Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
"Nagyon érdekes és főként nosztalgikus amikor az ember 30 év után ismét összelapátol egy olyan gépet, mint amilyenen az első saját PC-je volt."
Én konkrétan az első PC-met hoztam le a padlásról huszonvalahány év után.
[link] [link] Persze ha a C64-et nem nézzük, az még mindig fent van a padláson.Az IBM Model M billentyűzet még felújítás alatt van. [link] [link]
A PC már POST-ol [link] csak meg kéne találnom a régi IDE Quantum winyómat hozzá. [link] -
TaaT
nagyúr
Egy gyors guglizás után redditen azt írták hogy a 486SX a gyorsabb.
"As far as raw power, all the improvements to the 486 over the 386 (on die cache, better pipeline structure, better memory management, and a better core design overall) added up to a 486 being nearly twice as powerful as the same speed 386 in most tasks. And Doom was written to take advantage of every trick the 486 had up its sleeve. So a 25MHz 486 will perform at roughly what a 50MHz 386 could be expected to perform under average conditions (theoretically)."
-
TaaT
nagyúr
Outlet mosógép: A mosó-szárítógépek esztétikai hibás Outlet termék. KArcolások, horpadások sérülések vannak rajta. 190e
Ugyanez újonnan: Alza.hu 183e -
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
Városi használat mellett kb 10%-os fogyasztás csökkenés érhető el, egy nagyobb autógyártónak ez több milliárd eurónyi büntetés megúszást jelenthet (szén-dioxid kvóta). Amelyik gyártónak van egy kis esze és európában akar új ICE autókat forgalmazni az már meglépte, és persze sokan elindultak a (mild)hibrid irányába is.
-
TaaT
nagyúr
Nincs azzal semmi baj ha valaki dioptriás szemüveget akar eladni, a lencsék grátiszba járnak, hozzáadott értékük nulla. Na de van aki a becsiszolt lencséket külön árulja, 5000ft-ért

-
TaaT
nagyúr
"iPhone 11 eladó váltás miatt!"
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
"(amire azt írtam, hogy gőzöm nincs, mert Inteles rendszerben üzemelt)"
Ilyenkor egy gyors keresés a milyen ramot vegyek topikban lehet meghozza a választ.
Én (hardverapró mellett) bevállalom a Facét, a Jófogást, és most már újra a Vaterát is.
-
TaaT
nagyúr
"Békés megyében,Családi házat , minimum 2 és fél szobássat vennék, tulajdonostól . Maximum 8m Ft ig. Ajánlatokat privát üzenetben várom köszönöm.
Teljesen felújítandó nem érdekel!"
Mondjuk egyik kolléganőm 4m-ért vett házat, bár mindenkinek más az igény meg a büdzsé. Mondjuk ennyiért bizonyos környékeken pár m2-t adnak. -
TaaT
nagyúr
Amúgy nem nagyon pörög az itteni apró, egy hete raktam fel egy routert, és 4(!) megtekintésnél jár.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mondanám hogy aki elhiszi hogy egy hibátlan S23 Ultrát fog kapni 45-60-70e forintért az meg is érdemli, de na. Kb minden harmadik, negyedik hirdetés kamu a marketplaccon ebben a témában.
-
TaaT
nagyúr
Felnéztem marketplaccra és ránéztem a Galaxy S22-23 Ultra kínálatra, töménytelen mennyiségben vannak kamu hirdetések. (piaci ár fele vagy kevesebb, nem magyar ember, 0 leírás)
-
TaaT
nagyúr
válasz
morcosharcos
üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Így van, nekem is gyorsan leesett hogy ez itteni gyökér, nem holmi kínai vagy afrikai bankkártya vadász.
Amúgy a múltkor az egyik ilyen szállítást intéző botnak beadtam hogy nagyon jó, a héten pont fogok arra járni amerre ő "lakik" és elviszem személyesen. Na, azóta sem jött tőle üzenet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
morcosharcos
üzenetére
Hát, amikor elkezdte ecsetelni hogy ez van máshol is olcsóbban idehaza (nem, itthon nincs) akkor már tudtam hogy nem lesz deal.
-
TaaT
nagyúr
"eladó egy nagyon szép megkímélt állapotban lévő redmi note11 pro karcmentes állapotban van egyik kártya része jó de az független toboz töltö van haza érdeklődni üzenetben ára 5.5000ezer minimálisan alkuképes"
-
TaaT
nagyúr
Nya, jófogásra is megérkezett az első adathalász levél, de mire elolvastam, emberünket már ki is rakták mint macskát...
-
TaaT
nagyúr
Itt a harmadik Face jelentkező.
Jófogáson meg egy darab sincs. -
TaaT
nagyúr
Na, olyan történt ami még eddig soha, a hardverapróra frissen felrakott hirdetésemre érkezett egy adathalász (vagy mi a rosseb) üzenet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
"akkor az értékelés értelmét veszti, jól gondolom?"
Szerintem nem. Az üzlet létrejött, még ha a vége az is lett hogy minden vissza lett csinálva. Bár ennek az értékelésnek akkor van értelme ha a történet végén ad egy tájékoztatást hogy sikerült lerendezni a dolgot. Nyögvenyelősen, rugalmasan, a kettő között?
-
TaaT
nagyúr
Csakis a sárga labda
-
TaaT
nagyúr
Valamikor a héten fél kilenckor felhív egy ember hogy megvenné a cuccomat. Mondja hogy találkozzunk kilenckor a pályaudvaron. Sok kedvem nem volt, de belementem, egy lommal kevesebb lesz itthon. 9 előtt 5perccel megjelenek. 9:15, sehol senki, gondolom felhívom, mindjárt itt van csak baleset van az úton bal, bla... Várok tovább, 9:25-kor felhívom hogy 9:30-ig várok utána megyek, mondja hogy biztos ott lesz addigra. 9:35-kor visszaültem az autóba, de kíváncsi voltam mikor ér ide az a gyökér. 9:47-kor megérkezik egy sörrel a kezében, és hív hogy merre vagyok.
Végül nyélbe lett ütve az üzlet, de gondoltam magamban, te se olyan helyre jársz dolgozni ahol érkezéskor és induláskor is lyukasztani kell a kártyát, és lebasznak ha 4másodperccel* hamarabb mész haza.
* Velem történt már ilyen.
-
TaaT
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Nem tudom, de remélem kapott ajándékba egy ilyen ülőgarnitúrát
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
"Elvégre a hirdetés feladásához egy számlaszámrl fizeti kellett, ami extra bonyodalom, plusz lehetőség, hogy a nyomukra akadjanak."
A legtöbb csaló számlaszámos előreutalásos átveréssel dolgozott régen, szal ez nem állja meg a helyét. Emlékszel még a hírös Bánáti Norman-ra?
[link] -
TaaT
nagyúr
válasz
koby11h
üzenetére
A marketplace keresőjénél rosszabb nincs, házat keresnék a környéken, de inkább máshol (weboldal) keresgélek, katasztrófa.
"de mi meg magyarok vagyunk a pics@ba is, a legszebb szavunk az "ingyen"!"
Szebben nem is írhattad volna.
Jah, a múlt héten raktam fel hirdetést a Lófogásra, és egy csaló/bot sem jelentkezett. Wow. Mondjuk vevő sem, de az már más tészta.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Szerintem már korábban is bezuhant, én stagnálást láttam az utóbbi években. Igaz, nem minden termék kategóriát nézegetem.
Amúgy rengeteg cucc van fent, de nem a magánembereké, hanem cégek webshopok kínálata is megjelent. Amit fentebb írtak, van olyan profil aminek 20-30e termék van fent, viszont ezek nem érdekelnek, ezeket sokkal gyorsabban megtalálom az árukeresőponthun.
-
TaaT
nagyúr
válasz
koby11h
üzenetére
A piacának nagy részét már akkor elvesztette tíz vagy tízenvalahány évvel ezelőtt amikor a Jófogás letarolta az egészet az ingyenes házhozszállításos kampánnyal. Plusz feljött a marketplace mint a talajvíz már évekkel ezelőtt. Szal értem miért csinálják, csak azt nem hogy miért most 2025-ben. Bár lehet megint valami tulajdonosváltás van a háttérben.
-
TaaT
nagyúr
Hmm, a vatera annó azért vezette be a feltöltési díjat mert nem akartak foglalkozni a sok olcsó cuccal. Mondjuk akkoriban elég nagy részét uralták a piacnak. Nem tudom most mi változott.
-
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Volt hogy az egyik ügyfél hozta a kisfiát, ő meg amíg 1órán keresztül takarítottuk az autót nyúzta/játszott vele. A kutya utána egész délután aludt úgy kifáradt.