- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nexus7 #13508 üzenetére
Rákérdeztem a MediaMarktnál az online rendelhető 16 gigás Nexus 7-re, és ezt a választ kaptam:
"A Media Markt a jelen akcióban szereplő terméket hivatalos magyarországi gyári garanciával értékesíti, tehát nem refurbished termékről van szó."
Be is rendeltem egyet, ez ennyiért a legjobb ár, amit láttam.
-
justaview
senior tag
A Paypal levett egy kis összeget a kártyádról (gondolom 1 dollárt).
A bankszámládon ez egy tranzakcióként jelenik meg.
Belépsz a netbankba, ha van olyanod, és megkeresed azon számlád tranzakcióit, amelyhez a kártyád kötve van. Ha nincsen netbank hozzáférésed, vagy kérj, vagy megvárod a havi elszámolást a bankodtól (de akkor csak később tudod lebonyolítani mindezt).
Ha meg van, megkeresed közűlük azt a tranzakciót, amelyben a Paypal leszedte az 1 dollárt.
OTT LESZ A KÓD A TRANZAKCIÓBAN.
Ezt kell beírnod oda, ahova a Paypal kéri. Ezzel megerősíted, hogy tied a számla, aminek a kártyájával fizetgetsz.
-
tybsen
addikt
Itt peldaul meg tudod nezni az aktualis uzleteket es keszleteket. A Ditech-nel nagyon porog az arukeszlet, aktualisan sehol sincs de peldaul 2 nap mulva erkezik szallitmany.
-
agabe
addikt
hivatalosan ott is.szeptember kozepetel kaphato akar az ausus shopban elö is rendelhetö 250 euroert (16gb-os verzio) szlovakiaban hazhoz is szallitják, és ott az asusnak van olyan premium garija mint itthon a samsungnak (szervizfutar).
Addig én már nem birtam várni, de ha kell valakinek, akkor lehet hozok majd, mert egész jó árra jön ki...ezek után nagyon csodaálkoznék ha itthon tartanák a 90ezres árat.(#533) zitback:
nem sokan irtak, hogy hibas lenne...de ha teged nem zavar ivazabol akkor boldog tulaj leszel...ha meg itthon beindul a forgalmazás akár le is.gariztathatod.(valószínűleg) -
edward2
addikt
Hát nincs vám ez eddig rendben, de pl cigiből is megvan hány dobozzal vihetsz jobbra balra ennek ellenére. Ezért is gondolkodok hogy hány új elektronikai cuccot hozhatsz ki vagy akár kérhetsz róla vissza VAT-t.
Repülős dolgokkal tisztában vagyok azzal nem lesz probléma.
Azóta amúgy látom, hogy pl carphonewarehouse csak 2őt enged egyszerre rendelni deliver to store módon... az harmatos.
Olyan megoldás hogy angol play.google.comból rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest