Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTW nektek is eltűntek a csalók a MP-ről? Mondjuk nekem a vevők is...

-
tatabike
őstag
Lehet. De olyan is van, sokszor, hogy elmagyarázod, ez nem az a kocsi, de csak erőltetik, hogy ez az.
Ilyenkor szembesülsz vele, hogy a saját autódat sem ismered...
Mondjuk a Bárdiban a pultban a gyerek is megnézte a képkeresőben, mi az a HHR, mikor már fél órája nem talált hozzá semmit...
Pedig ott volt a kezében a forgalmi. -
tatabike
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
PT Cruisert ne emlegesd, állandóan azt mondják a HHR-re is, a hideg kiráz ha meghallom... Asszony szabályosan ki szokott kattani, mikor elmegy valahova és a később érkezők közül egy tuti beszól, hogy tiéd az a PT Cruiser kint? Nem. Akkor kié? Senkié, mert nincs ott semmilyen PT Cruiser...
Mondjuk pár éve egy benzinkutas gyerek megkérdezte, hogy mi ez, az új Duster...? Nem vagyok egy pofozkodós fajta, de ökölbe szorult a kezem egy pillanatra....
Főleg ezért, de amúgy sem csípem a PT-t. Öcskösnek volt 3 is, én csak úgy hívtam, hogy hullaszállító.
A poén, hogy mindkettőt ugyanaz a csóka tervezte...
-
KROK640
nagyúr
Valószínűleg a lőrés ablakok és a kockaszerű test a csapott hátsóval. Az, hogy kinézetre miről mi jut eszembe, nem határozza meg, hogy Daewoo vagy amcsi oldalról jön.
Jó, mások is háborodtak már fel azon, hogy külsőre egyik akármilyen autó emlékeztet engem a másikra, miközben jajj de más technika van benne, de az én agyam már csak így működik ...
De ne jöjjön sehogy, mert a HHR sokkal érdekesebb.Egyébként a gyártók időnként próbálkoztak, mert az SSR és a HHR mellett a Plymouth Prowlert (ejj micsoda hangja van
jó sok éve befutott egy ide a helyi benzinkútra, volt szájtátás részemről), vagy ott van a mindenki által ismert PT Cruiser, ami szintén nagyon tetszik. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
Az SSR nekem tetszik, de annyira semmire nem jó, hogy csak sokadik hobbi autünak tudném elképzelni, de ahhoz meg baromi drága.
HHR meg nem rossz autó, SS már talán sok is lenne nekem
Orlando nekem kicsit hajaz a HHRre de a HHR sokkal szebb.Mondjuk az '50-es évek második fele '60-as évek nekem az igazi

-
válasz
Piloss
üzenetére
Szaki meg görény és/vagy kókler

@Homerhamm :
F1 váltó : folyamat világít a hibajelzés, miszerint HELP
Olajmentes motortér : a motorban sincs@koby11h : "Gondoltam logóval, névvel, cikkszámmal csak nem adnak utángyártottat, főleg nyereményként. "
Áh, Kínából akármilyen szitázott lehet. Lehet a beszállító is eredetinek vette
-
koby11h
őstag
Huh, így sem jártam még és nagyon szar érzés!
Kaptam egy bontatlan töltőt családtagtól, hogy adjam el, mert nyerte, de az egész család nem használ ilyen telefont.
Ok, bontatlan, kinézetre gyári Apple, boltból van, tudom melyikből. Akkor a hivatalos bolti ár feléért mehet. Amennyire lehet azért cikkszámot, adatokat visszakerestem, de ezek szerint nem eléggé.
Szegény vevő megkapja, kibontja a csomagot és utángyártott.
Visszautaltam ugyan a vételárat+postát és tucatszor bocsánatot kértem, de mindkettőnknek szar érzés így is.
Én nem ismerem ennyire az Apple termékeket. Gondoltam logóval, névvel, cikkszámmal csak nem adnak utángyártottat, főleg nyereményként. Hát de!
Most nézegettem egy csomót nagyobb boltokban, mindegyik ugyan úgy néz ki, csak töredék áron. Itt meg még az árból sem tudtuk belőni.
Hát ez után inkább kibontom a bontatlant is, hogy lássam mi van benne, mielőtt meghirdetem.
-
homerhamm
addikt

Nagy zene.

Cserélném kissebbre: Hot Wheels vagy Matchbox?
-
válasz
KROK640
üzenetére
Éppenséggel fordítva, és adtam rá 2 hó garit, ha bármi hasfájása van a vevőnek, visszaveszem. Bár igaz, adhattam volna részletfizetésre is, hogy aztán az összeg felét fél év hitegetés után sose lássam viszont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#126074 hcl : A régi tulaj egyáltalán nem ért a gépekhez, gondolom jóhiszeműen keresték meg a szakit és hallgattak rá.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
1,5 Milla? Uh, ha lenne belőle eladó ennyiért, erősen elgondolkodnék, hogy a Merci helyett inkább HHR legyen. Nagyon erősen.
A formán kívül "600 liter csomagtér, meg a szokásos amcsi kényelmi extrák." - pont ezek nyomnának nagyon a latba.Egyik exem nézetett meg velem pár Supernatural részt, leginkább csask a kocsira emlékszem belőle (a palira valahogy nem
)
'68-as ha jól emlékszem.
Egyébként vezettem '65-ös Imapalat is, ugyanazon a napon mikor '63-as Mercuryt is, durva, hogy a két autó között csak két év van, de ha beleülsz a Mercury még '50-es évek jelleg, az Impala meg full modern autónak tűnik.Ami még lenyűgöz - de sajnos sosem lesz - az a régi 1970-es évek beli Citroen DS. Ismerős révén autózhattam azzal is, már nem is egyet láttam itthon is, de olyan ára van, hogy abból több amerikait veszünk

-
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Másfél milla körül mentek akkor. Nem nagyon kapkodtak értük. Pedig nagyon jó kis autó. Mondjuk a fogyasztása nem, nekünk a legnagyobb motorral és automata váltóval van, meg dög nehéz vas, 11-13 litert bekéri 100 kilométeren. De kényelmes, jól megy, nagyon jó gyári zene van benne, 600 liter csomagtér, meg a szokásos amcsi kényelmi extrák.
Nekem ilyen listám inkább európai vasakból van, meg főleg nehéz teherautókból
. Volt viszont Subaru SVX-em, ami szintén nem jön szembe majdnem soha, sőt, élőben a sajátomon kívül nem láttam egyet sem. Még az országos Subaru-találkozókon is mindig én voltam az egyetlen SVX-es.
Impala nálunk is egyik kedvenc vas, de szerintem inkább a Supernatural sorozat miatt, asszony nagy rajongója (gondolom a sztori és a cselekmény lebilincselő, nem az egyik szereplő srác, akit párszor már megválasztottak az év palijának...
) -
-
Kb 2 hónapja a helyi általános iskolában, volt elektronikai hulladék leadás, az egyik doboz tetején ez a noti pihent. Pont ott volt aki leadta, azt mondta a csóka h rossz a gép, nem tölt rendesen és a szaki akinél járt, inkább újat vetetett velük, ez meg majdnem ment a zúzdába.
Összvissz annyi volt a baja h el volt koszolódva a csati.
Ráadásul pont olyan SSD volt benne ami passzolt a Lenovo T480 WWAN slotjába, szóval duplán örültem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
Nem is gondoltam, hogy ennyire lent volt az ára HHR-nek akkoriban

Mikor legutóbb nézetegettem még jóval vaskosabb volt. (igen, én is játszottam a gondolattal)
(SSR is tetszik, bár kevésbé használhatóbb, cserébe annál drágább, de olyan mint a Plymouth Prowler, a hot-rod érzést adja)Hagyományosnak nevezhető nekem se igazán
1972 Chevy Caprice az én értelmezésemben még 2010-ben az volt 
De rengeteg érdekességet vezettem, abszolút a teljesség igénye nélkül : 1929 Essex, 1931 Ford Phaeton A (ezt nemrég), 1949 Pontiac, 1958 Mercury Turnpike Cruiser, 1963 Mercury Monterrey, 1965 Chevrolet Impala (ezt a kettő egy azon napon és óriási a különbség a két autó között érzésre messze nem 2 év), 1965 Chevrolet Impala low rider, 1968 Chevrolet Impala, 1977 Cadillac Seville, 1994 Hummer H1, 2001 Lincoln Continental ... meg volt egy régi Escalade is, új Mustang, meg jut eszembe '70-es évek beli Buick is ... meg a franc tudja, még mi minden ... ez csak ami hirtelen eszembe jutott. Össze kéne számolni
Most egy W123/124-re megyek rá, ami kicsit hagyományosabb elképzelés, de van amcsi is nyilván (1963/1965 Buick Riviera) de az odább van. Most épp inkább esküvőre és ilyesmire kéne gyűjtsek, szal most bizonyos életesemények fontosabbak ...
-
válasz
szebe
üzenetére
Elég sok mindent elvisznek.
Anyámnak van egy ventilátora, amit itt találtam a kuka mellett, csak pucolni kellett. Nagynénémnek most csinálok egyet, aminek a talpa szét volt törve, de gyanítom, az már a lerakása után lett. nem lett 100%-os, de örülni fognak neki
Mittomén hány TV-t láttam már.
De gyak. már sok éve az a flash, hogy akárhova mész a szántóföldekre vezető kis bekötőutaknál szinte mindenhol van kidobálva szemét. Rendesen zsákkal. Tahóország.
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Az Öcsköstől vettem, 1.3 volt úgy 5 éve. 2008-as évjárat. Európában hivatalosan nem is került forgalomba. Az Öcskös meg vett utána egy Cadillac Escalade-ot. 6.2 V8 benzin

Nem százas...
Régebben nem voltak hagyományosnak nevezhető autóim. Subaruk, Chevyk.
Azért jó az Öcsköstől kocsit venni, mert állandóan patent minden autója. Egyet köhint, már viszi is a szerelőjéhez.
Mondjuk az Escalade-ot nem fogom Tőle megvenni. Öregurasan vezetve is 20 lityit eszik... -
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
"Igen, vs. asszony bakancsának hátsó felembe törlése...
" --- Edukáció kérdése az elejétől
Az enyém nemrég kijelentette, hogy nekünk kell venni egy Ford Mustangot, mert az lenne a tökéletes autó nekünk 
Ha azt mondom enki, hogy veszek egy új gépet, akkor csak annyit kérdez, hogy milyet?
Na, a faháznak lehet padlása, és pincéje is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ok
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, vs. asszony bakancsának hátsó felembe törlése...
Valahogy úgy kell kiviteleznem a dolgot, hogy ugyanannyi (vagy több) kacat váljon is kámforrá, mint amennyi érkezik, és lehetőleg fedjék egymást pénzügyileg is. Most éppen kis faházat építek a kacatjaimnak, úgyhogy még elég képlékeny a dolog.
Természetesen köszönöm előre is a segítséget, és persze élni is fogok vele.
-
-
Alusky
senior tag
Annyira imádom mikor lejön a politikus zabálni valamelyik étterembe 20 ezerért rozé kacsamellet a balatonra, majd gyorsan a kocsiból kipöffeszkedve kattint néhány fotót hát mit ad isten az én területeimről majd utána propaganda plakátot csinál belőle a település csoportjában is megosztva, hogy "orrmányt döntsünk 2026-ban". Az agyam eldobom tőle bazdki és még a táblán a dűlő neve is látszik, direkt belefotózza. Be is kommenteltem alá szépen mi lenne ha nem magánterületeket mutogatna közterületként propagálási céllal, ráadásul hazugságokkal mivel sosem volt az adott terület szőlőművelés alatt tehát kivágva se lett és nem lett a tájkép sem tönkretéve, legalább ennyinek járna utána, ha már ez a munkája. Ha én így végezném a saját munkámat éhenhalnék.
Biztos, hogy ki fogja törölni, vagy a közösségi média felelőse törli majd, mert ezeket sosem szokták meghagyni ,eleve az összes komment csak buksisimogató amúgy is ami kicsit sem fura.
Retkes mocskos turizmus idevonzotta az összes ilyen moslékot, ki tudja mikor vadidegen új csilivili SUV-k megállnak fél órákra a telkeid sarkánál miközben dolgozol rajta, hogy kicsoda ül benne épp. -
tatabike
őstag
válasz
Alusky
üzenetére
Az inotai Depónia szeméttelepre bárki (magánszemély) vihet be szemetet 17.000 Ft/tonna áron. Egy ilyen kanapé nincs 100 kiló sem, inkább csak 50, vagyis maximum egy ezresért le lehet ott adni. Tudom, mert ezt csináltam 3 évig, csak mi szerződéses cégként hordtuk, 25.000+áfa/tonna áron. Amúgy rengeteg ember jár oda furgonnal, kis platóssal, utifutival. Én is adtam le ott magánban, egy 5 köbméteres konténert teleraktam, 900 kiló lett. És azért az elég sok kacat.
-
tatabike
őstag
válasz
morcosharcos
üzenetére
Nekem is volt egy olyan, de sajna megállt, mint a hal szeme. Az RX580 ebből a szempontból azért is jó, mert pl. az enyém sima netezés vagy youtube közben meg se rezzen. Jól szellőző házban (Zalman T7) stabilan 28-30 fok körül vannak a dolgok, el se indítja a ventiket.

-
válasz
tatabike
üzenetére
Köszi, perpill saját használatban nincs AMD karim, utolsó ami megfordult nálam egy RX6600 XT volt, de az x év német bányában őrlődés és gyötrődés ellenére is halk ventis volt még, szerencsére (a kék ledek a ventiben viszont tönkrementek már/villogtak, viszont fizikai switch van a kártyán, amivel ki tudtam kapcsolni a fényt, telibefém oldalú háznál, amibe került amúgy is kell a francnak
)#126053 tatabike
Ebben is volt ventistop (PC Hellhound volt a konkrét modell), de inkább az menthette meg a korai enyészettől, hogy ránézésre is nagyon jó minőségűvel szerelték. Bányászkártyaként gondolom végig ment az élettartama alatt. Németországból hozattam amúgy 40e Ft környéki euróért, az év vétele volt
-
tatabike
őstag
válasz
morcosharcos
üzenetére
Fizikailag totál rendben van a kártya, még csak nem is poros. Olyan, mint amikor kiveszed a dobozból. Még a csatlakozók műanyag dugói is rajta vannak.
Ha javítják, lesz rá garancia, azt írta a srác. Még meg is van az RX580, szerintem az megmarad már nálam. Amúgy ha kell csatis (nem madzagos) Sapphire venti, van két darabom. 
@KROK640 az oké, de akkor kezdhetek keresgélni lapot, procit, memóriát. Nincs mivel kihajtani.

-
válasz
tatabike
üzenetére
Nem feltétlen, pl. ha ventilátort/hűtést javíttatsz rajta, az még értéknövelő is lehet. A számlával és valamennyi jótállásvállalással javított NYÁK is lehet értéknövelő, hasonló típusú, de teljesen ismeretlen előéletű kraikhoz képest, ahogy látom. Mondjuk ez főleg az igen régi darabokra vonatkozik. Én pl. rx 570-580at már nem vennék eredeti ventikkel, ha amúgy látszik, hogy sokat használták. Viszont igazoltan cserélt ventikkel meg többet is fizetnék érte, mint ami az "alapára" most hardveraprón. Mert amúgy meg jó kártyák. Azért pont ezt a szériát hozom példának, mert mondtad, hogy mostanában sokáig olyanod volt.
-
szebe
addikt
válasz
morcosharcos
üzenetére
Aztán ha nem a mellékútra, hanem a szeméttelepre fordulna, pár ezresért le tudná adni.
Konyhafelújítás maradékára 5-7 ezer környékét fizettem, pedig tele volt a kocsi rendesen.Mondjuk nálunk azért is megy a hiszti, mert a lomtalanításra kukásautó jön, ott áll a személyzet, és csak azt enged beledobni, amit ilyenkor szabad. Előtte meg kihajítottak az emberek mindent a lépcsőház elé, éjjel ment a guberálás, reggel meg takaríthatta a maradékot a depónia.
-
Ne is mondd...... a Bükk például ma már teli van kihajigált autógumikkal, a nemzeti parki részen, az erdőn keresztül futó műutak mellett. 10 éve még ha arrafelé túrázgattunk, alig lehetett látni, ma meg ha arrafelé megyek, az autóból is észlelek mondjuk egy ~30 kilométeres út alatt többet is. De beljebb is van, ha ilyen elhagyatottabb lehúzódókon megáll az ember, és kicsit beljebb megy. Szánalmas inkább, nem is humoros, de konkrétan kettőt ha találsz, egymásra rakod, a nagydolgot is "kényelmesen" el lehet végezni rajta, az erdőben (persze gyorsan leszögezem, még nem próbáltam)

Nagyon sokat romlott a lakosság hulladékkezelési morálja. -
BiP
nagyúr
válasz
Alusky
üzenetére
Nekem a kocsiban ennél ezerszer jobb állapotú van a kutyáknak.

Kocsiban kanapé? Bár ha jól rémlik valami böszöm furgonnal jársz, abba belefér.Ez konkrétan kazánba való vagy erdőbe.
Törném le az összes kezét annak, aki bármit kidob az erdőben vagy bútort/kerítéslécet tüzel el.
-
-
tatabike
őstag
válasz
morcosharcos
üzenetére
Jó lenne...
A szaki is említette, hogy most hozott vissza egyet, az is totál tégla volt. Küldött róla valami tesztábrát, egy paraméter kivételével minden döglött volt. -
Alusky
senior tag
válasz
koko52
üzenetére
Nekem a kocsiban ennél ezerszer jobb állapotú van a kutyáknak.

Ez konkrétan kazánba való vagy erdőbe.
Nem mondom, hogy szeméttelepre, mivel fizetni kell érte valami 6-8 ezer pénzt egy ekkora ágyra. Szóval nem véletlen vannak az erdő mellett.
Az irodai szék az inkább troll, mert nagyon telibe fotózta az undorító seggizzadás foltot, ráadásul túlzottan tiszta a többi részen, olyan mintha direkt bevizezett koszos nadrággal beleült volna párszor lenyomatot csinálni rá, sokkal mocskosabbnak kéne lennie összesítve is egy valóban elhanyagolt széknek.
-
tatabike
őstag
-
TaaT
nagyúr
"iPhone 11 eladó váltás miatt!"
-
BiP
nagyúr
válasz
morcosharcos
üzenetére
Nemcsak aranyos, működik is.
-
-
homerhamm
addikt
-
koko52
nagyúr
Napi troll

-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Nálam ez most idáig haladt, hogy van félkonfigom aminek így háza sincsen

De egyébként tök igazad van, én is ugyanezt látom, elveszi a sok helyet, közben meg minimális haszon (sincs) rajta.
A másik, hogy mivel millió féle van, sosem elég jó nekik. Pl mikor volt vagy 10 féle gépházam, és mutogattam nekik, akkor tök jó, tök jó, de ha lenne egy tizenegyedik fajta, na nekik pont az kéne (persze az is ingyen/500ft-ért). Hát így ebből inkább most nem visznek semmit.
Amikor teljesen fordított a hozzáállás, mikor nem azt gondolja, hogy azért van ingyen/olcsón, mert ki akarom söpörni a szobát, és az a célom, hogy fogyjon a meglévő készlet ... hanem mert ez így természetes, hogy ennyiért vannak ezek, és még neki vannak igényei, hogy ilyen meg olyan kéne, mert ő a vevő ... -
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
Én az ilyeneket vissza szoktam rakni a kofferjükbe és úgy teszem el. Nem porolódik és egymásra pakolva könnyebb is tárolni. Nyilván ha sűrűn kell akkor nem célszerű.
De egyébként én számítógépházzal jártam így
Itt tároltam magamnál úgy 10db házat, felső és alsó táposat vegyesen, mindegyikben ODD hely stb. Kínálgattam mindenkinek aki erre járt, ingyen, csak vigyed. Nézegették, de nem nagyon vittek belőle (tán egyet ha elvittek, azt is persze ingyen). Ezalatt eltelt vagy két év.
Aztán gondoltam egyet, és mikor jött a lomtalanítás, akkor kipakoltam a házakat. A recycling matador elemek úgy csaptak le rá, mintha arany volna! Még majdnem össze is verekedtek rajta. Gondolom mindegyik örült, hogy végre összerakhatja a saját konfigját
Eltelt pár nap, és utána három nap alatt három ember totál három különböző ismerősi körből keresett meg, hogy nincs valami gépházam? Persze nem ingyen gondolták...
Ebből egynek hónapokkal korábban kínálva is volt gépház, de akkor nem kellett.Ezután kb egy hónappal nekem is jól jött volna még egy, szóval így mai tudásommal úgy 4-5dbot megtartottam volna ... De előtte meg két évig semmi.
-
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Ez az ingyen elvihető elég necces. Van egy csomó akkus gépem, főleg Parkside. Amire otthon kell, arra teljesen jók. Mivel nem viszem sehova, ki vannak téve polcra, a kofferjük meg csak foglalta a helyet. Mikor volt már vagy 6-8 db, lefotóztam és feltettem valahova, hogy akinek kell, elviheti ingyen. Két hétig még csak meg sem kérdezte senki, hogy hol, mi, merre, hány méter.... Aztán kidobtam az egész kacatot, bevittem a melóhelyemre és beledobáltam egy hulladékos konténerbe. Persze később bárkinek említettem, mindenkinek kellett volna, meg láttam, hogy egyesek pénzért árulják, és vették is tőlük. Szóval én azóta nem adok ingyen semmit, mert úgy nem kell senkinek. Biztos fertőz, ami ingyen van....
-
KROK640
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
10 recycling matadorból 9 nem így gondolja

-
-
-
koko52
nagyúr
Na meg ez...
-
koko52
nagyúr
Mégegy gyöngyszem:
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
És a Messenger gyűjti a Metának a legtöbb adatot
(Pl. az app telefonon folyamat scanneli a hálózatod.)
Nekem csak számítógépen megy böngészőből, uBlock + Ghostery, de sajnos még így is egyedi a gép reklám fingerprintje. Viszont az tuti, hogy nem lát ki a böngészőtabból a Messenger, meg a Face, mert fogalma nincs a többi tevékenységemről
Egy régebbi telefonomon van egy másik profil, az meg csak Marketplace-re van használva, e de az külön hálózaton van, a többi outdated géppel együtt, onnan a fontosabb cuccokat nem éri el

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látszik, hogy a tervezőnek a PT volt a piszkozat, az első próbálkozás, a HHR már sokkal jobban sikerült.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)