Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Az a vicc benne, hogy ezeken az árakon veszel egy vidéki nagy városban valamit és fele összeg a zsebedben van.
Ha jó szakmád van, ügyes vagy ott is keresel.
Ha nem akkor meg ezeket az árakat nem tudod kifizetni.
Az egész egy lufi. Sok-sok hitellel. Amit majd vissza is kell fizetni.
Csak a baj az, hogy azalatt a 15-20-25 év alatt nagyon sok minden változik.
A fellendülés után meg mindig stagnálás (jobb esetben), rosszabb esetben válság van.Apró: 2400g 38k. Komplett gépből kiszedve, zalaegerszegi gari.

-
Chaser
legenda
ez szubjektív vélemény, néhányszor jártam ott:
tele turistákkal, vendéglátókkal, nyilván minden horror ára van, igazi forgatag, de nem úgy, mint a régi falumban a főtér karáccony előtti napokon, egyébként kong, hanem mindig
a ráday utca bizony 22m-t ér a 25-ből - alábecsültem azt az árat
-
megismertem egy tagot 1,5 éve, tele pénzzel, mindenhol ingatlanjai voltak, kiadásra, eladásra, rádayból nyíló utca sarkán volt egy szuterénje, frankó is volt, jó áron is adta, de nem vettem meg, a lényeg h benyögte, csak azért ennyi, mert nem közvetlen a rádayról nyílik, hanem 3m-rel odébb ( : itt kihalásos alapon lehet lakáshoz jutni, lakása még neki se volt ott, csak üzlethelyisége, pedig igazi "nagy ember"
ahogy mondtam meg kalandor is, a hely rengeteget számít, sőt, az számít a legtöbbet
az enyém befejezés előtt áll, kell még rá költeni, 37nm, a mostani árából kisebb városban vehetek kényelmesen 3-4 lakást - nem rossz helyen van, szintén 9, keresett környék, de mégsema ráday -, ha a rádayn lenne vehetnék belőle 6-7 lakást is
és ahogy mondod, pesti faluban más a számrendszeregy másik példa, mikor kerestem, volt egy nagyon korrekt, 60nm körüli, de 4,5 v 5m belmagassággal, renes második szintet ki lehetett benne alakítani, nem a "fekvő galériát" ami viccnek is rossz, nagyon jó áron is volt, haller utcára írta hirdetésben a kedves ingatlanos - az egy vegyes utca jelenleg, jó és kevésbé jó ( : részekkel -, persze nem ott volt, kugli' térképen megkerestem, külső homlokzati képek alapján, az ingatlanost felhívtam, ugyan ne nézzen már madárnak, a halleren nincs olyan ház, akkor kibökte h a mögötte levő utca, csak azt nem ismerik, azért írta amoda...
hát jó, ezek anyjukat is lehazudják, nem gond
maga az épület teljesen korrekt volt, lakás felújítandó de lakható képek alapján
hanem
a mellette levő ház putri, de olyan szinte, h vakolat nem volt a falakon, posta láda sem, zár sem a kapun...szemét meg bűz az igen ( : a haller utcai többi putriból rodeóztak át oda a nem napon barnult egyének
a lakás knkrétan egy földszintes lepukkant "családi házra" nézett, de mondhatnám úgyis, h a tipikus c. putrira, lópokrócok az ablakban, málló vakolat, kiáradó bűz az ablakokon - nyár volt -, és oda is rodeóztak a hallerbe meg a másikba, így keresztbe kasul
dél óráig néztem, bően elég si volt...
a családi ház azon a környéken nagyon ritka, de annál is ritkább, csodálkoztam is mért nem túrták még el, nyilván önkormányzati, és mért nem építenek társasházat a helyére - szép nagy telek is volt hozzá -
valami 16m környékén árulták, akkor az nagyon jó ár volt, nem volt annyi pénzem, de nem is erőltettem mert rengeteget kellett volna rákölteni, meg hát a környezet...tudtam kirakják onnan az "egyéneket", kérdés mikor
pár hete mentem el ott, a földszintes putrit eltúrták már...( : ha semmi más nem változott a környéken és a lakásban, akkor is 25m ft-ért úgy adja el a mostani tulaj, h kb lenyomja az entert a hirdető oldalon és már csöng is a telefon h viszik a pénzt :d
ha van ideje akkor 30-35 között valahol.. ilyen kis "apróság" miatt
-
mpo
veterán
Meg kellett tanulnom a számrendszereket 35 évvel ezelőtt, most is tudom.
Pesten más számrendszer van, mint vidéken, ehhez igazodik minden, így lehet kiadni 200-ért egy lakást.
A "nemzetközi házvadászok" műsorban európai helyeken vásárolnak, bérelnek többnyire nem európaiak és egekbe szöktek az árak mindenhol.
Párizsban a 40 nm-es így lehet 100 millió, ha jó helyen van, de az normális lakás volt, nem olyan mint az itt szóban forgó.#48096 kenwood
The Avenue des Champs-Élysées volt a helyszín, a fent említett lakásnál.
-----------
Már csak olyan kolbászt veszek, amiben nincs nátrium-nitrit. -
-
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó
üzenetére
akarod mondani milliókat, itt értelmes helyen 120e ft alatt lakás nagyítóval talán van, de jellemzően több, nyilván/hó, sokkal kintebb a belvárostól lehet van 100-ért is értelmes állapotú/környezetű lakás
sztem a munkaerőpiac itt akkor jönne rendbe, ha a mostani minimálbér a duplájára ugrana, és áremelés semmilyen téren nem lenne 5-10 évig, sajnos ez nem túl esélyes
népvándorlás ugyanúgy megmaradt
"lufi pukk" én úgy látom nem lesz, max stagnálás, pukkhoz egy államcsíny szintű történet kellene legalább - bár bankos ismerősök mondták, h a hitel már necces, lassan a bank fizet az ügyfélnek h vegyen fel:d, de ha hitel meg is szűnne, a sok befektető miatt itt már nagy esésre nem kell számítani -
én most eladom, legrosszabb esetben bérlek, egy részét befektetem, szokás szerint megsokszorozom ( :, aztán vagy veszek újra v nem, következő felújítás már nagyságrendekkel könnyebben menne
no de off, csak rá akartam világítani, h sajnos a ráday utcai "putri" ára reális, bármilyen horrornak is hangzik -
kenwood
veterán
válasz
seniman
üzenetére
Nem a csoknak hala. Elkezdtek ujra fujni a hitellufit.
Rengeteg ember vesz most 20-30 millioert olyan lakast,hazat,ami het eve 10 millio alatt volt.
Szar melojuk van, de 25 evre hitelt vesznek fel. Ahogy helyreall a munkaeropiac,azonnal mennek a levesbe,es borul is a hiteluk.
Tonkremegy a hazassag,kapcsolat, az egyik nem tudja kifizetni a masikat,a masik felpnezbol meg egy sufnit se kap.Ez a sok barom az egekbe tolja az ingatlanok arat. Aki megfontolt, az biztos nem fog ilyen tularazott piacba penzt tolni,aki meg balf, azt a megfontoltak penzembol majd szepen kimentik, ha jon a korrekcio.
-
H1F0N1CS
tag
Mit tudom én😂
-
Chaser
legenda
válasz
seniman
üzenetére
ááá, alábecsültem, több az
25 lehet a legalja, ha tegnapra kell a pénz
ingatlanos kishölgy mesélte, kb ekkora lakás, rossz helyen is, szoba padlója 5-10cm-t lejtett ( : , csempére az ember ráfestett felújítás gyanánt, konyha nem volt, 22m ft-ért akarta eladni,, kapta a 16-7-es ajánlatokat, aztán csak elvitték 22-ért
nem csak a csok miatt mentek fel az árak, köszönhető legfőképp a bankoknak, mert amit kamatnak hívnak az vicc - persze az a kamat, amit neked adnak ha náluk van a pénzed, amikor ők kérik a kölcsönért az nagyon megy:d -, akinek volt annyi pénze h tudott lakást venni vett, és kiadta, másik meg a szakember hiány, csilliókért dolgoznak, de a külföldiek is erősen rácuppantak pesti falu egyes részeire, sok pénzzel, ezt még megfejelik az ingatlanosok a csekély 3-5% körüli jutalékukkal
szóval ebben a történetben állam bácsi nem akkora hunyó -
-
Chaser
legenda
most néztem, ingatlan.com-on ráday utcán, 10-23m ft-ig két darab egész lakás van, egyik 27nm 23m ft, másik 20nm 19m ft ( :
és mindkettő fsz-i, belső udvarra néző, a tipikus "pesti putri", max nem napon barnultak nem laknak már ott, valszeg egymás melletti két lakás
ingatlan árak kicsit bonyolultabbak mint a számtech cuccoké ( : -
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó
üzenetére
ez a lakás így ahogy van - amennyiben tényleg a ráday utcán van - ebben az állapotban is laza 20m ft, de inkább több
ezt felújítani, fürdő, wc, csak egy értelmes szintre, akár 4-6m ft, meg 3-6 hónap is lehet, attól függ h van szaki, meg felújítás közben mik derülnek ki ( :
amilyen árak vannak, pénztelen diákoknak ki tudják adni, egy sz@ros szoba nincs 50e ft alatt értelmes helyen, nem lakás, hanem szoba
ha szépen, minőségileg felújítják, akkor 30m-ért is elmehet
ezt lelakni már nem tudják ( : fullosan felújítva is 150-160e-ért tudnák kiadni, egy nívósabb szintnél talán 200-ért, én se feccölnék jelenleg bele pénzt, akkor is emelkedik az ára ha nem nyúl hozzá az ember, és így is ki lehet adniszerk:
ráday utcába senki nem megy el apróért dolgozni ( : én is ekkorát újítottam fel, kb 4m ft ment bele eddig, és nagyon sok mindent én csináltam, és még nincs kész, utolsó glett, festés, burkolás, fürdő, konyha ebbe az árba nem fért bele, de ami kész van az minőségi lett, még kb 1,5-2m ft és akkor van kész, alapszinttől jóval jobb, de nem is luxus, ilyen árak vannak, és az enyém nem a rádayn van
-
Cs1csó
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
Még vegyvédelmi ruhába sem mernék bemenni: a falig leverni mindent nyílászárókkal együtt majd megcsinálni.
Budi? Fürdőszoba?
Ha csak ki akarja adni miért nem ő újítja fel?
Nem tudom az árakat de ha egy ilyen lakás ott mondjuk tipp-topp állapotban 10 millió és ezt kvázi a nulláról teljesen felújítani lakhatóvá tenni 2 millió forint lenne akkor megér 7-8 milliót.
-
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood
üzenetére
kicsit benézte
de mióta notebook kiegészítőket árultam, vettem, ilyesmi jó esetben a bolti ár felét érte - de az már nagyon jó eset volt -, jellemzően sokkal kevesebbet, bolti 40-50e-s okkolók pl 5-10e-ért, 15e-s töltő 4-5-ért, 20-25e-s táskák 5-6-ért, stbszerk: hp ráadásul nem remekel táskákban, de a hp logót meg kell fizetni nyilván( : tud valamit az emberke ha eladja 53-ért, enyém lenne 15-20-ért felraknám, aztán örülnék neki mint a majom a farkának, ha valaki elvinné
-
Chaser
legenda
válasz
Erdei88
üzenetére
pontlesz@rom
ha valaki nem bírja a kritikát, kár publikusan csinálnia bármit, ott az ágyneműtartó, bele lehet mászni, aztán ráírni egy papírra h eladó xyz, és várni a vevőt a sötétben, biztos nem fog kritikát kapni senkitől
ha valaki nem akar kritikát, menjen olyan helyre ahol nincs komment részleg ( : nem mintha már kommentelnék itt hirdetéshez, ha kell valami megveszem a boltban, itt meg jókat röhögök
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood
üzenetére
de, amikor nem aprón reklámozza, ráadásul linkeli a 180k-s bolti árat ...
és nincstelenek akik nem veszik meg az ő csodálatos kártyáját 120e-ért :d
egyébként a piacon is megmondom ha drága valami, de boltban is, szeretnek is engem sok helyen ( :
érdekes mód, egy hirdetésemnél se volt probléma ha kritizáltak, nem sírtamríttamrinyáltam' mint a mai töketlen "eladók" -
kenwood
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Az oke,de nekunk semmi kozunk hozza,hogy ki mennyiert arulja a termekeket.
Ez kizarolag a vevore es az eladora tartozik.Ugye az is necces, hogy pont a toxic, kozossegromblo arcok feltik a kozosseget a tul draga hirdetesektol

En max azt szankcionalnam,amikor beleirja a 1070 hirdetesbe,hogy erosebb a ref 1080-nal.
Ez utobbi csalas, atveres kategoria. -
Chaser
legenda
-
kenwood
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kereslet-kinalat,ez itt a kulcs.
Hiaba 120 a noname 2060. Ha valaki mondjuk pont strix kartyat keres,vagy 8 giga alatti vga nem kell neki, akkor megveszi a 1070ti-t akar 120-ert is hasznaltan (ami meg mindig 180 felett megy boltban. nem egy manli-inno3d arkategoria).Rambol is megkapod a gskill 3000-et 31-ert (2x8 gb), megis 30 koruli megy egy corsair 2400+ kit hasznaltan.
Akinek Corsair kell(plexis haz miatt,vagy nem ismeri a g.skillt),azt nem erdekli, hogy van jobb ar/ertek aranyu. -
H1F0N1CS
tag
Ilyen corollám van 1.3 16 szelep, pirosnál ha elrugod pár BMW-s arca eltorzulhat,persze végre megeszik. De azért tud meglepetést okozni.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
most néztem, van már gw és palit is 115-6e-ért értelmes helyekről
inno 1660ti pedig 94e-ért a bestmarktnál
az én acccccccom nem eladó ( : de jó lenne ha betalálna valaki ezzel, csak személyes bonyolítás lenne, beleb@sznád a napba, én meg felraknám yt-ra ( : befutnánk vele, aztán feleznénk a hasznot, én kapnám a nagyobb felit', te meg a kisebbet (((( : -
Erdei88
veterán
Én üzleteltem egy sráccal aki elég gyanúsan magyartalanul írt.
Volt tippem, hogy miért lehet. Amikor a VIII. kerületben akart találkozni akkor kezdtem vakarózni.
Majd jött a csavar... kiderült, hogy német srác aki az orvosi egyetemre jár és magyarul tanul. Onnantól váltottunk angolra és megköttetett az üzlet
Ne ítélj elsőre!A törölt hszre mar nem tudtam reagálni, de azért leírom így
-
Speed®
titán
-
Astroboy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
koko52
üzenetére
Az árakat mindig a kereslet és a kínálat határozza meg, ha valaki talál vevőt 110%-os áron is, nem fogja 75%-ért eladni a portékát. A vevő meg váráslás előtt nézzen körül, nyilván nem várható el, hogy minden hirdetés bomba üzlet legyen, és nem foghatjuk minden vevő kezét. De azt hiszem ez a boltokban is így van, elég megnézni egy arúkereső-t, és rögtön látszik, hogy ott is vannak ám elborult árak némely üzeltben. Szóval ha kiskereskedelemben vásárolsz akkor tudsz előtte keresgélni, akkor nem értem az aprón miért kellene beleugrani az első és legdrágább hirdetésbe, csak mert mondjuk az ki van emelve, és azt látod meg először. A jófogásra meg pont attól fognak átmenni, ha itt rendszeresen belerondítanak a hirdetéseikbe, stb., ott majd nem tudsz beírkálni semmit a hirdetése alá, legfeljebb privátban vegzálhatod, ha nem tetszik valami. Azt persze már senki sem teszi meg, mert mi abban a jó, ugye...?
Trailblazer semmi sem olyan már mint rég, ez sajnos igaz, de szerintem még mindig sokkal jobb és biztosabb mint a jofogas.
Na de mindegy is, ez a topik nem erről kell szóljon, szóval részemről lezártam.
-
koko52
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, csak így a HA elmegy pont a jófosás meg a fészbúk adok-veszek szintjére. Régebben egész jó dolgokat ki lehetett fogni, most meg hónapokig nincs egy értelmes cucc sem. Ha véletlen van azt viszik kb 1mp alatt vagy átverős vagy troll. A másik a bolti áras, vagy jó esetben -5% de sokszor + 5-10%. Kedvencem amikor kiírja, hogy megrendelés esetén várni kell mert ő is rendeli

Na mindegy, vegyünk újat és lesz számlánk meg tuti a garancia is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ember miért jó 100 pénzért egy egy év garis 1070ti (gyártói) egy 2060 (vatta új boltból) ellenében?
Akinek van még 20k-ja az vegye utóbbit ne kockáztasson egy soha nem látott embernél.
Persze van aki szeret veszélyesen élni és bizsereg a zacsi ha 100k-t kockára lehet tenni.
Akinek meg nincs +20k-ja az meg vegyen nyugodtan boltból 1660ti-t.
Sokan elfelejtik amit régen tudtunk. A használt harverben mindig van kockázat.
Nyilván az újnál is de ott 1 évig véd a törvény.
Azt gondolom nem olyan vicces egy 100k-s vga-t könyvtámasznak használni ha beszarik és nincs már rá gari.
Vagy dzsibuti utolsó putrinál balra helyre szól. Vagy szürke garis. Vagy mókolt stb-stb.
Még mielött jönnek itt az okosok nem nem akarok 1070ti-t venni.
Megy úgy általában véve nv-t se.Minap üzleteltem itt egy régi arccal. 60 gigás ssd. Azt mondja 4. Mondom nem jó nézd meg az árakat hogy mennek 60-120 gigásak (5,5-7,5k). Azt mondja tényleg. Megalkudtunk.
Most konkrétan nem kellett az ssd. Persze megvettem mert normális arc, meg annyiért nem kér enni.
De 4 pénzért nem vettem volna meg. Mikor 6,5k-ért boltból garis új van.
Vele sokat beszéltünk a régi ha-ról. Ahonnan anno az ilyen veréb vadászok, kakamatyik, lidércek el voltak üldözve. Nem is volt ennyi gond, baj mint manapság.
Aztán megszületett az üzletrontás.
Chaser: iszok egy kávét és elolvasom megint mert csak fele jött át.
Jaaa. Majd el feledem. Mivel itt ilyen jól lehet verébre vadászni. Mostanában lehet ha acc-t vásárolni.
Szóval tessék vigyázni a régebbi regekkel is akik sokáig semmit nem csináltak. Aztán lett 1-2 újonctól pozitiv. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
En ma kellemesen csalodtam a jofogasban, este felraktam, reggel hivott az emberke, de. elvitte - alkudni megprobalt, de mikor rajott h csak pozitiv iranyba lehet akkor gyorsan letett rola ( : -
Itt is volt ilyen, de az aranyok nalam itt mar rosszabbak
Az pl hatalmas volt, ramir a gyerek h vinne a ranot, valaszoltam neki hetvegeig jeg, mert odaigeetem nar vkinek, ha nem vinne keresem
A biztis vevo tali elotti este lenondta - legalabb szolt -, masnap de. hivom az utana jelentkezot, szepen elmondom ki vagyok meg honnan, de o azt se tudha mi a ha ( : jo, akkor elnezest, ez a szan van megadva egy adatlapon
Utana irtam itt neki, h hivtam, de nem tudnak rola h a megadott szan az ove lenne, valasz azota se jott, folyamatisan be volt jelentkezve...
-
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
A legjobb, hogy jött is egy értelmes aki még meg is erősítette, hogy ő bizony utánanézett és annyiért jó, ?????
Amit én láttam az kb. 100k körüli pénz volt ahhoz kicsit sok a 118k, de erre ha jól tudom már nem reflektáltam, ez már trolletetés, lidérc kergetés lett volna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bárcsak olvasnák. Akkor nem lenne veréb vadászat.
Minap újonc lidérc oltott másik topikban, hogy milyen fasza 1070ti-t árul 118k-ért valahova garival.
A baj csak az, hogy a gyorsabb, kevesebbet fogyasztó 2060 a boltban 120 pénz.
Ti szeretitek ha fáj? Nektek jó az, hogy tele a csalós és egyéb helyeken is úgy van emlegetve a ha, hogy lehúznak, átvernek, drága stb-stb?
Vazz sok (túl sok) esetben drágább a ha mint a bolt. Vagy 5-10% van épp alatta a lom gari nélkül, újonctól.
A ha mára eljutott, hogy a valamikori vakera-lófogás mételyt túlszárnyalta.
Aztán nem elégedett senki. A vevő később rájön, hogy átverték. Mert rájön.
Venni nem lehet semmi. A régiekkel szemben is csak a gyanakvás van etc-etc.
Egy szó mint száz ezzel a veréb vadászattal a ha rossz irányba megy. És nem történik semmi az ég világon. -
válasz
koko52
üzenetére
Akkor egyszerűbben...
Saját fészkünkbe ne piszkítsunk már, van annyi szemét a különféle hirdetési oldalakon, szerintem elégséges a mazsolázásra az is. Ráadásul ha itt állsz neki kibeszélni egy HA-s elírást, tévedést, vagy akár oltári nagy blődséget is, jóval nagyobb az esélye, hogy a hirdető is olvassa, és esetleg felesleges vita származhat belőle. Ha egy hirdetésben valótlan információk vannak megadva a HA-n, akkor jelentheted a hirdetést, ha meg simán csak butaságot írt valaki, akkor jelezd neki privátban, vagy lépj túl rajta.
-
törölt tag
Hová tűnt a hozzászólásom

-
Astroboy
őstag
Ha a bivajerős(sicc!
) jelző nem is állja meg a helyét, még új korában sem, attól még annyiban védeném ezeket a szívó motorokat, hogy ha kapnak rendesen olajat/hűtést, és nem egy 8 bites tulajdonos hajtja őket, akkor majd' a világból kimennek.
Ugyanakkor ez a kijelentés semmiképpen nem állja meg a helyét a mai sörös-dobozhoz közelítő hengerűrtartalmú jócskán túlfújt pici motoroknál.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
nem, tudják a bácsik mikor kell eladni, én tudtam ( :
ha már ram, 3000-esből mit érdemes venni? talán gskilleket néztem, az h amd v intel mellé lesz még nem tudom :dtegnap este felraktam barkács gépeket a jófogásra, 7:20-kor csöngött a telefonom - legjobbat aludtam volna ( : -, elvileg egy csiszolót visznek is, na kíváncsi vagyok
-
Speed®
titán
válasz
kenwood
üzenetére
Biztosan igazam vagyon, miután használom és adtam is el pár darabot

Van, ahol számít a betöltésben a sokszoros szekvenciális tempó, mérhető.
Nyilván HDDhez képest a sima is hűha, de kell még a fejlődés (IOPS, 4k),
egyszerűen sok-sok éve lemaradt a háttértár a többi részegységtől sajna.
Ellenben nyilván nem játék az elsődleges célja, videós melóknál imádom.
Pár SATA kábel..amikor 4 portod van 5 eszközre pl., akkor igenis zavaró.
Nem csak SATA kanóc, betáp is kell, kis rendszerben horror a kanócolás. -
kenwood
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Valszeg igazad van,mert tenyleg ertelmetlen lenne olyan lassu cuccot nvmere rakni.
Mindenesetre telepites,jatek betoltes eseten 0 az elonye.
Ket Nvme kozott masolgatni, szintetikus teszteket tolni pedig max hobbinak jo.Most,hogy csokken az ar,mar nem buksz akkorat,de akik ilyen 100k korul megvettek a Sasmsung pro top cuccokat,azok rengeteg penzt dobtak ki az ablakon.
Az 5-10 ev garit is a hajukra kenhetik,mert egy 512-1tb ssd 5 ev mulva par ezer forintot fog erni.500/500 feletti sata 3 kell,a legolcsobb tlc,vagy qlc,aztan hello.
Ha van ra 2-3 ev gari ,ennyi penzert mar nem jarhatsz rosszul.
Melegedes nem para,sata kabel meg az itx konfigban sem problema.Persze a a sata elobb-utobb kikopik, a 10 gbps nethez mar karcsu, de az meg par ev.
-
-
Speed®
titán
válasz
kenwood
üzenetére
Valamit benéztél, mert 1900/800as

Amit te ajánlasz, az pedig egy sima SATA tucatdarab, ami nem igazán segít akkor, amikor nem akarsz +1 kanócokon lógó eszközt a rendszeredbe..nálam ez is szempont pl., a tempó másodlagos (amúgy érezhető a difi, nem csak nagy fileoknál jön jól). -
kenwood
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Ez a vilag talan leglassabb nvme ssdje.
530/190.
Meg a sata 3 savjat sem hasznalja ki teljesen.
Nvme-ben vannak,amiket 10x ilyen gyorsan lehet irni.
Na nem mintha barmi ertelme lenne hetkoznapi hasznalatra az nvme ssdnek.
Jatekek betoltesi idejeben a kulonbseg a meresi hibahataron belul van egy normal sata es egy nvme kozott.Az biztos,hogy en inkabb ezt vennem :
[link]Ramnal is vicces,hogy nem brand gepbol bontott 8 gigas modulokat gari nelkul is alig talasz 15 alatt,mikozben 31k a 2x8 g.skill 3000 mhz, 5 ev , bontatlan l

-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az csak a háza.

-
Tim82
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az elszállításról a vevőnek kell gondoskodnia.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)