- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Killer01 #64452 üzenetére
Régen többet jártam spar-ba, a "karantén" óta nem voltam, mert a heti bevásárlást ott intézni viszont már nem jó. ÖMV kiesik. Régebben Obi volt jó, ott azért nagyobb összegeket el tudott költeni az ember, de már pár éve nem partner, és egy ideje a Burger King sem (1-2hetente azért lecsúszott valami junkfood).
Most az egyetlen mentsvár a Netpincér, mert most a 2 hónap alatt többet rendeltünk (4x), mint tavaly egész évben,és ők is elfogadják(#64453) hcl : Na igen, diákoknál nehéz eldönteni, hogy tényleg nem ért hozzá vagy csak tetteti, mert azzal is az időt húzza.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Killer01 #52921 üzenetére
Azt azért elmondom, hogy sokszor még 500 forint haszon is alig van egy egy terméken. És ezek nem a 600-1000 forintos cucckok.
A másik, hogy a szürkére is lehet intézni.
Meg egyenesen a gyártóval (pl tajvanra).
De nyilván 1 terméknél ez nem éri meg.
Több terméknél megéri.Régebben voltak arcok akik rossz de garis vga-t kerestek. Ők ugye jó kapcsolattal rendelkeztek vagy maguk is nagykernél dolgoztak.
Voltak akik ementén intéztek garit a gyártónál.Tény és fény. A szürkeimportos cucc kockázat. De megéri. Mert onnan nagy tételben megvéve még néhány cserés esetén sincs bukó a történetből (sőt kalkulálva van).
A vásárlónak szar a rövid gari miatt. meg ha te rma-zol a gyártónál az 1 év után lehet meglepi. -
Cs1csó
titán
válasz
Killer01 #52911 üzenetére
Csak jó hírnév rontása miatt jelenthetnének fel, becsületét csak az embereknek lehet megsérteni.
Egy kis pozitív: 4 éve náluk rakattam össze a komplett gépet és még megy, jónak találtam a gépösszerakós részt és tesztelést is vállaltak a végén + mindent megtaláltam jó áron.
DE az tény, hogy már akkor is volt ez a mindenütt 3-5 náluk 1(!?) év garancia meg az a szöveg hogy "ipon" garancia ami ahogy néztem még rosszabb mint a hivatalos.
Ugyanaz az SSD volt 1 és 5 év garanciával is - az 1 év garis KICSIT olcsóbb volt de nem eléggé plusz miért volt rá egy év, ez a szürke import?
-
Chaser
legenda
válasz
Killer01 #52911 üzenetére
sejtettem ( :
párszor láttam rá is kérdeztek kommentekben néhány terméknél, mért egy év van mondjuk öt vagy tíz helyett, a válasz:
annyit ad a nagyker
nyilván, csak pont nekik :dTrailblazer
_most_ startolj rá, 970 evo plus szint, van amiben jobb is, az 35-6-7e-től indul, mennek fel az ssd árak - is -, többet figyeltem, van aminél már 50% drágulás van, régi árak még a benn levő készlet, alzától corsair mp510-et vettem, úgy eltűnt minden listáról mintha soha nem is létezett volna - jah nem, iponnál leőbukkant a 480-as, ami sehol nem volt, egy év garral ( : - -
Cs1csó
titán
válasz
Killer01 #48359 üzenetére
Ha valósat ír akkor miért ne maradhatna pl. 1 napot késett a termék, és? Na bumm, vagy nem volt tökéletes a csomagolás ezekre reflektálsz pl. megkérdezed mi volt a gond és megígéred, hogy módosítasz legközelebb a csomagolási szokásaidon addig is kárpótlásként küldesz neki egy LED szalagot. (csak ötlet a lényeg hogy az élét el kell venni )
-
-
seniman
veterán
-
Papooo
senior tag
válasz
Killer01 #45187 üzenetére
A gyanús volt, hogy a nő qrva, és a megfelelő oldalon meg is találtam a hirdetését.
Én vagyok a helyi buszpályaudvaron, az agresszív tahó egyesek szerint (szívtelen és rasszista) nagyonőr, így elég sok emberrel találkozom.
A közmunkásképzős kölkök és a balhés állampolgárok már megtanulták, hogy amikor előhúzom a felső zsebemből a szolgálati butafont, akkor épp a rerndőröket készülök hívni, és gyorsan megoldódik minden konfliktus.A Bizniszmen is itt szokott busszal jönni-menni.
-
Chaser
legenda
válasz
Killer01 #44629 üzenetére
nem változott ( : alku nem volt, ellenben más minden igen, nyáron már a felét eladtam ramoknak, akkor pihentettem is a dolgot, akkor is megtalált pár nagyon értelmes, nem az, mert régen is voltak, de nem ennyien, tegnap a srácnak mondtam is aki vitt ramot, utolsó ügyfelek közül való
elfogy a motyóm, itt többet nem hirdetek/vásárlok - mondjuk máshol sem -
kornel76
azoknak nagyon szépen lement az ára, gyanítom a használt piac nem reagálta le...bezzeg ha felfelé ment volna mint a vga ( :szerk:
Bodrik
mi ezzel a baj? komolyan megd_gnánem viccből ( :
-
Chaser
legenda
válasz
Killer01 #44627 üzenetére
most is van fenn bolti ár 50%-ért új ramom
meg volt is sok minden az évek alatt, esetek többségében nem is sokat kellett árulgatni, hát most elején megtaláltak a nettó idióták, de így a végére bepörgött
egy ilyen konfignál keményen buktad az áfát, ha tetszik neked ha nem
volt h privátot írtam, többször is, mivel nem szeretek hirdetni, sok minden így is ment el hirdetés nélkül - de csak olyanoknak írtam akik már többször vásároltak-
-
Cs1csó
titán
válasz
Killer01 #44604 üzenetére
+1 Chaser
A konfigtól függetlenül ha kihoztad a boltból akkor a bolti ár - 20% itt kezdődik. 800 ezer - 20% kb. 640 ezer tehát 600-650 között van némi relevanciája meghirdetni. Az már az ő baja, hogy akár pár hónap alatt 30-40%-ot is eshet az ára az egyes hardverelemeknek és NEKI ez még tegyük fel 1 millió forintba került de ez itt a JELENBEN a kutyát sem érdekli mondhatni egyéni szoc probléma, vagy kb. ennyiért vette DE Ő NEM AKAR BUKNI?? Akkor minek ad el egy zsír új konfigot? Ha sürgősen pénz kell - családi ok, baleset, totálkáros lett az autója stb. akkor pedig ne szórakozzon hiszen gyorsan kell neki a pénz és tényleg olyan áron hírdesse meg amin még aznap elkel majd, mert így nem fog holnapután (kiskedden) sem.Amúgy "elszóltad" magad: írtad, hogy te sem vennéd meg.
Erről az jut eszembe amikor egy fórumon arról sírt egy fickó hogy van egy honlapja és nehéz monetizálni mert a köcsög felhasználók reklámblokkolóval jönnek az oldalára persze siralmai végén megemlítette, hogy persze ő sem netezik reklámblokkoló nélkül mert utálja a reklámot. Tehát az ő oldalát mindenki blokkoló nélkül nézze de más oldalát ő reklámblokkolóval használja. AHA
Trailblazer
Félreértettem, azt hittem hogy a standard-et itt mint új etalon-t érted amit az ő szájából felböfögött dolgok jelentik amit egyfajta axiómaként tálal.
Ennek a konfignak amúgy így meghirdetve SEMMI értelme sincs több esélye lenne ha EGYENKÉNT tennél fel alkatrészenként hiszen még mind garis.
-
Chaser
legenda
válasz
Killer01 #44589 üzenetére
ha boltból kb 850-900k, neked van rá annyid, megvennéd használtan 800-ért?
reális a 600-650, egyébként ilyen tételnél már nem árt számla, nem 100k-s kategória h ne nézne körbe az ember ismerősök közt kinek jönne jól h ne legyen térfa
arról nem beszélve úgyis lesz olyan eleme ami nem tetszik, ezek a konfigok azok amiken szép nagyokat lehet bukni, de nyilván aki megvette ezt bele is kalkulálja - kivéve ha azt gondolja majd ha megunja bolti ár - pár %-ért elpasszolja ( : - -
tbalint3
tag
válasz
Killer01 #40888 üzenetére
Ugyan, ugyan, ennek még én sem dőlök be...
Én csakis a teljesen megbízható telebor szerencsejáték zrt hívását várom és már megyek is a legközelebbi atm-hez, hogy megkapjam a nyerő kódot. Bizony.Lyutjúb link
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Killer01 #38701 üzenetére
Nyilván a giga baromsága. De itt az eladónak fél perc kideriteni a dolgot és fél perc beírni.
Mert mint írtam nem mindegy melyik revet veszem. Azt se hiszem, hogy soha nem kellett megnézni melyik rev van a tulajnak. Mert gondolom os-t telepített, drivert frissitett.
Na mindegy. Az biztos, hogy 10 giga lapnál 9-nél nincs oda irva a rev.
Ha meg megkérdezed alig vagy sehogy nem válaszol. -
seniman
veterán
válasz
Killer01 #38239 üzenetére
Hát épp az,hogy a háztól-házig utólag fizet,ráadásul a gls ül vagy két hetet a pénzemen.Épp most részesülök orális kényeztetésben egy helyi versenyző utánvétes baromsága miatt,a pofámba hazudott,hogy már 14-én átvette,erre ma jön az sms az aznapi átvételről.Örülhetek,ha az idén pénzem lesz belőle,persze privátokra nem válaszol,be se lép.Első és utolsó eset volt,hogy bármit is küldtem utánvéttel.Megjön a pénz és kapja is a negatívot ezért.
-
MK VII
veterán
válasz
Killer01 #33881 üzenetére
Nem nem skacok... Hibás vagyok. Kihagytam a történetből, hogy mikor visszajött érte akkor kérdezte, hogy ugye vízálló maradt. Tehát ő teljes mértékben így gindolta a szervizt, csak ugye nem mondta külön, de mi alapvetően az ilyen órákat mindig így csináljuk. Tehát az elvégzett munka megfelelt az igényeinek, csak belémállt mint Katiba a gyerek... Úgy gondolta rámvetíti a napi sz@rt amit aznap gondolom kapott az élettől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy ruhás topik
- Once Human
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged