Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Mikor jött a hír a 3060-ról, akkor döntöttem el, hogy veszek egy olyat a ryzen 3600 mellé, mert milyen jól néznek ki a számok egymás mellett. Na mikor eljött az idő a vásárlásra, megjött a bánya. És még szerencsém van a 1060 6Gb-vel, mert máig is egy jó kártya. Így nekem még mindig nem sürgős.
Őszintén, az aprós áraknak kellene a boltinak lenni, novemberben olcsóbb volt a használt kártya mint most.
2017 karácsonyán vettem a kártyámat, most lett 6 éves! -
Zolás
addikt
Én pólókat rendeltem, és a 25km-re lévő központba kell érte mennem, mert a 8 póló már túl nagy és nehéz, plusz nincs kifizetve a házhoz szállítás! Természetesen ki van, de így nem kell vele dolgozniuk. Posta off, amikor csak lehet!
-
Zolás
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Rendeltem tokot a telefonomra emagról, kis falunkba is van csomagautomata, oda kértem.
3 nap volt mire hozzájutottam, mert a telepített automata nem vonalas, hanem mobilnetet használ, és mivel nem volt rajta térerő, így nem jutottam hozzá a csomagomhoz. Második nap pont a csomagkipakoló sráccal egyszerre érkeztem, neki se sikerült netet csiholni a gépbe, harmadnapra valahogy sikerült megszereznem amit akartam. Eddig alzabox volt, az patentül működött. Egyre több az ilyen csomagpont, és egyre vacakabb a megvalósítás. -
Zolás
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ha nem is volt, akkor vannak sz@rban, ugyanis nem tilthatod el valamitől amire nem jogosult. Jogilag nem lehetséges.
-
Zolás
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Sőt, még jobban is jár. Ha van jogsid, és eltiltás alatt vezetsz az bűncselekmény. Ha nincs jogsid, szabálysértés, és hazamehetsz. Meg van ez oldva.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Jó lenne! Németországba fotóztam egy gumis műhelynek vittem árut, és ott pihent az emelőn. Megengedték hogy lefotózzam, de végig figyeltek, egy ilyen autó már komoly érték. Kívül belül felújítva, gyönyörűen ahogy kell. Használják is, a szélvédő koszos volt kívülről, látszódott ahogy csíkoz az ablaktörlő. Mentem volna vele egy kört ha lehet. Meg a hangjára kíváncsi lettem volna.
-
Zolás
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
Igen, csak az a fránya nulla a végén, az nem kellene oda.
-
Zolás
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Nem mindenki ért hozzá ennyire. Plusz van akinél asszony erősen nézi, mit vesz. Nála egy procicsere tökéletes. Vagy Pistike, szintén hülye hozzá, vagy a szülők nem értik, hogy lecserélni az egészet, vagy gyengébb hardverre költeni ugyanannyit az nem pálya. Aki kicsit is ért hozzá, és a saját pénzét költi, az cserél, de azonnal. Aki nem, az vesz drágán gyengébbet. A saját tudásodból kiindulni mások döntéseiben sosem vezet jóra.
-
Zolás
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
A matek az, hogy rengetegen vettek 1151 lapot, és abba valami olcsóbb procit, ahogy én is. Aztán idővel úgy gondolták, hogy feljebb kellene lépni, és vesznek bele erősebb procit. Viszont a 6700-7700 bazi drágán kezdett, akinek volt az vagy nem adta el, vagy szintén drágán akarta eladni. Kevés is volt belőle, sok embernek van hozzávaló alapja, amibe csak bele kell pattintani, és a kereslet felverte a kínálatot. Pont mint a videókártyáknál most, csak míg a procira aki kicsit is ért hozzá, talál alternatívát, addig a videókártya bizniszre nincs semmi megoldás.
-
Zolás
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Ha jól emlékszem először jött a ryzen 3600, és még nem volt intel 10400. Én meg be voltam sózva, már nem tudom miért.
De nagyon kevésnek éreztem a kis 6500-at, és mindenképp feljebb akartam lépni. Plusz akkor volt az inteles hyper threading mizéria is, amiben lassítva volt az intel. Még így gondolkoztam is magamban, most szívassam magam az intellel, ami le van gyengítve, vagy inkább dobja ki a fenébe az egészet. Aztán lapátra tettem, és nem bántam meg. -
Zolás
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Mikor kijött a 3600 ryzen, akkor akartam feljebb menni a 6500-ról a 7700-ra. 75-80 ropit kértek akkor érte. Igaz hogy mindent is kicseréltem, de ugyanannyiba került az egész, mintha csak a procit újítom, és marad a régi alaplapom. Így meg szépen eladogattam mindent, és új lett a gépem. Sajna mire a vga-ra összejött a pénz, elszálltak az árak. Így most a 1060 pörög a gépben, pedig 3060-ra akartam váltani. De ennyit nem adok érte.
-
-
Zolás
addikt
válasz
becenevem
üzenetére
Ha olyan igazi napernyő anyagból van, akkor nem lehet könnyen varrni, mert vastag az anyaga. Ha meg ilyen vékony vacak anyagból van, azt meg varrhatod amennyit akarod, mert folyton el fog engedni, vagy a varrás, vagy az anyag. Mindenképpen kuka, de hátha kap érte pénzt. Mindenki nyer, az eladó pénzt,a vevő tapasztalatot. Az eladó igazi bizniszmen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest