Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
A csalós topikban meg megy a kabaré ezerrel.

-
cbmfan
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
itt a párja, ötszázért vettem bolhán...
nemrég jött privát, friss reges kérdezi, hogy megvan-e QX9770 proci amit hirdettem. írom, hogy nem, még 2014-ben eladtam, amit láthatott is. igen. tömör választ kaptam rá: "akkor bazd meg köcsög". ha még meglenne következő kérdése tuti az lett volna, hogy adom-e ötezerér...
-
olle
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom.
"Elado egy Azstali pc i5
78000Ft
Proci : I5-2400 (3.1GHz)
Alaplap: ASUS H61M-K
Memoria: Kingston 2x4GB (8gb)
VGA: NVIDIA Ge Force GT-630 2Gb DDR3 128 Bit
HDD: 1TB
Táp 600w
DvD iro olvaso
Win 7 rencer van rajta igény szerint Win 10 is lehecséges" -
Zolás
addikt
Helyi Sapphire Nitro 580 8gb memóriával amit 9ig fel húzott....
Minnyá felhúzom a 7950em 3gb memóját 6ig, és nem kell új kártyát se vennem. -
chopin42
őstag
Sztori röviden:
Ryzen. Találtam rá aprón hűtőt jó áron. Infó a hirdetésben: hibátlan állapot, +1 gyári venti. Mondom szuper. Írtam, hogy képeket kérnék, azt mondja nem tud küldeni. Leírta, hogy gyári hűtő, plusz egy venti. Írom: okés meglátjuk, majd utána nem sokkal, hogy áll az alku.
Ez után láttam, hirdetés változott, plusz venti sehol. Mondom mivan?
Írom: tartozékok? Csak egy lefogató van meg. Mondom erre, jó, ezek meg ezek kellenek, illetve jár-e a plusz venti? Átgondolta, nem jár, +2k, így is, úgy is bukik rajta. Pár kört futottunk ezen, mire írtam, hogy találtam dobozost, összes tartozékkal ezen az áron (tényleg), ha nem adja a másik ventit, ahogy eredetileg hirdette, nem veszem meg. Erre írja: ez is ugyanolyan, dobozos, összes tartozékkal.
Tehát: 2-venti, nincs minden tartozék-> egy venti nincs minden tartozék-> egy venti, dobozban összes tartozék.
Megvegyem-e?

-
dugo_
veterán
Épp belealkuszik majd' 20%-ot az árba, majd még vigyem is el neki címre...

Kezdem azt hinni, hogy én vagyok a helikopter. -
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Oszt majt a tokba ússe láccik, ne kavajad el a biznict.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
snecy20
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mit csinálnak a bidámbidámok ezzel a sok szarrá törött telóval? Nem bírnak a vérükkel?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Király az a hátlap.
-
-
Beretvás
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
csak ugy látszik azé..
ne legyél rosszmáju..
-
Trailblazer
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Látszólagosan. Konkrétan szarrá van törve bazz.
-
-
cbmfan
senior tag

kemény a csávó... veszélyes hulladékért ennyit kérni meredek.
-
Faterkam
addikt
Fájdalmas szerintem. kb. 10 éves konzol bontatlan. Persze értem én, de kontroller nélkül olyan árba, mint amihez minden van.

-
Zolás
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Nem bontotta szét a gépet, becsszóra. Szóval ha hazaviszed, nem működik, szétszeded és minden össze van forrasztva minden mással, akkor az a te hibád, te voltál, és kész. Bontatlan, ajtóig garis, megkímélt, szeretett, garázsban sem használt, nem dohányzó svájci nyugdíjas orvos vitrinben tartott cucca.
-
Faterkam
addikt
Helyi, új bontatlan Wii, doboz és kontrollerek nélkül! De legalább lehet alkudozni. Segítsetek már szöveget érteni! Ez csak nekem logikátlan

-
seniman
veterán
Hogy szomorodna meg az összes büdös paraszt hirdető,aki egy kérdésre képtelen válaszolni,inkább eladja a sz@rját másnak.
Komolyan most már kérdést sem lehet feltenni az adott termékkel kapcsolatban,mert egyből én vagyok aki variál,aki szőrszálhasogató,meg válogatós?Vegyem meg talán vakon a cuccot,amiről se fénykép,se egy részletes leírás sincs?Főleg hogy megbízásból keresek másnak,tehát még jobban részletekre török,mintha magamnak venném. -
törölt tag
válasz
seniman
üzenetére
Én most akarok eladni többek között egy 72-es samsungot, na az 52 kg. Ha néni hozta, akkor az kb ursula nővér tipusú ndk úszónő lehetett...
Károgó varjaknak meg azt mondom, hogy a szociális DVB-T beltéri egységre is kell kötni valamit...
Kisfaluban mindenre van vevő.... 
-
-
helyi termés... i5 650 valakinek? csak 35.000Ft.
és nem elírta 1 nullával mert alaplap is van 20k-ért meg 4GB ram is 15k-ért.
siessetek! -
djculture
félisten
Kedvencem hogy Facebook vatera és minden más tele van veszélyes hulladék crt tv hirdetésekkel 5-10 ezerért. Mostanában még rosszakat is hirdetnek 5 ezerért. Nekem is volt pár működő, mindet oda adtam rászorulónak, nem lenne pofám pénzt kérni értük úgyse kezelik normálisan a mai 16:9-es adásokat. Ráadásul még valamilyen beltéri is kell hozzá mert vége az analóg adásoknak.
-
-
olle
senior tag

"14 gb ram, geforce gt 630 1gb-os videokartya 4 gigaig húzható 1 terra winchester 4 magos 3.400-as processzor"
-
Trailblazer
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
De, biztos megszaladt egy nullával.. Csak poénos, hogy pont oda van írva, hogy "Ha ennyiért nem viszik el akkor megtartom." szöveg.

-
MK VII
veterán
HTC U Ultra 4/64-gyes valakinek 950 ezerért, karcosan?
A hülyének is.
Mondjuk oda van írva, ha ennyiért nem megy el akkor megtartja...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez simán passzív.

Jah,pont az.