Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Seniman, te mikor lettél véglegesen felfüggesztve? És ilyenkor még lehet írni?
Illetve amikor valakinek az avatara szürke, de semmi megjegyzés nincs az adatlapján, és a szöveg amit ír nincs offban, olyankor mi történt?
illetve a moderátoroknak: (#55267) horppc
ez is törölhető, meg minden aminél nem retusáltam. -
-
koby11h
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Régen 1, max 2 évente cserélgettem a teljes gépet, meg benne akár havonta a kártyákat, Gravist- SB-re, aztán meg vissza mikor kiderült hogy megszűnik, Cirrus Logic, Tseng ET6000, Voodoo Banshee, aztán meg át nVidiára amikor a Voodoo-knak leáldozott.
Volt hogy alaplapot is cseréltünk minden kártyával PCI-VLB-AGP miatt aznap nap oda-vissza, mert csak. Két kártya haverommal közösen, ha egy játék ATI-val jobban ment akkor nVidia ki és ATI be, és Ő játszott vele, majd visszaadta és nálma az ATI, ő meg addig nVidia...
Aztán jött egy határ, hogy a franc fog játszani, és minden pénzétt erre költeni és átálltam a megy amíg megy vagy bírom a várakozást álláspontra. Az utolsó 3 gépem 7-6-5 év - de ezt még használom - és úgy vagyok vele, hogy egy gépet 6-7 évre veszek, még jövő év közepéig ez kibírja, eladom és az ára elég lesz egy procira. 3-5 év gar van rájuk, de "elvárom" hogy menjen már 6-7-8 évet gond nélkül.
Monitorral jól jártam, mindet eladtam használtan, 14" Axion, 15" Targa, LG 15"-17"-19", Compaq 21", Samsung 940N, egy 23" Samsung és most 24" Samsung, ez is már 6 éves.
Amit elszúrtam az saját hibám volt! Egy merevlemez és egy VLB videokártya. Tanultam belőle... -
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Anno volt egy 4X es hp íróm, fater vette, talán 50 ezerbe került, ilyen sötétszürke.
Utána ismerős ugyvolt vele bekeményít, 120 ért vett 16X es TDK-t ilyen szép türkiz eject gombbal. (meg talán a tálca eleje is átlátszó kékes volt ? )
Rá 1-2 hónapra békéscsabán 18 ezerért vettem 24X es philips írót Aminek ilyen bronz szinű volt az előlapja.Ismeröst leverte a víz, h nemhiszi el hogy annyiért vettem. Mondom ott a bolt, hivd fel őket, van még nekik. Érezte h már nemfog visszajönni az írójának az ára...
Meg akkoriban volt a 128 megás ! pendrive ilyen 15 ezer forint környéke... -
envagyok
veterán
válasz
seniman
üzenetére
Az nem, de havi x órát lehet dolgozni alkalmi bejelentéssel.
Az exem már beajánlott. Semmit nem ért el vele. Vannak NAV-os és ügyvéd ismerőseim, minden új dologba fogva rájuk szoktam kérdezni, mit hogy lehet. De akkor ez itt valami perverz emberek gyülekezőhelye, aki ahelyett, hogy a csajokat b....nák, másokat ba..tatják. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman
üzenetére
Nem akartam már én írni.

Meg volt ott egy másik felvetés is ami szépen ki lett kerülve.
Amúgy ja még ilyen is lehet. Főleg, hogy név, lakcim kb 2 perc alatt megtudható.
Nekem legalábbis annyi volt. Így másnak kb 5 perc.
Zseni vagyok na.
Amúgy meg ne irogassá me megveszi a környéket (van rá pénz óránkénti több száz k-s keresettel). Felszántatja talajlazitóval és a nap 24 órájában emberek fogják köpködni a házad (lakásod).

-
-
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Akkoriban munkatárs felhívott, melóval kapcsolatban, és háttérben hallottam ahogy a 2 kislánya torka szakadtából üvölt 20 percen keresztül. Távolabb kellett tennem a telefont a fülemtől olyan hangosan, és amikor már tudod igy hunyoritasz.. Gondolkoztam rajta, hogy mondom ha engem felhív, miért nem megy valami csendesebb helyre addig? Aztán napokra rá összeállt a kép, hogy laknak egy 1-2 szobás albiban, hova menjen? Kimegy az utcára az sem biztos csendesebb.És dejó lehet mellettük lakni stb.Sokan felháborítónak tartják, hogy gyereket háziállatot nem lehet hozni / tartani az albiban, értem én.. De azért ez embertelen. Nővérem ahol lakik, ott a felső szomszéd azzal terrorizálja a gyerekeit, ha hangosak lesztek feljön xy néni (nővérem
) és elver titeket. Amikor ezt hallotta alattuk nővérem kb guvadt a szeme. Mert ugyebár ezt is ordítva mondta a gyerekeknek az anyjuk. (nővérem egyszer sem szólt amugy nekik egy rossz szót sem) -
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Pesten a gellértnél én is egy társasházban kezdtem el fűrészelni fa lapokat
mert polcot csináltam de a gázvezeték cső belelógott, amikor már fűrészeltem vagy 3 perce, akkorát röhögtem, akkor vettem észre magam, hogy vasárnap 2 óra, lehet örülnek nekem?
D és onnan kezdve minden perc azzal telt h mikor fognak bekopogni
de nemszóltak szerencsére.Szomszédokat elképzeltem, ahogy hallgatják ....
d
És tényleg ez a rossz, hogy mikor csináld? hétfőtől - péntekig 10 óráztam, szombat 6 óra. VASÁRNAP! áldott legyen az úr neve a szabadnapért!

-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman
üzenetére
Én is boltból vásárlok. Mert amig én a 34k-s vgat 15-ért adom (kis garival) és megszólnak. Addig mások bolti ár alatt árulnak néhány ezressel.
Vennék az aprón 1600-at. De 30k a garos. 28k a gar nélküli. Miközben boltban 33-34k.
Lapoknál kb ugyenez. Amig egy ajánlott mortar max 33k, bazzoka plus 26k addig egy hurka lap ne legyen már huszon x még akkor se ha valami valakihez gari is van még rá.Trailblazer: nem tudtam csak akkor lehet háborogni ha vesz is valamit az ember. Neked is megmutatom merre van florida jóóóó!?

-
-
válasz
seniman
üzenetére
Kéne panaszkodni nekik.
Vagy a lábaddal szavazva másik bankhoz.@Gyuri27 : Ja, nálam nem ingyen kéne, hanem 0db érdeklődő. Régebben itt gagyi procik meg ilyesmi is elment, mert voltak olyan népek, akik buheráltak. Most már nincsenek. Topicokban is látni a nyomát, amikor kérdezek valami javításáról, akkor általában azt tudom meg, hogy hol vegyek újat.
-
-
-
Papooo
senior tag
válasz
seniman
üzenetére
Ma feltettem némi lomot, az egyik fél óra alatt jégre került, úgy hogy hárman várják, hogy az előtte lévők visszamondják.
Bő óra múlva rámír az ork Zalából: "Látom hogy jégen van, de ha állod a postát, akkor én tuti vevő lennék rá"Mire én: "Ha ma eljössz érte, ingyen a tied"
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman
üzenetére
Nem egyszerű ez. Mert esetemben az okos hülyéskedik. Az esetedben a hülye okoskodik.
1500 lesz az oltás.(#54467): Mondták a legyek és rászálltak a lószarra.
wesder: ahogy nagyapám mondta: fiam ha okosat nem tudsz, hülyeséget ne beszéljél. Veheted magadra 1500 lesz neked is.
Ha van még vagány az szóljon. Neki 3000 lesz.

Chaser: haggyad mán magad te. Ismertelek fiatal csecskány korodba titán úr. 4500 lesz.
-
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Voltak, meg lehet vannak is jó asus notik, (k50ij)
ismerősnek ez a mostani asusának az egész teteje letört kijelzőstől 2.5 év alatt. A kijelzőt tartó 5 mm-es fémpálca" eltörik, és leszakad az egész.Több ilyet hoztak hozzám, és a kijelző elektronikája alul megsérül kitörésnél, és onnan kezdve a fele képernyő eltűnik / visszajön.
Ami számomra borzalom az a 4 éve piacon lévő lenovo notik, ott mindenkinek már foltos a kijelzője.
Használt üzleti notikon kivül nem veszek / ajánlok senkinek semmit, mert nem lehet.
Ami noti valaha volt 470 ezer, na az ér valamit, de újonnan minimum 220 ezerig mind egy eldobós vacak. -
Cs1csó
titán
válasz
seniman
üzenetére
Legalább azt elérnénk, hogy a paraszt szeretne venni valamit akkor első körben megnézi az ÁRUKERESŐT és az alapján képet kap, hogy ha személyesen is benéz pár boltba milyen árak láttán kapja el a sikító frász.
horppc
Mikor egy lófax átlag konfighoz 750W-os tápot ajánl a "bótos" (eladó, szakértő ?) mikor egy 450W-os is félálomban hajtaná meg a konfigot, persze ha tudná a vevő hogy a sok xar 750Wos táp hátul a plafonig áll megértené a csíziót. -
SP4C3
veterán
válasz
seniman
üzenetére
A lényeg a lényeg, hogy az ilyen gyorsszarsági majomparádé szarokat nem szabadna a közforgalomba beengedni. 50ccm-es rotyogónak még van értelme, leszaladsz vele egy doboz cigieért, az OK, meg még talán 125 is elmegy, de az ilyen gyorsasági jellegű szarokat be kellene olvasztani. "nagyköbös" kompenzátorokat se értem, mikor 600-zal zúg és 20km/h-val döcög. (persze megy az jobban is ha kinyitják a torkát, akkor képes 1200-zal üvölteni, aztán meg megy a sírás-rívás, hogy csak huszon éves volt szegény (szegény az apja f@szát szegény az idióta), mikor részegen 200-al eltemeti magát azzal a hulladékkal... Félreértés ne essék, ha szereted gyorsasági motrokat, te bajod, lemész vele az erre kialakított versenypályára és ott úgy toszatod vele szét magad, ahogy csak nem szégyelled, de ne janiskodj vele a forgalomban hülyegyerek.

-
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Ennyire nem elemeztem ki, ehhez Horatio kellene és a csapata.

Az még nem gáz, ha valaki alsóban teng-leng a házában a négy fal között, elvégre nyár van meg rohadt meleg, én is szoktam. Az a gáz, hogy valaki így fotóz és még meg sem nézi mit tölt fel. Vagy már azt is el tudom képzelni, hogy látta, de neki annyira természetes, hogy szerinte a világnak is az.
-
-
válasz
seniman
üzenetére
"...le van szarva a csalóka üldözése..."
Igen, Kalandornak minden álma, hogy tele egyen az apró csalókkal, és hogy mindenkit kopasszanak meg, és ne lehesenn normális üzleteket kötni. Ja, nem.
Komolyan, gondold már végig! Miért lenne az jó nekik, ha nem foglalkoznának a csalókkal? Én inkább úgy érzem, hogy nem nagyon látunk bele, hogy mit tehetnek meg és mit nem (ugye a rengeteg szabályozás, stb...) fotelből meg könnyű ugye dumálni, hogy így meg úgy nincs csaló üldözés, meg mit kéne csinálni.
Én azért amennyire látom, amit tudnak megtesznek. Lásd egy bazinagy rószaszín, kiemelt üzenet privátoknál, csalós topikba akit jelentenek, azt tiltják/felszólítják, hogy rednezze, stb...
Emberből vannak ők is, mindenre nincs kapacitásuk, biztosan nem tökéletes a rendszer (olyan nincs is), de amit tudnak megtesznek szvsz. Rossz olvasni ezt a szidalmazást még így egyszerű PH olvasóként is.Meg mondjuk az okos usereknek kéne végre kicsit jobban figyelni. Pl. hogy nincs 20.000-ért RTX 2080Ti meg hasonló bombavételek. Főleg ha csak előre lehet utalni, az már gyanús.
-
válasz
seniman
üzenetére
Vagy csak szimplán régen volt és rosszul emlékeztem?

Jön a cukiság faktor, elkenés, stb, csak az elnézéskérés nem jön.a lényegen nem változtat, le van szarva a csalóka üldözése (...)
Bebizonyítottam, hogy hülyeséget beszéltél, hogy foglalkoztunk vele, stb., de nem, a meggyőződés üti a tényt a mesevilágban. -
-
válasz
seniman
üzenetére
Ha nincs igazad, akkor lényegtelen, tiszta sor.
Ennyit az ilyen szapulások valóságtartalmáról.
Sebaj,nem az én felmenőimet fogják szidni,ha beszed egy kis zsebpénzt valakitől.

Aki friss reges újoncnak nézte a 1.5 éves reget, stb, az is itt szapul. Amikor megmutatom neki, hogy téved, be nem ismerné, hanem még rátesz egy lapáttal. -
válasz
seniman
üzenetére
Persze, az volt a teória hogy a jófogásos hirdető lopta innen a képeket.
A jófogásosé volt a friss hirdetés, a hardveraprósé a régebbi, nem is kicsit. A telefonban is a jófogásos hirdetésre panaszkodtak, nem a hardveraprósra.Csak ott már évek óta hirdet, itt meg nullás friss reg volt.Elég lett volna csak a dátumot nézni.
Ezt is benézted, 1.5 éves tag volt itt már a hardveraprós, amikor jelentetted. És volt hirdetése előtte is.Tehát megint bennünket szapulsz, mert valami hamis emléked van, és egymást tüzelitek itt a többi hamis emlékkel bíróval. Konklúzió: a PH szar.
Akárhányszor belemegyek egy ilyenbe, hogy nézzük a tényeket, ne a lózungokat, mindig ez van.
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Azt a gyümölcsszedést (vagy almaszedést
- bár én úgy tudtam az is gyümölcs) szerintem úgy írná meg az újság mint csoportosan elkövetett garázdaságot
Volt egy haverom, zöldségtermelő, Ő vitte ki az embereket a földre kocsikkal. Ne saját kocsival jöjjön, akkor nem visz el vele semmit, addig marad amíg akarom és lehet dolgozni is fog és nem azt szereli, mossa egész nap...
Nem véletlenül írta, korábban már minden részét megjárta a mondatnak. -
Chaser
legenda
válasz
seniman
üzenetére
sztem ő az apukája, hasonlóan nagy sztár...

kálmán bácsiszerk:
gban
hámer' asziszi' az ártatlanja, h magyarul tud...( : -
Chaser
legenda
válasz
seniman
üzenetére
épp erről csacsogtam csicso kollegának ( : ha ilyen hirdetés kerül be, legtöbbünk vélemény minimum a, h komolytalan, egyébként lehetne profi brigád is mögötte
ha a szöveg defektes, a tartalom már kvázi lényegtelen - itteni cikkekkel kapcsolatban jött fel, ahol ilyen durva szösszenet nincs, viszont ez elvileg mo. legnagyobb it oldala, ahol még egy elégpelés is "ciki", főleg ha a cikk hetekkel/hónapokkal/évekkel is ott van - -
envagyok
veterán
válasz
seniman
üzenetére
De unom.
Főleg mivel velem is mindenki kötekedik.
Délután még én voltam a hülye, hogy miért nem vagyok hajlandó vga-t, ramot 'optimalizálni' alulfeszelni, gyorsítani, mert mindenki azt csinálja.
Most meg megint én vagyok a hülye, mert azt képzelem, hogy aki k-s procit vesz, az miért is tuningolna.
Nehéz felfognom.
Gyuri se kötekedik.
Dehogy.
Én, csak én vagyok a bűnös. -
envagyok
veterán
válasz
seniman
üzenetére
i5 2500 [link]
i5 2500k [link]
Akkor a' Zintel is hülye, szerintük az i5 2500 -nak pontosan ugyanannyi az alap és a turbó órajele mint a 2500k-nak. Erről a porociról volt a véleményem az előbb.
Freud [link]
Múltkor volt nálam egy i5-2500k, 4.5GHz-re annyit tartott felhúzni, hogy az ASUS Z68-as lapon a biosban a szorzót feltekertem 45-re. 1 perc se volt.
Mindezt léghűtéssel, hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)