Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
szerintetek MEI overpowered? Egyszerűen ha vele vagyok 70% win rate felett vagyok és minden gold medalt bezsebelek, valahogy nagyon megy vele
Kiváncsi vagyok nerfelik-e -
saen
veterán
Nem azt mondtam, hogy nem jó Lucio, csak nekem Mercy jobban bejön. A falmászást ha megtanulod és közben még pontosan is tudsz lőni akkor tény, hogy nagyon erős. Igaz ha ez megy, akkor már a többi hőssel is nagyon erős leszel, mert ez azért nagyon nem könnyű.
Közben mentem még Mercy-vel, Temple of Anubis, 16 elimination és nyertünk
Healing-ben is lehoztam az aranyérmet azért 
-
tibee77
őstag
Nagyon durva!
Idäig is szerettem lucioval menni (csak csapatban, random teammel nem) de most mär räedzek a dologra, hogy igy menjen vele. 
Mäs:Van itt valakinek hangproblemäja a jätekkal?Nekem idöközkönkent elmegy a hang jatek közbe, aztän fogja magät es visszajön, mondjuk a meccs vegen...Ha viszont bemegyek az options-be es ätällitom a sound-ba (legalul asszem) az egyik csuszkät yes-re akkor visszajön a hang, majd egy idö utän ismet elmegy.A konfig fäjlt mär megnyitottam es lättam, hogy van egy olyan sor, hogy "mute on lost focus" na ezt levettem 0-ra de igy is fenn äll a problema.Eleg idegesitö tud lenni.
-
lofagi
addikt
Amúgy nem értem,hogy miért nem szerkeszthető a lista mindenki számára, senki nem fogja össze-vissza írogatni, értelmes emberek járnak ide és a terhet is levenné a válláról aki éppen csinálja. Már jó ideje írtam,hogy szeretnék felkerülni a listára, de azóta még mindig nem sikerült betenni. Amit nyilván egy elmulasztott poszt olvasása eredményezett. Nem megrovás, csak nem értem.

-
Zedz
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Nem, semmi tuning. 3 éve teszi a dolgát, más játékok vagy grafikai terhelés alatt sem jelentkezik a hiba, az OW-nál 10-20mp elteltével kinyírja a gépet. Érdekesség, hogy ha egyszer túl lép a holtponton onnantól órákig fut minden gond nélkül. Hőfok is rendben van.
Most egy kicsit utánanéztem, és elv. több embert érint, főleg NV kártyákkal. De betalált pár AMD-t. is
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Nektek is szokta csinálni a játék azt, hogy random megöli a vga drivert, amitől teljesen befagy a gép, és max egy reset segít rajta?
-
MaYDaN
tag
Én pont fordítva vagyok vele. Lucio nekem jobban kézre áll, hogy úgy mondjam. Pont az a jó benne, hogy nem kell senkit sem külön fókuszálni sem a healel sem a speed boosttal és közben még segíthetsz is a társaknak az ölésben. Persze tény, hogy nem a legerősebb a fegyvere, de azért lehet vele aprítani. Meg persze a push-offal lelökdösni az enemyt, ha olyan helyen van. De már nem egyszer mentett meg Roadhog karmai közül is. Nékem Mercy a kicsit lassú és körülményes, ha nincs látóhatáron belül olyan társ akihez tudnék repülni akkor sokáig ér oda az "eseményhez". Persze a heal neki sokkal fajántosabb, meg a damage boost sem utolsó.
S természetesen nyomon vele is, de marad az elsődleges Lucio, az fix. 
-
kemotox
addikt
Szerintem is nagyon jó, sokkal offenzívabb, mint Mercy, a speed buffja nagyon jól jön támadáskor. Lökdösés meg isteni, még ha nem is lehet lelökni az ellent akkor is tök jó kilökni a helyükről őket. Ellökni a tankot a healertől, vagy pontról, payload mellől kiszedni valakit. Ultija is nagyon jó támadós. Nem kell fegyverre váltania. Nekem a kedvenc healerem Zenyatta mellett.
-
knoxhu
senior tag
Szerintem Lucio nagyon jó support de sokkal inkább map specifikus. Én akkor pickelem általában ha ki lehet használni a push off képességét, ergo lökdösöm le az embereket a pályáról.
-
saen
veterán
Egyre többet játszom Mercy-vel Lúcio helyett, jobban bejön. A brazil fegyvere iszonyat gyenge (kivéve a push-off) és nagyon nehéz vele bárkit is megölni, ácsorogni a többiek körül, hogy gyógyuljanak eléggé unalmas kezdett lenni. Mercy-vel jóval aktívabb a játék és elkezdtem vele aggresszív lenni
Rekord eddig 10 elimination, de az utolsó meccsen (Hanamura defense) 5 objection kill-lel aranyérmes lettem
Ja és nyertünk is, szóval nem áldoztam be a csapatérdeket a kill-ekre. Kezdtem unni, hogy soha senki nem védi meg a healer-t, így használom a pisztolyt is, vannak szituációk amikor alázni lehet vele 
Ládanyitásban továbbra is peches vagyok, level 39 és továbbra is 2 legendnél járok
Lassan 4-nél kéne... -
kemotox
addikt
Én elég sok ládát vettem, kb majd 20-at (épp leszoktam a csé skinbuzulásról, erre jön ez, szuper
), és azokba volt 5 legendary, meg egyet még tudtam venni annyi pénz összejött. Szerintetek vett ládából nagyobb eséllyel esnek legók meg rózsazínűek? Vagy csak mákom volt? -
roland091
senior tag
Sziasztok felvennétek engem is a listára ?
battletag: Trey#21102 köszönöm 
-
wjbhbdux
veterán
-
Eversmann
aktív tag
Hali
Tud valaki esetleg még olyan helyet ahol a alap csomag (nem az origins) megvásárolható, akár bolt vagy digitálisan?
Köszi -
törölt tag
Huhh utolsó meccs CP volt.
Mindkétszer 0-99%ra vezetett az ellenfél. Mindkétszer 100-99%ra megnyertük.
Nagyon nagyot mentünk. Mindenki pont jókor ultizott és vááááh. Ezért imádom az összes ilyen játékot.
Méltó befejezése a mai OW-nak. -
tepenzed
őstag
gyerekek, arra vajon mennyi esély van, hogy 5 ládából 3 legendary essen
? beadta ez a hétvége rendesen 
-
-
Yummy
tag
lvl 19 vagyok es eddig esett 3 legendary skin
Viszont mas skinbol 2-3 darab jott eddig. Nyilvan olyanok akiket nem annyira hasznalok 
-
-
Kanczy
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Mind a hármat adja, csak más sorrendben. Értelemszerűen ha nem jut el három pontig a meccs, akkor csak az első kettőt

-
Az mitől függ, hogy melyik Nepal térképet adja a gép? Egyszer ilyen falu van, egyszer meg ilyen templom. Próbálgatom ezt az ugrást és annyiszor újra kell indítani azt a játékot...
Nepal: Sanctom-on van ez a rész, de néha másik két változatot ad
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
thomeef
üzenetére
Igen igen a dupla majom elég hatásos. Amit még megfigyeltem, hogy 2 healer, pl. Mercy+Lucio+4 random vagy 2 reinhart+4 random is jobb, mint 6 random, legalábbis payload mapokon.
( igen, CP alatt a pont foglalósat értettem... szerintem az a legjobb játékmód eddig... a payload tologatósnál sokan becampelnek, stb... CP-nél meg mozogni kell mindig, pörgősebb szerintem )
-
-
kemotox
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Meivel még nehezebb is. Most próbáltam S76-al és elég könnyű megcsinálni. Valamit rosszul csinálsz.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Soldier még gyorsabban is tud futni -> nagyobbat ugrik -> igen, megy
-
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ja, Mei-vel próbáltam, annak nincs gyorsítója se.
-
ProEvoFan
nagyúr
Felvettem 58 embert a listáról

Nagyobb meló volt, mint egy headshot
-
kzolee216
senior tag
Feltennétek engemet is a listára?
koromiz216#2871
Kösz
-
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Most kipróbáltam, működik, bár könnyü elrontani az ugrást.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Felvehettek engem is a listára, köszi.
ProEvoFan#2748 -
thomeef
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez a 6 vmiből tényleg ostobaság, viszont a dupla Winstone elég durva kb minden pályán

-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
CP az mikor elején foglalni kell? Én nem szeretem mert sokszor el se lehet vinni a cuccot ha megfelelő a defend, Hollywood a leginkább ilyen. Numbani még oké, mert elég nyílt a terep ott. Kings Rownál meg lehet kezdőről snipeolni legalább.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Tegnap 6 roadhog volt ellenfélnél, eleinte ijesztő volt, de bastionnal gyorsan elvertük őket
utána meccsen meg 6 tracer volt, mondanom sem kell, szintén mi nyertünk
aztán ragequiet-eltek...
pedig egy 6Mercy vagy 6WM poén lett volna még...Amúgy szerintem a CP pályák, meccsek sokkal izgalmasabbak, mint a sima payload-os meccsek...mert ott már mindenki kitanulta a megfelelő campelős helyeket, stb, CP-nél pedig sokkal inkább kell rugalmasabbnak lenni ami (szerencsére) még sokaknak nem megy
-
Hello!
Beraktok a listába?

mobal#2813
Köszi!
mobal,
-
f3rdzs0
senior tag
bezony, engem is sokat hívtok, bár általában mindig pont a session-öm végén, úh sajnos nem tudok joinolni
de örülök 
volt két meccsem most. az egyikben McCree ultiját épp ellőttem, megöltem kettőt a 3 ellenfélből, Mei az utolsó pillanatban mielőtt meghal egy falat rak elém, és azt látom, hogy a fal mögött a Reaper akit nem kapott el az ultim, ellövi a sajátját
konkrétan Mei megmentett 

a másikban meg 4 Roadhoggal mentünk
70% hook accuracy-m volt, 18-as streak 0 halál és PotG
semmit nem tudtak velünk kezdeni -
saen
veterán
válasz
noNameFPS
üzenetére
Srácok! Rengeteg PH-s közös meccs szokott lenni, fel kell venni egymást és ha látjátok, hogy játszik akkor szólni/invite-olni. Így működik már egy ideje, sőt volt már olyanban is részem, hogy két PH-s csapat ment egymás ellen, legalábbis az ellenfél csapatban voltak olyan nevek akik itt a fórumon is irogatnak. Nem tervezett párharcról van szó
Szóval hajrá mindenkinek, tessék aktívnak lenni. -
noNameFPS
csendes tag
Mindenki valamilyen társasághoz szeretne csapódni
De amúgy jó volna ha össze tudnánk állni így pár meccsre, közben persze kéne kommunikálni, (TS,ingame voice chat, vagy bármi).noNameFPS#2867 ha valaki szeretne add-olni.
-
knoxhu
senior tag
Én is szívesen csatlakoznék olyan társasághoz ahol van hely alkalmi játékra.
Sajnos nekem nem igazán van arra időm és kapacitásom, hogy összeválogassak ennyi embert.
-
törölt tag
Előzetes engedelmetekkel felvettem mindenkit a listáról. (Azért írom ki, mert rengetegen vagytok és hosszadalmas lenne leírni mindenkinek, hogy 'szia a ph-ról vettelek fel, hogy talán majd játsszunk egymással'. Aki a listán van az pedig úgyis olvassa a topikot (gondolom én), és akkor látja hogy ezt a teknőskutyát honnan szalajtották.)
Jelenleg még igencsak az elején járó lvl 11-es csóka vagyok, de sokat beleteszek, hogy egyre jobb legyek. Igazából a kompetitív meccsek lesznek a célok, de ahhoz még azért fejlődnöm kell sokat.Olyan 16-17 órától szoktam ráérni munka után.
Soldier76 - Mercy - Reaper - Pharah - Winston illetve végső esetben (ha nincs más, aki hasonló embert hozna) Hanzo karakterekkel szoktam játszani. Persze nem zárkózom el egyáltalán a tapasztaltabbak tanácsától, sőt.
Igazából szívesen supportoskodok, csak randomok mellett nehéz. Sokszor csesznek támadni és akkor hiába healelem őket, mert fölösleges. Az objektívát úgysem teljesítjük.A nagy hibám (ha 3-4 óra játék után lehet hibákról beszélni) még az, hogy nem látom át az összes karaktert és hogy mikor melyiket kellene az adott szituban hozni. Ez majd a tapasztalatszerzéssel fejlődni fog úgyis.
-
warcat
veterán
Au, ez biztos nagyon fájt,mintha ott sem lett volna a másik csapat.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Watercolour
üzenetére
Az a haszna, hogy itt túlnyomó többség értelmes, 20 év feletti kooperatív játékosokat találsz. Tehát ha azt javaslod, hogy hozzon más hőst, akkor meg fogja fogadni a tanácsodat. Ez oda vissza így van. Szóval nem találsz süket fülekre.
Az más kérdés, hogy mennyire skilles az illető. Ez idővel javulni fog egyrészt, másrészt egy együttműködésre képes csapat már fél siker!
-
tibee77
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nekem mondod?
Ezen a map-en mindig tracerrel jätszok az elsö pont elfoglaläsäig, mert azzal be lehet kerülni a vedök möge es aztän valtok ät lucio-ra vagy junkrat-re.(junkrat a tetü turretek miatt jön jol) De itt nulla tämogatäs nelkül nehez volt tracer-rel az elet ezert inkäbb vältottam.Torik:Hät igen, nekem sosincs szerencsem..
Amugy ha van 1-2 jo offense kari, meg legaläbb egy reinhardt aki tudja mit kell csinälni akkor en simän megyek mindig lucio-val.Support közül öt szeretem, mert jo vele jätszani.Persze csak akkor ha ertelmesek a tärsak.Ha mind idiota akkor nincs kit buffolni es szenvedehetek egyedül.Kocsit peldäul en szoktam szinte csak tolni ha lucioval vagyok, mert tudom tartani magamat 2-3 ember ellen is. -
torik
senior tag
válasz
Watercolour
üzenetére
Azért ne várd hogy ilyen mentalitással majd sorba állnak a jelentkezők

(#2827) tibee77: Azért durva hogy a 7 millióból pont összesorsolt minket
amúgy meg ha nincs összhang meg kommunikáció a csapatban akkor jöhet bárki bármilyen hőssel 
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Watercolour
üzenetére
Mi is úgy alakultunk ki 5-en 6-an, hogy "kipróbáltuk egymást". Akik szimpatizáltak / tudtak együttműködni azok meg is maradtak egymásnak és szinte csak egymással játszanak.(Hozzáteszem, én mindenkivel szívesen játszom). Nem hiszem, hogy ennyire körülményesnek kell lenni.
A Rankeddel kapcsolatosan pedig írtam nem is olyan rég, hogy a versengeni kívánó emberkék jelezzék felém és kitalálunk rá valamit. Nagyjából már kialakultak a 6-os fogatok, de én nem az az ember vagyok aki el fog küldeni valakit ha játszana velünk és befér. Tehát nyugodtan vedd fel az ottani embereket, maximum szelektálsz később. Kibukott már jó pár olyan játékos, aki agresszivitási problémákkal küzd és nem tud emberien viselkedni. A szép, hogy ő törölte a társaságot. Nincs gond belőle, jobb ha az elején távoznak az összeférhetetlen emberek.
-
Watercolour
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Egyszerűbbnek lehet, hogy egyszerűbb, de nem teljesen ez a célom.
A listában nem szerepel releváns információ arról, hogy az adott játékos szeretne-e kompetitíven játszani, illetve 1-2 üzenetváltás már jó előszűrő arra, hogy eldöntsem, szeretnék-e az illetővel játszani vagy nem. -
MeghaL0L
addikt
válasz
Watercolour
üzenetére
Nem egyszerűbb felvenned mindenkit a listáról? Nem értem... Felveszed és megkérdezed tőlük ha játszanak, hogy beférsz e hozzájuk. Annyian vagyunk már, hogy bőven tudsz majd válogatni. Van egy komplett lista, ne várd már, hogy írogassuk le külön neked privátba. Összefoglalóban megtalálod, nem dísznek csináltuk. Ne vedd bántásnak, de x+1. voltál már ilyen hsz-el. Ezért készített a kolléga listát.
(#2827) tibee77: Komám, ott rendesen megfőttetek. Én pl néztem, mit keres ott egy Junkrat.
(Amúgy jó az mindenhova, de van tőle oda jobb is) -
Watercolour
aktív tag
Társakat keresek különböző időpontokban játszani, illetve később kompetitív játékra. Jómagam tapasztaltabb FPS játékos vagyok, jelenleg az Overwatch a kedvencem. Ha van kedved hozzá, küldd el a battletaged privátban.
-
tibee77
őstag
Nälam Mcree a fö idegbaj forräs.
Nagyon megszerettem reapert es tracert velük eleg jol megy de ha talälkozok egy kävbojjal akkor vege a dalnak.Azt a tetves flashbangjet mindegy hova dobja mär stunba vagyok es ezzel együtt szabad preda is.Mei elöl el tudok menekülni reaperrel is meg tracerrel is az nem gond.Kik azok akik benne lennenek igy a hetvegen pär meccsben?Mär jo sok embert felvettem/felvettek innen ph-rol de kicsit maceräs mindenkire räirogatni, hogy groupba toljuk....Slicchabib neven jätszogatok.
Mäs:Tegnap este anubis-on veletlen belefutottam egy random team-mel lnb-ek phs csapatäba.
Marha jo volt a team-em, 4 gold medällal legjobb lettem egy junkrat-tel tämadoba...Az elsö pontot se tudtuk elfoglalni.
Mär räjöttem, hogy utälom a random csapatokat. 
-
jasper07
tag
Hi! Aki a 40 dolláros normált vette meg, megtudná mondani forintban pontosan mennyit vont le? Köszi!
-
-
-
Raysen623
veterán
Mentem pár kört de nagyon szar csapatok vannak... Roadhog meg nagyon gyenge nálam. Akármilyen közel megyek nem sebez és képtelen vagyok szinte bárkit megcsáklyázni vele.

-
Ellia
addikt
Nem rég az ellenfél csapatából sikerült felbőszítenem annyira a Reinhardt-al játszó játékost, hogy kilépet. Nem csináltam mást csak lökdöstem a görög pályán a kútba őket, tankot meg nagyon sokszor
Tipikus tizenéves rq volt... -
kemotox
addikt
Jajj én tegnap 3 WM el attackoltam.. Mondtam nekik a legelején, hogy nem lesz jó, de kiderült, hogy csgo silver vagyok és fogjam be
Persze kikaptunk, és még a másik csapatból is írták, hogy miért 3 WM?
Fú annyira utálom, minden játékban ez van. Mindenki a snipert erőlteti. Még ha egy halva született 3 hónapos szifiliszes majom is jobban tud nála célozni, akkor is. -
saen
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tudtommal ha menet közben csatlakozol és kikaptok, akkor te nem kapsz loss-t, viszont aki kilépett az igen.
Tegnap nekem is picit elszakadt a cérna amikor játszottam random emberekkel. Támadni mentünk Hollywood-ban, instant 2 Widow és 2 Junkrat, nem is voltak hajlandóak változtatni. Utána control pointos pályán volt még valami hasonló... Gyorsan abba is hagytam, aztán este mentünk csapatban, az már jó volt. Egyébként előre gyártott csapattal is simán ki lehet kapni, de ott legalább az embernek van esélye, mindenki konstruktív.
-
ProEvoFan
nagyúr
Pugokhoz birka türelem kell.Durván szétcseszik a statisztikádat.Sok random party a win arányomat nyomorba dönti, ami engem iszonyat idegesít:S A másik bosszantó dolog a quick meccsek sorsolása.A kedvencem az, mikor olyan meccsbe rak be, ahol van vissza 5 másodperc...és nyilván a vesztes csapatba deportál..Az sem tetszene ha a győztesben lennék.De mi a fenének sorsolja be az embert, ha már csak pár másodperc van vissza a játékból?

Ezeken sikerül túllépnem, akkor évekig megvan a szórakozásom. -
saen
veterán
Loot box info
Téma volt tegnap este, hogy milyen gyakran esik legendary a loot box-okból. Valaki mondta, hogy reddit-en volt egy kalkuláció, mely alapján minden 25. box-ban van egy átlagban. Ez egy kicsit furcsán hangzott számomra és kikerestem. Fennt a link és ez azért nem teljesen így van. Szóval minden egyes cucc a dobozban 2,43% eséllyel legend, de mivel 4 van egyben, ezért nem 25 dobozonként jön a legend. A statisztika alapján minden egyes doboz 9,38% eséllyel tartalmaz legend cuccot, szóval kb mondható, hogy minden tizedik. Ez jobban mutatja azt amit eddig láttam, bár ez a minta elég kicsi.Szerk: közben kommentek között találtam még érdekességeket:
Cikk a drop-rate-ről
Mennyi doboz kell az összes cucchoz? -
Redcaster
őstag
Az új embereket csak holnap tudom felvenni a listára, mivel akkor leszek otthon, de mindenki felkerül

-
knoxhu
senior tag
Engem is felvett vagy már 20 ember, de egyik se mondott legalább annyit, hogy hello

-
ForRedGlory
félisten
ForRedGlory#1318
Valaki feltehetne a PC játékos listára. A sheeten lévő embereket felvettem ismerősnek

-
Hando
tag
Sziasztok!
Én is fel szeretnék iratkozni a listára : Tydus#2314
Jelenleg lvl31, nem vagyok HC játékos, de szívesen játszok csapatba!
Elküldtem már a meghívót pár embernek a listáról! -
kemotox
addikt
Üdv!
Fel szeretnék kerülni a PC-s listára. kemotox#21526
Akinek van kedve végigszenvedni a noobkodásomat 20% xp-ért cserébe, az nyugodtan vegyen fel!
Köszi -
zola09
aktív tag
Ultra, 154 fix fps.

-
Highground
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mertem remélni! Az nagyon üdvözlendő dolog! Értelmes és hasznos ötlet. Akkor folytatom az értékelést a menetek végén. Köszi a választ!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Highground
üzenetére
Visszajelzés a fejlesztők felé...... egy algoritmus lefut és elemzi, hogy mikor nyomod be a jó meccs volt vagy ez szar meccs volt pöttyöt... megnézi mennyiszer öltél, haltál, te, a többiek, különböző statokat, stb. és összeméri.
Ezeket az adatokat később ki tudják elemezni ha elég sok összegyűlik belőlük. Ennek elsősorban a bétában lett volna nagy szerepe, de persze a játék folyamatos formálása érdekében a teljesben is hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiváncsi vagyok nerfelik-e
Healing-ben is lehoztam az aranyérmet azért 

Idäig is szerettem lucioval menni (csak csapatban, random teammel nem) de most mär räedzek a dologra, hogy igy menjen vele. 

Lassan 4-nél kéne...
Köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TBT