- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #14096 üzenetére
Custom game-ben most is tudsz ilyet csinálni.
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Régebben mikor játszottam volt egy olyan training mód ahol 6v6 ment az AI ellen, de a csapattársaim is AI-k voltak, ráadásul én választhattam ki hogy milyen karikkal, milyen karik ellen akarok menni.
Ezt kivették, eldugták, vagy csak én nem találom? -
Hando
tag
Veletek előfordult hogy competetíben kilépett valaki kiírta a játék hogy ha most kilépsz nem kapsz büntit?
Most a season 8 besoroloban 2 leaver is volt a csapatba utánna 1 ember kilépett megunta hogy farmolták, 3v6 felálásban gondoltam én is kilépek semmi értelme , nézem behúzott 1 vesztes mecset és 10 perc büntetést kilépés miatt! (jah még annyi eddig 1 junkrat legendaryt nyitottam karácsony evetből, tavajról meg volt mind, de az utolsó 8-10 láda 100% dublicate volt) GJ -
TBT
Topikgazda
B.U.É.K !
-
Mengele
tag
válasz
Ochocinco46 #14084 üzenetére
Hi
Miert csinalja azt a gep hogy Overwatchozas kozben fekete vagy piros kepernyom lesz?
Nincsen semmi tuningolva.A legujabb Amd driver van fen.Epic a grafikai beallitasok,mind a 2 gepemen.
Phenom II X4 955,8Gb Ram,HD7970,Full HD Moncsi.Ezen szarakodik.Itt SSD -rol megy a jatek.
Q6600,8Gb Ram,GTX 750 Ti,Full HD Moncsi.Ezen a gepemen minden rendben.Itt HDD -rol megy a game. SSD -en hogy lagolhat a jatek.FURA.
SSD egy R3 AMD 240Gb.
A Helpet elore is koszonomAzt írta, a legújabb amd driver van fennt. Én fél éve vártam erre, ez oldotta meg végre minden eddigi overwatchos problémámat
Ettől függetlenül megpróbálhat egy 17.7.1-et, hátha, de inkább magával a kártyával lesz a gond szerintem.
btw Mengele minden más játéknál is előjön ez a probléma?
Nem csak az OverWatch-nal csinalja.
Van mikor 2 perc utan van mikor nem csinalja.
Az uj Doom,Wolfestein...stb hiba nelkul elfut. -
Doink
aktív tag
válasz
demars #14087 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor 5 giga lehúzása után már játszhatsz a játékkal anélkül hogy a teljes 20 gigát lehúzzad. Nézd meg a beállítások => informácóknál a letöltés státuszát és várd meg amíg lehúzza teljesen. Nekem nincs ps4-em de ismerősnek volt hasonló baja és végül így oldódott meg neki.
-
demars
addikt
Sziasztok!
PS4 el kapcsolatban kérdeznék. Szomszédom fia ma kezdett játszani ezzel a játékkal, ps4 konzolon. Játék elindul, de nem látja az ellenséget, csak a nevüket írja ki a képernyőre (saját csapattársait sem látja).
Tréninget végig csinálta, azzal nem volt gondja.
Én sajnos már "öreg" vagyok ehhez, ezért kérek kis segítséget. Bocs a hülye kérdés miatt. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Pocok256 #14083 üzenetére
Azt írta, a legújabb amd driver van fennt. Én fél éve vártam erre, ez oldotta meg végre minden eddigi overwatchos problémámat
Ettől függetlenül megpróbálhat egy 17.7.1-et, hátha, de inkább magával a kártyával lesz a gond szerintem.
btw Mengele minden más játéknál is előjön ez a probléma?
-
Mengele
tag
Hi
Miert csinalja azt a gep hogy Overwatchozas kozben fekete vagy piros kepernyom lesz?
Nincsen semmi tuningolva.A legujabb Amd driver van fen.Epic a grafikai beallitasok,mind a 2 gepemen.
Phenom II X4 955,8Gb Ram,HD7970,Full HD Moncsi.Ezen szarakodik.Itt SSD -rol megy a jatek.
Q6600,8Gb Ram,GTX 750 Ti,Full HD Moncsi.Ezen a gepemen minden rendben.Itt HDD -rol megy a game. SSD -en hogy lagolhat a jatek.FURA.
SSD egy R3 AMD 240Gb.
A Helpet elore is koszonom -
Jinxb1rd
addikt
Ez a téli event meddig tart?
-
freeknight
őstag
Nekem is szar most ez az event, konkrétan semmilyen legend skin nem esett még ki. Szerencse, hogy ez az első event, ahol semelyik sem tetszik, így semmit sem kell megvennem sem
Egyedül az Orisa emote-ra pályáztam, az meg is lett. Ennyi nekem most elég.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 30 ládát sem nyitottam, a Division most leszívta minden szabadidőmet.
-
oxox
addikt
ki, és hol sirt? konstatáltam, hogy sz.r nekem most ez az event...másnak már csak egy-két skin hiányzik ugyanennyi láda után, nem sirtam, hogy "jaaaaaaj szegény én, uninstalálom, mert szivat, és hasonlók"
nekem az elméletem egyszerübb, látja, hogy van pénz amin megvehetném, és igy próbál költésre ösztökélni...de nem megy neki majd azért teljesen, ha marad igy veszek egy road+junk skint és a többi marad jövőre.
-
k-adi
nagyúr
gondolom direkt nem dobja ki az összeset, hogy jövőre is lehessen miért kűzdeni... meg mintha valaki számolta volna hogy 25 szintenként van 1 garantált skin, tehát a legrosszabb esetben is 2-t kapnod kellett ami meg is történt... nekem az előző event szar volt, ez jobb.. ez van.
-
Jinxb1rd
addikt
Ana, hanzo, solider, roadhog. Nekem csak ezek hiányoznak már.
Ajándékot még nem nyitottam, arcade ládák is még hátra vannak.
-
oxox
addikt
tavalyró hiányzik zarya emo.
amúgy ideiből csak két skin van meg (soldier, sombra), tehát 6leg skin + orisa emo hiányzik.
minden más megvan tavalyról/idénről.előző event legjobb volt (kimaxoltam), ez a legrosszabb...azért zárásig még van egy arcade hét + szintlépések, még egyben azért bizok...ha vége értékelek, mert csinálom a statisztikát róla
(átlagban 10 szintenként vagy egy leg skin, csakhát, 5-ből kettő nem eventes volt, egy meg tavalyi mei.
-
saen
veterán
Az tényleg gyenge nagyon. Nekem egyébként eléggé variálni szokta, hogy mikor mi jön, ha van egy jó szezon akkor utána tuti szar a következő.
A hétre még két láda hátra van, egyelőre nem dobott semmit, de nem is meglepő. Megszámoltam mi van meg, epicekből már minden, legendből 4 hiányzik (Mei, Ana, Sombra, Orisa emote), kékekből már megint csak dupe-ok jönnek, szürkéből meg passz, az nem érdekel.
-
saen
veterán
Kaptunk 5 lootbox-ot karácsonyra Blizzardtól. Eddig szarul ment az event, de most az 5-ből nyitottam két új eventes legendet (Hanzo, Bastion) és vagy három epic-et, köztük az új Rein highlight introt. Egész korrekt lett a bontás
-
cattus
addikt
-
TBT
Topikgazda
Néhány képem az elmúlt napokban érkezett Tracer és Widowmaker szobrokról.
Sajnos ebben az időszakban nehéz számomra megfelelő fényviszonyokat találni (korán sötétedik, a ledes csillárom pedig nem egy reflektor).
Tracer kicsit kisebb, mint Widowmaker, de talán, picit részletesebb is.
A Tracer szobor különlegessége, hogy a talp része világítani is tud, működtethető elemekkel (3db AAA elem - nincs mellékelve!), illetve hálózatról is (átalakítót van a szobor dobozában az amerikai, az európai és az ázsiai hálózati csatlakozókhoz).És végül, de nem utolsó sorban - Boldog karácsonyt minden kedves játékosnak és fórumozónak!
-
oxox
addikt
39 láda, egy idei eventes leg...két nem eventes, és egy tavalyi, ilyen sz.rul még sosem adta
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Játékot nem régi én is beszereztem. Ha gondoljátok adjatok hozzá, vizsgák miatt kicsit kevés mostanában az időm, de 1-1 körre szívesen beszállok. ID-m ugyanaz, mint a felhasználóm.
Üdv
-
oxox
addikt
válasz
VoidXs #14047 üzenetére
qp-ben hát az a baj, hogy valami nagyon sac/kb átlagot néz, és sajnos a csapatok ezt tovább kavarják. Saen szerint a QP teljesitmény is összevan mosva a compal, mert úgy tapasztalta, hogy mikor sokat qp-zik velem, akkor comp-ba erősebbek közé dobja (nem mintha akkora sztár lennék, szerintem Ő is simán beférne platinába, ha hinne magában, vagy nem tracerrel próbálná...azzal szerintem még gold sem lennék, Ő meg simán visszamászott vele.)
néhány napja pl egy 4100+ os ellenfél volt ellenünk a bronz haverjával...naaa erre mit hozzon ellenfélnek a rendszer? mondjuk ő halt meg elsőnek, és nem is sikerült egyedül lehoznia a meccset.
-
saen
veterán
válasz
chopin42 #14049 üzenetére
D'Va nagyon erős most, de azért kell mellé csapat is. Alapvetően a magányos hősöket nagyon simán le lehet vadászni vele, pl egy soldiert aki feláll valahová a tetőre egyedül.
Reinhardt mostanában nem elég jó, néhány szituban még erős, de már nem ő az első számú tank (régen az volt). -
chopin42
őstag
Kösz a tippeket, egyelőre tetszik, csak nagyon bénának érzem magam, 16. szint körül. Konkrétan sokszor halok, illetve elég béna a célzás, Phara-val pl lassúnak értem a rakétákat, rendre mellé megy, és nehezen állok rá az "előre" célzásra. Tracerrel könnyebb darálni, de még könnyebben halok. Reinhardt volt eddig a legkönnyebb, de azzal sme éreztem magam prónak. D.va-val hogy érdemes amúgy játszani? Hamar leszednek, mások meg ilyne 30-40 killeket szednek össze vele.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #14046 üzenetére
Elvileg az aktuális skilledhez keres játékosokat, például amikor egy masternek átadtam a gépem QP-zni, a második meccsre már neki talált embert, és ugyanilyen gyorsan visszaállt rám.
-
Rigormortiis
veterán
Mi alapján boronálja össze az embereket qp-ben? Mostanában elkezdtem nézegetni játek előtt, hogy melyik csapattarsam/ellenségem milyen ratinggal bír, így szoktam priorizálni (ki mögé álljak be healelni, kit boostoljak, ki elől meneküljek), és még csak elvétve sem látok platinásokat, arany ligásat is csak elvétve, de a többség nincs is ranksorolva. Néha így is sikerül nem teljesen életképtelenekkel játszani, de sajnos ritkán
Rankedhez meg nincs mindig hangulatom. Meg mostanában rossz szériam van, idény végére nem akarok kicsúszni platiból
-
oxox
addikt
válasz
Rigormortiis #14044 üzenetére
igen sajnos jellemző a játékra (QP), hogy hétvégén, téli szünet alatt, 6-ból 5 ember ninja, vagy widow akar lenni...az sem zavarja, ha van már 3-4dps.
-
Rigormortiis
veterán
Én is próbálok mással játszani, Winston egész jól megy, de a többség b.szik arra, hogy ki-kivel legyen, healert ritkán hoznak mások, úgyhogy általában úgy néz ki nálam egy meccs, hogy vagyok valakivel, aztán a meccs felétől bejövök Mercyvel
Mondjuk mostanában próbalok azzal változatosságot csempészni a dologba, hogy más healert hozok
-
oxox
addikt
válasz
chopin42 #14038 üzenetére
osztom a többiek véleményét, találd meg ami neked fekszik a legjobban.
ill. legyen két-három karaktered minimum, mertha valaki gyorsabban rácsap, akkor pislogsz mint hal a szatyorban, hogy mi legyen. S ha lehet, akkor egy dps, egy tank, egy support legyen a választottak között, mert lehet pont az hiányzik majd a csapatba...ill. még igy is lehet kevés, mert hiába tudsz reaperrel játszani, ha az ellenfélnél van egy phara, a csapattársad meg mondjuk junk, ha nincs counter akkor phara szét tudja szivatni a csapatot, de ha van egy orisa, mcree, soldier felállás akkor meg phara-nak meszeltek
de célszerü mindent játszani, mert megismered a másik oldalt is. pl. ha winston vagy rájösz, hogy widow, genji-t simán ölöd, és viszont, genjivel rájösz, hogy winstonra nem ugrasz rá, ész nélkül, sőt ha segiteni akarod a csapatot, hozol ellene egy reapert, vagy egy bastiont, persze ha nincs olyan karakter ami azt szivatja...összetett játék, és nagyon sokszor elég egy embernek mást hoznia, hogy elmozduljon a mérleg nyelve.
Ahogy játszol, egyre jobban kitapasztalod az adott karaktert, pályákat, cooldown-okat, ellenfeleket.
amúgy az elején igen genji, tracer nehéz, de ez szinte minden karakterről elmondható. pl. nekem reaper is játszhatalan karakternek tünt...csak néztem, hogy a topicgazdánk milyen brutál módon tolja vele, aztán elkezdtem játszogatni vele, és ma már egyik legjobb tömegoszlató a kezem alatt (tankokat simán megeszem).
javaslom a mysteri heroes módot is, mert ott olyan karaktereket is "kénytelen" vagy játszani, olyanok ellen ami alapban nem biztos, hogy megesne.
igy visszaolvasva talán nem is segitettem
játsz sok karakterrel
-
-
chopin42
őstag
Értem...szóval próbálkozzak, aztán egyszer csak ráérzek?
-
saen
veterán
válasz
chopin42 #14038 üzenetére
Tracer az egyik legnehezebb karakter a játékban, viszont ha megtanulod akkor kb a legerősebb jelenleg. Pharah kezdő szinten borzasztó erős, viszont ha jól megy a játék ott már keményen tudják a jobbak szivatni.
Alapvetően azzal játsz ami tetszik, minden karakter erős a megfelelő kezekben. Emellett próbáld ki az összeset, lehet olyan is megtetszik amire nem gondoltál korábban.
-
chopin42
őstag
Üdv! Elkezdtem játszani a játékkal, de elég bénának érzem magam. Pharah tényleg nehéz, vagy én vagyok nagyon noob? Tracer szintúgy? Főként dps lennék, illetve tank. Mik a tippek? Phara-val lenne jó prónak lenni, de béna vagyok...
-
k-adi
nagyúr
Végre van "mark all seen" gomb a hero galleryben. Lehet már egy ideje van de nekem most tűnt fel.
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem kiestek a sombra, reaper, pharah, bastion winter skinek eddig. Ez a yeti hunter moddal elég könnyen ki lehet farmolni a ládákat, csak yetinek kell lenni.
-
oxox
addikt
21-22ládánál tartok (csinálom a statisztikát róla)
1 soldier leg
viszont kiesett a tavalyi hiányzó epic-ek (2skin ha jól emlékszem, 1 akármi) + idei epicek is megvannak (és fogynak a kékek is...pl victory is megvan mind már)jahh nekem sem adja nagyon...remélem még 2-3 azért kiesik a végéig.
-
oxox
addikt
irodai munka van ma.
a mai vas holnap éjszaka jön meg, de, hogy ne unatkozzak 20percre rá fog jönni a következő...szép leszholnap reggel meg még elszaladok venni fát, egy-két ajándékot de tervezem majd a játékot is...meg csütörtökön is ajándék vásárlás, meg játék. majd irok, ha gép előtt vagyok
-
saen
veterán
Most nézem Tviq-et éppen (Florida Mayham-ben játszik aki nem ismerné), GM ügye és comp-on berakott neki a gép a csapatába egy bronz játékost is
Igaz duozik a bronz srác egy olyannal akinek még nincs rangja ebben a szezonban, de azért ilyet nem kéne. Matchmaking úgy érzem hangolásra szorul
-
M^xx
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #14027 üzenetére
Rendszeres és bosszantó! Valahogy mostanság több is van belőle, tegnap nyerésre álló partit buktunk el ez miatt. Nem ritka a 10/3-4 leaver, nem azt mondom nálam nem volt még, de nem jellemző, ami volt az is inkább áramszünet miatt. Azzal meg nem tudok mit kezdeni, az egész utca elsötétedett.
-
Ochocinco46
aktív tag
-
törölt tag
Ma is volt jó pár afk, leaver stb, de a gyöngyszem csak most: kompi közben, nyerésre állunk, erre megszólal a genji 10 éves hangja hogy "OK", majd valami felnőtt susmogás, amit egy "all right" követett és kilépett.
-
TBT
Topikgazda
-
-
TBT
Topikgazda
Ismét elérhető a Tracer szobor a Blizzard Gear Store-ban!
Rendeltem is egyet. Jól fog mutatni Widowmaker és Sylvanas mellett!
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem a játék a legkevesebbet játszott hősöket is nézi és aszerint adja skineket.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
sirdenis #14003 üzenetére
Nekem soha nem crashelt, de az fps néha iszonyat bezuhant főleg sok emberes csatákban. Most az új adrenalinnal meg kis túlzással buktam már nagy csatákat amiatt, hogy sokszor felpillantottam a képernyő bal felső sarkába bámulni a beállított magas fps számot
Olyan mintha egy 5 éves laptopról váltottam volna egy highend pc-re
csak tudnám mi tartott radeonéknál eddig... -
sirdenis
tag
Nekem az új csoda amd driverrel is crashel a játék. Másnál rendbe jött tőle? Kezdem érezni , miért adrenalin a neve.
-
Jinxb1rd
addikt
Miért érzem úgy, hogy a Junkrat skin tévedésből került bele az eventbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Automata kávégépek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE drón eladó, új, bontatlan, garanciás, hasznos kiegészítőkkel
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest