Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
#76144018 #20704 üzenetére
Reset volt de nem segített, szerviz nincs már az 1 év gari rég lejárt és szerencsére eddig egyszer sem volt garis problémám vele.
Felraktam egy CM 11 et és jelenleg működik, kikapcsolva feltöltöttem csutkára majd simán bekapcsolt és azóta is megy még ha a táp le is van húzva.
Remélem csak a system szarta össze magát. -
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#76144018 #16184 üzenetére
Számomra valahogy ez élvezi a legmagasabb prioritást egy frissítés esetében. Sokszor lebarmoztak már ezen a fórumon, amikor leszóltam azt a gyártói magatartást, hogy késve vagy sohasem adnak ki frissítéseket... de engem nem az zavar, hogy ilyen-olyan funkciókat nem kapok meg, hanem a biztonsági rések foltozásának elmaradása fájó pont.
Nem tudom te hogy vagy vele, de én vásárolgatok alkalmazásokat, használom a PayPal-t és nem óhajtom biztonsági réseken át kiadni illetékteleneknek ezeket az adataimat.
BTW már nyomom is fel neki a frissítést.
-
bigsee
addikt
válasz
#76144018 #15883 üzenetére
Igen gubanc az van, nincs fastboot! Töltőn van már mióta, és semmi jele, hogy töltené. Ezért volt kinn gar-ban, és kicserélték a töltőfejet (én nejlonost küldtem ők meg egy nejlon nélkülit)! Egy kartondobozban összeragasztószalagozva jött vissza, az eredeti dobozában, annak ellenére, hogy:
"Felhívjuk figyelmét, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ilyen esetben a megjavított készülék visszaszállításkor új csomagolást kap, melyet kérjük, orizzen meg esetleges további szállítási célokra." by Asus support
FearTomi: tegnap vettem át!!!
-
bigsee
addikt
válasz
#76144018 #15881 üzenetére
Sajnos igen, drága fiam elindította a 4.3 update-t, lekapcs és annyi...
FearTomi: egyetértek veled, most megpróbálok kibugázni egy cserét, ez így használhatatlan...
B+, a f*s sz*r Prestigio egymagos tabletet meg egy tízéves gyerek (lány!) zúzza, még egy karcolás sincsen rajta, pedig nincs kímélve... Ez meg összef@ssa magát egy update-től...
Elnézést a paraszt beszédért, de már nagyon unom a várakozást, szombaton utazunk, tablet nélkül...
-
törölt tag
válasz
#76144018 #15376 üzenetére
Természetesen eszemben sincs
De egy követendő példának tartanám, és jó lenne, ha a Google is az új Nexus-okat így terjesztené.
(#15377) Stauffenberg: Igen nekem is kettő Google fiók volt, azokat választottam le. A másik két családtagom fiókjában lévőket nem kellett, be sem voltak jelentkezve
A hosszabb üzemidőt én sem tapasztaltam még, de ennek valószínűleg az az oka, hogy állandóan a dokkolón van
-
bigsee
addikt
-
bigsee
addikt
válasz
#76144018 #15088 üzenetére
Bocs, csak aludtam egyet (hát nem jól
). Nexus 7 toolkit-el tettem fel, töröltettem az userdata-t, mindent ráhagytam YES-el. Aztán amikor kiírta, hogy kész lekapcsolt a kijelző, hogy restart és nem történt semmi. Azóta sem... B*xhatom, van egy táblám, rákarcolhatom a tízparancsot, hogyan ne tegyük tönkre a táblagépünket...
Sztem ezt le se tudom gariztatni, mondjuk megpróbálom azért.
(Ez az első androidos cumóm, amibe nem tudok életet lehelni rossz flash után ... csak nem azért mert Asus...?)
-
bigsee
addikt
válasz
#76144018 #15084 üzenetére
3G-s van, 32GiB-os, Ezt szedtem le: https://developers.google.com/android/nexus/images#nakasigjwr66v (Factory Images "nakasig" for Nexus 7 (Mobile)
Töltön van most - USB - és se töltési video, se semmi. Se bekapcs gomb hosszan nyomásra, sem bill. kombinációra (PWR/VOL+, PWR/VOL-, PWR/VOL+/VOL-) nem kapcsol be...
-
assemble
addikt
válasz
#76144018 #15017 üzenetére
A regi 16 gigas viszont a nagyobb modellkent jelent meg (a 8 gigas volt a kisebb), az uj viszont a kisebbkent jelenik meg a 32 gigas mellett. A regi 16 gigas eredeti arahoz kepest az uj 16 gigas kint 20 dollarral olcsobb lesz, szoval ha igy nezed, olcsobban jelenik meg.
-
törölt tag
válasz
#76144018 #14649 üzenetére
Erre valaki?
Más: A hátlapon a hangszóró alatt volt egy (illetve 2, egymásra ragasztva) matrica, az egyiken semmi érdekes nem volt, a másikon volt egy sn szám (d10...), mivel már zavart, hogy jött fel a sarka így leszedtem. Ha esetleg gariztatni kell majd valamikor, szükség lehet erre? Rátettem a garanciajegy hátuljára így ha kell vissza tudom tenni (úgy ahogy..) Vagy elég a bootloaderben és beállításokban lévő sorozatszám? (015..)
-
steveboy86
tag
válasz
#76144018 #14601 üzenetére
A fülesek mással jól működnek ez a baj... Meg most hazaérve, mintha füles nélkül is kicsit halkabban szólna a rendszer, fél hangerőnél még alig lehet hallani, azért ez nem így szólt.
Próbálok még egy factory resetet, bízva a szerencsében, de hát nem sok reményt fűzök hozzá, nem nagyon mókoltam mostanában, meg amúgy sem szoktam..Viszont most félig kijjebb húzva a jack dugót meg szól, nem értem, eddig rendesen ment ezekkel a fülhallgatókkal
-
|AP|
veterán
válasz
#76144018 #13559 üzenetére
Teljesen biztosat csak akkor tudok mondani, ha már itt lesz nálam, és a kezemben a garancia papír. Viszont ma személyesen is rákérdeztem a Mammut MM-ben és ott is azt mondták, hogy ők nem forgalmaznak refurbished készülékeket, csak hivatalos, magyar forrásból származó, rendes dobozt, amihez ugye két év jár. Csütörtökön kiderül, akkorra kértem a szállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest