- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Blue@X #10218 üzenetére
Androidos telefonom van azon jó netezni, csak a 7" miatt félek, hogy esetleg kicsi. Nevelőfateromnak egy ipad 2 van és 9,7"-on teljesen rendben van. Megnézem majd magamnak valahol a nexus 7-et.
Apropó, most láttam, hogy megjelent a nexus 10 kis hazánkban is. Horror áron 200-ért van a 32GB-os.
Ha esetleg külföldön vennék egy nexus 10-et (pl Ausztria), akkor Mo-n is tudnék garanciát érvényesíteni? -
alacka
tag
Hogy milyen igazad van!
Írtam is egy levelet, hogy amint érkezik, küldjék, de iziben!3/4G kártyával használta már valamelyikőtök?
Amerre idehaza járnék, ha jól látom a vodának van jó lefedettsége,
meg egy általam eleddig ismeretlen társaságnak BAZ megyében.
Feltöltőkártyásra gondoltam, mert ritkán kerülök olyan helyre,
ahol nincs WiFi, akkor viszont jónéhány napokat.
Várnám a tippeket, javaslatokat.... köszi. -
Pierre75
senior tag
A pdf formátumból, annak sajátosságai folytán ritkán sikerül igényes konvertálás. Van azonban néhány regény, ami csak pdf-ben érhető el magyarul pl. Colleen McCullough: Masters of Rome Series, ilyenkor jó a Mantano. Azoknak akik igényesen készített ebook-t keresnek ponyvától a szépirodalomig ezt az oldalt ajánlanám.
-
Gargazsul
tag
Köszi az infót!
A kezdeti szériákról olvastam képernyő hibákat, tehát széria hiba előfordulhat, de ahogy írod Te is, én is úgy gondolom, hogy bármikor előfordulhat egy-egy példánynál műszaki probléma.
Sokszor nem is baj, ha az ember nem az első sorozatból vesz meg egy eszközt. Ez gépkocsinál pláne igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged