- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Engem azért néhány dolog zavar. Pl tegnap mentem Zenyatta-val, takarásban mentem a payload mellett, mert tudtam hol a widow, erre lábon lőtt a payload alatt és meghaltam. Ilyeneket azért nem kéne szerintem. Nem zavar ha erős marad, de most tényleg túl erős.
Szerk: de, full hp-n voltam...
-
saen
veterán
Én mostanában nem mentem premade-et, mindig akkor hívtak a többiek amikor egy jó meccs közepén voltam és nem akartam kilépni.
Heal sem feltétlen kell mindig, voltak pályák ahol nyertünk nélküle is. Igaz ma olyan csapatot kaptam, két menet után ki kellett lépni, hogy másokkal rakjon össze. Lúcioval voltam defend Numbani-n, aztán az ellenfél már közel járt a végéhez amikor egy elimination-nel ezüst érmes voltam... Csapatban volt 107-es szintű karakter is, nem érződött
Igaz a vége belassult szépen, egy perc volt márcsak hátra amikor kikaptunk, gyatra kezdés mellett már ez is csoda volt.
-
.LnB
titán
Kell lennie valakinek aki hívja a playeket. De azért ha Tracerrel támad valaki annak azért tudnia kell, hogy a healer a prio. Genji intézze sniper-t. És így tovább. Arra azért egy komoly meccsen kevés idő van, hogy az irányító elmondja ki kit lőjön, ez már magától értetődőnek kell legyen a pickek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest