- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
Bone123 #16082 üzenetére
Amcsi Play Storeban a globális garancia miatt. Ha boltba veszed és közben mondjuk hazajössz, akkor cseszheted a garanciát, mert viszont eladó nem fog globális garanciát vállalni rá. Nem kellett hozzá a garanciafüzet, az kb. szemét, mert nincs hitelesítve, de minden készülék nyilván van tartva. Felhivod az amcsi, ha kint vagy, vagy ha itthon akkor a magyar Asus ügyfélszolgálatot és megmondják, hogy a garid érvényes e. Ha Playstoreban vásároltad akkor is kaptál valami papírt a vásárlásról, illetve e-mailben, google walleten is. Én a Walletes nyugtát küldtem el nekik és elfogadták.
-
FearTomi
őstag
válasz
Bone123 #16067 üzenetére
PlayStoreosat is beveszik, ha global garanciás. Fel kell hívni őket és meg tudják neked mondani Serial number alapján. Csak el kell küldeni a számlát, ha az nincs meg, akkor, cumi.
Az enyémet pont most hozta vissza a futár és amcsi playstore-os. Jelentem végre nem vibrál a képernyője, egy év és 4 visszaküldés után sikerült kijavítaniuk a hibát. Kb. kicseréltek már mindent a tabletben, egyedül az aksi , meg a kamera az eredeti
-
sto1911
veterán
válasz
Bone123 #15057 üzenetére
En mar leszedtem, fel is akartam rakni, de ocsem ram irt kozben :-D
@belavagyokbp: nem valami minosegi a cikk, legalabbis a cime nincs osszhangban a tartalmaval :-) ez talan jobb: http://techcrunch.com/2013/07/24/google-makes-android-4-3-official-offers-multi-user-accounts/
-
Drachoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest