Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shteer
titán
-
shteer
titán
Baszkiiii, Gyuri a napba vágott pár hsz-t?

-
shteer
titán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nyilván van az a helyzet. De én jól elvagyok most az 5 éves telefonommal 1 akksicserét követően - idénre volt tervezve a csere az 5G-s megjelenéssel, meglátjuk mit dob a gép. Az én szomszédom meg ágál ellene évek óta - jó nekik a 100+ ezres xiaomi is, nem kell iPhone 30ezerrel drágábban. Már a második autójuk van ami nem kommunikál semmilyen szinten a fosdroiddal a gyári speccel ellentétben - az én telefonommal meg azonnal hiba nélkül. Vagy nem megy rajta xy alkalmazás, nem frissül, lefagy. Tegnapelőtt a semmitől is bootloaderrel indult újra a feleségéé, gyári állapottal.
De mint korábban írtam, van aki szereti ha fáj - nem vagyok én térítő, nem is szeretnék
De az tény, hogy bekapcsolod, működik, jól.
Van nekem 1 céges A50 is, gyalázat milyen lassú és ócska a másikhoz képest, gyakorlatilag 1 éves telefon, 100+ ezres listaárral. -
shteer
titán
Friss reges jószopásos tag, minden hirdetése féláron csak előreutalással

Valakinek egy jó kis MSI Geforce Gtx 1050 Ti 4Gb OC! Csak posta előreutalással! 15 000 Ft-ért?

-
shteer
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Épp betonozok, elkelne egy ilyen
szorgos kéznagy pofa, hogy szórakoztasson közben
koby11h: én is kerestem helyi bobcat-est a gyümölcsös előkészítéséhez, egyik se ért oda. nem kellett a pénz. kora tavasszal nekiláttam kézzel elegyengetni a területet, kb 1 hónap alatt végeztem esti 1-2 óra laza munkával.
-
shteer
titán
semmi illegál.arra vonatkozott a hsz-om, hogy nem a legmagasabb hw-árakon kell bevásárolni a righez és nem a legalacsonyabb kripto árfolyamon kell átváltani a termelt mennyiséget
egyszerűen jól megválasztott eszköz szükséges hozzá - jelenleg ~180$-os ETH ár alatt veszteséges a pillanatnyi termelés - volt is alatta az ár, de most 390
-
shteer
titán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
persze 50% munka és teljes anyagdíj előre fizetve kp-ban

tuti troll amúgy, de nem véletlenül téma ez
-
shteer
titán
Szvsz teljesen felesleges. Ha szeretett lenne, nem adná el
számomra furcsa és túltolt ez az érzelmi viszonyulás tárgyakhoz. Megbecsülöm, vigyázok rá de nem vagyok bele szerelmes. Az autóba se. Ha már autó, hétvégi hirdetés csoportban: "eladó szeretett családi autónk" (SBR rendszámmal, 3 hónapja importálva
) -
shteer
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem volt jogtalanul kiosztva.
Nem-e? Miért is lehetett kapni 5 pontot a régi rendszerben? Mutatom, biztosan régen volt és elfelejtetted és ezért terelsz adórendszerrel meg logikával:
- Korrekt információ a termékről
- Megfelelő állapot átadáskor
- Időbeni átadás
- Megfelelő csomagolás
-Segítőkészség termékprobléma/kérdés eseténHa a kolléga elkésett az átadásról, nem jött össze a biznisz és utána már nem kellett a vevőnek, szerinted a fenti pontokból mégis mennyit lehetett jogosan kiosztani?
Segítek, 1-et. Mennyit kapott amit ti helybenhagytatok? 5-öt.
Na, hazudj ha tudsz

szerk: továbbolvasva látom kifejtették Neked, hol hasal el a "logikád"
Új hozzászólás Aktív témák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és szinte ingyen van
az szép

sajnállak