Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Kap, jó pénzért.
Én halláskárosult vagyok, 6 évente jár 66%-os kedvezmény készülékre(nuku bármilyen más támogatás, vagy adókedvezmény, ami persze jár a laktózérzékenyeknek). Egy alap hallókészülék alaphangon kedvezménnyel 200k/fül, (de egy jobb fajta 1.2M/fül, amire persze nem jár támogatás) míg egy Bluetooth füles párt veszel 10k-ért is. -
Depression
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Sajnos meg kell védenem a boltosokat, akiknek van tényleg fizikai boltjuk. Nekünk van egy állateledeles. Az igazi lehúzást nem az eladó teszi, hanem az állam, és általa a szolgáltatók. Pl. A legkisebb kiadás: 0,5m³ vízért (egy kézmosó és egy WC) fizetünk havi 6k-et. Egy eladó közterheit nem termeli ki a bolt, így a feleségem viszi az egészet,nyugdíjra nem is számíthat.
Gondoljatok bele, hogy egy sokkal nagyobb helység eladókkal, ami használt PC alkatrészeket árul mikortól lesz nullszaldós. Veszett fejsze! Fiatalkori lelkesedés, hardver imádat egy folyamatosan csökkenő piacon. Én szurkolok neki, mert még lelkes, de a végét szerintem mindenki tudja. -
Depression
veterán
Mennyit ér egy RX 560? Itteni hírdető szerint remek ár-érték arányú videokártya 75k.
-
Depression
veterán
Rendeltünk egy telefont a telenortól, de ők elszúrták, mert hiába mondtuk, hogy új személyi igazolvány van, aminek a számát be is diktáltunk, a régebbi személyi igazolvány számmal küldték ki. A párom kezében már ott volt a csomag, de futárnak vissza kellett vennie, és visszaküldeni e a központba. Telefonálgattunk orrba-szájba, de azt mondták, hogy amíg nem ér vissza, addig ők semmit sem tehetnek, majd felhívnak ők. Állítólag egy héttel később ért vissza a csomag, és végre hívták a páromat, hogy a megrendelt termékek telefon nincs készleten, és válasszon valami mást.
-
Depression
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Láttam már egy-két gépet, de még sosem volt olyan, hogy csak a proci nyiffant volna ki. Pedig tudom, hogy füsttel működnek.

-
Depression
veterán
Nem apró, hanem edigital, de vasárnap megrendeltem tőlük valamit, mire ez a szöveg fogadott, majd ez a kép: "Rendelésedben található termék(ek) közül egy vagy több nem a választott átvételi mód szerinti raktárban található, ezért a termék(ek) átszállításáig szíves türelmedet kérjük!
A központi raktárunkba történő átszállítás várható időpontja a Termékek listában, az állapot oszlopban kerül feltűntetésre, melyet követően elindítunk az átvételi mód szerinti kézbesítési helyre. Már nincs sok hátra, hamarosan újra jelentkezünk!"

Alig 2 hónapot kellene várni egy vacak fagyasztóra.... -
Depression
veterán
válasz
TeeBee73
üzenetére
Egy elsősnek jelenleg az sem lehet most probléma, hogy kamerával kell online lennie, különben igazolatlan. Az, hogy több gyerekes családnál ezt egy miniatür telefonon intézi egyedül, mert a többire is ez érvényes, és nem tudnak neki segíteni, az külön segíti a tanulásban, miközben a szülők meg mentek dolgozni...
-
Depression
veterán
Apámat beszervezték egy bitcoin trader izébe. Mondtam neki,hogy engedje el azt a pénzt, és legyen számára tanuló pénz. Erre kioktatott, és azóta milliókkal van benne.
-
Depression
veterán
Elmegy, megnézi, körbejárja a környéket, majd este visszaugrik érte, amikor már nem kell fizetni.
Egyébként viszont simán az is lehet, hogy 8 általánossal, tisztességesen is összeszedett ennyi pénzt. Van néhány hasonló, távoli ismerősöm, az egyiknek vastelepe van, a másiknak meg szennyvíztelepe. Simán kiröhögnek engem diplomával.
Tegyük hozzá, nekem is a suli alatt sokkal több pénzem volt, munka mellett már nincs időm pénzt keresni.
-
Depression
veterán
Még be sem kell szarnia a cuccnak, nekem most van 2 hét nyugis szabim, és legközelebb is jövő karácsonykor lesz időm játszani.
Igaz, én sem vettem hardver most, mert nem az én pénztárcámnak valóak ezek a mostani árak, de vannak ismerőseim, akiket nem érdekli, hogy százezreket kifizessenek, hogy normálisan fusson a cyberpunk, ha mát nem mehetnek sielni, de januártól ismét más dolgok lesznek a prioritások. Persze ők azok, akik nem is fogják eladni a cuccaikat, mert nem érdekli őket. -
Depression
veterán
Munkahelyeden átadsz valamit, amit nem lehet sem kipróbálni, sem alkudni belőle, mert sietsz vissza melózni. Mi ebben a furcsa?
Persze tegyük hozzá, hogy mai szemmel nézve "szemetet" árulsz. Apám nekem kb. 20 éve vett egy samsung házimozit 40k-ért, és max hangerőn normál hangon lehetett beszélgetni mellette, de legalább nem ismerte fel az írott lemezeket. Akkoriban egy gagyi kínai mindent megevett 10k-ért, és egy fadobozos 5.1-es hangredszer meg 25k volt. Már arra sem emlékszem, hogy mi lett a sorsa. -
Depression
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
De a padlóra rakva fényképezte? Ki venné már azt a szájába, ha már ki van szúrva?

-
Depression
veterán
Irígy vagy? Fogadjunk Erzsébet királynő asztala sem tetszene...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul itt 8 ember székel!
El kell fogadni, hogy a hejjjesírás nem feltétele a pénznek, nagyon sok roma ismerősöm van, akik mindenféle seftelésből, vasazásból, szennyvizezésből lettek milliomosok, és nem olyan csórók, mint én diplomával. -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nem érthet mindenki a számítógépekhez. Ez a magára vessen pont olyan, mint nekem pénzügy, vagy az orvoslás, csakhogy én ezeket másokra tudom bízni, míg azok, akik tudatlanul neteznek, azok meg nem. Ezért is örülhetünk, hogy egyre többen tableten, és telefonon neteznek, és egyre kevesebb pc-t lehet megfertőzni.
-
Depression
veterán
Nézegetek itt a hareveraprón egy bizonyos fajta telefont. 2 hírdetés:
1: Csak kibontva volt uj állapotban 75k
2: kis hibás: A hiba: minimális repedés a kijelző legszélén a fekete sávban: 70kSznitén a hírdetések között kijelzőcsere 40k.
-
Depression
veterán
Keressetek rá a hardveraprón a kárcsa szóra!
Ami valójában egy gömbös egér.
-
Depression
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

Javítva...
-
Depression
veterán
Acer.laptop.müködik.
6000 Ft
Miskolc, Hungary
Eladó Acer.laptop.ami.müködik.csak.nagyon.lassu.akumlátor.kèt.orra.hoszát.bir.töltöröl .tükèletesen.megy.miskolcon.találhato.06302.....0lehet.èrdeklödnikénytelen voltam belerakni egy szóközt, mert csúszkás lett volna
-
Depression
veterán
"Jozsi – Encs és környéke adok-veszek
36 perce ·
4-5 fös muka erö
1 Ft
Pest
mukát válalok 4-5vagy 6 eberel fökép botásokat kiseb javitásokat is a cspat szinte midere be vethetö jo és ügyes a cspat akinek érdelödését fel keltetem az ezen a számon hivhat 0670.40..." -
Depression
veterán
Oriás blthuos hangfal
30 000 Ft
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Elado. V csere kepen lathato hangcucom
Sd kartyas penrajfos nagyon jol szol akar hazi bulira is
Mikrofonal taviranyitoval
Uj alapotu -
Depression
veterán
"Surgosen elado egy alfa romeo 2004 evjaratu fris muszakival rendezet okmányokkal alukerekekel mindennapi használatlanban sok esztétával 1/4 motor való futómű nagyon jó kvarc mentes kasznival bór belsővel -nagyon sok esztraval erdeklodni"
-
Depression
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azóta kicserélte a procit és a HDD-t is kisebbre.
-
Depression
veterán
A héten 2 dolgot is vettem volna, írtam is nekik, hogy alku nélkül megyek érte. Az egyik megkérdezte, hogy honnan mennék, utána semmi válasz, a másik le sem sz@rt. Persze azóta is upolja mind a kettő.
-
-
Depression
veterán
20 éve ugyanazt a márkát használom, nincs köztük. Ezek szerint nekem jó a gyagyi is (a listában azért vannak olcsóbbak). De ha nekem ez jött be, és ráadásul kapható a rossmanban. Aztán kaptam méregdrágát karácsonyra, amit féláron egy meleg (vagy metrosexuális) rendőr elvitt azonnal, mert nekem nem tetszett az illata.
-
Depression
veterán
Ezzel nem teljesen értek egyet. Nekem az úgymond írástudatlan ismerőseim jobban vigyáznak az autójukra, mert szeretik, és a kincsük, mint azok, akik évente vehetnek egy újat. Sőt, az én saját céges autómat sem ajánlanám senkinek, pedig tudok szépen is fogalmazni. Egyszerűen nem érdekelnek a kocsik, vannak sokkal fontosabb dolgaim.
Pedig végig márkaszervízben volt szervízelve, 3 évesen van benne 200k km. Ismerem a hibáit, pl. 20 éves kocsinál sem fordulna elő, hogy nyáron akadozik a biztonsági öv, konkrétan be se lehet húzni.Szóval én mindenképp úgy vennék kocsit, hogy autós találkozón keresném meg azt, amit szeretnék venni, és ott személyesen beszélnék a tulajjal. Nem érdekel az, hogy hogyan ír, csak az, hogy mennyire büszke a kocsijára.
-
Depression
veterán
Hírdetés: "Ford focus 1.8 TDDI
1 Ft
Miskolc
Benzines autora cserelnem barmit meghalgatok. Reszleteket privatban megirom."Komment: "Penzines audi 80 nasra"
Következő: "ia egem erdekelne az autod cserebe ha rrdekel tegedis egy szép s40 volvom van rohadás és rozsda mentes szép kulturákt gyári álapotaba 1.9td 99 évj friss müszakival tejssen kölcség mentes nagyon jo motoral névan vann"Megtalálják ezek egymást...
-
Depression
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hú bakker...
Ezt kirakom a fészbúkra. -
Depression
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Eljutottam a ved meg, használd, amíg működik, rakd félre, vagy dobd ki szintig.
A párom ki is van akadva, hogy 5 okostelefonom van a lakásban, de szeretnék egy újat.
A tv-t passzolom. Samsung 46ES6140-et vettem kb 6 éve. Igen, közel 300k volt, úgy, hogy 4 db 3D-szemüveg van hozzá. Eszembe se jutna lecserélni. Ha baja lesz, kukázom, és veszek egy másikat.
Az általad linkelthez hasonló tévét hoztam el ingyen, de nekem kellett menni érte. Így is túl drága volt, a párom majd megszakadt, mikor ketten vittük be. Kifelé tuti, hogy darabokban jön. -
Depression
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Ez sajnos hardverrel is így van, semmi értelme az aprókat bogarászni. Nem is olyan rég írtam be ide, amikor a srác 150k-ért hírdet lassan egy éves konfigot, és kiírja mellé, hogy boltban ez most majdnem 161k lenne.
Talán már csak a mobiloknál, és kocsiknál van értékvesztés, bár a párom kicsi kocsiját most többért árulja mindenki, mint amennyiért ő vette 4 éve. -
Depression
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Persze, aztán addig fajulna a dolog, hogy én se Dep legyek amott.
-
Depression
veterán
Kíváncsiság ól rákaerestem, és ez futott velem szembe:
"Ami a jövőt illeti, úgy tűnik, a sparhelt még jó darabig együtt él még velünk, sőt, ha a mai tendenciák folytatódnak, akkor egyre népszerűbbé válhat (lásd: Rohamosan csökken a gázfogyasztásunk: nagykabáttal védekezünk vagy fával fűtünk?), de extrém esetben elérkezhet egy olyan kor is (talán nem is olyan távol: Energiaválság, járványok, éhínség: milyen házban vészelhetjük át a világvégét?), amikor ismét a sparhelt lesz az egyedüli, uralkodó sütő, főző és fűtő berendezés.“
Ennek sem kell reklámszövegért a szomszédba mennie...
-
Depression
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem. Saját szememmel sem tudok hektáronkénti pillanatnyi időjárást sem megmondani. Csak, hogy pontosabbak legyünk, egy hektár csupán 100x100m. a szemközti bérház már másikba tartozik. Egy felhő pedig 2-13km magasan van. Szerinted mennyire pontosan tudnák megmondani, hogy 13km magasságból az az esőcsepp melyik 100×100m-es területre fog leesni?
Még sokkal durvább a hőmérséklet. itt vannak fák, itt hűvösebb van, szemben aszfaltos parkoló, ami sugározza a meleget.
Teljesen reménytelen. Még a hurrikánok útvonalát is csk becsülni tudják, egy tornádó meg egyik házat érintetlenül hagyja, a másikat meg eltünteti. -
Depression
veterán
Szóval ma volta a Media Markt-ban.
A sorban, az előttem lévőt megkérték, hogy szavazzon egy tableten, hogy milyen volt a vásárlás.
Aztán jöttem én, ahol persze, a 10%-os kedvezményt elfelejtették levonni az árból. A párom észrevette, szólt, majd a pénztáros visszaküldött, hogy intézzem el a bolton belül.
Már reszkettem, hogy végre megnyomhassam az 1-es értékelést, persze, engem nem hagytak szavazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)