Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koby11h
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
Így így, ha van hozzá akkor felrakva, lefrissítve, driverekkel, ez lenne az alap.
Az árat meg alkudja ki mindenki maga.Ha meg pl. háttértár nélküli a meghirdetett cucc, akkor legalább a live Linux vagy egy Strelec Win / Hiren's illik futni a teszthez. Már ha megnézik a vevő fizetés előtt.
-
Gyuri27
félisten
Azaz. Hát persze.
Egyébként eredetileg, komplett, barand, noti ha ahhoz van illik a gyári állapotára löni.
Szerintem.
És ezért nem kérhet az ember külön pénzt. Sem a telepitésért, se a visszaállitásért se a matricáért.
Ettől eltérőért nincs de felrakja másik os stb stb lehet egy minimálisat.
De ha csak nem valami szopó roller akkor ez lehet grátisz is. -
válasz
Gyuri27
üzenetére
Akár azzal is. Ha fileszervernek kell, akkor egy megosztás. Jumpservernek RDP, VNC...Ha egyébnek, akkor telepítesz rá, ami kell
Nem a legjobb választás, de sok esetben megteszi, mert a szerver Windóz elég drága. (De írta is @fatpingvin, hogy nem desktop Win10 lenne rajta.)"Mert rád negyek mint öreganyám az akciós farhátra a hentesnél."
Fúj
@KROK640 : Nem szokta meg akkor még a társadalom, hogy ilyen gyorsan változnak a dolgok. Igazából ma sem. Évtizedek kellenek, mire egy technológiai változás bekerül a köztudatba, az informatikában meg még egy ideig pár éves ciklusok vannak

"a végén inkább hozzátette a régi gép árát, az újhoz, és megtartotta a régit, mert át akarom verni."
És mennyi ismerte be később, hogy igazad volt?
"Sőt, a legritkább, hogy 1-2GB alatt bármiért is pendriveot ragadjak, "
Én afelett sem, erre való a hálózat
BTW minek Windows kulcs egy gépre, ha úgysem azt raksz rá?
Nekem is tök felesleges pl. -
KROK640
nagyúr
Én értem. Ha nekünk rakják fel a Win-t akkor nincs árképző hatása, ha mi rakjuk fel akkor van

A viccet félre téve egy felrakott Windowsnak főleg akkor van értéke, ha valaki kérésére nála, az ő igényei szerint rakjuk fel a rendszert. Nem pedig akkor mikor kéretlenül van egy gépen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
pn4hvq
üzenetére
Egyébként ebben az a veszélyes, hogy ilyenkor sosem tudja az ember, hogy egy hülyével áll szemben, akivel jó üzletet csinálhat; vagy pedig egy rafinált csaló, aki pont erre épít, hogy majd akik kapzsik, azt gondolják, itt egy hülye most lehúzzuk. (mert ugye Normi is a jóáron kínált cuccokkal lett csaló)
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Azért megszívtad volna, ha a kulcsa Biosban van vagy csak egyszerűen nem árképző.
Egyébként ő duplán hülye volt, mert ezzel az erővel formázhatta is volna a winyót
. Bááár... így harmadát engedi mint amit akartál és még a HDD-t is eladhatja külön. -
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Lehet akár szürke 2-3 ezer ft-os kulcs is, amin azon izgulsz, hogy mikor áll meg
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Egyiket sem használom. Mert nincs is rá szükségem.
Sőt, a legritkább, hogy 1-2GB alatt bármiért is pendriveot ragadjak, az elmegy mailben, vagy fellövöm FTPre.
Ma már egy Win telepítőnek is legalább 8-as pendrive kell. És akkor még mellé az utils könyvtár. -
KROK640
nagyúr
2000-es évek első felében (amikor még nagyon gyorsan fejlődtek a dolgok és nem az volt mint most, hogy egy 3 éves géppel azért egész jól el lehet lenni) játszódott le a köv történet : Volt a faluban egy iszonyatosan túlárazott régi gép. Megkérdeztem már tőle, hogy na és mégis a 3 éves gép (ami akkor már kb csak retrozni volt jó) miért kerül ennyibe? Hát mert ő ennyiért vette 3 éve, és nehogy már bukjon rajta ...
de a dolog nem volt egyedi, ha valakinek új gépet raktunk össze és felemerült a régi részben vagy teljesen történő eladása, rendszeresen kaptam azt mikor mondtam rá egy árat h mennyi a reális, hogy ne hülyéskedjek már ő 120ért (most csak írtam valamit) vette, ő nem fog ilyen sok pénzt elbukni. És ment a pár éves használhatatlan gépek felsz0pása, hogy azok mennyit érnek, mert sokért vette, és a végén inkább hozzátette a régi gép árát, az újhoz, és megtartotta a régit, mert át akarom verni. Aztán 1 év múlva meg ingyen ment tovább a családba, mert csak lom...
Ma sem lenne életszerű egy 3 éves gépet újkori árán árulni (bár ha tovább jönnek ezek a hiányok, akkor igen, sőt...még lehet hirdetni 3 évig teszteltnek is ) de akkor meg pláne durvább volt ez.
-
-
Lusta és hülye arcokból lehet megélni, ennyi. Nyilván amikor valami speckó szerszám/tudás kell valamihez, akkor nem járható út, de egy OS telepítés már tizenéve nem művészet, bármilyen OS-ről is legyen szó, aki akarja, meg tudja oldani.
Persze, hogy van értéke, mert munkaóra, de a röhögés tárgya, hogy selling point az, hogy már meg van csinálva
-
BiP
nagyúr
Nyilván. De pont ezt mondom, hogy az "ingyenkéne" topikban is folyamatosan ezt sírjuk, hogy hiába "csak egy rendszert feltenni semmiség", azért tudjuk, hogy ezért pénzt lehet kérni, hiszen ez munka, főleg azért, mert a laikus nem ért hozzá, és igenis tessék megfizetni.
Erre ebben a topikban meg furán néz rám mindenki, amikor azt mondom, hogy egy Wint/rendszert feltenni dolognak pénzben kifejezhető értéke van? nem értelek titeket. -
válasz
fatpingvin
üzenetére
Nekem is így

@BiP : "De amúgy meg ha valaki laikus, normál esetben neki fizetni kéne azért, hogy egy üres vasra rendszer kerüljön."
Valójában tökingyen meg tudja oldani, de általában gondolkodni luxus
-
-
fatpingvin
addikt
ebben mondjuk van valami. ettől még szürreálisnak érzem valahol, de nyilván ennek nem én vagyok a targetje.
erről az jut eszembe amikor egyetemi éveim megkezdésekor a családi kasszából elkülönítésre került számomra egy X összeg hogy vegyek belőle magamnak laptopot... utólag visszatekintve nem volt a legjobb vásár de nem panaszkodhatom, még mindig azt használom
viszont az eladót majdnem agyoncsaptam amikor negyedszerre sem tűnt úgy hogy felfogta volna miszerint nem, én kifejezetten olyan darabot keresek amin nincs gyárilag windows, ugyanis nem szándékozom azért 20e-vel többet fizetni hogy otthon első dolgom legyen legyalulni róla. nem értette. -
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Neked, nekem nem ér plusz pénzt. De amúgy meg ha valaki laikus, normál esetben neki fizetni kéne azért, hogy egy üres vasra rendszer kerüljön.
Tehát egy rendszerrel árult gép egy ilyen laikusnak többet ér (még ha nem is akarna többet adni érte), mint egy olyan gép, amin nincs.
Erre mondom, hogy árképző hatása van, még ha nekünk ez 0 Ft-t pluszt ér, szóval ezt mi úgyis lealkudnánk. -
válasz
fatpingvin
üzenetére
Már amit lehet

@koby11h : "Ahhoz is, hogy képtelen vagy képmetszővel csinálni képet"
Mert nem bolt, hanem "bolt"
Biztos tud számlát is adni
"Itt pedig konkrétan irodai munkához is ajánlják."
Szerinted van fogalma arról, hogy mi az az AD?
@Syl : LOL

@Gyuri27 : Szerver az, amire azt mondjuk, hogy az

@KROK640 : "Tehát benyel inkább egy 35 ezres buktát", mindenhogyan
De ki tudja, lehet egy ötösért esett le a kamionról az a proci
@fatpingvin, BiP : Amúgy halál, akartak már úgy venni tőlem winyót, hogy Windows van-e rajta? Meg gépeknél is az az első kérdés. Nem tudnak telepíteni, fogalmuk nincs, mi az a kulcs, stb.
-
KROK640
nagyúr
válasz
F.E.K..
üzenetére
Tehát kérkedik azzal, hogy az autópályán gyorsan hajt ezzel

(aztán majd kérdezhet, hogy vétkezett, mikor kérdekedett, hogy túl gyorsan érkezett és nem fékezett?)Az autó nem eszi a vizet, de inni még ihatja xD
"197000 mulva oil" ez mikor kell majd olajat cserélni, vagy ez az ára lenne? Esetleg ennyi ára olajat kell rálocsolni mielőtt felgyújtod??
-
fatpingvin
addikt
oké, akkor ha legközelebb eladok valamit dobjak fel rá egy Ubuntut OEM telepítéssel és csapjak rá 5e plusz mert hogy bedugod és használhatod?
ugyanis itt nyilvánvalóan nem a licenszkulcsot fizeted meg hanem azt a kényelmet hogy nem kell telepítened.
viccet félre, szerintem ez valahol alap hogy adott-vett vason ha nem gyárilag van rajta valami akkor egyrészt első dolgom ledarálni a francba, akkor is ha pont az a rendszer amit rá akarok tenni (ezt én routerekkel is megcsinálom, ha OpenWRT-vel vettem akkor is telepítek rá OpenWRT-t...) ha meg licenszkulcsos, akkor a kulcsot kérem, nem a telepített instance-t.persze nem tudom hogy mekkora fájdalom windowst telepíteni, soha nem volt hozzá balszerencsém hogy ilyet kelljen csinálnom vagy akár csak végignéznem. ha akkora sz*pás mint használni akkor megértem hogy árképző az hogy leveszi a júzer válláról a nyűgöt.
-
KROK640
nagyúr
1 órás friss újonc 105 ezerért hirdeti a 4GBos RX570-et (pár hete még 70-ért adtam el, egy éve kb 30 ezret ért), ami sosem volt húzva, és csak játékra volt használva. Persze csak hivatalos stockimage-ekkel hirdetve a portékát. (RX570 Asus ROG Strix OC Edition (4 GB/GDDR5) )
A másik harcostárs, tévedésből vett egy AMD RYZEN 5950X CPU-t, ám 14 nap alatt sem jött rá, hogy az alaplapja nem fogja támogatni, ezért mindössze 270 ezerért áruba bocsájtja, ahelyett, hogy vett volna egy 25-30 ezres alaplapot alá. Az Iponon 305 ezer ez a CPU. Tehát benyel inkább egy 35 ezres buktát, minthogy vegyen alá 30-ért egy lapot... Érdekes. De itt legalább nem netes stock képek vannak.
-
Chaser
legenda
ilyesmi volt, de nagyobb netbookok is kaptak free wint
win telepítés boltban 3-5k lehet most driverezve - mondjuk ma már az nem nagyon kell jó esetben -
volt "szerencsém" néhány ilyen atomos csodához, ha ellenségem lenne annak se kívánnám, pláne amikor megfejelték lassú hdd-vel -
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Amúgy telepített Win meg árképző lehet, hiszen a laikusnak számíthat, hogy nem kell rá rendszert telepíteni. "ingyen tegnapra" topikban pont az mindig a nyűg, hogy az átlaguser azt hiszi, hogy egy rendszertelepítés az ingyen van.
Más kérdés, hogy nekünk egy előtelepített Win csak felesleges nyűg, mert +1 dolog, amit le kell pucolni.
Szóval árképző, de nem 15k értékben. Főleg, ha valami aktivátoros cucc. BIOS kulccsal még ér valamennyit.#86062 Chaser : Asszem 10" volt, de hogy alatta vagy felette, nem emlékszem

És ja. 2magos Atom, 5W fogyasztással, csúcsgép lehet. Akkor már inkább valami core2. -
-
Chaser
legenda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
cpu-s csodákhoz az ms ingyen adott licenszet - nem tudom mi volt a pontos feltétele, de sok olcsóbb tableten is volt win legálisan -
szerk:
csak az maradt ki hogy atom az a cpu ( : -
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin
üzenetére
Van itt baj kérem.
Szerver és win 10?
Ez olyan érzés Gates bácsinak mint ha egy 20 éves egzotikus lány lenge öltözetbe, fűszoknyába svájci csokival kenegetné a himbilimbijét.

Syl: ez csak rajta van és nem benne. Mutass egy képet ahol ez a win a háttéron (ban) van.
Úgy látszik néha be kell irnom, mert itt aztán zavar van a fejekben.
Mint a gyerekek az oviba. Zajongás meg lárma. Oszt nem játszik szépen senki.
-
-
-
fatpingvin
addikt
ezzel egyébként az őrületbe tudnak kergetni, egyesek azt hiszik hogy ez árképző. a BIOS-ban lévő kulcs talán valamennyire, amúgy meg egyáltalán nem.
múltkor volt hasonló, valami irodai gépet néztem, elég basic, nem baj mert szervernek kellett volna, rajta viszont win10 pro, aktivált, hirdetésben leírva hogy alkuképes. ráírok az eladóra hogy a win10 mennyire árképző, illetve hogy a kulcs az BIOS-ban van vagy külön aktivált? külön aktivált és árképző. mondom oké, akkor legyen az hogy 15k mínusz és nem kérem a kulcsot, win10 pro ennél többért megy itt aprón is.
há' az úgy nem megy, ötezret enged belőle de akkor a vinyó marad mert hogy azon van.
itt mondtam hogy oké akkor nem ezeket a droidokat keressük, csak a vinyó önmagában ér kb annyit, nekem meg a telepített windows pontosan ugyanaz mintha teljesen blank lenne, ugyanis első dolgom nullázni az egészet és formázni ext4-re.nem lett belőle üzlet, wonder why
-
koby11h
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem kétlem, hogy eredeti a Windows, de ha pl. egy Home, akkor én nem szeretnék ilyet az AD-s munkahelyeimen látni.
Itt pedig konkrétan irodai munkához is ajánlják. Akkor írja, hogy kisirodai, ott talán nincs AD. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Lehet ezért ennyi az ára, mert eredeti Win van rajta. Látod erre nem is gondoltam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nekem van egy dell chromebookom hasonló hardverrel, ha felét kapnám érte mint amit ezért kérnek már pezsgőt bontanék. Pedig az még használható is valamire. Windows ilyen atom procival háát, türelmesnek kell lenni hozzá az biztos.
Amúgy lehet rajta igazi eredeti win10 home is akár (win7 oem bios integrált kóddal), láttam már nem egy akciós akkori 100eft alatti notin eredeti win-t, nem csak freedost. -
koby11h
őstag
Eladó laptop:
Gratulálok a hiányzó driverekhez...
A szakszerű leíráshoz. Mivel bolt, azért illenék nem írni olyanokat, mint a regisztrált Windows (mi, Home, Pro?), újszerű akkumulátor (kapacitása, gyári-e, elhasználódás mértéke?), vagy a külső tisztítás (más képeken látszik, hogy ujjlenyomatos, poros - legalább a fotóhoz tényleg le kellett volna törölni).
Ahhoz is, hogy képtelen vagy képmetszővel csinálni képet, azon nem Te látszanál, hanem a képernyő tartalma...
És végül a 70000 Ft-os madárfogó árhoz!
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Vezérlőtől függ, hogy felül lehet-e
Ennek kapcsán eléggé átnéztem 
Másik meredek az volt, amikor a Fujitsu S7010D-n nehezen csatlakozott a wifi.
Mert kikapcsolva ragadt a wiifi kapcsolója...
...de attól még nagy nehezen felcsatlakozott
-
fatpingvin
addikt
válasz
koby11h
üzenetére
a normál méretű SD kártya oldalán van egy műanyag billenő. ez nem az SD kártyát kapcsolja, hanem amikor betolod a slotba, akkor a billenő pozíciójától függően összezár vagy nem zár össze egy pint, ez meg a vezérlőnek mondja meg hogy akkor lehet-e írni vagy nem. asszem elég low-level cucc ahhoz hogy ne lehessen felülírni szoftveresen, vagy legalábbis megfelelően körülményes legyen
szerk: ja, a pendrive-on nincs. én a SD kártyáról beszéltem, sorry
hardveres írásvédős pendriveok nem tudom vannak-e még amik nem kötik össze valami titkosítással. -
-
válasz
Chaser
üzenetére
De miből gondolja, hogy rá tud dumálni (meg se próbálta amúgy egyik sem), ha kikötöttem, hogy ne olyan legyen?
Ma eljött az az idióta megnézni a leharcolt fűtéscuccot, amelyik már napok óta mindig holnap jön
Még a végén el is viszi? 
Mai posta, adok fel egy nem szabvány, de normál méretű, 2cm-nél vékonyabb sima levelet. Postás megkérdezi a fiókvezetőt, hogy mehet-e. Azt mondja, nem.
Visszajön, hogy hát ez csak ajánlott.
Mondom mi a gond vele? Ja, ő nem tudja, neki azt mondta a főnöke.
Feladtam ajánlottan, de azért csak addig kérdeztem, hogy miért nem vették fel simának, hogy odahívta a főnit, az meg azt mondja, hogy áru volt benne.
Mondom WTF, mi közöd hozzá, hogy mi van benne? Méretek, súly OK, problem?
Ja, de akkor ők nem tudnak érte felelősséget vállalni.
Hát mondom B+ az ajánlottból is elloptátok a RAM-om, meg hagytatok is el, meg azt se mindig viszitek ki, szal legalább abba kötöttetek volna bele, hogy használt a boríték
Meg hát rendszeresen kapok 2cm-nél nagyobb ajánlottakat is, azt is felveszik valahol... Szal ennyit ér a posta üzletszabályzata
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
De van rajta fizikai írás védelem pl. switch, jumper, bármi? Nekem az lenne a lényeg benne.
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Van nekem is, 8-16 GB-os SD, USB-s kártyaolvasóval ami ráadásul majdnem pendrive méretű, de csak USB2 és néha elhagyom belőle a kártyát... már kettőt is.
Vadásztam pendrivera egy időben, egy Lexart ki is néztem, de végül letettem róla. Ebay-ről nem akartam venni. -
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Nekem van egy 128 MB-os, írásvédő kapcsolóval, még szoktam használni.
Kellene már egy normális 32 GB-os ami tudja ezt, de nem Kanguru vagy Flashblu márkájú... -
koby11h
őstag
Az utolsó sorra írtam egy olyan választ, amiben először leírtam mit kellene csinálni ezekkel. Utána elé írtam, hogy törölhető a hozzászólás, ha valakit zavar a témája vagy a stílusa. Utána még módosítottam rajta, párszor, végül én magam töröltem. Nem hogy a nyomdafestéket nem bírná el, de már az elektronokat sem...
Röviden ez van...
-
Marketplace-n találtam hirdetést, beárazva 120.000 Ft-ra gépet monitorral, a szöveg meg a következő volt kb.
"Eladó az alábbi játcogatós gép, nem értek hozzá, hogy mi van benne, de lehet vele játszogatni, jár hozzá egy fullHD monitor is."
Ehhez 2 kép összesen, egy félig oldalról, semmit se látsz kb, csak annyi hogy van benne egy külön videokártya, meg 1 másik kép a monitorról jó távolról, kb a márka látszódik.
Megkérdeztem mi alapján lett beárazva ha nem tudja mi van benne, erre írta, hogy a haverja tudja... (hát jó ha ő tudja, de aki esetleg venne, az meg majd kitalálja gondolatolvasással a haverját megtalálva kb.)
Alacsony a kerítés, de hogy egyre több a hülye, az biztos, és ezeknek van szavazati joga is...
Miért nem lehet IQ szinthez kötni az internet használatot, meg úgy az életet...
-
gban
veterán
1156-os i7 870-es gép 80k, játékra, Gt 10-30-cal, 80k...
Vásárlás esetén kitakarítja - nem csak akkor kellene, nem látszik ki a procihűtő bordája a portól (de szó szerint).
Tuti jó az állapota így, gyakorlatilag hűtés nélkül, mert ott csak az a levegő megy át ami eltévedt. -
BiP
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Ó, hát ez nagyon fasza. Nekem most 1060 3GB van pótkártyának (amilyet szebe is eladott), az olyan 50-60-at hoz Forza Horizon 5-ben. Játszható.
De pl. a Flight Simulator és élvezhetően megy vele.
Egy 1070 meg még inkább, és ramkorlát sincs legalább, mert azért van 1-2 játék, ahol a 3GB már limit.
Szóval nem kell leírni a 1070-et (szeretném is cserélni rá), de aranyáron mennek már azok is. Pedig nem mai csirke az sem. -
válasz
KROK640
üzenetére
Én amatőr szinten fotózok is, szóval mindenfélét fotóz az ember, amire úgy gondolja, hogy jól néz ki

"Láthatja a hirdetésben a képeket... ha olyan hülye, hogy ezután eljön megnézni úgy h nem tetszik neki "
Lehet, hogy olyasmi nem tetszik neki, ami a képen nincs, vagy a hely gáz (ugye az sincs mindig kiírva). De attól még az ingatlanosnak el kell viselni
Engem is hány olyan helyre vitt ki az ingatlanos, amit előtte elmondtam, hogy kizáró ok
Na azok után nem sajnálom 
@F.E.K. : De hogy mit akar mondani?

-
KROK640
nagyúr
Jah tuti az idióta vevők is ők.
Igen, 64MB-os mindössze. Azzal már semmire sem megyek. De mert nagyot álmodni aki hamisította.
Mondjuk én is sok mindent lefényképezek, ami később jól jöhet pedig akkor nincs rá magyarázat.
Láthatja a hirdetésben a képeket... ha olyan hülye, hogy ezután eljön megnézni úgy h nem tetszik neki (úgysem veszi meg csak elveri vele az időt) akkor megérdemli. Nem mellesleg elment vele az ideje, vagyis célt ért.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ugyanez nálam is. Rohadt gyorsan sétálok, utálom mikor feltartanak. Sokan nem is gondolják 1-2-3 perc késéből is lehet busz lekésés, ami akár 1 óra extra várakozással is járhat.
És igen "e hogy mindent megtesznek, hogy kikerülhetetlennek legyenek az hot ziher." ezt érzem én is. -
KROK640
nagyúr
Helyi : Eladó Quad chanel Hyperx savage Ram
4db 4GB-os 2400MHZ-es DDR4 RAM modul mindössze 35 ezrért, használtan. Kihagyhatatlan
Minden másra ott a G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz 2×8GB-os kit 1 év garral, újonnan 24990ft-ért
-
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin
üzenetére
egy nulla értékeléses tag, megkerestem a hirdetést
azt ír ki amit akar ( : - lehet éppen igaz is, de referenciája semmi nincs amivel alá tudná támasztani -
de ami a legszomorúbb, akár bányászott a kártya, akár nem, az értékén jelenleg nem változtat -
válasz
fatpingvin
üzenetére
Gamernél és bányásznál is betalál
-
fatpingvin
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
De dobtad fel, hogy " áreséskor felvásároltak, utána meg bányászoknak eladnak. "
Ezt a gondolatot fűztem tovább. -
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin
üzenetére
semmivel nem lehet ellenőrizni igazából, ki lehet írni de értelmét nem látom - max ha nagyon régi tag sok referenciával és első tulaj, azt még lehet el is hinném -
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Oké, de ha bányászoknak árul, azoknak meg nem szempont, hogy "nem volt még bányászva vele".
-
-
Gyuri27
félisten
"Bányászatra sosem volt használva
érdeklődni: bekescrypto" -
-
envagyok
veterán
Helyben
"Kiárusítás! Fillérekért RAM, SSD, laptop akksi, proci, USB hub és még sok más!"4GB DDR4-2144 5000Ft , múltkor vettem 22000ft-ért újan 2x8gb ddr4-3200 Corsair PRO RS RGB-t újan üzletből

128GB M2SSD 5000Ft 2 napja jött meg szintén üzletből 256GB M2 nvme 5600Ft-ért. Igaz használt, mert 1-2 órát ment és tesztelés miatt írva volt rá párszáz GB

Félre ne értsetek, nem azzal van bajom, hogy mit mennyiért árul, mert HA-n szinte mindenki aranyáron árul, hanem a "fillérekért" kifejezés miatt a hirdetés címében.

-
-
CJ4567
nagyúr
Az i5-6500 az már kevés tud lenni, viszont egy 1070-el 1080p-ben manapság még mindig szépen el lehet játszani(pár kivétellel még mindig tud 60FPS-t szép grafikával, vagy akár többet is, attól függően, hogy mit játszol), 1440p necces, de még megoldható, kivéve, ha Cyberpunkkal akarsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BTW a bolt is kér.
Nem a legjobb választás, de sok esetben megteszi, mert a szerver Windóz elég drága. (De írta is @fatpingvin, hogy nem desktop Win10 lenne rajta.)

Mennyi ilyen vam egyébként.