Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
naná hogy gyári, nem Ő hajtogatta a hangszórót, úgy vette a Somogyiéktól szettben az erősítővel együtt. Ott meg még minta is volt, hogy mit építsen belőlük.
ÉS nagyon igényesen is sikerült, ami rögtön meg is magyarázza miért adja 2x annyiért használtan, mint amennyi az alapanyag volt. -
djculture
félisten
válasz
norbert1998
üzenetére
Van pár ilyen videója fent, alapvető szövege hogy minden brutális..
Ez se semmi hírdetés: [link]
A szerencsétlen mélynyomónak egy kört nem tudtak kivágni normálisan, vagy legalább kívülre csavarozták volna ha már reszelni kellett..
-
Áhh el se mondom még tán olvassa. Túlmentem azon amit megtennèk egy üzletért, de ez sem elég. Ebből nekem az jön le, hogy csak szórakoztató neki az, hogy nekem ír buta kérdéseket feltéve, nem is akar venni semmit. Vagy rhdt lusta. Sok függőben lévő dologra már nem is írok, azaz kérdezek, hogy akkor kell nem kell mi van. Ott letojom ahogy van, majd ebayen keresel hozzá dolgokat.
Olyan baszki mintha valakinek a szájába tennéd a kaját freebe, de megrágni sem akarja. Értitek nincs több lépcső amit megtehetek egy üzletért. -
válasz
norbert1998
üzenetére
Nyáron nekünk is volt hasonló, egy különleges alapanyagot hozattunk be németből. Volt elfekvő készleten, megkaptuk jó áron, erre ami hozta az karambolozott, alapanyagnak csá.

Nem tudom mennyire hitték el nekem, mikor mondtam, h mi történt. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Jó kérdés.

-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Hat én komolyan bokán fos@m magamat

Este ír a srác hogy összetörték az autóját és vele együtt a lejátszót is. Remélem így történt, mert látni olvasni hasonló árveréseket. Sajnálom is a srácot ebben az esetben.De mi a szoszert éreztem én ezt meg?

17-en meg aztán rohadt jó üzletet kezdeni hogy 23ara ide érjen. Vagy legkésőbb 24en, ha akkor van egy általan posta. -
bsh
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Visszatérve a csomagolásra, inkább legyen túlméretezett.
Nem egy olyanról hallottam pl, hogy valaki bakelit lemezjátszót postázott, a tányér elszabadult, (elég nagy súlya van). Aztán szépen szétbontott/tört mindent, hangkart kapcsolókat, plexi fedelet stb. -
Depression
veterán
Eladtam a procimat. Utalt 2 mondat után. Postára adtam, elvileg kedden ott lett volna. Kedden rákérdeztem, hogy megérkezett-e, és, hogy minden rendben van-e. Írta, hogy nem. Azóta semmi infó. 2 napja rettegek. Az a kis pénz nem ér ennyi izgulást.
többet meg nem akarom zaklatni -
wolfman
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Ne is mond!
Haver megkért hogy vegyek neki egy adott procit. Találtam egy embert itt aki árul. 2010 óta itt van, 75 pozitív üzletelése van, no negatív, inkább vásárolt mint eladott, de az is valami. Ráírtam, visszaírt, engedett az árból picit, utaltam neki, majd azóta be se volt jelentkezve. Ez volt két napja. Telefonszám megadva, most akartam hívni, de ki van kapcsolva. Már kezdek ideges lenni. Mondjuk még reggel van, aztán lehet ki szokta nyomni a telefont estére (bár én nem szeretem az ilyet), így ma zargatni fogom amíg utol nem érem!
-
shteer
titán
válasz
norbert1998
üzenetére
Olvassa ezt a topikot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbert1998
nagyúr
Ez a topik paranoiassa tesz engem

Avx-en uzletelek, van egy nagy rangos kolléga, aki úgy tudom itt is jelen van, ezen a fórumon, szokása hogy fellép de nem ír vissza
Félek vaze és ez a ti hibatok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djculture
félisten
Bazz: [link]
-
Mister_X
nagyúr
Meghirdettem a régi procimat (ofc hibátlan volt), mert vettem egy négymagosat raktam a helyére. Beírtam, hogy azért adom el, mert jobbra cseréltem. Biztos LGA-1156 kompatibilissá tedtem szegény AMD procit, mert elvonási tüneteim voltak és előtte meg 2V-on üzemeltettem passzív hűtéssel.
Máglyára velem.

-
Out
addikt
Jót nevetek mindig az olyan hirdetéseken, ahol az van leírva, hogy az eladás/csere oka komolyabbra váltás. Ezek szerint az eszköz amit árul/cserélne az hülyéskedik, ami számomra azt jelenti, hogy hibás. Rosszul dekódolom az üzenetet?

-
wolfman
veterán
válasz
seniman
üzenetére
Az szuper. Kedvencem, mikor TVt árulnak vagy szinte mindegy is mit, és csomagolt, bontatlan állapotban van, mert megvette és még beüzemelés előtt inkább vett egy nagyobb, gyrsabb stb. darabot az adott dologból. Persze kibontani nem akarja, mert az rontja az értékét. Hát persze. Ennek a hatványa, amikor bontatlan, de hogyhogy nem garancia már nincs rá. Nyílván megvásárlás után ott állt pár évet kipróbálatlanul és most jutott el oda hogy meghirdeti.

Nekem, ha valaki magánemberként árul valamit akkor az inkább legyen bontott, kipróbálható állapotban, mert a magánember által árult portéka Schrödinger macskája elvén 50-50% hogy jó vagy nem, használt vagy nem ahogy mondja és ne hőzöngjön senki hogy márpedig megbontva romlik az értéke.
-
-
Aramir
őstag
"[eladó][Pc] Csak a gép maga. Ára:75000ft.
4 magos Gamer Pc
-Intel Core2 Quad Processor Q8400
(4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB)
-6Gb DDR3 ram
-320 Gb vinchester
-Gigabyte Radeon HD6850 OC 1GB 256bit DDR5 PCI-E GV-R685OC-1GD Videokártya.
Nem bontom ,csere nem érdekel!"
-
seniman
veterán
Elolvasni csak saját felelősségre.
-
SUPREME7
őstag
Hihetetlen emberek vannak. Nullás újonc, nulla üzlettel. Postával venne valamit, megszabja, hogy mpl postacsomag, törékeny kezeléssel, meg postán maradjon stb, mondom neki ácsi azért ez nem így megy, ha nem veszi át akkor bukom a postaköltséget, és karácsony után fog talán visszajönni hozzám a csomag. Ráadásul van rá más helyi vevő, csak jófejségből szóltam neki mert egy visszamondta és Ő szólt utána, szóval előre utalás ha megbízik bennem, ha nem akkor nem. Erre megsértődik, hogy mit képzelek, 40 évesen max az anyjának utalna előre nemhogy egy ismeretlennek meg ilyenek. De én fizessek ki 3K-t, hogy előre feladhassam neki a csomagot

-
AtHoS
nagyúr
HA-n új fícsör az oldal felső részén megjelenő OFFER sáv?
Szerk. Úgy látom ez nem HA fícsör, hanem egy böngésző beépülő "ügyeskedik" új verzióval
ehh... -
gban
veterán
válasz
wolfman
üzenetére
Tényleg ennyire nem értetek hozzá?
Ha a monitor jó, mit látsz rajta? Képet.
Ha vannak rajta hibás képpontok, akkor mit látsz? Egy vagy több világító / más színű / sötét pixelt.
Ezen nincs pixel, vagyis hibátlan.
Csak sajnos nem orignált, de akkor is használom a külföldi szavakat magyarul, ha gőzöm sincs hogy mit jelentenek.... -
Most épp 5 üzire várok választ, a rekorder több mint 1 hónapos. Azon töröm a fejem, hogy körüzit írok nekik. Hát nem lehet megmondni ha drága? Fene sem érti, bennem azért van indíttatás, hogy valami odaböfögjek a másiknak. Köszi vagy bármi.
-
-
wolfman
veterán
Monitor hirdetés:
'Garancia már nincs de PIXEL MENTES, semmi baja!' -
Ed3r_X_
nagyúr
Meizu M2 (mini) ,Független, Quad core,5"-os HD IPS kijelző, 13/5MP, 2GB RAM
Itteni delikvens, 43 ezerért. Kár, hogy újonnan Eustock-ról volt 39900, Edigital-ról meg 43900. Mi érez az ilyen?

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
patomi
őstag
Intel Pentium G3440 3.3GHz
Helyi,,, Most komolyan ezt a dumát megeszi valaki(?) i5 helyett küldték és még használta is, mert nem veszik vissza. Az, hogy 3x annyit fizetett érte már nem is gond... Persze 1 napos..
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Haver is így járt, vett itt a HA-n egy Samu S5-öt, 1hónap múlva meg volt hálózat nincs hálózat. Még szerencse hogy van olyan ismerőse aki kigyógyította a telefonját ingyér.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Trailblazer
üzenetére
Konkrétan beleírják a hirdetésben hogy tiltott, vagy lezárt.
-
Trailblazer
veterán
Apropó telefonok. Rendszeresen látok "letiltott/iCloud záras telefonok hirdetése tilos" figyelmeztetéssel "helyretett" usereket a "Miért moderáltuk?" topicban. Nos ez honnan derül ki? (Mármint az, hogy ilyen az adott teló.) A hirdetésből magából? A hirdetők eleve így próbálják piacra dobni őket?
-
dzso22
senior tag
Whirlpool programkapcsoló 4000
Írok az eladónak érdekel a programkapcsoló írjon egy postaköltséget és utalom is az árát.
Ajánl egy jó üzletet hogy 7000be odaadja a komplett mosógép elejét.
Mondom neki hogy nekem csak a programkapcsoló kell meghirdetett áron semmi egyéb.
Megértette akkor futárral küldi.
Ismét írok neki nekem a futár nem jó munkámból kifolyólag posta vagy MPL ezen kívül semmi más.
Neki van egy nagyon jó ismerőse az XXXX futárszolgálatnál oldjuk meg.
Én is feladtam
Pedig már örültem hogy találtam jó áron mert ritka mint a fehér holló. -
gban
veterán
Ma megint kiidegeltek. Illetve nem csak ma.
Vennék valamit, mondja az eladó, 3. kerület vagy Westend.
Mondom, 3. ker. jó, arrafelé dolgozok.
Vasárnap?
Akkor nem dolgozok...
Akkor jövő vasárnap...
Mondom, VASÁRNAP NEM DOLGOZOK.
Akkor ekkor és ekkor jó akkor neki.
Nekem ezekből ez vagy az jó.
Akkor legyen az első +1 óra, , a Westendnél....
Ezek után feladtam... -
seniman
veterán
válasz
SUPREME7
üzenetére
Befizeti az első részletet,aztán hali.Amúgy nem biztos,hogy tiltják.Asszonynak van elfekvőben egy 800-as Lumiája,még három éve vette,részletre,előfizetéssel,aztán gennyeskedni kezdett a trémobil és beintettünk nekik.Az előfizetést kikapcsolták,de a telefon a mai napig használható,ennek két éve már.
-
SUPREME7
őstag
Tudom, itteni cuccokat nem linkelünk, de ez közérdekű. Minden szolgáltatótól bevásárolt ... mit tippeltek mennyi időn belül lesznek letiltva? Az ilyeneket instant kiraknám...nagyon megszaporodtak az ilyenek.
-
SUPREME7
őstag
Szekszárdiak és környéke előnyben, 128GB-os microsd a HA-n 6K-ért

-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Hosszú levelet fogsz kapni...

Amúgy én is van, hogy egy két nap után válaszolok valakinek, mert mondjuk épp dolgoztam és megláttam, hogy írt és csak elolvasni volt időm vagy telefonon néztem épp és épp futásban voltam vagy, mert csak..
De, ha eladásra kirakok valamit és írnak akkor tök mindegy, hogy hol vagyok mit csinálok az az első, hogy neki visszaírok.. -
norbert1998
nagyúr
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Mélyen együtt tudok érezni veled..
Ez engem is felkúr mindig.. Minden nap többször feljön vagy egész nap fent van és 3 nap múlva jön egy üzi, hogy még megvan a cucc, de már hárman bejelentkeztek előttem szóval, ha nekik nem kell akkor én vihetem.. Aztán írom neki, hogy 3 napja írtam bakker.. Mikor jelentkeztek be hárman előttem? Természetesen semmi válasz azóta sem..
Néha úgy elbeszélgetnék egy ilyen kutyával szemtől szemben picit... -
norbert1998
nagyúr
Annyira imádom bakker a rohadt magyarokat

AVX fórum. Két CD lejátszó miatt is érdeklődöm, mindkét eladó kb két óránként fellép, de egyik sem méltat vlaszolni a levelemre, viszont nagyon el akarják adni a cuccukat. Mi a náthás lósörényért nem képesek válaszolni? Nehogymár nekem kelljen könyörögni, ha ő akar eladni, bakker!
-
norbert1998
nagyúr
-
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Mondjuk a sony-n kívül a htc és a motorola is közli a nyitásnál (vagy közölte régebben, amíg jászottam ilyesmivel), hogy ez ugyan olyanra már nem zárható vissza, és coki a garanciádnak. Ami nálunk pont nem törvényes (elvileg)...
Szóval érted.. számíthat ha nem lehet visszaállítani gyári állapotra, csak ahhoz közelire. -
norbert1998
nagyúr
válasz
üzenetére
2 perc visszaállítani, de náklam amugy sem volt téma, mert föggő volt. csak gyári kernelen elment az aosp 4.3-tól az 5.0-ig minden. és nyilván kérek képernyőképet a service menüről, de sony-t nem szándékozom venni mostanában. az lg hátlapi gombja nagyon bejönnek, maradok a g vonalon. most amúgy is, jövő karácsonyig minimum marad ez, ha nem teszem tönkre, mert másba ruházok be.
-
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
azért ha lehet én inkább tudni szeretnék róla előre, ha unlockolt bootloaderrel hirdetnek egy telefont. Ha baja van, inkább szenvedjen más a garanciális ügyintézésével.
-
norbert1998
nagyúr
[link]
Ez egy jó cikk a témához kapcsolódóan.Viszont ez:
"szalonállapotú, karcmentes termék" újraélesztésére kért segítséget pár napja a megfelelő topikban, nyugodtan jelentsd is az esetet a Jelentem gombbal, hadd nevessünk mi is...
Úgy hülyeség, ahogy van. Én egy telefon szoftbrickelése az égvilágon semmit nem jelent, ha, mikor el akarják adni, működik. Én is csináltam már ilyet. Az SP-m rengetegszer volt holt és az istennek nem akarta magát feléleszteni, és úgy, hogy másnap 5:20kor keltem, még éjfélig, egyig szenvedtem, majd végül úgy döntöttem, másnap viszem az X8-amat. Mégis, mikor eladtam, full makulátlan állapotban teljesen gyári állapotbaan, mind szoftver, mind hardver téren.
Számítógépnél ugyanez a szitu.
Mondjuk egy CRT tévénél már inkább más a helyzet
De akkor ne általánosítsunk kéremszépen
-
seniman
veterán
"Eladó egy Jó állapotú Thermaltake cool all your life számítógép ház"[link]
Ami valójában egy szakadt,hiányos első szériás Armor.
A "cool all your life" szlogen meg asszem minden Tt dobozon rajtavan.Ez a warning láncfűrész tipikus esete,hardverpiacba oltva ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát a rang sem ér semmit azt látom.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Az egész őkratos-sága miatt van
-
seniman
veterán
válasz
MK VII
üzenetére
De ennek még mindig több köze van a gamer jelzőhöz,mint egy routernek.Mi a fenétől lesz gamer egy router?

Mondjuk ennyiért a kutyának se kéne,lomis piacról 3ezerért egy stabil vázas szakadt huzatos szék,duenről vagy racing bazárról egy páratlan recaro,aztán megvan egy huszasból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
többet meg nem akarom zaklatni