Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Abban uj amit fentebb irtam, mire gondol a kolto? Chaser bacsi majd penz nelkul adja a futarnak a biciklijjjjet?:d vagy m3gadja a netbank kodokat?
Mondjuk, egyik kollega atjott k&h-hoz, hat nem fogadja el a pin kodot a terminal, szolt q boltban csereljek le azt a szrt!44444!!!
Tegnap vasarolt mashol es joook volt
Kiderult hogy a kartyaja akrivalva sem volt, es a hat szamjegyu belepesi kodot akarta a terminalba potyogni....( :
Ilyen emberkek lehet raszaladnak -
Chaser
legenda
válasz
szebe
üzenetére
A ficko embernek tunt, meg a fizetest is irta a futarral intezni mikor viszi az arut, de mivel futart offoltam nem is neztem utana.
Benn meseltem, wgyik srac mondta tole kertek a netbank belepesi adatokat, akkor esett le neki valami nem koser :d
En meg nem ma kezdtem))), de ez annyira bena ilyennek bedolni.
Nem baj, van furom* meg egyeb kacatok, rakom fel azokat is)Szerk: furom*
-
Chaser
legenda
válasz
Alusky
üzenetére
Deszeretnekegyilyet( : jah nem)
Felraktam lofogasra bicajt, meg epp lenyomtam a feladas gombot, mar ketten irtak viberen megvanemeg'.
Egyik egy csaj volt - elvileg -, istennek nem akarta felfogni, hogy nem erek ra varni a futart, mindig csak bemasolta, hogy o kuldi akkor a futart blablabla...a ficko gyorsan felfogta hogy nincs futar.
Legkozelebb beleptem, uzenet, a termek ki van fizetve blabla, lofogas tiltotta a usert.
Ezek komolyan arra szamotanak, hogy a pH@raszt majd odaadja a futarnak a termeket es varja a penzt?)
Ha raerek futarozni bennem akkor is nagyot csalodtak volna) -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
attól tartok én is alza lesz ebből +15k-val drágábban de nyugodt alvással ( :
T.Árpi:
mondjad nekik a kiírt ár harmadáért elviszed 5 havi részletre, arra biztos reagálnak
-
Chaser
legenda
hallo itt a jó napot)
kis szünet után benéztem ( :
emagról merjek vvásárolni? ák-s értékelések horror
tabletet lőttem jó áron izibogsz' uv-vel, de azzal is lehet oboa
xiaomikat lehet közvetlen szervizbe küldeni? jó tré szerviz rémlik mondjuk)szerk:
mire megírtam a posztot be is futott ( : -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
nincs mit tenni, ha aprón annyi a legolcsóbb akkor annyi, a szentírás is kutynemiszerve az aprós árhoz képest-széttártkezesszámjli' -
olyat le se merek írni, ha jönne az ársipkás manó és végigsimogatná az ilyenek okosfejit' egy bézbóz' ütővel mi lenne ( : - nemnem, én sohasenem olyat, csak a manó
-
a házira meg, háááááát...
a bortú' bolondokat gondol az ember
a pálinkátú' meg is csinálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
samu 870 8tb 160e, 1 hét próbagar
boltban 190e 5 év garral - és persze szmlával, samu anélkül nem szeret garozni -
mekkora deal ez
- persze az eladónak, ha talál rá madaratbátor jelentkezőt -
( : -
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, a 4TB-ost 25-ért vettem, most 39 ezer, de közben a chia lázban volt 55-60 ezer is.
nagyon nem inflálódott ennyit a forint...lassan ott van már az usd ahol néhány éve volt, jelneleg max 10-20%-kal gyengébb, de közelebb vana tízhez, az 28e ft környéke
és nem felé mennek az új hw árak a régieknek, hanem fölé - egyik vízszintes irányban helyhatárzó, másik függőlegesen, nem szögedi' beszéd
-
pl a játékos a kapu felé rúgta a labdát, de a labda a kapufa fölé repült -
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin
üzenetére
akármi volt is, számlaszám megvan neki, visszaküldi a pénzt és kész
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640
üzenetére
nem lenne pofám pénzt adni neked érte, 100k hsz-t is leütöttem meg egyébként is nah, örüljjé' hogy egy titán elfogadja tőled a sz@r amd-t ( :
skalperek csak egy okozat volt, ha nincsenek is se nem oszt/szoroz kb, mivel az elhanyagolható mennyiségre tudnak csak rámenni
max 10 emberből nem 9 marad vga nélkül értelmesebb áron, hanem 8...de sztem inkább 8,7![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hcl
az a baj nem csak autókra vonatkozik ez -
Chaser
legenda
így van, ebben csak ez a szomorú ( :
szerk:
KROK640
felborult a kereslet-kínálat aránya, ennyi történt, nem kell túlgondolni ( :
aki figyelte egyértelmű volt mért szálltak el az árak, mindegy ki mit mondott...kapacitáshiány is bőven volt benne amd oldaláról sokáig, de bánya nélkül nem lett volna ekkora tré belőle -
Chaser
legenda
válasz
envagyok
üzenetére
it termékekekről volt szó, abból is cpu, ram, ssd, padlózik a bolti új áruk és zöldségesnél is kapni már őket
autó téma egészen más, élelmiszer is - utóbbi egyszerű egyébként, az ársipka' hatalmas találmány, csak a kereskedő nem hülye, azt senki nem mondta, hogy az összes többi termék árát nem lehet emelni ( : ...de a tavalyi aszály sem tett jót sok mindennek, mert a tehénnek is kellene enni valamit, és ha az nincs/drága a tejtermék sem lesz olcsó -
a chiphiány meg divatszó lett, csak különbséget kellene tenni az egyes gyártók és technológiai megoldások köztt..mert a samu pl 8 nm nagyon nem az mint a tsmc 7, a globo x megint más, stbstb
és más dolgokat gyártatnak rajtuk, kapacitáshiány az valóban volt, amit aköznyelv megoldott a chiphiány kifejezéssel, de gyanítom a 90+ %-uknak annyi lövése nincs erről mint nekem - pedig nekem sem sok van -
közvetlen rokon mercinél dolgozik, sok filléres szutyokból van hiány legtöbbször, ez a háborúsdi sem tett jót ezeknek, meg az említett átállás semKROK640
nem kell itt a vaker![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
küldöd az 570-et, postát állod, adsz egy év gart legalább, meg dobsz mellé legalább 20e ft-ot, ha mégsem tetszik a lelkitörést kárpótolja - némileg : ) -
természetesen a vga-t akkor is megtartom, mert tiszta jó fej vagyok ( : és lóPh@szt sem fizetek érte, nemhogy pénzt
3080-ból most is van egy év magyar garos 190e-ért fenn, gaming z trio is 200-ért alza garral -
Chaser
legenda
válasz
CJ4567
üzenetére
nekem anno vmelyik ac rakta fel az i-re a pontot, 2600-nál durván microlagolt, 3600-tal semmi...mondjuk akkor az éppen duplájába került, de megérte
persze minden másban is jobb volt, ennyit a magok/szálak viszonyáról, mindkettő 6c/12t, de mégis más világ
aztán a forzánál megtapasztaltam, hogy kell a 3800x
sztem nem a 8 mag miatt, hanem ott már 2x4 mag van, 3600-nál 2x3, utóbbinál nekem nem volt zizzz mentes a game, de 3800-cal már nagyon alacsony órajelen is az volt - és nem placebo -
az 5600 meg ugye már 1x6 mag, ha most vennék gamelni gépet 5700x 75e körül, 1x8 mag, jó ipc, jó órajel, vga árak mellett eltörpül az ára - sajnos -, vagy 5800x3d, de az sztem nem ér annyit, majdnem duplájába kerül mint az 5700x, persze gyorsabb csak nem annyival -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
jó én úgy vagyok vele vegyenek azokból is sokat, nekem nem lesz rosszabb ( :
tope
jó az kimaradt, legalább 5 iskolában tudtam ezt megugrani, és a 80%-ukból ki is vágtak, tehát 7-ből![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azért nincs annyiért mert mindenki a más hülyeségéhez áraz, kedves ph meg kioffolta a komment cunamit, különben nem ilyen árak lennének itt hidd el
envagyok
szezon és fazon...hiány volt, ha hiány van valamiből felmegy az ára, nem kell hozzá közgáz diploma szerintem
most jelenleg bármelyik tárgyalt alkatrészből nem hiány van, hanem dömping, és nyomott új árakkal...nem majd a használt gar nélküli sz@rokért adok így közel bolti árat, meg felette is akár, esélyes :d
a 2600-ot is nyugodtan meg lehet nézni hol helyezkedik el 3100/4100-hoz képest, úh. nagyon helyes, hogy végre kezdik reális áron adni...mivel nekem az is volt, tudom milyen szépen el tud vérezni gameben már egy 3600 mellett is, de melóban ugyanúgyBiP
de ne legyen bajod azzal az egy tétellel sem, mert a két cpu kb ugyanaz, még gen különbség sincs, csak az egyik 4c/8t, másik 6c/6t, de ez általánosságban ekvivalens eredményt ad kettejük között
most az hogy felrakják ezeket 30-35k-ba, az nálam a hova sz@rjak kategória kb, 35-6e-ért boltból van 3600 ((( : és ez a 3500x még mindig csak 3100/4100 tudású, ami újan is jóval olcsóbb
azért nem is írtam elsőre a 3600-ot mert nonszensz amiket próbálnak elkérni 3500x-ért, ami egy 3100/4100 "más néven"
beárazós topikot elég sokáig nyomtam, tudom minek mi és mért annyi a reális ára ami, sefteltem én eleget ahhoz már akkor is ( :
csak ez az egész apró átment viccbe a staffnak köszönhetően - valahol értem őket, nyilván kell a zseton mindenkinek, csak ennek ez lett az ára, röhejesebbek vagyunk lassan mint vakera+lófogás együtt - -
Chaser
legenda
nem azt kell nézni, ez zöldség
ssd-ből mit nézzek? típust se ad meg, de cpu-nál ragaszkodjunk pont a 3500x-hez, nyilván ( :
adott árért milyen teljesítményt kapsz, itt ennyi a lényeg, fogyasztásuk is kb azonos
és az teljesítmény hitvány ft mellett is már majdnem apróért megvan újan, de egyébként teljesen lényegtelen, ez a csóka minden sz@rára dupla árat számol
jójó tudom, tesztelte és azt meg kell fizetni.....lol....meg wn10 is van..megalol :d -
Chaser
legenda
válasz
KROK640
üzenetére
ennyire szigorúság nem volt, de gar nélküli cuccok bolti bruttó ár feléért simán mentek
vga-dat ne bolti árhoz nézd, sztem te is tudod mért
már kezdik taposni egymást, 3070-ek 130e-től is vannak, mázlival olcsóbban is
jaja, azt a sz@r amd-t
nem is figyeltem, csak látom dikkkk, ezmá' 100k :d jár nekem az az 570 ( :BiP
ezen most felsírtam, mábocs' : )
a 3100 és 3500x ekvivalens tudású, találsz róluk épp elég releváns tesztet, egyikben ez jobb, másikban az
segíts kérlek, én nem értek hozzá.....3600 zen boltból 35,5e ft-tól van, gar nélkül több éves max 25-27e...a 3500x pedig jóval lassabb, a gyuri bácsi által mondott 4100 - ami kb 3100 -, újan 23,5ft-tól van
szóval mennyit kellene mondanám reálisan a 3500x-re? 40e ft-ot, vagy 50e ft-ot? vagy annyit amennyit ér bármilyen normális világban, minimális gazdasági és technikai ismeretek tükrében?
de ha már savallod, nézd már meg a ramot, új 3200-es 99 hó garral 16e, rohadtul nem 10e a gar nélküli 2666-os, max 7-8e, csak qrva jó fej voltam a 10-zel
ahogy az alaplappal is, ha bolti új 3 év garos a520 chipes 23-4eft, akkor az gar nélkül 15-6e ft, a 320-as max 10e, de itt is qrva jó fej voltam a 15e-rel
jajszegény eladó, csak reális piaci ár dupláját számolja fel a gépért, mindjárt meg is sajnálom : )
de a kedvedért berakunk a konfigba egy 5600-ot, 55e ft szállítással foramaxnál, így a 82e ft-os ár felmegy 119e ft-ra - csak a 18e ft feletti difi adódik hozzá -
de rakjunk ssd-ből is nagyobbat, legyen 500-as +4e ft-ért, 123e ft
és még mindig ott vagyunk, hogy jóval erősebb cpu-val a gép, dupla ssd-vel ami szintén új/garis, lappal ami ugyanez, gyorsabb úés új rammal, és 2060s-sel amit lövünk apróról - ami mellesleg gyorsabb és kevesebbet is eszik mint az 590 -, megvagynk annyiból amennyiért a madarász úr keresi a verebet a sz@rára
megint mábocs'...de lol ( :szerk:
egyébként mivel volt 3100-am és 3600-om is pár darab, nem a kisujjamból coptam' mit tudnak, és 3600-nál smt off, lőn 3500x belőle, de a tesztek sem mondanak mást
játákban adott játék függvénye melyik gyorsabb, melóban zömében a 3100/4100 jobb, sokat dob ott az smt
bár azt is tudjuk egy hirdetésből, hogy a 3500x még jobb is mint a 3600 ha úgy adódik....az apjaf@szát az ilyen kamus majmoknak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640
üzenetére
nekem teljesen mindegy lenne 300k-s gépnél is ha csak hdd van benne és 500gb...csak a gép többi része érje meg
az a baj utóbbinál szokott elbotlani a történet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem az a gáz hogy egy drágább gépben is hdd van esetleg - percek alatt cserélhető -, a fentebb "linkelt" gépek a gázak, de mondjuk még maga a gép nem is feltétlen, csak a hozzájuk megálmodott árak ( :szerk:
vittem a 100k-t
mindenkitől egy heinekent kérek, köszi
- nemnem, nem mindenkitől összesen egyet, hanem fejenként
-
te meg végre küldheted már azt a sz@r amd-t krok, nem akar megérkezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
figyi, én elhiszem sok a madár, de sajnos én nem vagyok
8 általánost is sikerült kijárnom - 6 első 2 második 10 év alatt, de nah ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
apróról 3100 bőven van 20e-ért, 18e-ért kettő van most jegelve, a harmadik szabad...tehát cpu 18e ft
ASRock A520M-HVS Alaplap 23e ft-tól boltból újan
2x8gb ddr4 3200 16e ft szintén boltból
240gb ssd több fajta 7e ft-ért, ez is boltból, de 3e ft-tal többért már 500-as is van
tehát eddig 18+23+16+7, azaz 64e ft, számoljunk még rá 3k-t szállításnak
talán apróról értelmes tápot meg házat is találnék 10k-ért ha nagyon keresnék, de legyen 15k
ez 82k - és ebből alaplap, ram éss ssd új, minimum 3 év garral
és szted az a 65e ft amit én mondod ezekért a gar nélküli sz@rokért - már bocs -, irreális?
- ehhez meg hozzácsap az ember egy 2060s-t, amit 70-75e ft-ért már megkap, tehát 155-160e ft-ból kényelmesen megvagyunk -
lol :d
egy hét alatt kitkarítanám az ilyen madárlesőket innen ha lenne rá lehetőségem - ahogy régen meg is csináltam/csináltuk ( : - ...de úgy hogy sírva könyörögnének, hogy gyuri bá vágja őket inkább a napba
oszt' kapnék annyiba', meg mindenki más is...így meg kapok a boltból annyiba', vagy minimálisan többért
tudomtudom, teszteletlen sz@r újak számlával és több év garral, mért is hasonítom a gar nélküli sz@rokhoz ezeket azonos vagy közel azonos áron?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
ez is gyönyörűség...
ASROCK A320M HDV alaplap - 15k
RYZEN 5 3500X 6MAG 4,1 GHz processzor - 20k, kb mint zen 3100
16 GB DDR4 2666mhz memória - 10k
ASROCK RX590 8 GB DDR5 256 bit videókártya - 45k
240 GB SSD - 5k
500 GB HDD - : )
CORSAIR 500W tápegység - hogy bővebben mi nyilván minek kiírni, legyen 5k
Aerocool házban - legyen 10kez kb 110k, 190-ért árulja a madarász úr ( :
tehát h veszek új alaplapot és sokkal gyorsabb cpu-t és gyorsabb vga-t apróról még akkor is olcsóbb mint amennyiért a mester megálmodta...lol -
Chaser
legenda
LG 27MP68 monitor. Használt, kávája enyhén karcos (pórtól) Hibája remeg, villódzik a kép de nem mindig. Inkább igen mint nem
ha egy pór összekarcolta az elég szomorú![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a kép pedig villódzik de nem mindig, csak inkább igen mint nem
kizárt dolog mert nem tudom :dszerk:
másik hirdetés, vg, közel 90ezer ft
1 hét garancia és áfa mentes számla jár hozzá.
Csak magánszemélynek!
A garancia kompatibilitás problémákra nem vonatkozik!
tudtommal használt cuccokra is x ezer ft felett van kötelező fél év gar minimum
és ha neten rendeli az ember mindenre van két hét elállás egyébként is - ezt mondjuk ki tudja épp játszani, de a kötelező gart nem, az ilyeneket lassan beszánthatnák - -
Chaser
legenda
válasz
envagyok
üzenetére
ez mind szép és jó, de maradjunk már a földön : )
evidens, hogy hibátlan terméket adunk el, ha pedig nem akkor közöljük
az hogy kinek mennyi ideje megy el a tesztelésre egyéni szocproblem, semmi több
nehogy már a végén a gar nélküli cuccok drágábbak legyenek mert tesztelnie kell az eladónak és az idő meg pénz...
ha már ótószerelés' meg építőipar, ott kereskedelmi tevékenység folyik, és - zömében - adóznak is a bevétel után, meg kapsz is garanciát az elvégzett munkára és számlát
azért sejthető, hogy itt hányan adóznak
és azt is tudjuk, mennyi a garancia úgy 99%-ban
elmondásod alapján ha valaki használt motyót árul akkor az ideje és annak ára vállalkozóé, ha a tevékenysége után felelősséget kell vállalnia és adóznia akkor pedig magánszemély bármiféle kötelezettség nélkül
azé' na...
( : -
Chaser
legenda
a 175e ft-ért 5950x-et áruló tag is mit szívhat, de biztos jó anyag ( :
178e a legolcsóbban vizeseknél, 181,5e konzolvilágnál
jóoké az övé biztos szeretett és megvigyázott, meg tesztelt is, és a két év gyianni' gari is szuper jó, meg az is hogy már nem kell attól félni, nehogy doa legyen a termék
de azért lol-nál többet belőlem nem vált ki ez sem...szerk:
tope
eltörölnék, hogy az ilyen kedves eladókat nem lehet elküldeni kommentben oda ahová valók, gyorsan visszaállnának az értelmes árak ( :
addig meg marad a bolt :d -
Chaser
legenda
ez nem vélemény, matek
a többi hirdető engem továbbra sem érdekel, még mindig a bolti új ár határozza meg a használtakét, nem az hogy ki mit álmodik ( :envagyok
lehet, az már legalább nem irreális
150-be simán belefér egy 2060 super is ugyanebbe a konfigba
az meg megint más kérdés, hogy egy jegelt hirdetésben levő ténylegesen mennyiért ment elblp85
ha az enyém lenne sem mondanám többre, mert eladni akarnám nem mutogatniGyuri27
az a baj hogy az a 30k már annyira keveset ér hogy nem kérdés
akinek meg kevés a pénze az pláne nem engedheti meg magának hogy gar nélküli cuccokkal rizikózzon, mert ha valami bedöglik viszonylag gyorsan de akár csak egy év múlva is, máris elszállt az árelőny - ami leginkább már nincs is használt cuccoknál -
azért a bolti garis ad egy biztonságérzetet, nyilván nem sufni gsm-ből kell vásárolni meg nem olyan helyről ami tegnp nyitott ( : - de ezzel te is tisztában vagy - -
Chaser
legenda
nem akarod hogy én ezt beárazzam ( :
de nagyságrendileg 120e ft környéke alkatrészárban - és egyben kevesebb - , többi gép árát meg pontlesz@rom ki mit álmodott magának :dszerk:
blp85
úgy másabb ( :
helyén kell kezelni, bolti áron soha nem volt jó deal, kivéve az említett 3600 irreális drágulásakor, de az minden volt csak nem normál helyzet -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
röhögni azért durvák ezek ( :
blp85
nagyon örvendetes, hogy néhány játékban gyorsabb, kár hogy elenyésző mértékben ahhoz képest amikben lassabb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lelövöm a poént azért...vannak játékok aikben a ht lassít, na ott kikapcsolod, és már ott sem gyorsabb a 3500x...csoda is lenne, mivel herélt 3600...ugyanaz a felépítés, gyorsítótár, csak nincs smt, emiatt nagyon csúyán el is tud vérezni a 3600 mellett
adott pénzért teljesen életképtelen cucc volt a maga idejében is - bolti árakat nézve, 3100 árában kellett volna mennie, azzal ekvivalens kb -
akkor kezdett életképes alternaítva lenni, mikor a 3600 irreálisan megdrágult, de még a 3500x nem...
egyébként 2021-es postra reagáltál ( : -
Chaser
legenda
ilyen árkategóriában azért na

azért rakja fel mert nem ért hozzá, vagy madarat akar fogni, ennyi
vagy mert ő akármennyiért vette és nehogy már bukjon rajta ( : de ez a kutyát nem érdekli...
múltkori 5950x konfigos tag is gorsan csökkentett az áron :d
ez a gép meg tényleg vicc, újan megvan 5950-nel és tomával ha valakinek elég a használt 2060s kártya, ami kb 70-75kszerk:
envagyok
rossz a matek, mert ott nincs alternatívád, max a többi bolt vagy ismerősök, ha kell boltból veszed nagy százalékban az élelmiszert, és hát enni kell
pc-nél meg ott van a csillió bolt és a használt piac is, azért mert valaki drágábban akarja adni a bolti új árnál még van tovább is a világból ( : -
Chaser
legenda
dehogy viszik, újan olcsóbban kijön még erősebb vga-val is...ekkora madár a világon nincs aki erre rárepül
cpu 130k, lap 50k, hűtő 37k, ram 22k, ssd 7k, hdd 18k, táp+ház 30k
vga-ból 3060 12g 143k
szumma 440k ( :
arról nem beszélve vga-ból használtan ennyiért már van 3070 is aprón, olcsóbban is, 130k-tól indulnakTrailblazer
rá fog jönni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
napi vicc, hirtelen aszittem' április elseje van, de nem ( :
Proci: Ryzen 9 5900x - Garancia 2025 febr. 9
Alaplap: ASUS TUF Gaming B550M-E - Garancia 2025 jan. 25
Proci hűtő: Be quiet! Dark Rock Pro 4
RAM: G.Skill 16GB 3600mhz
Videókártya: Gainward RTX 2060 SUPER 8GB Ghost
SSD: Kingston M.2 240GB
SSD 2: Kingston SATA 120GB
HDD: 2TB
Táp: Chieftec 700 Watt
Ház: Pontos típust nem tudok, már rég vettem
470e forintocska![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hirtelen átfutva 290-300e ft körül alkatrészenként, egyben -10-15% -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
de ezt annyival meg tudod nézni, leveszed az 5800 tdp-jét 65w-ra
mivel órajelen és tdp-n kívül ugyanazok - legjobb tudomásom szerint - , nyilván pont ugyanannyit kell menjen elviekben mint az 5700 defaulton 65w-tal - persze egyik lap sem defaultjon hajtja ezeket, az más kérdés -
ctr meg ahhoz nem kell hogy belője az ember, az max egy mankó, de anélkül is tökéletesen lehet hangolni a cpu-t, és ha nem a legjoban sikerült schip azon meg semmi nem segít
mosmámindegy', intel bérenc lettél![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
válasz
koko52
üzenetére
100-ért már nagy duzzogva ( :
én letojom az alkut, ott van ár fix, kell kell, nem kell nem kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Trailblazer
tuti valami gond volt a forrasztássalkoby11h
Én sem verek meg embereket a belvárosban csak azért, mert szar kedvem van vagy kevés a fizum.
akkor te is úgy vagy vele mint én....este, elhagyatott helyeken, amikor senki se lássa' dirrdurr :d -
Chaser
legenda
válasz
palfitom
üzenetére
még mindig kb duplája a ddr4-nek a ddr5 ára
Trailblazer
kifoghattál gyengébben forrasztott kupakos példányt is, az nem létezik hogy valós 65 vs 105w-nál ugyanolyan hőfok legyen
ma már ilyen 100e körül van 5900x használtan - gondoltam én naivan pár perccel ezelőttig* - , hát annyiért azért na, jó lenne
jó cimbinél van is egy ennyiért, lehet elhozom, garos még sokáig, nem b@sztatta csak értelmesen, mondjuk mibe rakom meg micsinálok' vele jó kérdés :d
*ránéztem közben aprón..háááát :d
sok emberkénél 110e, garit hagyjuk..- jaj az egyik koko, majd kapok a pofámra ( : - egyik tagnál 135e, kirakott valami paca képet mellé :d
boltban 127,5e-től van...lol de több nagyobb boltnál is 130-132e ft...cimbivel régebben vicceltünk majd átveszem a használt sz@rját százba' :d akkor volt boltban olyan 170-180e és akkor tényleg poén volt, de már több mint realitás -
Chaser
legenda
vásárlás előtt rá kell nézni a holmira', ennyi, de ez alapszabály sztem
annyi történt, hogy amd kicsit elszámolta magát, oszt' kezd rájuk rohadni a szajré
7xxx-ek árát is megnézheted, néhány hónapja msrp áron 155e-ért jött ki a 7600x, most meg 95e körül van, 7700x 135e : ) és hát sajnos nem javult ennyit a ft
am4 lapok ára vmiért drasztikusan felment globálisan, nyilván nem fogy az 5xxx, 7xxx meg az eleve rohadt drága ramok és ddr5 miatt nem
lisa néni néha nagyon át tud menni hp-ba
alaplap gyártók is csodálkoznak nem fogy a sz@rjuk, így nem csoda :d -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
itt látszik hogy kár mindent a romló ft-ra fogni) pl a lapok árát...
nekem simán jó lenne, én úgyis ac 4,5 körül használnám, vagy amennyit tud smallestnél kényelmesen max 1,2v-on, de inkább 1,15-ön, hogy full némán tudjam hűteni jó hőfokokkal, mint a 3800x-et is..meg a többit - mondjuk a 3800x is simán elment 4g-n hc terheléésel akkori 20e ft-os gb lapocskában így...
tom' hülye vagyok)
mikor azt vettem kb 1,5 éve apróról volt ennyi újan, de hozzámszól' garral...drágábban adtam el :dhomerhamm
ezekre már nem taláok szavakat
boldog szülinapot magyarország, holnap leszel 2023 éves....
az apjafssssssát ezeknek :d![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin
üzenetére
lehet amúgy csak simán zavarta őt is, aztán letörte
utána elgondolkozott..mosmá' mindegy :dBiP
sztem most még olcsón megúszod, kérj tempbannt a stafftól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyuri27
úgy úgy dedikáld, akartam is javasolni : )
amúgy röhej, most hogy nemrég eladtam a tápom végre van 1-2 értelmesebb am4 lap élhető áron, közben cpu-k olcsóbbak is, szóval hagyjuk
2x16gb 3200-es aegis 30e alzánál..lol..lehet veszek egy kitet amellé ami van, minek azt nem tudom mondjuk, de egyszer még sokat érhetnek :d télleg' van náluk büntis kuponom, ellövöm erre ( :szerk:
5700x több helyen 74,5e...pfffff
foramaxnál 74,2e szállítással
megnézem má' aprón![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
zen 4500 újan de gar nélkül 25e ft - már jegelve -
boltban 28e
tudom annyira nem döglenek ezek - bár sokkal jobban mint a 10+ évvel ezelőtti cpu-k, de na -
ahhoz képest mi fikázás' ment múltkor egy egér miatt hát izé :d -
Chaser
legenda
3080 180e-ért
srác valahogy lekapta az rgb részt a kártyáról :d -
Chaser
legenda
Vállalok rá 6 hónap garit, ha bármi baja lenne, akár írásban is.
háááááát...lehet a világ legbecsületesebb embere a tag, nem kizárt
csak sajnos a kb 3 hetes regje engem így valahogy nem győz meg...főleg nem egy 600e körüli gépnél - de 60e ft-osnál sem érezném magam meggyőzve : ) - -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
a csúcson kell abbahagyni : )
-
Chaser
legenda
persze, már milláért' is kapsz olyat ami jó)
egyik cimbim kávé bzi, sok helyről hoz kávét eu-ból, jó gépe is van - nem millás :d -, darálója, de érdekes ő nem tömöríti a kávét csak kiskanállal minimálisan : )
vannak felújítással foglalkozó cégek, bolti árnál sokkal olcsóban lehet venni nagyon jó gépeket amúgy, garival - akár bolti ár 30-40%-áért - -
Chaser
legenda
válasz
koby11h
üzenetére
ez ilyen szervizes írás, csak jelzésértékű hogy kuka
mondjuk ha jól rémlik mi ezt pirossal intéztük, ami jó volt meg zölddel, ha véletlen nem lehetne kiolvasni :d talán döglöttnél csak x-et raktunk, működőnél meg pipát, de már passz
az mekkora volt mikor a cpu kupakjának oldalára kellett felírni egy egyedi azonosítót...én se tudtam kiolvsni amit írtam) -
Chaser
legenda
válasz
Csupingo
üzenetére

BiP
igen az, alma-körte- mert az 1800 gar nélküli több éves történet, a 4500 meg bolti új
és valszeg' mindenben jobb olcsóbban és újan utóbbi
magok száma magában semmit nem jelent...első zeneknek annyi értelme volt hogy feléledt az amd, 2700-et is majdnem beéri melóban egy 3600, játékban meg jobb is, és ugyanígy a 3800 vs 5600 esete is
egyszerűen piaci áron szeretne venni, és ha egy 4500 28-9k boltban, egy 1800 rohadtul nem 30k meg 25k...paródia már legtöbbször ami aprón megyszerk:
lassan át lehet nevezni vakerára az aprót) -
Chaser
legenda
vargáné táppal? : )
homerhamm
húbazzzzz :d
aszongya' gyuljal meg kisbaba....felsírtam
remélem nem hat szegény kicsire a "jókívánság" és nem fog kigyulladni...
istenem segíts megölted köszönöm....ez se rossz :d szegény jóisten' nem tudja eldönteni segítsen, vagy már megölte és megköszönték
:d
és ezek a lények szavazhatnak
balinlin
hibás így is nem?
meg is lett a hiba oka :d -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
jonneértenémé' : )
marad a bolt
pedig vehetnél 3500x-et aprón 35k-ért, kb zen 3100 teljesítmény összességében : ) bár az eladó szerint...
Nagyon erős, az egyik legjobb az árkategóriában néhány játékban jobban performált mint a nagytesója a 3600-as.
jah nyilván, főleg hogy egy herélt 3600-os, max akkor lehet gyorsabb ha a ht bekavar egy játéknak, de akkor ht off, egyébként meg van hogy a 3100 is erősebb nála...pffffff
de az is mit szív aki 3600x-et 50k-ért akar eladni gar nélkül :d 5600 már 53e-től van boltból, a némileg lassabb sokat emlegetett 4500 meg 28-9k-ért -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
kihasználtság miatt: )
KROK640
pl lecsekkolod az evganál?)
ma már pont az van, hogy vga-nál a bolti ár nem mérvadó régi geneseknél, max ha nagyon olcsó a bolti, mer' mint tudjuk, aprón jóval olcsóbbak
szabadulj attól a 3080-tól sztem, szép meg jó, de majd nyáron vagy ősszel veszel 4070-et háromszába' simán - legalábbis nagy eséllyel -
leírtakat meg tudom, de nem véletlen kapott csak 10gb-ot az a kártya, sokan nem vették volna a 3090-et melós dolgokra, hanem inkább csak azt...mármint az nv eredeti logikáját követve, közben bánya ugye felülírt mindentkoby11h
itt is sokszor mondjuk nincs értelme : ) de akkor legalább elmondhatja az ember:
én megpróbáltamGyuri27
csak ha mindenképp kell a 8c/16t, ha nem akkor nyilván megint marabd a bolt
az a 3800xt nem lenne rossz mondjuk annyiért, csak ott meg az 5600 van amit inkább vennék pár ezerrel drágábban
ahogy nézem itthon már kifogytak a 3700/3800-ak, ha van is 5800 árában vagy drágábban, nagy deal -
-
Chaser
legenda
válasz
koby11h
üzenetére
ezt a hirdetésbe azért bele lehet írni sztem...
hiába van itt egelés opció én akkor is beírom külön
és persze ennek ellenére is van aki megkérdezi:
megevanemég'
Gyuri27
alkudj vagy tojd le, ahova akarod feltétlen kell 8c/16t?
biztos nem adnék érte annyit
ha kicsit többet rágurítasz valaki nemrég linkelt amazonról 3800xt-t 50e ft körül -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezt se én mondtam)
KROK640
azt benéztem, mászótak'
de egyébként...143e!!!4!!!!: ) foramaxnál a palit 12g, de gagyibájt is van náluk 146e-ért, jó tudom ezek újak meg sz@ros 3 év gar van csak rájuk és free shipping...de na
nézz rá 3080 árakra is aprón, sztem ne nagyon tartogasd, ez se volt rossz deal - fe 1év garral 200e -ért - , de ez még jobb is - suprim x 17 hó garral 190e-ért -
bőven vannak 200-210k-ért most -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
éstélleg
-
Chaser
legenda
300e körül rémlik a 3080 amit vett, de már nem tudom milyet vett és mennyi garral...a linkelt alzásak azéna', de van ott 1 év garos használt is 290e-ért
meg a 4070ti azért rácsap néhol szépen - +2gb vrammal több - és 390e-től van újan, így nézve már a 330e se éri meg az ftw3-ért sem...pláne ha elérhető lesz az olcsóbb inno 370e körül
krok szeret veszélyesen élni)szerk:
most nézem aprón van 190e-ért egy blower német garral, de van több is 200e körül, egy suprim is volt 210e-ért -
Chaser
legenda
válasz
KROK640
üzenetére
tess amúgy, nem a legjobb modell...de alig vetted olcsóbban a tied, nem emlékszem volt-e rá gar
a pny-tól is van 135e-ért
többi mondjuk jóval drágábbszerk:
3080-at mennyiért vetted?
323e-ért van náluk egy bontott 3 év garral, evga ftw3..az azémá' nem rossz
de van xc3 is 3 év garral 304e-ért...
ami meg zsírúj' legolcsóbb 338e, két fajta gw -
Chaser
legenda
kizárt dolog mert nem tudom : )
de elég izé így, pláne ezzel a röhej árral
jah azt akartam mondani le se köpném a tápot, csak kimaradt a "se"
na mindegy, ezt ennyiért tuti nem adja el, akkora madár nincsszerk:
KROK640
ha valaki vga-t "rendel" tőled mért nem kéred el a zsetont? de legalább 10%-ot, és ha nem veszi át bukja a pénzt
én amikor ezzel foglalkoztam így csináltam, biztos nem rakom be a saját pénzemet esetleges x ft-ért, ilyen árkategóriában pláne nem, akinek nem tetszik rendelhet boltból is, csak ott picit drágább lesz)
gyurival meg ne küzdj, te má' mész a napba :d ennyi nv vga-val és az intel konfigoddal....háááát csoda hogy még nem nyúlt át a monitoron hogy összekócolja a hajad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BiP
Oké, hogy eljönnek érte, elviszik.
No de a kérdés inkább az, hogy ki is fizetik?
...lol...
-
Chaser
legenda
nah 5950x-es szösszenet...
bolti kisker bruttó árak, tehát ilyen tré dolgok mint:
új...3 év gar vagy több...számla:
5950x - 190e ft
msi b550 toma - 72e
Noctua NH D12L- 44e
PATRIOT Viper Steel Gaming cl16 (2x8) 16GB 4000Mhz - ák-n nem találom, de van ilyen:
Patriot Viper 4 Blackout 16GB (2x8GB) DDR4 4000MHz - 36e ft - mondjuk semmi értelme, ennyiért 3600-os 2x16 kit is van, 2x8 meg eleve kevés az sr felépítés miatt 5xxx mellé -
M2 SSD : GiGABYTE AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB - ezt sem találom, legyen 15e ft újan hasonló kategóriás..
Kolink 850W félmoduláris - ez is passz, legyen 30e
Msi Mag Forge 101M - 20-40e ft-ig volt kapható
ez lenne boltból 417e ft, 359e-ért kínálja az eladó... - jóoké, nem jött be hogy boltból 99% hogy olcsóbb lenne : ) de...
...ezekből lap+cpu+ram garis
tápot sztem hagyjuk kategória, ház ízlés kérdése, legyen 100%-os állapotban, 256-os ssd-t megint hagyjuk...
de ha ez boltban megvan ennyiből és minden új, hogy gondolja valaki hogy ezt ~360e ft-ért eladja
ha minden vacsiúj', bontatlan lenne és adna számlát névre és jó kiskerbe..akkor sem, mert kb esélytelen hogy vkinek pont ilyen konfig kelljen pláne ennyiért
tápot pl én le köpném - sztem mások is vannak ezzel így -, ilyen 256-os ssd is kb helyet foglal kategória ilyen gépben, ház meg egyéni ízlés kérdése.nekem pl nem jön be, ramot megint hagyjuk..még drágán vettem 4x16 3600-os crucialt kb 65e-ért, 4000 körül mennek, de ugye tudjuk most újan milyen árak vannak ddr4 terén, és hát sokkal inkább kicsit lassabb 2x16gb dr mint ez
cpu+lap kombó az okos', hűtő is oké..de a többi pfffffff, meg eleve konfigként kevesebbért megy el bármi mint komponensenként, pláne ilyen árkategóriában
és akkor arról még szó se volt ha apróról értelmesebb eladóktól komponensenként lenne válogatva a gép, cpu pl 150-60e-ért is van...jó azok nem garisak, de több energiát azé' nem szánok erre
csak hát na...nálam ez nagyon erősen wtf
300e-ért talán-talán... -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
régi tagoknál azért teszek kivételt ha úgy van)
envagyok
ilyen esetben meg azt mondom elküldi előre, tesztelem, ha okés fizetem, ha nem akkor megy vissza
mondjuk ebben a konkrét esetben biztos rá se írok :da hülyének is megéri annyiért az 5500...jah csak annak)
most láttam egy 5950x félkonfigot, csak gyorsan futottam át, de 99% boltban olcsóbban megvan...apróról összeszedve külön meg sokkal olcsóbban
milettebbőlahelyből
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
ilyen régi tagnak meg akit "ismerek" én adok, azon ne múljon
de egyébként én sem...
volt olyan is srácnak qrva halk táp kellett mert hangbzi mint én, láttam rajta mondani nem meri :d...ezért én mondtam neki hozza vissza nyugodtan ha nem elég halk neki, eladom másnak - ez már személyesen volt, jól eldumáltunk és láttam nem kotsog' vagy f@szláma mint sokan - -
Chaser
legenda
cpu már forrasztott, azzal nem lehet mit kezdeni
itt a koncepció a lényeg amit fentebb leírtamAlg
ha kinövik magukat sztem idővel lesz az is, oledet én is hiányolom, de kezdetnek ez jó
én se adnám olcsón...a sok kreténség mellett amit a nagyok csinálnak sokszor ez a gép legalább ad valami érdemi plusztenvagyok
qrvul a világ kérem, már azon kell meglepődni ha valami flottul megy) -
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
ott az ár is, sztem korrekt
ram/ssd/akku cserélhető, előbbieket nem is kell venni a géphez, olyat raksz bele amilyet akarsz
kijelző keret cserélhető, billzetből adnak kettőt
meg aluból van az egész, kijelző 180 fokban nyitható
a nonplusultra a csatik cserélhetősége, nagyon ott van ez a gép)Gyuri27
gyártónak amúgy pont megéri, ha garidőn belül megmurdel valami nem mindegy órákat kell tölteni a szervizesnek akár egy hdd vagy billzet cserével, vagy 10 perc alatt megvan a lap csere is akár
garidőn kívül meg már nem feltétlen a gyártó szervizébe viszik a gépet, nekik abból nincs zseton, ha meg lap kell a gépbe az mindenképp a gyártó pénze
nem is értem a kreténségeiket amiket művelnek a "nagyok" -
Chaser
legenda
ezt láttátok?
vmelyik topikban linkelték
mért nem tudnak minden gépet eleve ilyenre csinálni
valaki mondta más gyártóknál is van ilyen, nem követem, lehet, de ez tényleg vagesz'
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( :
((( :
-
-

nehéz kérdés ez...
alaplap gyártók is csodálkoznak nem fogy a sz@rjuk, így nem csoda :d
remélem nem hat szegény kicsire a "jókívánság" és nem fog kigyulladni...