-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aperture2001
csendes tag
válasz
tvamos #25931 üzenetére
Szívesen!
5.x-es droiddal kaptam kézhez, elég borzasztó volt az élmény, aztán visszatértem a 4.x vonalra, viszont akármennyire is elfogadható volt a működése úgy, azért a KitKat és lejjebbi verziók - számomra - semennyire nem álltak kézre, főleg úgy, hogy a Nexus 5-ösömön szintén a 7.x fut. (Screwed ROM, ami sajnos Nexus 7-re nincs).
Eleinte vonakodva frissítettem a 7.x-es vonalra. Az nAOSP ROM tűnt a legszimpatikusabbnak, de nagyon örülök, hogy megléptem, mert (persze figyelembe véve a hardver korlátait és korát) teljesen meg vagyok elégedve a teljesítményével.
ITT található amit én használok, ha jól látom, azóta valóban van augusztus security patch-csel rendelkező verzió is.
-
aperture2001
csendes tag
válasz
tvamos #25929 üzenetére
nAOSP rommal használom, olvasok, netezek rajta, hanganyagot játszok le róla külső hangszóróra.
7.1.2-es droid az alapja, júliusi a security patch (de lehet XDA-n van újabb).
Nagyságrendekkel jobban megy vele, mint a gyári 5.1-esssel
Nexus toolkittel raktam rá a rom-ot + gapps, minden ment elsőre.
-
faham
aktív tag
válasz
tvamos #15957 üzenetére
Ilyet azt sajnos nem tud tudomásom szerint.
de én is használok ilyet amit leírtál, egy intel atom alapú kis gép van itthon ami folyton megy abban van a tuner és az a DVBViewer nevű progi és az tudja ezt. Az xbmcbnek az xbmc.orgon van fórum a dvbv nek is a hivatalos oldalán
-
kolosanyi
veterán
válasz
tvamos #15957 üzenetére
Nem hittem volna, hogy 22 évesen kezdek kiöregedni vagy mi...
A MIUI-t nagyon szeretem. Persze nem a stock dizájnt, az nagyon ázsiai nekem. Viszont nagyon rugalmas, nagyon jól témázható és tele van apró dolgokkal, amik miatt nagyon jó használni a rendszert. Akkor szoktam át a CM alapú ROM-okra, amikor a MIUI RAM igénye nagyon megnőtt és a Nexus S már nem szerette. De most semmi kedvem felrakni egy custom valamit se. Egy rootot lehet kap a tábla, de úgy érzem, nekem elég ez így. -
ssspr
csendes tag
http://www.liutilities.com/articles/send-email-exe-file-attachment/
Ezt találtam. Ha a fájlnév valami.exe vagy valami.flv helyett csak simán 'valami', akkor engedi letölteni. Utána átnevezed .exe vagy .flv- re és kész. Tudom, elég bonyolult, és hülyeség hogy így van... Én sem vettem elő a laptopot már egy ideje, nem szívesen tenném egy ilyen dolog miatt.
-
Dzsuri89
őstag
Galaxy Nexus-a van, ahogy nekem is. :-) Követjük mindig egymást. :-D
Amúgy nálam is néha eldobja a netet. Leginkább a Facebook alkalmazásban veszem észre, mert ott ki is írja, hogy network error. Mondjuk lehet, hogy az alkalmazás szar, de majd eldől egy FB frissítés után. -
hallerlaller
addikt
Nálam nem oldotta meg és a telefonom is csinálja. Ahogy olvastam az összes 4.2-vel rendelkező készüléket érinti, ez elég nagy és bosszantó hiba, mert amikor elkezdi akkor 5percenként, éppen vinnék be rendelést az online felületen munkához és kezdhetem előröl, mert elment a jel. Pont így: [link]
-
brumi1024
veterán
Wikipedia: "Az aktív mátrixú OLED-kijelzőkben az OLED-pixelekből álló mátrix elektromos gerjesztés hatására fényt bocsát ki a vékonyfilmes tranzisztorokra (TFT), amelyek kapcsolóként vezérlik az egyes pixelek felé áramló töltéshordozókat."
Kép
Angol Wiki. -
-
-
brownus
veterán
basszus, nynashamnban élsz??? ooo, istenem én 1x éve dolgoztam ott az ericssonnál 3 nyarat is
imádtam azt a kis várost
hát kívánom a legjobbakat Neked odakint
ha van kedved ide vagy akár priviben írj már pár sort, hogy miért ott, és mit csinálsz odakint
vagy van blogod itt a ph-án?
-
roberto02
tag
"Mondjuk szerintem az ara ennek a keszuleknek boven olyan, hogy egy pici lag beleferjen. Az iPad, meg a Note II 170-er mar ne laggoljon egy szempillantasra sem!" hát ez egy nagyon hülye felfogás...egy készülék minőségét nem az ára határozza meg és nem eszerint osztályozzuk ..és egyébként is a note 2 nem tud többet a Nexusnál.gondolom akkor az autót is aszerint veszed,hogy egy félmilliósnál belefér egy kis fékhiba nem?
-
edward2
addikt
Project butter miatt elvárható teljesen a reccenés nélküli működés.
Ez 4.1 alatt így is volt aztán folyamatosan rosszabb lett most 4.2 a legalja, de nem bírom hangsúlyozni, hogy currencies background sync kikapcsolásával jobb lesz sokkal. Ha ennél is jobbat akarsz akkor lokalizációt is kinyomod.
-
kovsol
titán
Van olyan mobile router aminek van saját aksija? Én eddig csak olyat láttam ami usb ről vette fel az áramot.
(#4941) TOZ közben sikerült hála a fórumos segítőkész embereknek beszereznem az apk -t. Mondjuk ezt nem tudtam, hogy bukom a telefonosat így akkor.
(#4943) TOZ én még adok egy esélyt a mobilról való net osztásnak. Pár óránál többet nagy ritkán használnám wifin kívül így a mobil se merül le ennyi idő alatt még.
-
mimate
csendes tag
Én 2 nexus 7-et vittem vissza "screen separation" miatt, most a 3. van nálam, de ez se tökéletes. Azért nem vittem vissza, mert már belefáradtam, meg kellett egy tablet a sok ingázáshoz, plusz jól jön a 2 év garancia és az se utolsó, hogy te is ki tudod otthon cserélni az aksit izzadságmentesen, ha épp szükség van rá.
Így utólag lehet, hogy ipad minit vennék inkább, nekem pont jó a mérete, tanuláshoz, képregényekhez vagy olvasgatáshoz ideálisabb. -
beholder00
tag
Nem értem miért mondod h Asus-t ne. Én örömmel használom a notim sőt a többi barátom is, sőt ha azt nézzük hogy 10ből 6 egyetemistának Asus gépe van, elég jó arány. Gari is olyan amilyennek kell lennie, nyáron 8 napot volt távol tőlem a notim és mindent kicseréltek, amire még nem is számítottam, persze ingyen. Az meg h neked ilyen rosszul tölt, biztos kifogtál egy rossz darabot, kár lenne általánosítani 1 darabból...
-
Skynet258
veterán
De, én hallottam, ma írtam róla. Már ha 4.2-ről beszélünk...
-
OberMotz
aktív tag
Sima windows-os TC-vel is lehet rá másolni, csak telepíteni kell hozzá az Android ADB plugint. Engedélyezni kell a Nexuson az USB debugginget és csapatás - persze az SDK-nak telepítve kell lenni a PC-den. Én is így másolgatok az Xperia T-mre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged