Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Pont nem.
Magamnak kerestem karit használni reális áron.
Az nem nyereségvágy.
És ha lesz 2080ti verő 3070 nemsokára 150, de mondjunk vadat 170-ért újan, boltból, akkor mit ér egy régebbi szériás, évi +10-20000ft villanyt megzabáló lassan lejáró vagy már lejárt garis, már új korában is tömegével elhalt (space invader) 2080Ti?
Tudom még nincs itt a 3070, de itt lesz. Nem egy hónapra veszek vga-t, szóval azért ezt figyelembe kell venni.De nemcsak én vagyok így vele.
Külföldi aprókat nézegetve ott is tele van a 300-350 euróért 2080s-t 2080ti-t kereső hirdetésekkel.
A vevők már beárazták ezt a történetet, már csak az eladóknak kell felébredni.
Régen mikor a 8800gtx-et vettem drága pénzért újan, w évesen örültem, hogy a harmadát kaptan,mikor eladtam, és 4870-re váltottam. Most meg van aki többért hirdeti a 2-4 éves videókártyáját, mint amennyi újan volt. -
koko52
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
Elmondhatjuk, hogy a 3080 nem jelent meg csak papíron. Véleményem szerint a súgójuk jelezte AMD terveit/teljesítményét/árait. Ezért pánikszerűen lépni kellett valamit. NV soha nem jótékonykodik főleg úgy, hogy kinyírja a 2xxx szériát egy csapásra.
Aki okos és türelmes az vár. -
-
cof
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Én is látok olyan dolgokat amiken jót mosolygok, továbbtekerek.
Pl. minap is láttam itt USB-USBC átalakítókat 1db 1500 Ft, WTF, és 5db kerül egyébként 1$-ba Aliról, fizetett hirdetés. Engem nem zavar, ha valaki megveszi, hát lelke rajta.
De ugyanezt látom egyébként némely itthoni webáruháznál is, 2-3-500%-os haszonkulccsal dolgoznak, na ez a pofátlanság.
-
-
válasz
snecy20
üzenetére
Meg egy egész gép evett annyit mint ma egy proci

Az a baj, hogy azoknak a tápoknak a méretezése később sem változott. Integrált VGA-s irodai gépekben szépen mentek a volt munkahelyemen, ventit kellett néha cserélni bennük, meg pufferkondikat néha.
Az szívta meg, aki beletette a durva VGA-s, durva procis gépbe. Ott persze, hogy megpusztult... -
BiP
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
Több ötletem is van.
Pl. ha nem online rendelte, lehet, hogy nem tud elállni. Nem tudom én sem a pontos szabályt személyes vételnél.
(pl. már kibontotta, a MM meg elhajtotta.)
De milyen már, hogy aznap jön rá, hogy mégsem ez kell neki...Nem hiszem, hogy azon az 5e különbségen akar nyerészkedni.
Esetleg kibontotta, pixelhibás, de még nem esik bele a pixelhiba-garanciába (pl. 1-2 subpixel csak) ...
szerk: nézem a többi hirdetését: itt valami turpisság lehet a háttérben, mert a 2060 csere is áprilisi vétel. Ennyire
hülyemeggondolatlan nem lehet valaki. -
válasz
snecy20
üzenetére
Talán itt, már nem tudom, de volt olyan, aki azt, hogy becsomagoljon egy csomagot, azt is saját órabérében mérte és hogy emiatt ez neki nem éri meg. Meg hogy szerezni kell dobozt meg ragasztót, meg stb... (ragasztó szerintem mindenkinél van, dobozok meg egyszerűen keletkeznek, vagy ha nincs, egy bávásárlás alkalmával kérni párat a boltosoktól, és kész)
-
Cs1csó
titán
válasz
snecy20
üzenetére
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ........... tehát ha ráírsz, hogy érdekel és megkéred, hogy az adott termékről pl. a telefonjával csináljon pár képet több szögből is és ezt simán küldje el akkor ezért pénzt fog felszámolni?????
Húha.. ilyen világban élünk, ilyen van? (vagy rosszul értelmeztem?)

oriic
Én nem bírom feldolgozni, egy pillanatra elfogott az érzés, hogy mára bezárom a Zinternetet.
-
envagyok
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Mondjuk a fotó fétisisztáktól nekem is kezd felmenni az agyvizem.
Leírom tisztán világosan, hogy hibátlan esztétikai műszaki állapot, de küldjek mind az általa vágyott 20-30 cuccról fotót, minden termékről legalább 3 irányból.
Aztán kitalálja, hogy mivel sok cuccot venne, ezért adjam oda félpénzért, amire elhajtom.
És persze elment egy délelőtt a 100 fotó készítésére. -
Cs1csó
titán
válasz
snecy20
üzenetére
Kérlek bocsáss, de meg kihagytál egy szót:
" mindenki jó drágán ad most is mindent. "
Ez így helyes.
Amúgy én ezt látom:
- ha valami nagyon olcsó és jó azt felvásárolja egy nepper és azonnal teszi is vissza a jófogásra stb. drágán és majd a különbségen akar nyerészkedni
- igazán nem is akarja eladni azt az eszközt de ha annyiért (bolti új ár +20% miközben már fél éve éve nála van
) akkor megválik tőle, ha talál ilyen balekot
- egyszerűen el akarja adni de BUKNI SEMMIT SEM AKAR, ezért adja drágán
- megnézi mennyiért árulják és rá tesz még 20-30%-ot -
envagyok
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Pont hogy de.
Karanténban otthon mit tud csinálni az ember?
Laptopot se újat, se használtat alig találsz.
Haver a videókártyáját úgy adta el, hogy még licitáltak is rá neki (50 felett gari nélküli 1060)
Tőlem elkönyörögték a saját használatú i3-as laptopom is a fiam osztálytársáék. -
KROK640
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
Hm, elég jó kis gamer gép még most is. Ugyan egy 1-4TBos HDD még nagyon hiányzik belőle, meg a 800 sok érte (ugye a felső kategóriás HWk veszítik leggyorsabban az értéküket) de legalább egy normális kiegyensúlyozott gép.
Nem tudom, egy 4-500-at szerintem még meg is érhet.. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Az hogy egy kisker nagyker mit mókol azt sajna nem tudod ha nem vagy benfentes.
Ahogy irtam kisker megszünése bedőlése esetén sok gyártó maga intézi (de van aki nagykerhez, disztributorhoz, szervizhez irányit). A legtöbb kéri a számlát.
Pont.
Amúgy meg működő bolt és mutyis, szürke cuccnál is lehet garis probléma (még ha nem is dől be a bolt).
De ugyanúgy bajod lehet ha a nagyker bedől ahol a kisker vásárol.
Szal kár itt parázni és kb minden szó.
Legyen meg a számla. Ha meg bedöl a kisker és elromlik a cucc meg fut az ember egy kört.
Sajna ezzel nem tudsz mit csinálni. Mivel ebben az országban ez a fajta mutyi nyilt titok.
Én is szivesebben vásárolnék az asrocktól pl direktbe de nincs rá mód. -
Tikakukac
titán
válasz
snecy20
üzenetére
Semmi. Ha nem ÁFA trükkös meg pult alatt javítgatós és átmatricázós helyről vetted a cuccodat, akkor szépen le fogja garizni a gyártó, pontosan ugyanúgy, ahogy tette eddig is.
Facebookon olyan dolgok keringenek néha, hogy az agyam leolvad. A kisker eddig is csak egy hely volt, aki azért kellett, hogy tudj első kézből származó infót szerezni és számlázni. Ennyi. Az, hogy a laptopodat először beviszed a boltba aki elküldi Budaörsre/Óbudára/11. kerbe vagy az, hogy egyből te küldöd oda vagy viszik nekem nem tűnik egy atomvillanás diffinek. Eddig is az volt, hogy értelmes ember egyből a javító felé kommunikált, mert időt és energiát spórolt magának ezzel. Tök felesleges volt a gariba bevonni a boltot is.
Ha persze odaszóló garid van, na az sokkal viccesebb.
-
törölt tag
válasz
snecy20
üzenetére
3-ig nyitva lehetnek, házhozszállítás még működik.
Azért egy fodrász vagy körmös albérletben és üzlethely bérleti díjjal neccesebb, főleg egy idős és beteg szülővel egy fedél alatt. Ha dolgozik, akkor veszélyezteti a szülőt, ha nem dolgozik, akkor "csak" éhen hal.(#61700) BiP
Egy nagyobb ügyfél kb 3-4 hónapnyi tartalékkal bír bér+járulékkal számolva, és ők még a nagyon tehetősek között vannak. Mondjuk azon besírtam, hogy a leggazdagabb akart "éhen halni", és adott szolgáltatás díja terheli meg a legjobban, ami amúgy szerintem a bőven megalázó szint alatt van
-
BiP
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
Én azon gondolkodom, hogy biztosan jól működik az a vállalkozás, ahol 2 hónap kiesés miatt csődbe megy?
Pár napja olvastam valami bulvárt, hogy az egyik észlény [link] 8 hónapos terhesen sem bír otthonmaradni, mert ő munkáltató. Szóval a pénz, a pénz.
Tényleg ennyire kell hajtani a pénzt? Tényleg többet ér, mint az élet? (nyilván nem azokból beszélek, akik kényszerből dolgoznak). Tényleg ennyire labilisak ezek a vállalkozások, hogy egy ~2 hónapos (vagy ki tudja mennyi) kényszerpálya bedönti a céget?
Vagy csak a jövő évi nyaralásukat féltik ilyenkor? -
quailstorm
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Igen. AT tápot nagyon ritkán lehet venni, és régi géphez, amihez ATX nem jó, nem tudsz mást venni. Max felújítod (teljes kondicsere).
Nyilván nagy vásárlói igény nincs rá. A korabeli AT tápok nagy része meg sokszor még a Codegen szintjét se érték el. Nekem legalább van egy félig kétes, Seventeam AT tápom. -
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
LOL 1600 AF 33k. -100mv freezer 33 és 2 filléres pasztával a gyári boost 3775 volt eddig all core. Mindezt 58 fokon. Majd még tesztelgetem offset 0 és offset +100-al is. Meg a hűtő ventijét is rácsavarom nehogy amiatt ne boostoljon tovább.
Szal ja. A 40k pont dupla annyi mint amit ér.
És ugye ez nem döglött platform. -
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Néztem és is. No de kussolsz kérlek!

Zintel nem kötsög amd. Így minden pénzt IS megér.
Másik topikban épp a 9900K-n röhögök. 170k a proci maga (+ z390). Oszt a 3900 pont ennyibe kerül. És ha az alá veszel lapot abba még lesz proci.
De ha szerény vagy és csak 3800X-t veszel akkor a 170k-ba belefér még egy 570-es lap is.dugo_: a szakszerüen elkerülte a figyelmed? Azaz az isten nem deriti ki, hogy le volt pattintva a kupak!

-
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Na mivan pubi? Sokkot kaptál? Figyelj haver. Figyelj. Olyat mondok .......
Tele a zsákom a radeon topikokban minduntalan felbukkanó bányász vga-l és a szenvedő tulajokkal (mer a retkes lidérce őőő akarom mondani a megbizható régi eladó nem flasheli vissza az eredetit, mondjuk azt se értem, hogy aki ilyentől vesz vga-t annak nem tünk fel hogy a hurut huszár őőőőő tisztes polgár már 50 vga-t eladott?).
Nagy az istennek az állatkertje és mondá vala sokasodjatok. És sokasodtak.
Meg azzal is, hogy keseregnek. Ahelyett, hogy mennének a csalósba vagy ütnék la a csákányt a nyélről.
Hát mikor lett itt a fiuknak is nunijuk? Tragédia.Na koko elvtárs csomagolod a vinyóimat? He móóóó? Postára adtad már?
-
Migráns
tag
válasz
snecy20
üzenetére
Bizony sneci mester!
De legalább becsületesen űzik az ipart!
Emlékszel Piegára, meg arra a konfigra amit annó eladtál neki? Tudod,amiben az Aorus Gtx 1080 volt! Valahogy annál akkor nem volt ekkora arcod !
Meséld el Gyuri haverodnak azt az esetet is, átbaszós " nem bazáros " haverom!
-
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Nem csak a bazárosok. A mezei lidércek is. A kuponozás előtt is érdemesebb volt a bolt.
Félgépet raktam össze egyedül a procit vettem használtan Troll komától.
Lap, ram, vga mind bolti.
Nyilván spórolhattam volna 10 pénzt.
De nem kellett csákány vga. Nem kellett gari nélküli lap, ram. -
Chaser
legenda
válasz
snecy20
üzenetére
pont ez az, akinek kellett a 100-160hz és minimális input lag azoknak elmúlt pár évben lett alternatíva az lcd, főleg ha nem akart ips/va betegségeket látni, azok mondjuk még most is jelen vannak, tn-ek még mindig gyorsabbak, azoknak meg ugye a színvilága és torzulási mértéke nem a legjobb
csicso82
majd beszámolok ( :hcl
aki nem hc gamer annak is jó, %-osan nagy az árkülönbség, de nettó pénzben már nem olyan nagy az, és jellemzően ezeknél input lag is sokkal jobb mint a kommerszeknél -
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), ránézve persze hogy egy 'szintbe' van...