Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #15553 üzenetére
Én speciel TWRP 2.6-al tettem fel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
BigBlackDog #15553 üzenetére
Factory Images for Nexus Devices
Ebben benne lesz a recovery is. -
xabfx
tag
válasz
BigBlackDog #13024 üzenetére
De leadja sikerult megoldani a problemat
-
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #12691 üzenetére
Igazán nincs mit
Esetleg használ valaki gReader-t a tabon?
-
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #12688 üzenetére
Írd felül a régivel ha simán elindítottad az apk-t. Ezt javaslom.
Ha bemásolod a system/appba akkor viszont permissiont kell állítani és rebootolni. -
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #12685 üzenetére
Na, akkor ez az üzenet küldés nem az új verzió újdonsága...
Bármilyen androidos telefonra telepítheted. Utána érdemes egy adatok/gyorsítótár törlés, hogy nem legyen gondja később.
Simán megnyitod és telepíted -
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #12682 üzenetére
Nem tudom mit takarhat pontosan az esetében.
Ha probléma lenne (szerintem), akkor tuti már lett volna róla szó (akár itt, akár xda-n, vagy máshol)
Esetleg nézd meg a mostanit, hogy ott tuti szerepel-e!!?? -
csabám
addikt
válasz
BigBlackDog #12680 üzenetére
Nem azért, de van fent a táblán Play jelenleg?
Szerintem ott is szerepel az engedélyek között...
Én nem szoktam foglalkozni a Google appoknál, hogy mihez kér engedélyt (lehet, hogy rosszul csinálom). -
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog #12518 üzenetére
Nem volt olyan Nilkin tok, ami mágnesesen lefogta zárt állapotban az előlapot? Mintha láttam volna. Nekem Poetic-em van, ez zárt állapotban tart.
-
GRaul
őstag
válasz
BigBlackDog #12516 üzenetére
és ha a kijelző beborítja a tok. akkor az odatapad? Van a szélén valami mágneses kütyü? Mert a Gyári Asus tok csak lifeg az elején és baromi idegesítő
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog #12505 üzenetére
Szemeztem már korábban is ezekkel a tokokkal, de kérdésem: Hátra hajtva a fedelet az oda tapad a mágnessel vagy csak úgy lifeg?
-
GRaul
őstag
válasz
Akkor mar csak 1 kerdesem maradt. Honnan szoktatok Nilkink kijelzovedot vasarolni?
-
GRaul
őstag
válasz
ez nagyon király. Magyarországon nem beszerezhető?
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #11892 üzenetére
Mondjuk én a 2008 -as Panasonic kompakt gépemhez vette, rátettem és azóta is tökéletesen védi a kijelzőt. Ha így nézem nem drága... de ugye mivel relatíve alacsony lehet az előállítási költsége maguk a gyártók is mellékelhetnék. Ami inkább idegesítő az maga a felrakása erre azért csak nehezebb mint egy fényképezőgépre. Sőt ott sem könnyű ha precízkedni akarunk.
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #11875 üzenetére
Meló ;-)
Most állíthatok be 3 ébresztőt:-D -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11848 üzenetére
Én az utóbbi napokban elé keveset használtam és kijött vele 4 nap, amihez 3,5 óra képernyő használat társult. Kb csak emaileket olvasgattam meg egy-két blogon körülnéztem.
Te viszont kb fel sem oldottad a képernyőt. Így nem nehéz!
-
tybsen
addikt
válasz
BigBlackDog #11848 üzenetére
Nalam sem mukodik, az utobbi napokban elegge bizonytalanul mukodik a MA forum
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11639 üzenetére
Keresem egy ideje, hogy belinkeljem tananyagnak, de nem találom. Valamelyik MMORPG játék volt. Csak nézegettem a játékokat és a kapcsolódó alkalmazások révén jutottam el hozzá. Talán oroszok vagy távol-keleti fejlesztők készítették. Meglepő volt, mert jó értékeléseket kapott, magyarok is többen értékelték már.
De lehet mindjárt keresek egy másikat. Szexuális Póker Játék meg hasonló néven van épp elég alkalmazás ami pucér csajokat ígér, de közben lenyúl rólad annyi adatot amennyit csak tud.
Elég csak benézni a feljövőben lévő ingyenes játékokhoz. Mindig van ott egy tucatnyi kamu alkalmazás a TOP 100-ban.
Szerk: Sokszor teljesen működő alkalmazások és játékok mennek át kémprogramba. Pénzért senki sem venné meg őket, helyette telerakják reklámokkal, de az sem hoz elég pénzt, ezért átmennek Google-be és önállóan kezdenek felhasználói adatokat gyűjteni, hogy eladják. Mint ahogy a Google csinálja nagyiparban.
-
Uzi74
senior tag
válasz
BigBlackDog #10867 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e neked, de nem minden 0 a sorozatszámban ami annak látszik, nekem volt O is az elején
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #11202 üzenetére
Auto-n van, de úgy vettem észre, jól kezeli, vagyis majdnem mindig a leg sötétebbre állítja.
S2-n a cm 10.1 brutálisan lesötétíti, de tény, hogy sokkal jobban is bírja
Most fagyasztottam a térképet, utcaképet, skypeot, aztán tesztelem a wifit. Biztos sokat számít, ha alvás közben is online.
Még esetleg arra gondolok, hogy a HD widget is ébresztheti a wifit, hisz 60 percenként frissíti az időjárást..vagy már tényleg nem tudom. Van benne ilyen opció, hogy alvásnál ne csináljon semmit, bekapcsolom ezt is. -
Mtomasz81
tag
válasz
BigBlackDog #11000 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, akkor nem telepítek fel vírusirtót! Más kérdesem lenne! Leszedtem a Nexus 7-re egy Media Importer nevü programot, de a gondom az, hogy nem olvassa az ntfs fájl rendszert a pendrive-ról, illetve az sd kártyát sem olvasta egy kártya olvasón keresztül. Mi lehet a gond?
-
ólomvarjú
tag
válasz
BigBlackDog #11074 üzenetére
Még nem.. A toolkit elvileg feltette, meg rádugtam a tabot, de azt írta h npt succesful, most restartolom mindent aztán meglátjuk..
-
luna40
tag
válasz
BigBlackDog #10892 üzenetére
Nekem sikerült a chrome-val elsőre, csak az Asus honlapját át kellett állítani angol nyelvre.
Más: rootolnom kellene a gépet a mobilnet miatt, de nem merem megcsinált, mert mi van ha bedöglik és nem tudom unrootolni.
-
Gery15
addikt
válasz
BigBlackDog #10894 üzenetére
Nem tudom, próbáld később.
-
Gery15
addikt
válasz
Tegnap ugyan ez volt velem is... vártam vele és később már elfogadta!
-Chrome alól.
-
lafaty80
addikt
válasz
BigBlackDog #10890 üzenetére
Hmmm...lehet.
Mondjuk én is megvártam a 9. napot ezzel. -
lafaty80
addikt
válasz
A doboz oldalán ha jól emlékszem nekem sem volt elsőre egyértelmű hogy melyik a jó sn.
Megnézem neked ha otthon leszek. -
dombila
őstag
válasz
Ha a serial alapján beazonosítja hogy N7-et, akkor vajon mi a hibás rajta? Próbáld megkérdezni az Asus-t itt.
-
cky2k
csendes tag
válasz
BigBlackDog #10797 üzenetére
Úgy, hogy Külföldiában él a valaki.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #10768 üzenetére
Wifi probléma kezd előjönni nálam is. Ha csatlakozva vagyok és netezek nincs probléma. De csomószor a wifi bekapcsolás után nem akar hálózatra csatlakozni. Probáltam elfelejtetni vele a hálózatot, de utánna sem megy. Most éppen azonosítási problémával hisztizik. 3-4 hete használom, eddig semmi problem nem volt. Ha néhányszor ki-be kapcsolom a wifit, utánna sikerül. Esetleg ötletek a megoldásra?
-
Halo
senior tag
válasz
BigBlackDog #10753 üzenetére
kösz, így működött.... de miért...? no, ezt se fogom megérteni
kösz, még egyszer - más is tegye meg ezt! -
Hegasus
senior tag
válasz
BigBlackDog #10748 üzenetére
először elindítom és csodálkozom, hogy helyettem fékez, mondom nekem csak kanyarodni kell vagy mi?!
aztán kikapcsolom az assist-okat... totál kár, mert mindenkibe belemegyek, meg kicsúszok
akkor a fékezés assist vissza... úgy egész jó lett, de mondom nekem ez a várakozás nem jött be...
amúgy lehet hogy ehhez már inkább kontroller kéne, vagy kormánysto1911: akkor lehet kipróbálom úgy (másodszor is) és megszokom, mert ez bal oldalt kormányt kell húzogatni... csak cikázok össze-vissza képtelen vagyok megszokni
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #10746 üzenetére
Van pár vezérlési mód. Kormány baloldalon, fék meg a gáz jobboldalon., vagy fordítva is.
-
Hegasus
senior tag
válasz
BigBlackDog #10738 üzenetére
én nézegettem youtube-on ahogy ipad4-en futott az asphalt 7 és semmi különbséget nem láttam a nexus 7-el összevetve...
mellesleg nekem nagyon bejön, a most wanted-al meg az a baj, hogy nincs olyan irányítás hogy megnyomom a képernyő jobb vagy bal oladalát és arra fordul...
amúgy a real racing 3 mennyire undorító ezzel a "fizetsz vagy vársz"-al
két nap után elegem is lett belőle...
amúgy próbálta valaki a real racing 2-őt? az is ilyen? (igaz ott látok egy árat mellette, de ki tudja) -
sto1911
veterán
válasz
BigBlackDog #10743 üzenetére
Azt meg nem probaltam, jovo het vegefele talan, ha addig raer megmondom
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
BigBlackDog #10738 üzenetére
Nem tudom, hogy mi számít full grafnak, de az biztos, hogy sokkal jobbak az effektek, és részletesebb a grafika mint a Defy+-omon volt anno.
-
Balinov
titán
válasz
BigBlackDog #10355 üzenetére
BigBlackDog: nekem a HOS 1aH-s toltoje multkor, mikor csontra merult az N7 meg sem mozditotta...mar kezdtem aggodni, mikor raraktam a sajatjara, 10-20mp-n belul indult a rendszer
-
fatty
aktív tag
válasz
BigBlackDog #10355 üzenetére
Több mint egy hónapig 750-850mA-os töltőket használtam, töltés sokáig tartott, de nem volt gondom vele.
-
tyll30
tag
válasz
BigBlackDog #10313 üzenetére
Sajna ehhez is root kell!
Ilyenből találtam többet is .Köszi
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BigBlackDog #10274 üzenetére
Megkapja, szerintem.
-
vtomi2
őstag
válasz
BigBlackDog #10262 üzenetére
Semmi baj, legalább az akarat megvolt.
-
vtomi2
őstag
válasz
BigBlackDog #10260 üzenetére
Eddig már eljutottunk Alackával is, csak nekem nem akarja engedni az ékezeteseket
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BigBlackDog #10178 üzenetére
Jó eredmény ez.
-
kovsol
titán
válasz
BigBlackDog #10181 üzenetére
Akkor teljesen jó szerint ez, bár még javulhat egy kicsit a helyzet ha az android megszokja a hardvert
Telefonom friss rommal mindig kevesebb ideig bírja mint mikor már huzamosabb ideje rajta van a rendszer.
-
kovsol
titán
válasz
BigBlackDog #10178 üzenetére
Mennyit játszottál rajta ebből ?
-
mrlumen
csendes tag
válasz
BigBlackDog #9941 üzenetére
Akkor megint elszall az osszes appom.
-
Syl
nagyúr
válasz
BigBlackDog #9900 üzenetére
Nem.
-
Xmodule
őstag
válasz
BigBlackDog #9895 üzenetére
Gyárit én is. Btw sikerült a frissités 4.2.2 -re. Megmaradt minden.
-
fatty
aktív tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Apex Pro.
-
Syl
nagyúr
válasz
Stock.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Tárgytalan, 4.2.2 fent van, bootloader nyitva, root, twrp kész.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Ahogy látom, nálam gyárilag nyitva volt a bootloader. Pedig ott vágták át előttem a szalagot, csont új készülék(nek tűnik
).
-
Peet91
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9608 üzenetére
Korábbi fórumtársakhoz hasonlóan én is a Nillkin bőrtokja mellett döntöttem. Minőségre eszméletlenül jó, sokkal jobb mint vártam, és ami a pláne, hogy ilyen gumis hatású felülettel rendelkezik, ami remek fogást biztosít, plusz a műanyag káva , amibe beleül a tablet, az is jó minőségű matt, puha műanyagból van. remek vétel, csak ajánlani tudom. ebay-ről , kicsit kevesebb mint egy hónap alatt megjött.
[link]üdv, Peet
-
Juan187
csendes tag
válasz
BigBlackDog #9608 üzenetére
http://shop.andro-id.info/tok/68-nexus-7-tok-slim.html
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BigBlackDog #9484 üzenetére
Lehet, előttem bontotta fel az eladó kislány. Amíg ő kitöltötte a papírokat, addig átnéztem a táblát.
Ami fólia van rajta, azt használat előtt le kell szedni. Nem az a tipikus védőfólia. Mondjuk az enyémen az sincs. -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9484 üzenetére
Egy fekete ragasztás van a dobozon, ha kinyitod, az megsérül (bár mivel csak egy fekete ragasztó-szalagról van szó, elég egyszerűen pótolható).
Gyárilag egy átlátszó műanyag "zacskóba" van a készülék rakva, ez körbe fogja a tabletet. Általában leszedik a vevők, mivel még az USB foglalatot is lefedi.
A hirdetéseim között találsz fóliát, pont van itthon 2db bontatlan új (magamnak rendeltem "pótfóliának"), ha esetleg érdekel, keress bátran. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
BigBlackDog #9482 üzenetére
Az illesztéseket nézd meg, edigitalnál erre van lehetőséged.. Fólia nem jár hozzá.
-
alacka
tag
válasz
BigBlackDog #8890 üzenetére
Hülye dolog, de én is szeetnék prezentációt tartani. Pc/notebook képernyője van projektorra küldve, s VNC vagy TemWieveren keresztül venném át jobbhijján a desktopot. Még nem próbáltam. Médialejátszás meg működik a lcd/ledtv nagyrészén skifta, bubbleupnp meg ilyesmikkel.
Kaminski linkelj egyet ami nem megy, had tegyek egy próbát.
-
ravebp
senior tag
válasz
BigBlackDog #8890 üzenetére
Htc medialinkel megy, meg elvileg készül vmi újféle megoldás, de az még nem most lesz
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
BigBlackDog #8882 üzenetére
A garancia érvényességét az asus.com-on meglehet nézni (ha az előző tulaj regisztrálta a gépet előtte az oldalon - elvileg enélkül nem is él a gyártói gari).
-
alacka
tag
válasz
BigBlackDog #8882 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, újonnan vettem korrekt cégtől.
-
alacka
tag
válasz
BigBlackDog #8874 üzenetére
Nem hinném, hogy jellemző lenne a hiba, a support, service kiváló, ahogy a fórumokból kiveszem. Gyárilag száguld, érintkezői érzékenyek. Egyelőle nem tuningolom, megy, mint a ménkü agyontelepítve is.
Ez a fórum meg király!. Nektek is akadozik mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ukrajnai háború
- Motoros topic
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- További aktív témák...
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest