Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Ha már vezetés, egy hetes hír.
Láb nélkül, két bottal vezette az autót egy sofőr az M6-os autópályán.
47 éves, sosem volt jogosítványa.
[link] -
mpo
veterán
A magyar könnyűzenével engem vallatni lehetne, ezért 30 éve nem hallgatok rádiót, a tv-ben a kedvencekben csak sport, ismeretterjesztő csatornák vannak, így a többi nem is létezik, tömegrendezvényre nem járok.
A kocsiban a saját összeállítású CD-im vannak, egy magyar sincs rajta, többnyire régi számok. -
mpo
veterán
válasz
koby11h
üzenetére
A főispán (2022-ig: kormánymegbízott) a kormányzat helyi képviselője Magyarországon, a 2011. január 1-jétől működő, fővárosi illetve vármegyei (2022-ig: megyei) kormányhivatalok vezetője. Hasonló pozíció más országokban pl. a prefektus.
Polgár Jenő továbbra is van.
Soha nem fogom kimondani azt, hogy vármegye vagy főispán. -
mpo
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Autóiparban technológiaváltás zajlik.
Az előbb olvastam.
Ha megsérül az elektromos autó akkumulátora, ami általában nem javítható, a biztosító totálkárnak veszi és megy a szeméttelepre.
[link] -
mpo
veterán
Ott dől el, hogy régi szokásból a tévén az első az m1 (régen 1 azaz egy fekete-fehér csatorna volt, hétfőn szünnap) és aki odakapcsol rendszeresen, már mindegy, hogy mi az iskolai végzettsége.
Internetet meg nem használ, esetleg templomba is jár, de a fénysebességről fogalma sincs.
Akinek narancs van a nyakán a feje helyett, az örökre úgy marad, a meggyőzésnek esélye sincs.
A kedvencekben csak sport és "ismeretterjesztő" csatornáim vannak és erre 66 évesen is képes vagyok. -
mpo
veterán
OFF a kérdésem a szakértőkhöz.
A Schadl az ugye C-type?
[link] -
mpo
veterán
Nem apró, de mellbevágó!
Kartontábláról olvasta vezetés közben
[link] -
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz
Intelligencs
üzenetére
Nem is jönnek két hónap múlva, hogy újabb hibát találtak (égnének tőle, meg addigra el is adták) és adj vissza a vételárból. Ez az unalmas vagy nyugodt élet titka.
-
mpo
veterán
Ha egy faluban csinálnak körforgalmat meg közlekedési lámpákat is tesznek, akkor abból város lesz (nevében).
-
mpo
veterán
Liberális vagyok ezen a téren is, nem vagyok kirekesztő, inkább humornak szántam.
Csak az Ovizsaru-ból idéztem.
Tudom mi a shemale, femboy, stb.
Sok shemale sokkal szebb, mint sok nő, de fütyijük van.
Tudok a thai szépségversenyről is, ahol egy-két induló a Miss World versenyt is megnyerné. -
mpo
veterán
"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk".
Mielőtt még belekeverednétek.
-
mpo
veterán
Általában a nőknek több ruhadarabjuk van, mint ami kellene, ez okozza az örök kérdést.
Mit vegyek föl?
Itt az eredménye:
[link] -
mpo
veterán
Nem adok-veszek, elajándékozom vagy kuka.
A TDK Life on record fejhallgató szivacsáról lekopott a burkolat.
Cseréljek szivacsot vagy vegyek egy szivacscserénél olcsóbb újat? -
mpo
veterán
Máma ünepejjük a Magyar nyelv naptyát!
[link] -
mpo
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
Jobban félek attól aki le tudja fordítani, mint attól aki leírta.
Nemrég olvastam, hogy az ember a Föld egyetlen élőlényének sem tudta megfejteni a kommunikációját, az intelligens bálnákét, polipokét sem, ezért ha jönnek a földönkívüliek, esélye sem lesz az emberiségnek megérteni őket.
Azt a cikk elfelejtette megemlíteni, hogy a földönkívüliek le tudják fordítani az emberi nyelvet és oda-vissza fordíthatnak a tolmácsgéppel vagy a fejlett agyukkal. -
mpo
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ezt biztos, hogy nem agyvérzés okozta.
Úgy ír, ahogy beszél. -
mpo
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Vannak ám bűvésztrükkök is, David Copperfield meg tudná csinálni, hogy egy fölfújt rágógumira ül rá.
-
mpo
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Leparkoltam, elmentem 50 m-re egy másik boltba, visszafelé megálltam a zebránál.
Szemből jött egy furgon, vártam, hogy egyenesen megy vagy befordul (neki jobbra), át a zebrán.
Befordult index nélkül, még jó, hogy nem bíztam benne. -
mpo
veterán
válasz
this is life
üzenetére
„ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” (11. és 12. ábra), a tábla azt jelzi, hogy az útkereszteződésnél - a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt, ilyen útburkolati jel hiányában az útkereszteződésbe való behaladás előtt - meg kell állni, és az a) pontban említett úton érkező jármű részére elsőbbséget kell adni.
-
mpo
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Ha ész kellene hozzá kihalna az emberiség.
Meg az egész állatvilág.
Az emberiség genetikai alapjainak tisztázásáért járt az orvosi-élettani Nobel-díj"a neander-völgyiek és a Homo sapiens az évezredes együttélésük során keveredtek egymással. Az európai vagy ázsiai származású mai emberek genomjának körülbelül 1-4 százaléka származik a neander-völgyiektől."
"A neander-völgyiek hiába éltek csoportokban, használtak szerszámokat és rendelkeztek nagy aggyal, több százezer év alatt keveset fejlődtek, míg a Homo sapiens összetett kultúrák létrehozására volt képes, gyorsan tudott terjedni, átkelt a nyílt vizeken is, és a képzőművészet is megjelent nála."
[link] -
mpo
veterán
válasz
üzenetére
Feleségem kérésére a kánikulában egyszer nem sütöttem kenyeret, vettem 1 kg fehér kenyeret, 500 Ft-ért. Ezt soha többet.
A kézzel készített 1,2 kg-os kenyerem 190 Ft-ból jön ki villanysütővel együtt, így 158 Ft/kg, de 1000 Ft fölött lenne ez a minőség.
Ezt csinálom 16 éve. -
mpo
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Amikor a KMK bűncselekmény volt, akkor is elment két napra dolgozni, bekerült a munkakönyvbe és ezzel egy darabig elvolt.
Ment lopni, stb., amíg el nem kapták.
Mivel nem értenek semmihez vagy megbízhatatlanok, te sem vennéd föl őket.
Segédmunkás, kubikos volt a többsége 50 évvel ezelőtt.
Nem tudom mióta van családi pótlék, de a feleségem dolgozott pár évet a Családsegítő Központban, az ügyfelek többet kaptak, mint az ő fizetése. -
mpo
veterán
válasz
üzenetére
Spar, interspar drága.
A saját 1,20 kg-os kenyerem 200 Ft, így 170 Ft/kg.Csak egy kis segítség a spóroláshoz (cashmap.hu)
Márciusban 3625 Ft, júniusban 3999 Ft-ért vettem a Tchibo Espresso Sicilia Style 1 kg szemes kávét.
Aztán itt megnéztem 5-7000 között van.
[link]
Ez lett helyette:
[link]
Gillette Sensitive Férfi Borotvahab
Akár kétszeres árat is fizethetsz:
[link] -
mpo
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nem kötelező megvenni a 6285 Ft/kg-os szeletelt szalámit.
Tovább kell keresni a polcon, ha már ilyen helyen akarsz venni és nem a piacon vagy hentesnél.
A Pick téliszalámit úttörőtáborban ettem először (55 éve), volt íze, az illatát messziről lehetett érezni.
Nemrég feleségem vett 10 dekát, megkóstoltam, egy nagy semmi lett, se íze, se illata, csak sós. -
mpo
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
Az emag most bombázott IPhone előrendeléssel 450-810 e Ft-os mobillal
. -
mpo
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Senkit nem akartam megbántani.
Nyilván másképp látom 47 évi házasság után.nem derül ki belőle hogy van-e eljegyzés/házasság/élettársi kapcsolat
Ha kiderül, hogy menyasszonyom, feleségem, az nem baj.
Az élettárs szó nekem sem tetszik. -
mpo
veterán
22 éve ugyanahhoz a gumishoz járok, ott veszem, cseréltetem a nyári/téli gumit.
Márciusban nem tudta ugyanannyiért adni a kinézett nyári gumit (36165 Ft) csak 41500 F-ért, a weben 3 db-ot tudtam venni, a 4.-et beszerezte majd mindet fölrakta. -
mpo
veterán
A "kérnék egy" az csak a "kérek egy" még udvariasabb formája. Szintén helyes.
A végén a lényeg.
"Vagyis a feltételes módú kérnék alak azt a képzetet idézi fel, hogy a kérés nem is történik meg. Ez aztán enyhítés a javából! És még rá lehet tenni további lapátokkal: szeretnék kérni, szerettem volna kérni, és így tovább."
NYELV ÉS TUDOMÁNY – nyest.hu
[link] -
mpo
veterán
Régen falun nem volt gyakori az összeköltözés házasság nélkül, meg a nyílt csajozás, mert az a lány elásta volna magát a faluban. Inkább elmentek az erdőbe.
Az együttélésre azt mondták, hogy "összeálltak, mint a zsírtalan málcsik" =(metélt tészta).
A "páromra" szoktam mondani, hogy párja a zokninak van.
Most minden "Ő", csülök, tarja, cipő, ruha, dinnye, stb. mi ez a baromság, hogy "Őt kérem"? -
mpo
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"A banánérlelő általában egyfajta kamra (nem a kicsi változat!), amelynek hőmérsékletét, páratartalmát, illetve az érlelőgázt is számítógép tudja szabályozni. A szakértők szerint ez biztosítja, hogy minden doboz banán egyenletesen és egyformán érjen meg. Régen, amikor még nem voltak modern érlelő kamrák a banánt sokszor betették az almatárolóba, ahol az almák által kibocsátott etilén indította meg a banánérést."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Amazfit Cheetah okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
хорошо, я сейчас пойду