illetve legutobb ellenorizte). De egy factory image visszaallitassal az is konnyen megoldhato, illetve minden visszaallithato, szoval nem nagyon tudsz semmit elrontani veglegesen, szerintem meg akkor sem ha akarod
#3750: en manualisan irtam at a dpi-t a build.prop -ban, leiras hozza pl itt, stock: 213 (tvdpi). Viszont mentsd el elotte a build.prop-ot, mert ez pl pont ilyen rendszerben turkalasnal minosul szerintem, szoval ha OTA-n frissiteni akarsz majd, valszeg vissza kell allitani az eredetit.
-
assemble
addikt
válasz
#59070464 #3742 üzenetére
Egyetertek, a meret miatt teljesen megallja a helyet a most megjeleno 10"-es mellett is, ami alapvetoen mas helyzetekre van kitalalva, alapvetoen inkabb csak otthonra. Es hat igen, szerintem is sokkal jobb vetel az iPad Mini-nel, ami joval gyengebb, de cserebe legalabb joval dragabb
(ha pedig beigazolodnak a 32 gigas arazasaval kapcsolatos pletykak, akkor meg majd plane)Szoktak Nexus-okra is azert custom ROM-ot rakni, csak joval kevesbe, mivel itt joval kevesbe van raszorulva az ember, a gyari ROM is teljesen megfelel a tobbsegnek. Ezeknek az elonye altalaban a nagyobb testreszabhatosag, esetleg nehany speci funkcio ami megkonnyiti a hasznalatot. Custom ROM-ot felteve is az az elony szerintem megmarad, hogy Nexus-nal mindig friss hivatalos driverekkel jelenhetnek meg, ami a legnagyobb buktato szokott lenni mas teloknal/tablaknal.
En amugy gyari ROM-ot hasznalok rajta, de rootolva van, es at van irva a dpi 160-ra hogy hogy tabla UI-ja legyen. Ez igy nekem kb teljesen kompromisszummentes, de mivel gyari ROM, megis atom stabil.
-
mycso
veterán
válasz
#59070464 #3742 üzenetére
Sima Galaxy S-emen Jelly Bean ROM-t használok már hónapok óta és láttam van N7-re is, gondolkoztam azon, hogy feltegyem. Mi a véleményetek?Most ez komoly???Ezen alapból JB fut, sőt pár hete elérhető rá OTA a 4.1.2 is.Egyébként a gyári rom, szerintem tökéletes, nyilván a felhasználás mikéntje indokolhat custom romot, bár én egyet sem tudok ajánlani. (nekem eddig egyik sem volt szimpatikus, így maradt a gyári)
mod.: mire megírtam, meg is válaszolták.
-
agabe
addikt
válasz
#59070464 #3706 üzenetére
Ahogy FeRkE is irta voltak akik azert vettek, mert amikor UK-ban mar kaphato volt, akkor itthon meg 2 honapot kellett ra varni.
Az ar (vagyis az elejen velelmezett) is affele hajtotta az embereket, hogy kintrol hozzak be az igaz, de meg ha 90ezer lett volna akkor is tobben vesznek itthon azok kozul akik kintrol szereztek be, ha meg 80 lett volna, es egybol kaphato, akkor szerintem alig-alig lrtt volna aki nem itthon veszi....max a 8gigasokat, mert az itthon hivatalosan nem kaphato, de be kellett latnom nekem a 16giga kell, pedig az elejen nem gondoltam.
Az erkezo 32-es meg jobb lesz (bar azt nem egeszen ertem, hogy a 16-oshoz kepest miert csak 14,28 gigaval lesz tobb a hasznalhato tarhely, mi foglal el 1,7 gigaval tobbet annak a system-eben mint a mostani verzioknal? ), mert baromi nagy appok (kivaltkepp jatekok) vannak amik pl. nalam fel sem fernek egyszerre...megvettem oket, de feltelepitve a harmada sincs, es lehet felhozni bizonyos dolgokat, de ezeket a tobb gigas jatekokat nem, allandoan ujra lehuzni oket meg eleg sok ido, szoval memoriabol sosem eleg.
(#3712) z0d1AK:
Igen ott is annyi a gari, es valoszinuleg azt itthon is elfogadjak annyinak, ha a matrican is 24 szerepel a gari fuzeten...bar errol biztosat matteo_szg, vagy az asus telefonos ufsz tud mondani. -
FeRkE
őstag
válasz
Azt azért vedd figyelembe, hogy sokan azért vettek külföldről korábban (velem együtt), mert itthon egyáltalán nem lehetett kapni, meg az árak is ilyen 90k-ról szóltak előzetesen. Szerintem ha itthon is lehetett volna kapni, ráadásul 80-ért két év garival, az emberek legalább fele itthon vette volna meg. Egyébként ha külföldről rendelsz, arra egy év gar lesz, csak az itthoniak két év garisak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Angliában egy év garanciával árulja a készüléket a Google. Az viszont elvileg érvényesíthető, ha global garancia vonatkozik rá. Ha megvan a készülék, sn alapján az ASUS tud tájékoztatni, hogy valóban érvényes-e a garancia itthon. Korábban úgy volt, hogy az amerikai modellekre nincs itthon garancia, de kiderült, hogy ott van local és global verzió is, ha utóbbit fogod ki, akkor azzal is jól jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest