Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek mennyi volt eddig a max uptime?
-
válasz
csabám #12749 üzenetére
A tapasztalat az, hogy minden topicra jut egy-két feltűnési viszketegségben szenvedő egyén
szuperhősakinek a kelleténél több ideje van. Mondtam, nem kell a rizsa.Ami történt megtörtént, nyugtáztam/tuk. Jobb lett volna ide írnod elsőnek. Mostmár legalább tudom/
jukmerre hány méter.#12753: Nem kéne minden postban kérdést feltenned amire illik válaszolni. Sőt, postolnod sem kéne de már leírtam ezzel együtt háromszor.
szerk2.: Hajajj
-
-
-
Jelentem a Whatsapp tokeletesen mukodik a 3G-s modellen!
-
válasz
watercooling #7385 üzenetére
Vagy inkább mosd meg és tedd fel nedves eljárással. Szárazon azért kell egy kisebb rutin.
-
Hello!
Most vettem egy 32GB-os 3G verziót és van pár dolog ami nem teljesen tiszta, remélem tudtok segíteni.
1. Hogy lehet 1280*800-as képeket kitenni háttérnek teljes, eredeti méretben? Mindig méretezni akarja és így pixeles lesz a kép..
2. XDA-Developersen a Nexus 7 fórumnál van külön Nexus 7 3G Android Development. Na most csak ezek a romok fognak rendesen működni rajta, vagy kompatibilisek a 3G modem nélküli verzió szoftverével is? Gondolok itt arra, hogy kernelen kívül van-e különbség a rendszerben.
3. Ez ugye nexus termék. Itt sem ugrik a gari bootloader nyitása, és root esetén?
4. Gyári Travel Covert hol lehet szerezni hozzá? Nem nagyon találtam Users-en kívül sehol, ott pedig bizonytalan a szállítás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest