Hirdetés
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
envagyok
veterán
Helyben.
Nem 100% tag jó áron árul procit, több ramot. 3 hirdetés, 12 tétel. Évek óta nem volt eladás, kicsit szól bennem a csengő. Írom neki, hogy mind érdekel, de 3 tételben küldje, aminek fizetem a költségét. Válasz: nem jó, túl macerás neki.
3 embernek 3 felé sem küldené?A pár napja említett alaplapmágustól is megjött a pentium 4 lap. Meg se lepődtem hogy nem müködik. Egyelőre nem jött válasz az adásvétel visszacsinálasi igényemre.
-
-
Amugy neha eszembejut, hogy ossze kene dobni par ilyen regi vasat, rajuk valami xp-t, meg korabeli jatekokat, aztan haverokkal csapatni egy retro lan-partyt, de valahogy sose lesz belole semmi, pedig ma mar ezt fillerekert meg lehetne oldani.

-
-
gozso
őstag
Abit ST6E Raid...
váláskor elfelejtettem elvinni, szerintem a kukában végezte... kb 15 éve -
-
válasz
Astroboy
üzenetére
Á, a postával feléért-nél sokal durvább dolgokat is képesek benyögni...
Netezni kéne meg youtube-ozni. Aztán mikor mondom neki, hogy max. 144p-ben, akkor meglepődik...@gban : Én is meg szoktam lepőfni, hogy komplett gép mennyire gyorsan elmegy. Alaplap hónapoig hirdetődik, gépek általában 1-2 hét max. (amíg pénze nem lesz az embereknek, tehát hó elejéig
) Gondolom azért, mert a célcsoport gépet összerakni nem tud, de konnektorba bedugni be tudja.
Arról meg sintén nincsfogalmuk, hogy ami benne van, az mire jó. -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pont egy ilyen hiányzik a kollekciómból
-
gban
veterán
Én meg szinte folyamatosan hirdetek 478-asokat, fillérekért.
Nem ingyen, mert akkor mindenkinek kellene, de így, hogy 1k pl. egy majdnem komplett gép, így tuti olyanhoz kerül aki tényleg meg is becsüli.
Egy jellemzője van az összesnek: 2 hónapig senkinek sem kell, aztán ha valaki lecsap rá, akkor minimum 2 másik jelentkező is előkerül
Kivétel az Abit és hasonlók, arra azonnal lecsap valaki.
Most majd egy AOpen lesz, AOpen vga-val, kíváncsi leszek az mennyire mozgatja meg a vevőket.8th: kondi csere az majdnem mindnél alap
-
-
Trailblazer
veterán
-
válasz
shteer
üzenetére
Sok-sok horrorsztorit lehet hallani boltok gariintézéséről, kiszervezett kókler szervizekről (az egyik első blogpostom is ilyen volt), stb. Amikor volt 1-2 garis cuccom, azokkal sem volt jó tapasztalatom, amikor ténylegesen gariztatni kellett (igaz, 10+ éve), szóval minek? Az új cucc árából néha 2 használt kijön...
-
cbmfan
senior tag
-
válasz
patomi
üzenetére
Én ezért nem vásárolok már boltban. Gari a boltban is néha csak eladásig van, a dobozkibontási felárat inkább megspórolom - nincs gari, de minimális szerencsével és körültekintéssel megúszhatóak normálisan a beszerzések.
MOndjuk ilyen rohadt drága cuccokat amúgy sem szoktam venni, mert ott ugrásszerűen nő az átverés esélye. -
Papooo
senior tag
patomi
2 és fél év után szeretne gariztatni egy használt vga-t?
-
gban
veterán
Helyben eladó egy Számítógép, "Gamer PC"
Jó állapotban lévő 1-1.5 éves számítógép.
Videokártya: GeForce Nvidia 9600GtMaximum úgy 1-1,5 éves hogy addig alkatrészek voltak, utána lettek összerakva és lett belőlük számítógép.
Nem is folytatnám
Lehet összedobok egy 478-as gépet és holnap felrakom hogy 1 napos számítógép...
Max. én nem írom oda hogy gamer. -
patomi
őstag
Volt itt egy kitiltott tag, "************" néven. Vettem tőle egy vga-t kb két és fél éve, ami most elromlott. Természetesen nem elérhető az ember.
Na pont ennyit ér a "hozzám szól" gari. (csalósból)
-
Tényleg overkill, de amúgy megfelel. Erre valami alacsonyabb fogyazstású cumó is jó, meg pl. egy U-s procival szerelt laptop is (akár LCD nélkül).
@Faterkam : Ez ugyanaz, mint amikor felhív, hogy megvan-e még a telefon. Hirdetsz mondjuk 3 régi Nokiát. Melyik? Öööööööööööhát azt nem tudja. Ja, akkor az megvan, vidd a legdrágábbat
-
Csupingo
veterán
Hehe, ezt megkaptad.
-
Faterkam
addikt
FB-n hirdetek egy töltőt képekkel, leírással. Ifjú leányka rám ír, megvan e még? Mondom igen! Erre, mondanék róla pár infót, hogy működik, stb... Mondom egy töltő? Bedugod és tölt!, A válasz, akkor ez nem videojáték? Hááát nem!

-
Samus
addikt
HTPC-nek egy gyengébb i5-ös jó lenne? Láttam kicsi, konzol méretű cuccokat, a nappaliban a TV alatt el is férne. Hálózatról kellene fHD filmeket lejátszani, valami linux alapú disztróval, Kodi-val, meg Youtube menne. 28ért van helyben i5 3570+4GB RAM. 70 darab készleten. Valahol selejteztek

-
Speed®
titán
válasz
cbmfan
üzenetére
Tévedés, azokat a modulokat az OCZ gyártotta.
-
cbmfan
senior tag

gondolkodtam, hogy mégis mi lehet az a "Nvida SLI ram kitt", nV már gyárt ramokat is?... aztán ránagyítottam az első képre:

laphoz/kártyához kapott matricát ráragasztotta ramra és azt írta típusnak...
-
envagyok
veterán
Szerintem az árban annyira nem vészes 90-ért.
A legolcsóbb i7 4/8szál + lap 30 alatt nem jön ki semmi esetben sem, ráadásul ez quad channel, gyorsabb mint a dual ddr4 és 6/12 proci is olcsón belemegy, mert 2011 foglalat.
12gb ram 12k min
ssd+hdd 15 körül
rx470 30k körül eladható
plusz táp/ház, azt sem úszod meg máshonnan 8 alatt
Már 95-nél tartunk.
Egy i5-6600-nál multicoreban jóval többet, egy szálon marginálisan kevesebbet tud.
[link]
Olyan konfigot a többi sallanggal soha nem kapsz meg 90 alatt.
Nekem is most e5-1650v2 6/12 van @4.5GHz, semmire se cserélném el. -
És milyen jó cuccok azok. Csak tényleg nem játékra valók.
Még esetleg azok, amikbe lehet szabvány tápot tenni, de az meg ritka.Ugyanakkor, ha valaki átlaguser le akarja cserélni a régi Core2 alapú cuccát, akkor annak én egy i5 alapú Dell / Lenovo / HP gépet szoktam javasolni, mert az kb. out of the box megy. SSD neki, és jó arra, amire kitalálták.
-
Samus
addikt
Bírom azokat a hirdetéseket, ahol a címben kiemeli, hogy i7 kaliberü proci (8x 3.8Ghz). Aztán hamar oda jutunk, hogy egy Fujitsu brand gép (ez még nem baj), a proci egy Xeon E5-1620 v2 (4 mag+HT, de üsse kő), az alapórajel 3.6GHz, a Turbo az összes magra maximum 3.7GHz, és egy mag tud maximum 3.8on ketyegni. Az ár pedig...van 12GB RAM, 256+500GB SSD/HDD, és mellérak egy XFX RX470-t, a táp gyári Fuji, és 90k.
-
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Az szép, belépő 2070S-t kapni annyiért.
Nehezen veszik tudomásul a 1080-tól szabadulni vágyó eladók, hogy a RX5700, 2060 és 2060S elfoglalta azt a teljesítmény kategóriát, ami régen a 1080-é volt. Már 100e-t is csak valami full extrás limitált OC változatú GTX 1080 ér. -
-
válasz
koby11h
üzenetére
Ld. amit fentebb írtam, nem olvassák el, nem értik, mit vesznek, akkor nem mindegy? De most tényleg, gondolkodj a vevő helyett is? OK, én is szoktam néha lebeszélni embereket arról, hogy megszívassák magukat (meg engem), de néha már elég volt, ha hülye, viselje a következményét.
-
envagyok
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
Nem éri meg a felárat a ti. +12% [link] 70 vs 90k ár.
Nem drágák az új kártyák. Használt 1080 110 alatt nem igazán van, annyiért meg új rx5700-at kapsz. Ráadásul modernebb, 100w-al kevesebbet eszik.
[link]
Meghülyült a nép, pedig még nincs is karácsony.
A használt árak nincsenek köszönő viszonyban sem az újakhoz képest. -
envagyok
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
Én zotac mini 1060 6gb-ost 40-ért, Gainwardot 45-ért, MSI Gaming X-et 50-ért adtam el.
Most 1080-at keresek, vagy x5700-at, utóbbi picit erősebb, újan 100-110 körül kapható.
Szerintem használtért 80k a reális, annyiért meg se mutatják.
Nem értem az őrület okát.
A 1070-1080 között 30% van, szóval kb 60-70 között kellene a 1070-nek is lenni. -
válasz
koby11h
üzenetére
Gamer ez, ha a 2000-es évek közepének játékaival akarsz játszani
Igazából mindegy, mindenre oda kell írni, hogy gamer, csak beszívja valaki...
Most fogtam egy olyat, aki vásárlás után kérdez rá, hogy milyen konfig, úgy, hogy benne volt a hirdetés címében a proci, RAM, winyó...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ugyanez 3 év garral nagy boltból gamepassal minden túróssal 60k.
Szal ja ez hurut konkrétan.
-
Trailblazer
veterán
No AMD-szakértők, bemutató termék jó ennyiért? (Facse dobta fel mint reklám.)
-
koby11h
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem is ugyan olyan hosszú, de nem mutatom meg
és nem herceg volt csak néha hencegett... -
-
-
Helyi bizniszmen, 80k-ért hirdet zacsis, 1 év garis RX580-at
Háth...oké
-
TaaT
nagyúr
"Eladó LG Flatron 27" -es LCD monitor. Csak személesen ! Nem szálítható!"
El sem tudom képzelni hogy jutott el ide a távol keletről.
-
-
zolee5016
őstag
....kb,,,
rúgásra indul.bal láb kitámaszt jobbal 130 fokba,telitalppal elindít a csepörtés felé,a szeplőcén keresztül
önindító : a szomszéd öreg:Józsi bá Ön inditsa el a menete a méé felé,én kisérem azt felveszem az öccázast a cuccér...
jól veszi a sebességet, lehet 1-2,ill 3 embernek is tolni,az szerint gyorsul a vas....ennek perpill csak a kerekek hiánya ad némi akadályt.... -
Starchm
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akarod mondani bá$chtya nyelven?
-
cbmfan
senior tag

foglalkozó motom... inkább hulladékvas, nem?
-
gban
veterán
-
Beretvás
veterán
Oljan mint a gölc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)