Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem sikerült teljesen azóta sem.
Cserébe minden figyelt hirdetésem lezáródott. És továbbra sincs összhang a fórum és az apró között, nem is lehet a fórumról könnyen átlépni az apróra, csak a kedvencek által. De ahogy látom, még csak a portálokon sincs megemlítve a Hardverapró.hu létezése.
Rejtegetik míg helyre nem pofozzák?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért igen messzire jutottunk a kezdeti fórumtopik alapú "közösségi" életérzéstől.
Hirdetéseken is meglátszik, mert mintha a Vatera, és a többi kukaszökevény közönségét vonzaná az új oldal, megbízható és hozzáértő kockák helyett. Mondjuk már a 2006-os is egyre inkább, de akkor még minden naívságom ellenére sem sikerült dörzsölt gazemberekbe, vagy jó szándékú, de a hirdetett cucchoz abszolút nem konyító, és minden józan paraszti észt nélkülöző laikusokba futnom. -
törölt tag
igen, az utóbbi néhány évben ez lett a helyzet.
mostanában is próbáltam itt valami használt félkonfigot venni, 10 éves cuccok mennek horror áron
úgyhogy inkább rendeltem a ***-től egy APU-s félkonfot, annyiból kijön mint itt egy C2D őskövület...
viszont eladni jól lehet, párom garis konfigját új árban vitték el, pedig több mint 1 éves volt
-
gban
veterán
eladó egy intel dp35dp lap intel E6550 proci+2gb ram
a lapot bekell állítani mert nincs bejumperolva

-
gban
veterán
Van még....
Eladó 2DB Ag Neovo X-17 60 000Ft/DB
Megnéztem, egy törhetetlen üveglap van előtte (itt a PH teszten eltörték
), 25 ms, 2003-as....
Azt is megnéztem, hogy az árnál is 60.000-et ír meg a címben is, így nem is mertem rákérdezni hogy nem írta-e el egy nullával mert megsértődik.
bónusz:
nincs hozzájuk meg az eredeti táp, de adok hozzájuk egy más márkájút. -
gban
veterán
A következő értelmezésproblémás:
Külsőleg rendben sem törés sem repedés nincs rajta
....
Egyetlen hibája hogy az érintő panel ( csak az érintő )
teljes felületen törött -
gban
veterán
Proci hirdetés, önmagában, nem lapban, nem komplett gépben:
Egy jó állapotban lévő, Dual-Core e5200, ami felvan húzva 2.5 ről 2,85 GHz-re, de azt bármikor vissza lehet állítani

-
gban
veterán
Ez már rég nem az sajnos.
LCD tv-ket nézegettem, olyan hálószobait, ismerős megkért, intézzek neki valamit.
Csak hasraütésre, 70 az új 32-es ledes, dvb-c-s (ez utóbbi fontos de nem mindenáron betartandó feltétel volt), 3 év garos, 55-ért akarnak adni 5 éves nem ledest (tökmindegy lenne hogy ledes vagy sem, csak a ledes elvileg modernebb, "jobb", stb.).
És értelemszerűen mindenki csak hirdeti, ősidők óta, de nem jön rá az alapigazságra, hogy nincs eladhatatlan termék, csak drága.
Mindennek következtében (kéretik nem megvetni ezért) olyanra vetemedtem, amiről azt gondoltam, soha az életben nem teszek ilyet - elkezdtem nézni a jófogást, apródot, meg még halmozati bűncselekményként a vaterát is.
És láss csodát, az apródon sikerrel is jártam, 30-ért elhozható volt egy dvb-c-s 26-os sony, az elmondások szerint azóta is szépen teszi a dolgát. -
Yutani
nagyúr
Épp most néztem a S775 és AM2/AM2+ alaplap árakat, és megáll az eszem, miket írnak ott. Az a baj, hogy ez a Hardverapró már nem AZ a Hardverapró. Itt már mindent csilliárdért akarnak eladni...
-
gban
veterán
Eladó a fent említett tablet irányárban!!!
8gb. egyetlen szépséghibája hogy a kijelzőn van repedés de a működését nem befolyásolja!!!Fentiek alapján:
Eladó egy használt autógumi, lukas, de a működését nem befolyásolja....
Eladó egy videokártya, csíkoz, kockáz, de ez a működését nem befolyásolja... -
Dany007
veterán
No, lehet én vagyok türelmetlen de most mondtam vissza egy vásárlást az aprón. Nem nagy összeg, nem azért. De két napja írtam a csókának hogy érdekelne a kártya. Direkt privátban írtam, mert a hirdetésben írta, hogy oda írjanak inkább. Hát írtam. Vártam-vártam semmi. Aztán írtam neki megint. Várta-vártam semmi. Aztán írtam a hirdetés alá is, hogy pü ment. De semmi.
Közben figyeltem a profilját és 2x is volt "feltűnése" az elmúlt 2 napban. De válasz vagy reakció semmi.Nem igazán értem, hogyha árulok valamit a neten és jön róla privát amit az e-mail jelez, akkor miért nem lehet felmenni, megnézni és reagálni? Okés, csak két nap telt el, de ennyi idő alatt webshopból rendelve kihozza a futár. Meg amúgyis a 21. században ki a fene az aki 2 napig nem nézi az e-mailjeit? Mármint aki apróhirdetést rak fel a netre?
Na mindegy, megírtam neki hogy tárgytalan és megrendeltem a netről. Sz...rok rá hogy drágább.

-
gban
veterán
Most hogy így mondod, tök igazad van, neked is, sőt, neki is.
A cucca hibátlan - az érintő volt hibás, de azt levette róla, így hibátlan minden ami ott van.
(Az más kérdés hogy nem tablet, csak egy android pc kijelzővel, amihez még kell minimum egy egér)
Te is tegyél föl egy képet egy ülésedről, és írd oda, hogy hibátlan Vectra eladó - a kaszni meg a motor összetört, a kerekek összezúzódtak, gumik kiszakadtak, így azokat levetted róla, de így is használható, bele lehet ülni... -
gban
veterán
Ismét tablet, illetve ismét egy hibátlan termék:
eladó a képen látható nagy kijelzös (9''es) tablet
hibatlan de csak egerrel hasznalható mert érintöje
betört igy azt levettem róla.Valami gond van egyeseknél a szövegértelmezéssel - ennyire bonyolult szó az hogy hibátlan, hogy mindenki tudkja is hogy mit jelent?

Még az új tarozik minden társával (ujj, újj, stb.) ebbe a kategóriába, bírom azt is (duplán, mert a használt cipő is a kedvencem) amikor meghirdetnek egy vadonatúj, csak 18-szor hordott cipőt... -
gban
veterán
Ismét egy gyöngyszem, eladó tablet leírásának a részlete:
a képernyöje rezisztiv igy valamivel gyengebb a kepminöseg

-
gban
veterán
Enadó 5.1 házimozi erősítő működik csak hangot nem ad le

-
gban
veterán
Hirdetek egy komplett 478-as gépet, integrált vga, tft monitorral, 5k-ért.
Jön is az érdeklődés:
Mennyire melegszik a vga 3d alatt - egyrészt nincs benne, másrészt 5k-ért tft-vel nem annyira játékos a gép hogy teszteljem napokig 3dmarkkal
mennyi idős, mennyit ment? - pár hetes.... 478-as sd ram hellyel mennyi idős lehet??? mennyit ment azt órákban, napokban, években kéri?
foglalja - majd ha meg tudunk egyezni mindenben, pl. nem furikázok 5000-ért 30-40 km-t vagy többet
hibái, pl. sata, vga, stb. - nincs se sata, se vga, a hirdetés sem 2 soros, minden le van írva. Látható hogy becsülettel le van írva a hdd meg a monitor kis hibája, és gyanítható, ha más is lenne, az is oda lenne írva
-
Dany007
veterán
Épp VGA-t nézek az aprón...
Hirdetés aszondja: "ASUS Radeon R9 270X DirectCU II 2Gb ddr5, 64.000Ft ... ár alatt!iPon: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 - 61.518 Ft.

Most akkor mért rendeljem meg random "kovács pistától" a kártyát nulla pozitívval nulla negatívval, mikor webshopból még olcsóbban is megtudom szerezni...?
Az okés, hogy új bontatlan, garis mindegyik... de érted... akkor mi értelme az aprónak ha drágábban adják ott a cuccot mint "hivatalos" helyről, akár számlával olcsóbban megvehetem?Nem igazán látom azt a horribilis áresést mint régen... Konkrét használt cucc esetében sem... Ilyen 50-60k-s kategóriában 3-4 ezerrel lehet olcsóbban megkapni, mint boltból. Persze garis az is, de használt baszki!
Azt mondjál a használt cucc már eleve felét éri hiába csak 1 napig használt. Persze ez túlzás tudom, de a mondanivalója igaz. -
baluka26
veterán
Srácok, ránéznétek a hirdetésemre, hogy árilag-leírásügyileg korrekt-e? Ti vagytok az aprók szakértői, ezért kérem a segítségeteket!
-
Mr X
veterán
Mi a fenéért vannak ennyire elszállva a iPhone 4 árak? A megjelenése óta kijött már három újabb modell, de még mindig 50-60 ezrekért akarják eladni őket. A legdurvább, amit ma találtam, egy alap 16 gigás példány 75(!) ezerért!

-
gban
veterán
2600 XT PCI-E 256mb 8k, 10k, 0 napos újonc, 3 éves újonc, friss aprók, áááá.......

-
gban
veterán
Hirtelen indíttatásból rákerestem a 8800-ra a vga-k között.
Hihetetlen amiket ott találni.
Rossz 3500, jó 13.000, mit gondolnak az emberek?

Egyszerűen nem hiszem el hogy van madár aki megveszi ennyiért. -
gban
veterán
Eladó egy keveset használt Intel Celeron D 310 (SL8S2).
Foglalat: s478
Cpu: 2.13Ghz
FSB: 533Mhz
L2: 256KBAlacsony fogyasztás, kis hőfok.
Mihez képest?
Mondjuk leginkább semmihez képest, 73W TDP.
Teljesítményarányosan meg pláne. -
gban
veterán
Eladó egy üres(!) Samsung Galaxy SIII doboz. A doboz szine: szűrke
Ár: 2 500 Ft
Nekem van pár üres cipősdoboz itthon, meg néhány tejesdoboz is, és ha körbenézek, biztos találok üres margarinos dobozt is...
Sörös dobozt direkt nem írtam, egyrészt nem élek vele, másrészt meg az tényleg ér valamit (talán 1-2 forintot, de azt viszont garantáltan).lezso6, mod: jó irányba gondolkodtam, gondoltam hogy valakinek ez ugrik be elsőre

-
Rypejakten
addikt
ugyan nem egyedi, de agyhalált kapok a (pl.) 2*GTX580SLI hirdetésektől.
most akkor 2 vagy 4 négy? nyilván előbbire gondolt az illető, de ahogy leírta, az négy GPU-ra utal.

-
cskamacska
addikt
Épp visszatérek átnevelő tréningről, erre megette az apróimat a jázminmasszázs.

Akkor mára kultúrsokk kiheverése a program.
-
zolee5016
őstag
Próbálom megérteni...
Kollega érdekes infóömlenye......
...a 2 magos nem az alaplapra vonatkozik....asszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cserélném számitógépem.!
helló cserélném alaplapom jobbra potólok is két magos kelenne meg egy ddr2 es alaplap de ha ddr3 van az is jó de ramot ak adjál hozzá.
én is adok hozzá 2gigám van..
A GÉPEM
Alaplap neve MSI 945GCM478-L (MS-7536)
memoria Jelenlegi méret 2047 MB ddr2
CPU típusa Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
nekem kicsi egy ddr2 es alaplapra +procira valami jobbra cserélném pótolok is.! ramot csak ddr3 esteén üzletelünk.. -
djculture
félisten
Jóformán mindenhéten előadja valaki a hdd-s topikokban hogy a sata3-as vinyó sokkal jobb mint a kettes ezért csak azt akar venni mert az gyorsabb. Ezeknek hiába magyarázod hogy ez hülyeség, az ilyen emberek leoltanak azért mert 7850 1 gigás kártyát vettél az ő szuper gt630 4 gigása helyett.
-
Melack
veterán
Mobiloknál, ár nélkül, ajánlatot teszek én, majd közli, hogy ő nem ennyire gondolt. De árat nem ír...

-
föccer
nagyúr
Imádom amikor a merevlemezes hirdetésekben a csatlakozó által biztosított maximális (elméleti) sebességet írják, mint ha arra lenne képes a drive.

üdv, föüccer
-
gban
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Nekem is van egy 8 megásom, apám fényképezőjéhez adták anno, de vetünk hozzá egy 128-ast jópár ezresért.
A 8 megás itt figyel a gépem kártyaolvasójában, kihúzva, rajta gyorsindításhoz egy dos, meg egy dosos hdsentinel, ha sok vinyót kell hirtelen megnézni, sok újraindítással, jól jön az, meg erre simán elég is. -
Traxx
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Van hegesztő robotunk a cégnél, talán 32 Mb-os, vagy 64-es a legnagyobb memóriakártya (CF), amit kezelni tud. Szerinted ilyet mekkora eséllyel kapnánk, ha elszállna?

Egyébként dolgozik kórházban ismerős, és tudom, hogy ott pont ugyanez a helyzet, amit felvázoltál. Spéci programok a gépen, néha célhardveren, és csak az újratelepítés milliókba kerülne...
-
proci985
MODERÁTOR
-
djculture
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Hát én nekem legutóbb egy plc-t szabályzó gépbe kellett vennem sd ramot, ott nem fogja szerintem senki se leselejtezni mikor a rajta lévő szoftver alsó hangon 50 millió és egy nyavaja p3 833-as pc-n található. Egy egész kórházat lát el a plc, a műtők kezelők klimáit ... Ez meg jellemző renegeteg ilyen van még működésben, nem kell nagy számitási teljesítmény ezekhez csak a szabályzó szoftver letudja kérdezni az érzékelőket rs232-n és lehessen állitani ennyi.
-
proci985
MODERÁTOR
-
gban
veterán
Néhány milligramm videokártya valakinek?
Ha már mást nem tudni róluk:Eladó egy komplett Asus pc+alkatrészek+egy régebbi tipusú monitor jár vele!
Ez található benne:
- Nvida 128-as videókártya
- Intel 2.8-as Processzor
- 2 db 1 giga memória DDR 1
- Asus-os alaplap
-80 giga HDD
+ Tartozékok
-160 giga HDD
-256-os videókártya
-64 mg-os videókártya
-128-mg-os Memória
-256 mg-os videokártya
- Labtech webkamera
- 2.4-es Processzor
- DvD olvasó
- Monitor -
cskamacska
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Szerintem már lassan ott tartunk hogy a céges selejtezések is nagyjából lezajlottak, és már csak a kukázott-seftelt, és méregdrága utángyártott példányok maradnak.

Ha az ember most 64-512 megás EDO/FPM ramot keres régi gépbe az nem kap, mert nincs, ha mégis, akkor vehet egy modern gépet az árából.
-
föccer
nagyúr
2 gb ddr 400 mhz
1db 1 gb os ár 3000
2db 512mb os ár 1500/db
mindegyik tesztelt hibátlanul működik . akár házhozmegyek. az egész egyben 5 000 ft . Bp en személyes átvételt preferálom. posta van vevő terhére felelösségére előreutalás után.======
Sírjak vagy nevessek?üdv, föccer
-
gban
veterán
válasz
zolee5016
üzenetére
Három évvel ezelőtt volt az új ára 80, ha hibátlan lenne, akkor még csak-csak, de hibásan, hdd nélkül, pár napos reggel...
Folyamatosan jönnek amúgy akik azt hiszik, hogy csak rájuk várt az oldal közönsége, és húdejóhogyjössz és mindegymitadszmennyiért és mindentmegveszünk csak hogy te meggazdagodj lehetőleg a reg után 2 héten belül
más: ő mit mond a telefonban hogy ha azt akarja hogy az itteni neve alapján beazonosítsam hogy róla van szó?
-
zolee5016
őstag
Üdvözlet!
Eladó egy HIBÁS Toshiba satellite C650D-11H típusú notebook.
A problémák a következők: Bekapcsol,ventik pörögnek,sajnos a kép nem jön be,átkötve egy másik monitorra se működik. Nincs benne winchester,és az egérpad sem működik.
Ezektől eltekintve minden más működik rendesen!
kb 3 éves,a garancia lejárt!Tehát.....nem ad képet....oké
nincs vinyó és halott a pad..de minden más működik rendesen...haha
például??
Max a zsanérok nyílnak -e ...azon kívül semmi mást nem lehet megtudni....37k-ért......... -
gban
veterán
Eladó gép, sok részlettel, a lényeg:
-Amd Athlon XP 2000+ processzor
-Asus P4S800 alaplap -
gban
veterán
Most lett elegem a pár napos újoncokból.
Feladva egy tablet (ha valakit érdekel, megtalálja, de csak óvatosan), 8 gigás kártyával.
Írok neki, próbálható? mi van hozzá? stb.
Próbálható.
Töltés is?
Arra nincs mód, de lakótelep és lehozza a padhoz.
Akkor kösz nem kell.
Félreértés, próbálható.
Mi van hozzá?
Kábel, töltő, otg.
8 gb kártya? azzal együtt lett meghirdetve, fix árért....
Az +2000 és mégsem adja a kábelt.Na itt megköszöntem a lehetőséget...

-
horush
addikt
Srác beáraztatja a konfigját, beárazom neki, majd meghirdeti és minden mellé ~2k-val többet ír.
Ráadásul úgy írta az árakat a konfig mellé, ahogy én szoktam, hátha el is hiszi valaki, hogy így lett beárazva.. -
föccer
nagyúr
Na jó, ez mindent visz!
=======
Eladó i5-3450 , vagy: Lesarkazott processzort valaki garanciáztatni?Ez lenne a sérülés
Kupakja nem volt leszedve, de sajnos doboza nincsen, nem tudom tud-e valaki segíteni így, de hátha
A processzor egyébként működik, van hogy nem elsőre indul (5-6), de stabilan működik. KÉP jelenleg is erről irok
Vagy el is adom 25.000FT-ért vihető! Csere esetleg. (Windows Phone, Android, IOS, Nikon objektiv, VGA, CPU)======
25k egy törött CPU-ért.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Számítógépház Eladó!+dvd író kártyaolvasó-csere laptom ramra
eladó 1 fujitsu siemens gépház táppal +dvd íróval.előlapon van kártyaolvasó is.laptop ddr2 -es ramra is cserélhető
======
Fuck jeah, kell vagy nem?
üdv, föccer
-
gban
veterán
Black Barry Q10
Fekete bárány (bari...)?

-
bullseye
addikt
Ha még bontatlan, akkor szerintem ez az egész nem is kell, hiszen az kb. olyan, mintha elmenne a boltba valaki a barátjának venni egyet... Akkor elég a számla, meg a DVD+matrica. Max az a kérdés, éppen lehet-e OEM-et venni magában (mert már voltak idők, hogy nem)
Szerk: Ill, ahogy Traxx írta, ezek szerint egy adásvételi is elég számla helyett.
-
Traxx
őstag
Nekem ehhez elég volt 1 levél is

Ezt írtam:
"Lenne lehetőségem egy Windows 7 professional rendszer vásárlására, és ezzel kapcsolatban szeretnék Önöktől állásfoglalást kérni. Az említett rendszert magánszemélytől vásárolnám (én is az vagyok, tehát nem céges keretek között szeretném használni), viszont az illető nem tudja mellékelni az eredeti számlát, mivel az elkallódott, és az üzlet is megszűnt utód nélkül. Maga a rendszer bontatlan, a termékkulcs állítása szerint nem volt aktiválva vagy regisztrálva. Ennek ellenőrzését pedig szeretném a vásárlás előtt ellenőrizni az Önök telefonos ügyfélszolgálata segítségével.Több helyen olvastam azt, hogy fontos, hogy rendelkezésre álljon az eredeti számla, viszont a fentebb felvázolt okok miatt ez nincs. Megvásárolhatom-e így a rendszert? Illetve ez kiváltható-e pl. adásvételi szerződéssel, más megoldás híján?
Ez a kérdés nekem azért okoz fejtörést, mivel (a bontatlanság miatt) ha feltelepítem, akkor az eredetiség vizsgálaton nem bukna el, valamint ugye rendelkezem a gépházra felragasztandó matricával is. Magyarán az értelmezésem szerint jogtiszta rendszerem lenne ebben az esetben. Jól értelmezem? Vagy így nem vásárolhatom meg a rendszert?"
És a válasz:
"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Microsoft Ügyfélszolgálatával.Tárgy: Windows 7 vásárlás
Ahhoz, hogy egy termék jogtiszta legyen, szükség van a számlára, vagy egy adásvételi szerződésre. Tehát ebben az esetben, ha írnak egy adásvételi szerződést, akkor az adásvételi szerződés megfelelően biztosítja a termék jogtisztaságát."
Bár végül úgy alakult, hogy mégsem vettem meg, de van a kezemben egy hivatalos állásfoglalás

-
gban
veterán
válasz
bullseye
üzenetére
Nem annyira teljes ez így.
1. te is vehetsz ugye OEM verziót
2. az általad leírtak arra az állapotra vonatkoznak, amikor már telepítve, aktiválva, stb. lett a win, vagyis géphez lett kötve.
Amit én írtam, az pedig egy bárki által megvásárolt, még fel nem használt példányra vonatkozik. -
bullseye
addikt
Ha jól sejtem ő az OEM:
A MICROSOFT SZOFTVERLICENC-SZERZŐDÉSE SZÁMÍTÓGÉPGYÁRTÓKKAL, ILLETVE SZOFTVERTELEPÍTŐKKEL
"Átruházhatom a szoftvert egy másik felhasználóra?
Ön a szoftvert kizárólag a licencelt számítógéppel együtt ruházhatja át közvetlenül egy másik felhasználóra. Az átruházáshoz át kell adnia a szoftvert, a beszerzés igazolását (ha kapott ilyent a számítógéphez, az eredetiséget igazoló Windows-címkét, például a termékkulcsot is tartalmazó eredetiséget igazoló tanúsítvány („Certificate of Authenticity” vagy „COA”) címkéjét. Ön nem őrizheti meg a szoftver vagy bármely korábbi verzió példányait. Bármely engedélyezett átruházás előtt a másik félnek el kell fogadnia, hogy ez a szerződés vonatkozik az átruházásra és a szoftver használatára." -
gban
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
MS: pontosan.
Valahol már leírtam, hogy mielőtt több XP-t vettem, kifaggattam az ügyfészolgálatot, a lényeg, hogy háromszor kellett megkérni őket, hogy válaszoljanak egy igennel vagy egy nemmel, miszerint jogtiszta-e az adásvételivel vett, bontatlan, teljes, gyári állapotú OEM Winfos. Azért csak kinyögték, hogy igen. De szerintem a kiscsaj 3 havi bónuszát elvették mert nem tudta kikerülni a beismerést...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
válasz
mickemoto
üzenetére
Windows másodkézbeli vásárlása egyébként is mindig macerás volt, mert a MS soha nem mondta meg nyíltan, hogy milyen módokon lehet legálisan továbbadni a példányodat. Hülye is lett volna tisztázni, mikor neki az az érdeke, hogy mindenki minden új gépre vadonatúj példányt is vásároljon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Például az OEM XP-k idejében a legtöbben elégnek tartották a gépházon a matricát az eredeti lemezzel(vagy akár nélkül), és a házban úgy fejlesztettek, ahogy akartak, de épp akkor úgy értesültem, hogy csak rendes adásvételivel megtámogatva érvényes, és akkor is csak ha a gép csavarra pontosan ugyanaz marad, ahogy megvetted.

Éppen ezért, szvsz, egy BSA-rendőrség rambó-ninnyás géplefoglalásnál, ha nincs direkt a géphez vett számlás-mindenes Windowsod(vagy dobozos-mindenes az előző géphez), akkor a felkért szagértő úgy ítél, ahogy neki jólesik.

-
mickemoto
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ki vesz ilyen "alig használt" windows-t egyáltalán?

-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Van aki meg is veszi amúgy később. Vaterán is adtak el metro 2033-at 3000ft-ért mikor ingyen osztogatták mindenkinek aki likeolta a thq oldalát.
-
cskamacska
addikt
Szerintem külön hülyétkapok topikot érdemelnének a 1-5 dolláros Humble Bundle kulcsokat 2000 forinttól 30000 forintig(!!) áruló faszagyerekek.
Az PH! apró szoftver része így is szemétdomb, az érvénytelen licenszű 20000 forintos Windowsoktól kezdve, a játék rovat használt lemez cserebere piacról Steam kulcs seftelő zugbolti átalakulásáig, de ezen belül a Bundle kulcsok sokszoros áron való elpasszolása, pláne amikor az egész bundli ára kizárólag jótékonykodásra megy, már tényleg a legalja.
-
djculture
félisten
-
föccer
nagyúr
Sapphire Vapor-X OC 7770 1GB
Gari nélkül 27k.

üdv, föccer
-
gban
veterán
Hát, lehet hogy azóta bekapcsolta még vagy 2000-szer...

Matekozzunk.
Vagy 140 nap folyamatos használat, de akkor a 3000 bekapcsot hova tesszük?
Legyen napi 5 ki-bekapcs, az 600 nap, 140 nap működés lebontva az napi 5,6 óra működés.
Reális lehet, vagyis 2 éves lehet minimum, figyelembe véve a korábbi aprót.
Viszont 2 éve nem nagyon árultak már ilyet, és minek a napi 5 ki-bekapcs?
Nem újraindítás, áramtalanítás!Közben a lelkem átírta néhány hónaposra...
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cserébe minden figyelt hirdetésem lezáródott. És továbbra sincs összhang a fórum és az apró között, nem is lehet a fórumról könnyen átlépni az apróra, csak a kedvencek által. De ahogy látom, még csak a portálokon sincs megemlítve a Hardverapró.hu létezése.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)