Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán

Ha tájékoztatnám, hogy ennek nincs igazán pénzben kifejezhető értéke, a benzin oda-vissza már sok érte? Sőt ha kidobná a kommunális hulladék közé még őt lehetne megbüntetni, mivel ez veszélyes hulladék?
-
cbmfan
senior tag
eddig pályafutásom alatt csak egy 30 Gigás Quantum LCT füstölt el. pedig használtam gagyi tápot amíg rá nem jöttem, hogy nem kéne

-
Beretvás
veterán
Na igen eléggé nehezemre esett nem írni neki lévén nem kicsit vagyok idegbeteg..

-
Gyuri27
félisten
válasz
Silεncε
üzenetére
Ha valaki értelmeset megkérdezel elmondta volna, hogy elviszi.
Hulladék tápokra meg kb semmit se szabad rábízni még ha le is ad annyi wattot.
Mert azokkal az a baj, hogy azt megbizhatatlanul teszi. Hálózati anomáliák ellen se védek.
Egy jó táp ezt is megfogja (inkább ő döglik meg). -
SUPREME7
őstag
Jófogásos hirdetőt felhívom, hogy érdekel a cucca (rétegcucc, azt írta 2 hónapos, gyári garis, valamivel olcsóbban mint a többi amit hirdetnek, és mivel nem is szokott ennél olcsóbb lenni, vittem volna egyből), de kérdezem, hogy a gari hova szól ... Háááát az kicsit kacifántos, mert olyantól vette aki valamihez ajándékba kapta, és nem adott róla se számlát, se garanciát mert kellett neki az eredeti motyóhoz, de meghagyta a telefonszámát, és ha valami van akkor őt kell hívni. Hát mondom ez így nem garancia...de igen aszondja, idézem , "megbízható az ember mert hetes béemvével jött, és adom hozzá a telefonszámát"

Ez már a "hozzámgarancia" továbbfejlesztése, a hetesbéemvés emberhez szóló....
-
Astroboy
őstag
Szín: fekete.

Komi28: Itt a topikban is téma volt párszor, és erősen megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. A sajátom az, hogy félig igazad van, valóban nem a helyesírása határozza meg valakinek a szakmai felkészültségét vagy profizmusát.
A másik felében viszont tanult Chaser kollégánkkal kell egyetértenem, vagyis, hogy ott a segítség barátok/word stb. és ha azt kell látnom, hogy valaki a saját szakterületének elemeit sem tudja leírni, az nem túl csalogató.
Ha csak feleannyi energiát feccölt volna hirdetésfeladáskor a pirossal aláhúzott szavak kijavításába mint a fotók effektezésébe, nem lenne miről beszéljünk... -
asdf_
veterán
Valoszinuleg megeri egy 4 eves hdd-t venni 30-ert, amikor 37-ert hozod ki a boltbol nullkilometeresen, 5 ev garisan
-
Komi28
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem védem őt de lehet attól jó szaki, hogy nem tud írni rendesen

Más: van ismerősöm több diplomával, nyelvekkel, de egy polc felszerelése ( 4 tipli+6 csavar) meghaladja a tudását. Felesége átjött, hogy csináljam meg mert 1 napja szét van pakolva minden eszköz a konyhában és ha így kézül akkor 2 hétig nem esznek főtt kaját
. Átmentem és félóra múlva már készen volt és söröztünk, a felesége meg főzhetett kedvére

-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
kétlem mert nem értik

-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
az ilyeneknek ezt szoktam ajánlani sok szeretettel.
-
mpo
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Helyesen írva:
szabadrúgás
pontrúgás
sarokrúgás
De jobb lenne a használatban a szabadrúgás, szöglet, partjelző nem asszisztens.
Ha lehet kapufa, akkor miért nem felső kapufa és miért felső léc?
Ami meg még itt is előfordul, hogy a fölé helyett azt mondja felé (pestiesen ö helyett e), de a két szó nem cserélhető föl.
Nem mindegy, hogy a kapu felé rúgták vagy a kapu fölé. -
mpo
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Vannak, akik sosem tanulnak meg magyarul.
Engem jobban zavar, ha az Eurosporton, Digisporton ilyeneket hallok:
- bevállal,
- ő is emberből van,
- nem-e tudna, (az ige most mindegy).
A bealszik, bealudt is idegesítő.
Az angolból jött-e, hogy emelnie kell a játéka színvonalát? -
Trailblazer
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A meg halgatok (és társai) az, ami sosem megy ki a divatból, sőt...
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Elado kis kvad gyári álapodba hidegen melegen indul hibátlan csere is erdekel bármit meg halgatok privatba teló szám..."
Pöc-röff már kiment a divatból?

-
Papooo
senior tag
Ház eladó 1955ben épült 1600m2 telken!
Ház alapterülete 95m2 3szobas melléképület 35m!
Kétfajta fütés van benne gát és vegyestüzelés összkonfortos fürdöszoba konyha! -
snecy20
nagyúr
SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus M.2
Na, ez biztos el fog kelni apróról 75k-ért, amikor a boltokban már benézett 70k alá is a cucc....

-
nullpoint
őstag
Írtam én is neki, remélem válaszol
Ígyekeztem röviden és lidércesen írni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Zotac gtx 760 16pénz
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Válaszoltam felvéve a stílust:
nem
Egyébként engedtem volna

-
koko52
nagyúr
Ezt szeretem! Kora reggeli privát egy hirdetésemre, természetesen minden köszönést mellőzve ennyi az egész:
olcsóbban tudnád adni?
-
Cs1csó
titán
Erre nem találok szavakat 95k(!) 
-
Gyuri27
félisten
-
snecy20
nagyúr
Gyerekek, nem arról volt szó régebben, hogy itt ebben a tipikban nem tárgyalunk meg helyi adás-vételt?

-
kenwood
veterán
"Csak bedugod és játszól"
-
seniman
veterán
Újabban mindig almás szutykokkal megy a pörgés a csalósban.Azt tudtam hogy a seregély a cseresznyére megy,de hogy a verebek az almára......?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem állok neki keresgélni,de van egy gyanúm,hogy ez boltból újan is kijön ennyiből.Persze az olyan eszement dolgokat másra cserélném mint az ellcéépávörrr táp meg az elcseszett memóriakiosztás.