- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
BomiBoogie #10620 üzenetére
abszolute nem.
-
csabám
addikt
válasz
BomiBoogie #10618 üzenetére
Nem, dehogy, de hadd siránkozzak már.
Csak nyugodtanTehát egyszerű táblagépes csomag kell, világos, köszönöm.
Igen.
Nézz szét az összes szolgáltatónál, hogy hol a legkedvezőbbek a csomagok és Neked melyik a legmegfelelőbb.A cikket nem azért linkeltem, csak érdekesség képpen
-
csabám
addikt
válasz
BomiBoogie #10616 üzenetére
Mit gondoltál, hogy hozzád vágnak a pár ezer ft-os simet, korlátlan net előfizetéssel amit soha nem kell fizetned?
-
sto1911
veterán
válasz
BomiBoogie #10613 üzenetére
Az Edigitalnal is van 3G-s, szoval barmilyen kartya belemegy.
Szerk: de, palya:
"it’s available unlocked. However, Google sells the cellular-enabled tablet with a pre-installed SIM from either AT&T or T-Mobile. Customers will have to go to the carriers themselves to set up their plans."
unlocked: nem halaozatfuggo
preinstalled: vagy AT&T v. T sim van benne, amit majd aktivalnod kell. Ezt kidobod, beleraksz egy magyart, es menni fog. Kulonben az Edigital es sok egyeb hogy tudna eladni a 3G-s Nexusokat? -
sto1911
veterán
válasz
BomiBoogie #10610 üzenetére
Szerintem ezek mindenhol kartyafuggetlenek, de majd erositsen meg valaki.
Nem Google lefedettseg kell hozza, hanem az a halozat kell elerheto legyen, akitol a SIM-kartyat vetted.
-
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10610 üzenetére
Szerintem ha nem szolgáltatónál veszed gondolom független.
-
sto1911
veterán
válasz
BomiBoogie #10607 üzenetére
Nem is TFT vs. TFT a vita targya, hanem a TFT vs. E-INK
-
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10607 üzenetére
"Gondolom, a Kindle HD sem sokkal jobb ilyen szempontból." Valószínűleg így van, nem lehet túl nagy az eltérés. Csak olvasásra nincs jobb egy e-ink kijelzőnél.
-
fatty
aktív tag
válasz
BomiBoogie #10593 üzenetére
NOOK simle touch vs Nexus 7 ebook teszt. Készítettem pár képet, hogy eldönthessétek olvasáshoz melyik a jobb (persze, hogy az e-ink). Beltéri fényképek Nexuson ~35%-os fényerő, kültéri napos képen Nexuson 100%-os fényerő. A nexusomon "anti glare" matt fólia van, ez is segít, hogy napon nem csak a tükröződést látod.
-
v_angelus
tag
válasz
Több mint 2 éve van meg a Kindle-m, könyvet már csak azon olvasok, napsütésben verhetetlen az e-ink. A Nexus 7 szerintem nem ebook olvasásra való. Mindig nálam van mind a két kütyü, attól függ, mihez van kedvem, filmnézés/játék akkor Nexus 7, könyvolvasás Kindle.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #10595 üzenetére
A kérdés első felére igen a válasz.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Olvasásra igen, de mivel Ő már nem csak arra használja hanem filmnézés, böngészés, stb. így már nem jó választás az e-ink.
-
válasz
BomiBoogie #10573 üzenetére
Szintén hasonló "témakörben" használom a N7-et, semmi root és kb. 5 telepített app. Böngészni, zenét hallgatni, esetleg sorozatot nézni és főleg sokat olvasni.
mobal,
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #10586 üzenetére
Maga a magazin alkalmazás nem működik. Viszont van egy Google Aktualitások nevű alkalmazás ahol hírportálok, magazinokra tudsz feliratkozni és a híreket tudod böngészni, viszont ezek nem offline magazinok, hanem wifi segítségével tudod böngészni őket.
-
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10584 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy ha csak olvasni akarsz akkor e-ink. Viszont a kindle fire hd az színes, nem e-ink ha jól láttam.
Google aktualitásokban mennek a magazinok.
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #10582 üzenetére
Kindle fire hd -t nem vennék őszintén megmondom.
Szerintem a legjobb megoldás ha van egy Kindle PW + Nexus7 kombinációs.
Nexus 7 -re meg szépen átmásolod PC ről a filmeket amit nézni szeretnél.Én most hiába épp a PC előtt ülök, mégis a kezemben a N7 és az Aktualitások alkalmazásban böngészem épp a magazinokat. Most épp az angol Metro -t olvasom.
-
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10582 üzenetére
Nézd ha olvasásra kell elsősorban az e-ink jobb választás. Azonban ha már filmnézés, netezés, stb... is lényeges akkor jobb a nexus7 szerintem.
-
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10579 üzenetére
Szia!
Mivel még csak néhány könyvet kerestem meg, így nem tudok ebben a kérdésben nyilatkozni, de nekem úgy tűnik, hogy igen.
A google play viszont sajna még nem, ahogy előttem egy hozzászólással is írták. De remélem ez is fog hamarosan változni. Én is úgy vagyok vele, hogy szeretem hivatalos úton megvásárolni a termékeket amit olvasok.
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #10577 üzenetére
Igen hiába van már könyv és magazin szolgáltatás, de a mi országunkban jelenleg még nem elérhető ezt írja. Könyv az enyémen van három ingyenes amivel le tudtam tesztelni.
Nekem van Kindle Touch készülékem így a könyvolvasásra nálam az a célkészülék(az e-ink kijelző még mindig sokkal előnyösebb olvasásra, és napfénynél kiülve a szabadban is tökéletesen látszik), viszont a könyveimet simán lekezeli az androidos alkalmazás is és a store ba is beenged vásárolni. -
Drachoo
senior tag
válasz
BomiBoogie #10577 üzenetére
Nálunk még nem elérhető a google shop teljes választéka, de idővel nyilván ez változni fog. Megjegyzem már én is várom.
-
Skynet258
veterán
válasz
Pedig napi két három root-olás mindig feldobja az ember napját. Nem is értelek.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Az Amazon (Kindle) könyveket ugyanúgy eléred Android alól a saját alkalmazásukkal. Én is ott olvasok, vásárolok könyveket. Íme
-
válasz
BomiBoogie #10552 üzenetére
Hát ha Kindle-n gondolkozol akkor inkább Nexus 7!
-
assemble
addikt
válasz
BomiBoogie #10556 üzenetére
Az dicserendo hogy igy gondolkodsz, csak sajnos itt nagyon sokan nem igy gondolkodnak, eszukbe nem jut hogy fizessenek filmert, zeneert, stb. Meg az allam is azt feltetelezi hogy mindenki warezol es az adattarolokon is plusz dijat szednek be emiatt (artisjus... inkab nem irom le a velemenyem roluk), ami persze egy ordogi kor, mert ha mar a warezert penzt szednek be, az ember feljogosultnak erzi magat hogy warezoljon is.
Szoval a vegeredmeny az, hogy a Google is (nem ok nelkul) egyszeruen ugy gondolja hogy nem vagyunk eleg jelentos piac, igy nem kezelnek nagy prioritassal minket. De valamekkora piaca azert csak lenne itthon is, szoval elobb utobb azert remelhetoleg eler ide is a dolog. Eleg friss dolog meg ez az egesz, de szep lassan terjeszkednek azert... -
assemble
addikt
válasz
BomiBoogie #10552 üzenetére
Lehet proxy-kkal trukkozni azert de alapbol tenyleg nem erhetok ezek el, es hivatalos info nincs rola h mikor lesznek, de valamikor (remelhetoleg nem olyan sokara) varhatoan azert ezek is elerhetoek lesznek itt. De az Amazon legtobb cucca (film, zene) sztem amugy ugyanugy nem erheto el itt. Illetve az Amazon legtobb cucca fut nem-Kindle cuccokon is, igy Nexus-on is gondolom, szoval csak ezert valszeg nem vennek Kindle-t. Dedikaltan olvasasra mar inkabb, egy eink-es verziot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged