- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Richard #12748 üzenetére
Félre ismersz de nagyon, nem vagyok imk-s (instantmodkeres).
Rossz tapasztalatok talán?Nem magyarázkodok, csak egyszer próbáltam megmagyarázni (sikertelenül). Ti pörögtök a dolgon.
lafaty80: Jól felkorbácsoltam az indulatokat ezzel az ártatlan dologgal (mint kiderült, sokak számára nem az)! Elnézést kérek.
-
törölt tag
válasz
Richard #12736 üzenetére
Köszi srácok
Eddig sem volt szándékomban spamelni a topic-ot képekkel - általában 2-4 képet tettem egy postba -, egy kivétel volt eddig, amikor véletlen 5 kép jött össze. Minden képnek volt valami indoka, de ahogyan eddig is figyeltem arra, hogy ne legyen túl sok kép egy postban, a jelzés után még jobban mérlegelni fogom, hogy méginkább indokolt legyen a kép beágyazása, és a kevésbé fontos képeket maximum linkelem.
(#12737) KZP: az a helyzet, hogy kivitelezés módján magam is meglepődtem.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Richard #11352 üzenetére
Korábban már írtam, hogy én is emellett a tok mellett voksoltam, és teljesen elégedett vagyok vele, viszont felmerült bennem a kérdés, hogy a fedlap belső fele ugye ilyen puha tapintású textil, amire eléggé ragadhatnak a porszemek, vagy egyéb karcolós dolgok, és ugye ha letámasztod valahová, akkor ez a felület van kifelé, tehát ha valami retek van a felületen ahová leteszed, akkor azt simán összeszedi, majd mikor rácsukod a fedlapot, az frankón összekarcolja. Azóta a biztonság kedvéért letámasztás előtt lesöpröm kézzel a terepet ahová leteszem. Másik dolog, hogy a fedlapot letámasztásnál eléggé összehajtod, és szerintem kicsit lassan áll vissza vízszintesbe, marad benne egy ív egy ideig. Én ezért nem szívesen hajtogatom.
[SZERK] Úristen! Úristen dingeltem, és lelkes újonccá váltam
-
arnoka
tag
válasz
Richard #7430 üzenetére
Ok, lehet hogy a "cilkus" nem megfelelő kifejezés, de laikusként el tudom képzelni, hogy "töltés üzemmód" esetén jobb egy teljes töltés, mint több kisebb.
Állításod szerint egy példa:
Ha én 20%-ról töltöm 4*20%-ot (minden egyes töltés után lehúzom, használom, picit merül), az ugyanannyira "veszi igénybe az aksit", mintha 20%-ról feltöltöm 100%-ra egyszerre? Picit hitetlen vagyok
Főleg ha ezt huzamosabb ideig műveled... -
Luser2000
addikt
válasz
Richard #6426 üzenetére
"4. Gyári Travel Covert hol lehet szerezni hozzá? Nem nagyon találtam Users-en kívül sehol, ott pedig bizonytalan a szállítás."
Ez engem is érdekelne, mert magam is hiába túrtam a netet, jelenleg úgy tűnik, hogy sehol nem hozzáférhető (csak hossza / bizonytalan rendeléssel). Gyári két féle létezik: Travel Cover, illetve Premium Cover. Ma fél Budapestet bejártam, de sehol.
Valakinek ötlete azonnali vásárlásra?
-
sto1911
veterán
válasz
Richard #6426 üzenetére
1. Hogy lehet 1280*800-as képeket kitenni háttérnek teljes, eredeti méretben? Mindig méretezni akarja és így pixeles lesz a kép..
Masik launcherrel, ahol be lehet allitani, hogy ne scrollozzon a hatter (pl. ADW)3. Ez ugye nexus termék. Itt sem ugrik a gari bootloader nyitása, és root esetén?
nyitassal a gari ugrik, de zaraskor visszater
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest