Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
ezt fejtsétek meg... nekem nem sikerült.

-
cbmfan
senior tag

ennek vajon mi értelme van?
-
cbmfan
senior tag

csak a szokásos...
-
cbmfan
senior tag
Mondeo Mk3 van nekem is, csak 2.5 V6 benzines manuális váltóval (dízel és automata kell a francnak). fogyasztás 10 liter körül van városban is. én karbantartom, mechanikailag hibátlan, külsőre meg harcedzett
pl. pár hete jobb első ajtón tolta be kiálló kilincset valaki, majd ki kell nyomni lemezt valamikor.imádom mikor rajcsávó levedlett német dízellel villog mögöttem autópályán mikor tempomat tartja 130-at stabilan 3000 fordulat körül. felpörgetem 5000 fölé máris eltűnik a tükörben...
-
cbmfan
senior tag
Tipikus ork...
Ezt ma hallottam piacon. Két nem a nyáron barnult srác beszélget:
- Néztem azt a csóker filmet az mekkora sz*r... csak pofázik azt nem csinál semmit meg nincs benne a Batman se.
- Annak van csaja is, az benne volt?
- A harlekin? Az se.Elmentem másfelé ezért a további szakértésről szerencsére lemaradtam.
-
cbmfan
senior tag
újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből. nem én vágtam ki, így volt feltöltve a kép.

-
cbmfan
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
inkább adok érte két rugót, most lett cserélve a hátsók autóban
tipikus irodai selejt, kilóra ér egy ötszázast bontva mert nincs benne semmi ami érne bármit is. -
cbmfan
senior tag
csütörtökön töröltem pár hirdetést am már hónapok óta fenn van és nem vették meg. az egyikkel kapcsolatban ír ember, hogy már rég kinézte magának, rakjam vissza mert most azonnal kell neki. válaszoltam, hogy oké, és újra felraktam. szerintetek ember reagált bármit is azóta?
-
cbmfan
senior tag
válasz
Csupingo
üzenetére
bizony, azzal kezdtem én is, de hogy milyen 2D kártya volt mellette arra már nem emlékszem. előfordult, hogy Carmageddont, Diablót reggeltől estig toltam

azóta már jó pár száz 3DFX (és pár ezer egyéb) kártya fordult meg kezeim között, de csak egyetlen Voodoo 4-et találtam.
-
cbmfan
senior tag
na meg is volt a hónap hülyéje.
- Átvertél! (semmi köszönés vagy valami, simán betámad.)
- Üdv neked is! Mégis miben?
- Vetem tőled 4GB ram ot de ez csak 2GB!
- Persze, hisz ez egy Kingston kit, 2X1 GB. Rá is van írva, hogy Kit of 2, amit leírtam hirdetés címében és szövegében is!- 2 nap szünet -
- Megy a fejelentés!
- Mégis miért?
- Átvertél!
- Sok sikert hozzá...és letiltott. nagyon félek...
-
cbmfan
senior tag
ki emlékszik Edelweiss sörre? azt hiszem ezt lehetett itt is kapni. bár a Carlton Draught reklámja se rossz

-
cbmfan
senior tag
csak engem hagynak hidegen a reklámok? soha nem vettem semmit és húztam fel magam rajta fölöslegesen pedig többször hallom naponta amin csámcsogtok.
emlékszem anno emiatt is volt nagy balhé és újra kellett szinkronizálniuk a sok panaszlevél miatt.
-
cbmfan
senior tag
régebbi sztori, bolhapiac. nem idén barnult nyanya előtt földön kupac szemét, közte egy P4 3.4 GHz-es proci doboza üresen. gondoltam elviszem maximum kétszázért mert ilyen még nincs polcon.
- A proci dobozáért mit kér?
- He?
- A dobozért ott!
- Az húszezer!
- Az üres doboz?
- A fiam nézte a internetten!
- Ami volt benne talán ért annyit 15 éve, most adok a dobozért kétszázat.nekiállt sipákolni ezért inkább otthagytam, hadd hisztizzen. ez egyébként rendszeres, szinte minden hétvégén kifogok valami marhát aki semmit sem érő cuccért horribilis árat kér mert látott pár hirdetést, majd a legdrágábbra rak minimum 20%-ot és annyit kér. mikor mondom, hogy közel sem ér annyit vagy ez nem az amit mondott próbál keménykedni, de eddig még egyiknek sem sikerült megijesztenie

kedvencem az aranyozott hátlapos Chaintech VGÁ-s csávó. százezerért árult egy MX440-et mert azt hitte, hogy színarany a hátlap
kissé meglepődött mikor csattant rajta a mágnesem, erre nekiállt magyarázkodni, hogy az aranyt is vonzza a mágnes 
-
cbmfan
senior tag
tizenéve eladtam egy digitális fényképezőgépet. már akkor sem volt mai darab, 1.3 Megapixel, CF kártya foglalat, de 10x-es optikai zoomot tudott és 270 fokban lehetett oldalán forgatni optikát. ember jön, nézi, ez régi! igen, írtam is hirdetésben. de ő azt nem olvasta el, ezért a szemétért nem ad pénzt! oké, én meg nem adom neked, de kérem a négy jegy árát amit elhasználtam, hogy elhozzam. totál felfújja magát, kezembe nyom egy ezrest és morogva megindul aluljáró felé. megyek haza, ott virít a negatív, hogy hibás videokamerát (még mindig fényképezőről beszélünk) akartam neki eladni. akkor még volt rendes üfsz, nem csak szövegmásoló és mindenkit lesz*ró bagázs, pár órával később törölték értékelést és ember adatlapján megjelent az inaktív felirat.
-
cbmfan
senior tag
ugyan, akkoriban dúmhárom volt a lémyeg, nem géjtéaöt...

árultam anno több ugyanolyan, de más színű cuccot.
- Ez még megvan? (ez se köszön, minek azt)
- Szevasz! Van még mindegyikből. (nem hirdetném b+ ha nem lenne meg)
- Én a pirosat szeretném, tudnál olyat adni?
- Persze, hol és mikor szeretnél találkozni, hogy átadjam? (láttam, hogy a közelben lakik)
...és letiltott válasz nélkül. ezen már meg sem lepődök...
-
cbmfan
senior tag
közel 6 éve árultam egy Q9400 procit. ne3mrég jött üzenet friss regestől.
- Ez még megvan? (köszönés luxus)
- Szevasz! 6 éves hirdetés, de már rég eladtam.
- adok 5000 ezert
- Mint írtam már nincs, eladtam pár héttel hirdetés felrakása után.
- mé
- Mert kellett a vevőnek?
- ménem adod kocsg
- MERT ELADTAM!!!! 6 ÉVE! Mit nem értesz ezen?
- ako bazd mg kugya
és letiltott.
ez most mi volt?
-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
"véletlenül" pont elromlott, be sem kapcsol, és még a memkártya is kettétört mikor leejtette?

-
cbmfan
senior tag
írt haverom tegnapelőtt, hogy segítsek neki eladni régi vackát.
"Szevasz! Van egy gépem, segítesz eladni? Asus P5B lap, E7500 proci, 3GB RAM, HD5550 VGA, 500W táp, 250GB HDD, fekete ház. Én ötvenezret kérek érte, ha többért adod el afölött a tiéd."
válaszoltam, hogy ez maximum ötezret ér nem ötvenet, ha legközelebb találkozunk én ingyen hozom el és megy cserealapba vagy legközelebbi lomizáskor tegye ki HDD nélkül. azóta nem reagált szerencsére...
-
cbmfan
senior tag
ti mit csinálnátok azzal akivel egy hete leveleztek mert n+1 kérdése van, lebeszélitek bizniszt majd egy órával előtte írja, hogy mégse kell mert túl drágán adod 20% alku után és letilt? persze rengetegszer leírta, hogy ezt keresi rég de nem talál sehol, biztos megveszi stbstb...
-
cbmfan
senior tag

Rikárdó, te vagy az?

-
cbmfan
senior tag

vetyétek mek!
-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
nincs két órája fent a hirdetés.
kettőből semmi, de legalább megpróbálta!

-
cbmfan
senior tag

ennyiért tuti megéri!

-
cbmfan
senior tag
szidjátok a slim Maxtorokat... két 30 Gigásat használok teszt winyónak, telefonközpontokból szedtem ki őket. van bennük vagy 15 év folytonos üzemidő, de még reallocated sector sincs nemhogy bad. bár igaz, hogy mindkettőn volt egy 2 Gigás partíció, semmi több

-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
ez van, én már csak maradok köcsög pösti panelproli

-
cbmfan
senior tag
válasz
üzenetére
méghogy 3 mbiit... 1996, külső Rockwell chipes Taicom 33.6k modem. stabil 3.83kb/sec letöltés!
aztán jött a megváltás 2000-ben: TvNet 512k! 50k belépési díj húzós volt, de kellett a non-stop net
zöld cápauszony 3Com kábelmodem egész jól nézett ki, bár nem volt kellemes a csipogására ébredni hajnali háromkor mert áramszünet volt. majd 1 Mbit-re emelték, mikor átvette Fibernet lett 1.5, később 3 Mbit. mikor lejárt szerződés kaptam egy irreálisan magas számlát fel is mondtam azonnal, lett Datanet ADSL 8 Mbit, amiből maradt 6.9. 2007-ben kaptam szórólapot, hogy jön digi, ahogy behúzták kábelt váltottam is, 80 Mbit kész csodának tűnt
majd 100 Mbit-re emelték, végül Gigabit lett belőle. már behúzták optikát villanyórához, lehet, hogy 2 lesz hamarosan 
-
cbmfan
senior tag
válasz
üzenetére
HWSW, kétezres évek eleje, közel friss regesként eladtam már nem emlékszem, hogy kinek egy Socket 370/A hűtőt. pár hónap után ír, hogy hangos a ventilátor, fizessem ki az új árát amit vett. nemet mondtam, erre kaptam tőle egy hónap bant...
láthatár oldal még akörülről, beszóltam modnak mert hülyeséget írt kommentek között és leírtam ami helyes. ez volt délelőtt, este jön levél, hogy kivágtak... írtam admin ismerősnek, visszaállított és megvonta jogait mert ez nem az első alkalom, hogy kamu okkal dobott ki valakit és profilján volt egy szép hosszú lista azokról akiket kitiltott.
-
cbmfan
senior tag
újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből:

na ezt fejtsétek meg, hogy mi akar lenni!

-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
ha stock képek vannak hirdetésben kérek cuccról is, az alap. ő nem kért, kb. harmadáron kapott egy kibelezett leharcolt házat... így járt.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
nem értek egyet az utolsó bekezdéseddel, nehogy már nyaralásnak vegye az elzárást, és ha nem tetszik neki még kártérítést is kapjon érte. étel naponta háromszor, fedél feje felett, tanulhat, dolgozhat, mindezt ingyen az állam költségére. a büntetés járjon tényleges megvonással, ne csak annyi legyen, hogy nem léphet ki a kapun és ne tudjon szavazni... de ahogy haladunk még azt is eltörölhetik mert kell a plusz szavazat a narancsosnak.
bár ezt csak papíron igaz. bolhapiacon megismert emberek közül többen is voltak kisebb-nagyobb bűnökért elzárva, meséltek érdekes sztorikat, hogy milyen hierarchia van bent amit inkább nem írnék le. sajnos van egy távoli rokonom aki 35 évet ült mert túlságosan kedvelte kislányokat. szó szerint testi és szellemi roncsként szabadult, de meg is érdemelte azért amiket művelt.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
amíg a bűnözőnek több joga van mint a károsultnak és milliókat kapnak állítólag rossz figvatartásért addig ez a helyzet. lásd pl. Normit, hogy mit művelt... évekig csinálta, kétszer lecsukták, mégis ő jött ide játszani az eszét és kiröhögte a társaságot. egyébként mi a helyzet vele, bennmarad végleg vagy folytatja a bizniszt mai napig?
-
cbmfan
senior tag
befutott a nap hülyéje... jött üzenet:
"Abit a márka, de ez tényleg georce 3? Úgy tudom, hogy geforce nvidia"
hirdetés címe: "Eladó Abit Siluro nVidia Geforce3 TI200"
b+...
-
cbmfan
senior tag
marhák

lap már múlt idő, ember vitte hátlap nélkül.
-
cbmfan
senior tag
most kezd elegem lenni a hülyékből. hirdetek egy lapot procival, rammal és hűtővel. fotó mindenről, plusz teszt közben. azt hittem hülyebiztos hirdetés, de tévedtem... egy hét alatt ennyi üzenetváltásunk volt egy vevőjelölttel:
- Ez még megvan?
- Igen megvan, és mint láthatod képeken tökéletesen működik.két nap csend.
- Hátlap van hozzá?
- Nincs, én is anélkül kaptam annó.újabb egy nap szünet, délelőtt.
- Ez még megvan?
- Még igen.még aznap este.
- Hátlap van hozzá?
- Még mindig nincs, de ha fontos megkérdezem ismerősöket, hogy nekik van-e ami passzolna.két nap szünet, hajnali 3:51.
- Ez még megvan?
reggel tiltottam embert a 3.14csába. este más néven jött pampogni, hogy miért nem akarom neki eladni az alaplapot...
-
cbmfan
senior tag

"A jármű lefoglalás hatálya alatt áll." - kb. mindegyik ez aminél írják, hogy papírok nélkül...
-
cbmfan
senior tag
inkább írjátok számtech boltos topikba, ott úgyis pangás van és tele ilyen sztorikkal.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
X konfig, címben jobb fajta lap, csúcs i7, 64 GB RAM, 1 TB SSD. leírásban hosszú ömlengés, majd alján írja, hogy az IS megy benne, és van az a verzió is a lapból. valójában legolcsóbb lap, i3, 4 GB RAM, 500 GB HDD... mindez reális árának másfélszereséért. összvissz két homályos kép távolról, hogy látszódjon a 4 db RGB venti...
-
cbmfan
senior tag

szerintem ez nem csak egy árnyalat...
-
cbmfan
senior tag

nagyon sürgős lehet neki ha ennyire keresi...

ezt meg dekódoljátok mert nem sikerült teljesen.
-
cbmfan
senior tag

hogy mit?
-
cbmfan
senior tag
ilyeneket szoktam ellenőrizni ha látszik rendszám. ahol az van írva, hogy papírtok nélkül azoknak a java vagy más autóé, vagy körözés de legalább lefoglalás alatt van. fel lehetne őket nyomni, csak minek...
-
cbmfan
senior tag
lecserélném autót, találtam egy egész jót, garantált 120k km, friss vizsga, nem import, stbstb. kértem embertől a rendszámot, lekértem infókat, erre ezt látom:

ezt így hogy?
-
cbmfan
senior tag

G860, 6570... tényleg az!
-
cbmfan
senior tag

melyik volt közületek?
bár válaszon nem lepődtem meg... -
cbmfan
senior tag

van bene kuttúra, na! már csak az esztéták hiányoznak belőle...
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag

gondolkodtam, hogy mégis mi lehet az a "Nvida SLI ram kitt", nV már gyárt ramokat is?... aztán ránagyítottam az első képre:

laphoz/kártyához kapott matricát ráragasztotta ramra és azt írta típusnak...
-
cbmfan
senior tag

foglalkozó motom... inkább hulladékvas, nem?
-
cbmfan
senior tag
emlékek régmúltból...
- 200 Ft-os képeslapért ajánl 175 Ft-ot
- ötszázért árult könyvet vigyem el neki ingyen Szigethalomra mert nem bízik postában
- használt 10+ éves cuccra adjak 3 év garanciát
- számítsam be gyereke kistraktorját és anyósa virágállványát
- feleségének vesz ezresért porcelán tálat, de ha nem tetszik neki visszaküldi és én fizessem dupla postaköltséget és egyebeket
- vesz egy darab bakelit lemezt ötszázért, de ha egy karc is van rajta azonnal feljelent csalásért
- hülye vagyok, hogy ennyit kérek érte mikor valami ruszki oldalon látta olcsóbban, én miért nem adom feleannyiért neki mikor ő tuti megvenné
- valami pár ezer Forintos cuccért eljön, de fizessem vonat és buszjegyet oda-vissza
- negatívot ad mert Tesco-s fénymásoló papír csomagolását használtam csomagolópapírként karton dobozra
- nem tetszett neki a kávéfőző kábelének a színe, ő azt hitte, hogy szürke, valójában fekete, ezért fizessem vissza az ár felét
- 9210-ről azt hitte, hogy érintőkijelzős ezért visszaküldte, de hullámosra bökdösött kijelzővel
- alaplap nem indul, visszaküldi. meg is jött, kitört csatlakozókkal és égésnyomokkal, proci, ramok és hűtő nélkül. fizessem vissza azonnal mert én így küldtem, közben megtaláltam a hiányzó dolgokat más néven hirdetve.meg még egy csomó más ami nem jut eszembe. sok hülyéhez volt szerencsém sajnos amíg ezzel foglalkoztam...
-
cbmfan
senior tag

rengeteg, minden apró részletre kiterjedő infó: 3-as. vedd meg most!
-
cbmfan
senior tag
pár hónapja piacon láttam tezsvírnél két 8 Gigás Kingstont. rákérdeztem mennyit kér érte, erre benyögi, hogy huszezer darabja. mikor mondtam, hogy annyiért 512 Gigás is van újonnan több év garanciával, ez meg 8 és cirka 15 éves, még neki állt feljebb. nekiállt óbégatni, hogy hazudok, ő ennyiért látta a zinternetten! telefon elő, Kingston mutat, 19990. habog valamit, mondja, hogy "látom te ebben komponens vagy" és elmegy. gondolkoztam utána, hogy mégis mit akart ez mondani, talán kompetenst? próbált nagyot mondani, de nem sikerült neki...
-
cbmfan
senior tag
elég volt a VGA buzulásból, térjünk vissza az alapokhoz:

-
cbmfan
senior tag
válasz
üzenetére
erre van egy egyszerű megoldás: ki kell kapcsolni és áramtalanítani amit nem használsz. ha 10 percnél tovább nem használom a gépet, nem nézem TV-t kikapcsolom és áramtalanítom. van 2 TV, konzolok, fő- és mozigép, hűtő, fagyasztó, egyéb aprólék és 100 kW alatt van a havi fogyasztásom.
-
cbmfan
senior tag
most őszintén, nem mindegy, hogy mennyit fogyaszt? itt rugóztok pár watton mikor 1 kW 37 Ft. plusz-mínusz pár kW havonta mit számít... vagy elvből, csak azért is bohóckodtok itt?
-
cbmfan
senior tag

miért akarja azt eladni ami amúgy sincs neki? vagy ez is láthatatlan?

-
cbmfan
senior tag
itt a ráadás

végülis... tényleg közelebb van. de ahhoz már nincs esze, hogy 90 fokkal elfordítsa a telefont.
-
cbmfan
senior tag

hogy mit?
-
cbmfan
senior tag
csalós, utolsó. Norman még mindig "űzi az ipart", és van aki beveszi...
-
cbmfan
senior tag

nagyjából értem a szöveget, csak a miértet nem... plusz 0 infó, jóvanazúgy.
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag

ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy óbazmeg

Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Microsoft Excel topic
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) Esztétikai hibás
- Asztali PC , R7 8700 , RX 9060 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pl. pár hete jobb első ajtón tolta be kiálló kilincset valaki, majd ki kell nyomni lemezt valamikor.