Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
max 70-80kt er,de annyiert ebben a meretben 8-10 eves lcdk ,es nehany 3-7 eves led van,max full hd.felbontasban.
ugye regen a 42" felettiek premium modellek voltak 250-600k aron, es nem akarja az eredeti ar negyedeert eladni,hiaba nem er tobbet.ezeknek az 1-3 eves uhd tvknek meghatarozhatatlan az erteke

-
Cs1csó
titán
"123 cm LG Ultra HD le tv elado 2017 tavaszán lett véve. olcsobb led tv csere érdekel
124 999 Ft
SzegedSzegeden elaDO EZ AZ UHD 4K led tv olcsobb csere is érdekel de elsö sorban kp ezért is olcso mert jön az uj 55 collos hajlitott Suhd
csere ár 10.000 több ultra vékony kivitel 5.1 es hangkimenet
linkbe minden benne van a tv röl
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd…/…/49uf671v-p270927535/…
euro is érdekel 1 euro 320 ft de dinár köszi nem vagy csak nagyon nyomott áron"Tehát ez egy MÁSFÉL ÉVES TÉVÉ
Megnéztem hogy az Árukeresőn most mennyi MOST EGY ÚJ olcsó MINŐSÉGI (LG, Samsung, Sony stb. tehát nem valami noname márka) 49"-os UHD tévé.
Tádám:LG 49UK6200PLA 127 900 Ft-tól kapható.
A Display spcificaton oldal szerint 1 dolog van amiben jobb a régi tévé: 120Hz-es a képfrissítése a másikkal szemben aminek csak standard 60Hz.
-
-
-
Beretvás
veterán
Napi fejtörő az FB bugyraiból.
"Szeretnik togja leni"
Mire gondol a költő??
-
Ciccuka
veterán
-
Silεncε
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Már azt hittem, én néztem be valamit, mert használtam már párszor a validátort de ilyet még egyszer se láttam tőle
-
mpo
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Így van, de így is túl sok volt ide.
Hiába találsz ki szép színharmóniát, a színvakságot is figyelembe kell venni.
Erre jó ez a program.Ez az előző hozzászólásomban említett CCA-ra vonatkozott, nem a W3C-re.
-
kenwood
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
hasznalt tvnel en is kiakadtam, 50-es vagy nagyobb full hd led Sonyt meg mindig 130-180-ert aruljak 3-7 evesen,mikozben mondjuk az 55-os uhd tv 200k bontatatlanul, ket ev garival

uj hardver araknal az lehet a trukkos,hogy mondjuk az arukereson nezelodsz.
volt nekem is olyan ,hogy ddr 4 ram kellett, apron max 500-1000 ft volt a bolti arhoz kepest a minsz.
mondom,akkor ebbol uj lesz.
ja,persze,az elso 4-5 arukereso talalt vagy eleve azt irta,h rendelesre,vagy elmeletileg volt raktaron,gyakorlatilag meg nem. -
PHM
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szombaton kinéztem a bolhapiacra. Puszta kíváncsiságból rákérdeztem
az "1 pálcás," (a kínai piacon 900 ft-ért árult) használt powerbankra.
2500 Ft-ot kértek érte. Komolyan gondolkodóba estem, hogy most
én nézek ki ennyire baleknak, vagy az eladó ennyire ostoba?...
Régen a bolhapiac arról szólt, hogy az ember kivitte a megunt/kinőtt
dolgait, és eladta, majd az árából vett valami számára használhatót.
Ma az esetek zömében hülyének próbálnak nézni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Félreértesz. Itt nem 1-1 termékről van szó. Hülyék mindig vannak. Itt az üzletszerűen kereskedőkről van szó.
5-6 éve mondjuk ezekkel tudtál olyan árakon vásárolni, hogy megérte szívni az esetleges garikkal. A szokásos 130-150k-s fő komponens cseréimen 30-35k-at tudtam fogni. De most 3000 forintért ebbe ki megy bele és miért? Mert még ha működne itt rendesen minden, nem lenne gond. Garis csere után a nagykeres beker árat visszafizetni "számlaérték" helyett pölö elég mókás

-
Cs1csó
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Gondolom ehhez kell a butaság, bár nem biztos, hogy ezek el is kelnek egy ideig hirdetik aztán passz.
Lehet már írtam, de volt a környékünkön egy ház amin kb. 15 évig kint volt hogy eladó. Gondolom próba cseresznye alapon.
Nagy igazság: MINDEN eladó, csak az árát kell tudni. -
mpo
veterán
Feleségemnek régen semmi baja nem volt velük.
Volt ápolónő, óvónő (mindkettőnél szakképzett), dolgozott családsegítőben is.
Ha most akárhol meglát egyet is, nem arra megyünk, kerülünk vagy megvárjuk, amíg eltűnik.
Finoman szólva utálja őket. -
-
Tikakukac
titán
Hogy aprós boltosok egy ideje 1-2%-al bolti ár alatta adják a 6 kerülővel megvásárolt himihumi garis alkatrészeket, az nem új téma.
De bakker kisker bruttó magánszemélyes vásárlásokkal egy árban vagy felette látok feldobálva cuccokat. Vennék új konfigot és előzőnél megfogadtam, hogy soha többet aprós boltostól, de benéztem azért. Durva.
Ennek így tényleg van értelme?
-
Beretvás
veterán
A költő mire gondolhatott?
"Eladó
Parfum
Ágy nemu huzatok .rengetek van irjatok batran"????? -
TaaT
nagyúr
"Honda dió
20 000 FtRendkivűl csúnya első fék nincs első teló beálva elsővilágítás nincs elvileg izzó kell bele ujj hátsó gumi indul megy meg áll ennyi pénzért csodát ne várj csere érdekel laptopra."
-
Trailblazer
veterán
válasz
F.E.K..
üzenetére
Ugye mivel versenyképes? Legalábbis a hasonló profilú cégek egy részével. Nemrég még raktározásban dolgoztam (aminek egészségügyi okok miatt lett vége, mivel leépítettek - sajnos szövődményes cukros lettem és kaptam emiatt egy kedvezőtlen üzemorvosi besorolást), ott is hallottunk mindenfélét másik cégekről, ahol jóval többet fizetnek.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Heh, ez ugyanaz amit az álláshirdetésekben szoktak írni: "vonzó", esetleg "versenyképes" fizetés... ja, persze.
(az igazsághoz persze hozzátartozik hogy egy szint felett szerencsére már a fejvadászok megadják a bérsávot. A HR-es megkereséseknél erre kisebb az esély még mindig, legalábbis a magyar cégeknél).
Mindkét esetben a profit maximalizálás a cél...
-
Beretvás
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Elég sok dolgot nem vettem meg pont ez miatt. Elejében még kérdezgettem mi az ára de azután már inkább megvettem újan.
-
Beretvás
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szokásos privátban, nem volt ingerenciám megkérdezni tőle mert még azt gondolná kell a megvigyázott nem is törött " csak hajszálrepedt" nem befolyásol cucca..

De most már vissza keresni sem sikerül hála az FB hulladéknak...

-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Bolti ár felett egy picivel.

-
Beretvás
veterán
Hajszálrepedés így néz ki akkor milyen lenne a nem hajszál repedés..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beretvás
veterán
Az a gáz, hogy ezek még el is hiszik amit írnak..
Mert ha ráírok még megmagyarázza mennyire hibátlan csak épp sz@rt sem ér...
-
Beretvás
veterán
Elado Huawei Mate 10 lite 5honapos garancias osszes gyari tartozekkal dobozzal 64gb memoria bővitehető még 4gb ram dual sim 5.9 Inch 2 tok jar vele karc mentes allapotban csak a kijelzo sarkán vannak hajszál repedések be de nem gátolja a müködésben..
Nem gátolja...
Gyakorlatilag semmit nem ér, de nem gátolja. -
TaaT
nagyúr
"32"- 65" TV tartó állvány Fekete"
"Vásárlói vélemények"
"Termék hátrányai
Számomra (kétbalkezes szőke nő) nem volt elég részletes az összeállítási rajz. Az IKEA rajzokon pedig eligazodok! Egy szaki összerakta. 8000 Ft/ óra díjért. /Épp ott volt más ügyben./"Bakker, pályát tévesztettem

-
-
Chaser
legenda
válasz
Depression
üzenetére
engemt nemlehet szi vatni nemotro fagyok ( :
max fél év amikor másnak dolgozom majd, utána csinálok egy saját irodát, kisebb jutalékkal mint az összes többi és jobb marketinggel..szeretni fognak ((( : -
unravel
őstag
Apróhirdetések \ Konzol, szoftver \ PlayStation 4 \ PlayStation 4 hirdetések:
Xbox 360 játékok olcsón!!!!!
-
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó
üzenetére
erről tudnék mesélni ( : egy db ingatlanossal nem találkoztam, aki egy nyomorult alaprajzot tudott volna rajzolni
olyannal sem, aki legalább a kérdéseim felére tudott volna válaszolni az ingatlannal kapcsolatban
ellenben a 2-4% jutalék az nagyon megy, ügyvéd olcsóbban dolgozik
ennek örömére én is kipróbálom magam benne, legalább egy legyen köztük aki normálisan dolgozik ( : -
seniman
veterán
Azt kifelejtetted,hogy az albérlet díja legalább két-háromszorosa legyen annak a törlesztőrészletnek,amit akkor fizetne a parasztja,ha megvenné és nem egy köcsög adócsaló főbérlő zsebét tömné ki minden hónapban.Természetesen azon felül hogy a nyomorult a szutyok putrira keres,természetesen illő évente az egérlyukat is önköltségen felújítania,hogy a következő delikvensnek még drágábban lehessen kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest