Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Megkárosítós totyikban kosarasnevű koma beszélni kicsi madzsar, szabályosan le kellett porolnom az Enigmát a dekódolásához.
-
Trailblazer
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az AI immár képes félanalfabéta szövegek elemzésére is? Bámulatos.
-
Trailblazer
veterán
A napokban eladtam kvázi egy nap alatt az RTX 4060-omat itt HA-n. Az arc alkudott belőle egy minimálisat, de aztán el is jött érte és vitte. Igaz, nem járt rosszul, a ProArt csendes darab. Ami lett helyette, arról már nem lehet ezt elmondani...
-
Trailblazer
veterán
válasz
omfgk
üzenetére
Már el is felejtettem a Vintedet, mivel én hoztam be a témát. A nézegetők, szívecskézők platformja, venni nem vesz senki. Kommunikáció sincs. Persze nyilván féláron kéne azonnal, na de engem sem ejtettek a fejemre. Le is vettem most este a telót, és írtam egy cirkalmas véleményt. Amúgy is úgy fest, hogy itt HA-n kel el a készülék. Vevőjelölt ígérte magát keddre, majd meglátjuk. Nyelvi készségei nincsenek magas szinten, de nekem mindegy, ha virítja a lóvét az áruért cserébe.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Én ezt értem, de nincs időm a hülyék szűrésére, és az alkukirályokkal való elbánásra sem. Ez utóbbi inkább az itteni hirdetésre vonatkozik. Akadt egy jelentkező a nagyon kevés közül, aki a kiírt ár kétharmadát adta volna érte, én meg ezt enyhén pofátlan alkunak tartom, főleg így bekezdve.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Folytatom, mert kifutottam az időből reggelikészítés közben. Szóval Jófogás szintén ez, Vaterán nem vagyok és nincs rá időm (bár ezt nem említetted). HardverApró elég szokott lenni, bár mostanában egyre kevésbé. Túl gyanakvóak itt is az emberek. Még olyannal szemben is, akinek van értékelése.
-
Trailblazer
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ne is mondd a PH! kidöglést. Bukóztam egy hirdetést, és egy potenciális eladást. Most kezdődhet elölről. Közben kaptam egy tippet egy munkahelyi vezetőmtől, hogy a Vinteden is van immár műszaki cikk kategória, és hogy neki több sikeres eladása is volt. Hát az én telómat csak nézegetik, vételi szándék ugyanúgy nincs, ahogy itt sem.
-
Trailblazer
veterán
2298 olvasatlan hozzászólás. OK. Akkor ezt is kihagyjuk. Úgyse mondtatok semmi érdekfeszítőt...
-
Trailblazer
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Na álljon meg a menet, a cpubenchmark.net azért lett felhozva, hogy látható legyen: az i9 14900KS nem gyorsabb a Core Ultra 9 285K-nál. Mert ez volt a felvetés. (Remélem, emlékszel arra, amit te magad írtál [te ne emlékeznél?] - néhol el is marad teljesítményben. Nem marad el.) Nem az AMD vs. Intel pöcsméregetés eszközeként dobtam be.
-
Trailblazer
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ugyan ki hűt léghűtéssel bármilyen procit is? Mind AMD, mind Intel oldalon természetesen AIO-ra gondoltam. Teljesítményben nem marad el az Arrow Lake az i9-től, cpubenchmark.net-en remekül követhető a pillanatnyi lista.
Igen, arra a bugra gondoltam, de ezt hcl dobta be, mint látszólagos mélyütést. Amiből hámsérülés lett csak.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
5800X-em volt MSI lappal, teljesen rendben volt a konfig. Annyira meg értettem hozzá, hogy kifacsarjam belőle a max kakaót. (Nem is tudom, honnét jön a másik képességeinek megkérdőjelezése.) Jelen esetben kevés lenne, amit nyújtana. Egy vérbeli, ráadásul köztudomásúlag AMD fanboytól (az úgynevezett szaksajtó kíséretében) pedig nem is vártam mást, mint az utolsó mondat.
-
Trailblazer
veterán
Mert mint tisztáztam, hogy a current lineupot hasonlítom, nem ér felhánytorgatni 30 évvel ezelőtti dolgokat, mint a P1 számolási nehézségei pl. Tehát AMD gamer ©®™ X3D-k vs. Arrow Lake. Ezt lehet hasonlítani. Utóbbi nyer, mert nem hullik. Legalábbis nincs róla info, míg a másikról bőves-bőven van. A tények nehezen cáfolhatóak.
-
Trailblazer
veterán
A törő aljú kimaradt. Spectre, Meltdown terén azért mondtam úgy, ahogy. Nem értesültem róla. Ha te igen, tudsz konkrétumot, akkor ne tartsd magadban.
Arrow Lake is high-end, ez nem mentség. Forrasztás meghalás az mire utal? Én amit írtam, az a kupak és a cpu die közti kapcsolat, az sz@r. De ettől nem hal meg.
-
Trailblazer
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Nem tudom biztosan, de vélhetőleg a proci "mondja meg" magáról, hogy kicsoda ő, mit igényel.
-
Trailblazer
veterán
Öö, a csoda AMD gamer ©®™ X3D-knél "üzemi hőfok" a 100 fok körül. Ehhez képest nálam max 86, az is csak az egyik mag a 24-ből, heavy load alatt.
Persze voltak gikszerek, igen, a Pentium 1 fiaskó, a biztonsági réses (Spectre, Meltdown) para (aminek azért a füstje nagyobb volt, mint lángja - egy átlaguserről sem értesültem, akinek kára keletkezett volna az exploitokból).
-
Trailblazer
veterán
Volt, a degradálódós (de még mindig nem meghalós, elégős!) 13-14. gen. (Én a 13700K-t is zsigerből az első perctől undervoltolva használtam, nem is volt semmi baja.) De most az aktuális termékvonal összehasonlításáról van szó. Arrow Lake-ből még nem hallottam halottról, ASRock lap van-e alatta vagy sem. A hoki forrasztás már más kérdés, ott segíthet egy delid, és a kupakok is hullámosok szoktak lenni. De ez a működést, élettartamot még mindig nem befolyásolja. A hőfokon azért lehet faragni, az nem árthat.
-
Trailblazer
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Az X3D gamer ©®™ cpu-k miatt, amelyekkel jóval több az fps, ha jól sejtem? Végülis csak tízesével látom Redditen az elpusztultakat, és ezek csak azok, amelyekről írnak a károsult gazdáik. Bár valahol csináltak egy összegző topicot is ott, száz feletti a szám bőven. És mondom, ez csak az, aki hajlandó volt a procijának a megsülését megosztani. Úgyhogy no thanx, maradok a safe side-on az Intellel.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ja, és a magyart sem. De sokaknál ez automatizált. A toldalékolás is nehéz még mindig sokaknak. Hogy vihogunk így a sok félanalfabéta hirdetőn, ha rajtunk is lenne mit korrektúrázni?
-
Trailblazer
veterán
Na már megint mi a jó életről sikerült 264, általam olvasatlan hozzászólást összehozni itt, fórumlakók?
-
Trailblazer
veterán
Hű, de kemények lettek itt a cenzorok. Haza akarják vagni a regemet. Másnak meg mindent lehet, a látens rasszizmus felett is szemet hunynak. Igen, hozzád beszélek, cenzor!
-
Trailblazer
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Biztosra veszem látatlanul, hogy az új AMD. Mondom, divat lett a több FPS miatt, másrészt az lehet, hogy más is értesült az üzembizonytalanságtól, megijedt, és szabadulna tőle. A 7-es szériás X3D-s procik ellen pl. ugyanezt az érvet nem tudom felhozni, azoknál nem hallani tömeges elhullásról.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz
Pikari
üzenetére
Van egy réteg, aki meg van győződve arról, hogy az AMD procik perpill felsőbbrendűek, mert magasabb jóval az FPS a játékokban vele. Én meg tojok rá, mert a biztonság és a stabilitás sokkal fontosabb a ßar játékokban nyújtott teljesítménynél, és nem átallom ezt az elvet közkinccsé tenni sem. Persze vágom, hogy senki nem szereti, ha a rossz döntését az orra alá dörgölik, azért viselkednek úgy, ahogy.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Pikari
üzenetére
Hát igen. *Másutt* felhúztak ugyanis azzal, hogy egy non-AMD-only közösséget teljesen eltoltak a sz@r 9-es X3D procijaik elhullásáról való jelentgetéssel, és amikor megjegyeztem, hogy talán nem kéne folytatni az ilyen procik vételét, amikor ott a tavaly bemutatott Intel 200S, arra rendre mínuszáradat volt a válasz.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Na jött egy jó arc csávó házhoz, el is vitte a ramot egy hete. Elutalta helyben az árát, nem bohóckodtunk kápéval. El is fért már a pénzinfúzió.
-
Trailblazer
veterán
Folytassuk a múltkorival. Sorban kapom ezeket a sz@rokat. Más lesz ott a bankkártyával szerintem. Tartok tőle, hogy inkább másik irányba mozdulna a pénz...
-
Trailblazer
veterán
Made my day. 😀
-
Trailblazer
veterán
Most munkás hétköznapok vannak épp (meg hétvégén, mert annál a közismert és közkedvelt multinál, ahol melózok, szokás ekkor is), pont nem érek rá hülyeségekre. Átvételt tekintve pedig tök jó helyszín, elég ismert landmark a fővárosban. Persze ehhez előbb meg kéne állapodni valakivel...
-
Trailblazer
veterán
Én meg kurrens (?) DDR5 ramot, árat a többihez belőve, mégis csak egy jelentkező volt hetek óta. És az is, midőn rákérdezett, hogy AMD EXPO-val hogy működik (amire azt írtam, hogy gőzöm nincs, mert Inteles rendszerben üzemelt), utána nem sokkal visszaír ilyen stílusban, hogy "há-há, vettem mástól". Szerinted? Őt is csak szofisztikáltan küldtem el a búsba ezek után.
Dehát 100 feletti megtekintés, több szívecskézés, 0 érdeklődés, ez a summázata az eladási kísérletnek. FB Marketplace-t pedig kihagynám, nem akarok botokkal küzdeni. Bár az ilyen fenti userek pont hasonló lelkivilággal bírhatnak...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Háát, azért eléggé hullámzik mégis. DDoS-olják, támadják a szervert?

-
Trailblazer
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez jó volt.
-
-
Trailblazer
veterán
Azbaz+, helyfoglalás. Ez a placeholder akar lenni? És hát ugye hihető, hogy a hazai olajtársaság egy önmagát gázneműnek definiáló percemberkével hirdetné magát, méghozzá bogus nevű oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De hogy mi köze van a MOL-hoz, már azon kívül, hogy ugyanannak a bűnbandának a tagja?