- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lordyka #17916 üzenetére
Igen, de a Google ettől függetlenül is tárolja a bejelentkezési és bankkártya adataid (utóbbit ha vásárolsz is tőlük valamit, én szoktam). Minél kevesebb helyre szórom szét ezeket, annál jobb. Például ahol tehetem PayPal-el fizetek (pl: Wargaming, Steam, stb), hogy ne kelljen közvetlenül kiadni a kártyaadatokat, ez a Google-nél sajnos nem működik, ők a Wallet-et erőltetik.
(#17915) Integra: "na látod."
Az arroganciádat nyugodtan hagyd odakint. Egyébként meg pont most írtam le, hogy az Adobe sikeresen hacker kézre juttatta a jelszavaimat és bankkártya adataim. Nem baj ha nem tudsz olvasni, de akkor kerüld az arrogáns kioktató stílust, főleg akkor, ha érvelési hibákat halmozol érvelési hibákra.
De akkor visszakérdezek: Sűrűn átrohansz a piroson? Eddig ütöttek már el? Nem? Akkor nyugodj meg, ha eddig nem történt meg, akkor ezután sem fog, mostantól körülnézés nélkül is átszaladhatsz.
-
fatty
aktív tag
-
fPApi
őstag
válasz
lordyka #9212 üzenetére
Ahány ember, annyi bug (legalább). Nekem tökéletesen megfelelne, egyedül az aksi használat volt igen rapszodikus (volt amikor jó volt, de volt olyan, amikor villámgyorsan lemerült, ugyanolyan használattal). De pl. galaxy tab 7.7-nél a paranoid nálam nem csinált ilyet, szóval próba-szerencse ...
-
csuzso72
tag
válasz
lordyka #8403 üzenetére
Ebédeltem otthon, közben frissített a rendszer, most 4.2.1. Csináltam egy gyári visszaállítást és újra bejelentkeztem. Otthon hagytam, de szerintem mire haza megyek újból felpakol mindent (mindegy este úgyis szeretném rootolni, ezért újra törölni fogom). Úgy néztem, hogy a Google biztonsági mentés/visszaállítás bekapcsolása miatt telepítgeti fel a progikat. Nem tudom, ha kikapcsolom az mentés-visszaállítást elején vissza lehet-e állítani később. Viszont a megvett programok jó, ha visszakerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Yettel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest