- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Áh, ez, amit én írtam, webshopoknál a kötelező postai szolgáltatás-feltüntetésnél megadott ár volt.... pár hete másoltam be ide, ebbe a topicba. Persze magánszemélyként is rohadt drága, nem véletlen hogy aprón mindenki a foxpostot preferálja. Nekem pl ha az eladó azt írja, hogy neki nagyon kiesik egy foxpost-automata, nem tudja úgy, hanem csak postán/gls-sel feladni, általában meg szoktam köszönni és tovább keresgélek.... mondjuk ritkán veszek nagyobb értékű cuccokat itt.
-
BiP
nagyúr
Tisztára úgy kommunikál, mint anyám.
Ömleng egy sort, és amikor kéred, hogy légyszi, struktúráltan próbálja meg összeszedni, mi történt, hogyan, milyen sorrendben, mert így zavaros.
Erre válaszként leírja, hogy mindent leírt, de leírja még egyszer, ömleng még egy oldalt, ugyanolyan zavaros, majd kikéri magának, hogy mit nem lehet ezen érteni.
Ebből bármennyi kört képes produkálni anélkül, hogy közelebb kerülnénk a korrekt timeline-hoz. -
-
törölt tag
Elvileg kb erre lehet számítani:
https://imgur.com/a/RD8RUQE -
-
F.E.K..
senior tag
"
Az új, 2011. január 1-jével életbe lépő rendelet úgy fogalmaz, hogy a gépjármű vezetésére jogosító vezetői engedély megszerzésére irányuló közúti járművezetői tanfolyamra az vehető fel, valamint elméleti vizsgát az tehet, aki a közoktatásról szóló törvény szerinti alapfokú iskolai végzettséget megszerezte.
"Mondjuk ez segít mindenkin, nem a végzettség ami elsősorban veszélyessé teszi a vezetőt az utakon...
-
-
Ingyen meg, mint tudjuk, semmit nem visznek
(Amúgy a francot nem
)
@KROK640 : A Balatonon évek óta röhögök, hogy értetlenkednek a vállalkozók, hogy miért nem mennek hozzájuk dolgozni a népek
Amúgy az is érdekes, hogy elvileg nagyon sokat lehet keresni bármivel, de valahogy csak kevés embernek sikerült itthon.
-
ismerős helyzet, a 96-os gyártású color laserjetnek is kétszer örültem: amikor megkaptam, meg amikor elvittél
érdekes állat volt, tettem bele egy jetdirect kártyát, és nagy nehezen sikerült találnom egy drivert, amivel win10-ből is hajlandó volt nyomtatnicsak éppen elhelyezett néhány csíkot a lapokon keresztbe, és az égetőmű sem volt 100%-os. plusz hatalmas, a3-as szörnyeteg volt (színeset csak a4-ben tudott), szóval a legnagyobb örömöt az utána felszabadult hely okozta
-
-
koby11h
őstag
Vagy gondolkozz ezen:
"Van egy elmélet, miszerint, ha egyszer kiderülne, hogy mi is valóban az Univerzum, és mit keres itt egyáltalán, akkor azon nyomban megszűnne létezni, és valami más, még bizarrabb, még megmagyarázhatatlanabb dolog foglalná el a helyét.
Van egy másik elmélet, amely szerint ez már be is következett." -
-
-
-
megott
aktív tag
Hidd el átnyálaztam jópár oldalt, egyben nem kapod meg egy beszállítótól (mivel audio jelútról is beszálünk fontos, a belső ellenállása és frekiátvitele, na ezt a 'kínai ' tömegtermékek nem tudják, ide minimum Pana FC sorozat kell, vagy egy Elna, Epcos, Nichicon, szóval ha összeadod(+posta) már ott vagy mint a kittnél. A nagy bufferelkók is szignifikáns értékeket képviselnek, na azt nem kockáztatnám meg egy Nippon Chemi-Con szint alatt.
-
törölt tag
Persze, hogy bunkó farok. De az is aranyleányka rózsaszál aki a mai világban egy idegen szavában így hisz és megindul az autóval. Ha indulás előtt hívta és nem vette fel akkor miért indult el, ha elindult és már csak menet közben hívogatta akkor meg pláne. Manapság ekkora mértékű naivitással nehéz élni, most megtanulta és anyagi kár sem érte szerencsére. Ennyire alap dolgok után nem is csoda, hogy milyen könnyen át tudnak verni embereket az aprón.
Nem védek senkit, csak azért megvan a topiknak a mai napig a lincselő hangulata, ha valakivel történik valami akkor rögtön az ellentétes félnek a fejét akarják venni. Erre azért már jó párszor felhívták a topik figyelmét. -
emre
veterán
-
Chaser
legenda
talán barkas :d de ez passz
______
van egy porszívóm jófogáson, néni felhív szombaton h ő azt vinné, hát nem nagyon értettem, gondoltam a szél miatt, nagy nehezen megérkeztek
előhúz egy papírt, h ő majd beazonosítja a tarozékokat, egyből olyanra bök ami nem volt hozzá ( : megnézem, persze, a néhány gyári mellett az opciós, külön megvásárolható tartozékok, szépen elmagyarázom neki, ne tessék kétségbeesni, ezt nem mindet adják..jó
de akkor ez ugye száraz-nedves porszívó? - közben már kiderült h nyilván orosz a néni -, az mondom, persze
és hol kell beleönteni a vizet? nem értem...hogy ne legyen por! akkor sem értem..papír porzsákot kell belevenni, ott a hepa szűrő, azt használni kell, és nem lesz por
de hova kell önteni a vizet?
:d nem bírtam már röhögtem...kiderült, h az ő olvasatában a száraz-nedves azt jelenti, hogy a tartályba öntünk vizet, és abba megy a por amit beszív , mert dolgozott nála valaki ilyen porszívóval...mondom ebbe nem lehet, tecciklátni' közvetlen felette van a motor, ha valaki véletlen felrúgja vízzel tele, annak fájni fog ( :
de akkor mért annak árulom? tecciktudni' mert a gyártó is annak árulja ( : van ilyen biztos, csak az nem ez az árkategória - újan 27-30e ft-
azért fél órát elszórakoztatott mire rájött h neki ez nem kell :dma hív egy tag, kérdi megvan még a porszívó? meg, hát akkor ez neki megérne 12e ft-ot, - 15-ért van kinn - kérdem látta az új árát? látta, na ez még fél év garos, ennyi az ára, hátde' mért nemírtam ki a hirdetésbe h nem lehet alkudni? - mondjuk igaza van, itt bevált:d -
-
Cs1csó
titán
Annak sem, ezt még el kell szállítani, szétszedni hogy beférjen a kazánba van rajta bőven festék ragasztó stb. inkább nem
Amúgy valami szerencsétlen már elkezdte:Eladó, a neves Corvin mozi székei.
Összesen 50 db van. Összes megvásárlása esetén jelentős kedvezmény. -
quailstorm
félisten
Én tisztában vagyok vele, de a szemednek akkor is kevés. A 75Hz is. 2009-ben álltam rá a gépre teljesen, akkor 1 évig toltam 75Hz-es monitorral 1152x864-ben. A szemem nem köszönte meg...
Szerencsére pár hónap LCD után visszakaptam a látásom élességét.Ha valakinek napi 10-14 órát kell monitort néznie, akkor tökmindegy, hogy 60Hz vagy 70Hz, ugyanúgy kikészül tőle.
-
quailstorm
félisten
Még a 70Hz is nagyon kevés. 120, de inkább 240Hz kéne, hogy ne fáradjon el a szem.
Igen ez elég megerőltető az agy számára, mert ki kell integrálni a képet. Egy PWM-es megvilágítás esetén is sötétebb képet látsz nem villogást jó esetben. Mert az agyad kiintegrálja a sötét és világos képeket. -
TaaT
nagyúr
-
törölt tag
-
-
MK VII
veterán
Teljesen mindegy milyen hibakód, milyen előélet...
Egy használhatatlan szar lapot árult rohadt drágán.... Ehhez kell a nagy pofa ami neki megvolt...Van nekem itthon 3db 775-ös Asus lapom egy Abit, kettő Asrock.. Totál halottak...
Tegyem fel darabját 6-ért, mert 7 éve még működtek?Érted mit mondok...
Beszopta, szart vett és gondolta még keresni is fog a szar lapon... Bejött neki...
Ettől még gerinctelen féreg viselkedés ez amit leművelt..Az már ugye más tészta, hogy ha én ezzel az emberrel személyesen találkozok, úgy pofán verem, hogy soha többet egy szál gyufát nem tesz fel apróra az biztos, ha velem csinálja ezt meg...
Persze ez nem történhet meg, mert én szart nem veszek meg...
De, ha.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged