Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Azért ezt az 1-es pontot gondold át mégegyszer... Leírod nekünk hogy "még egy ilyen szar kártya is" tudja tartani a 60 fps-t High-on... Miközben azt próbálod cáfolni, hogy kicsi a gépigénye a játéknak...

"Kávéfőzőn is elfut" = lószar konfigon is van olyan beállítás amin élvezhető fps-el megy a játék.Másrészt meg nem tudom hogy csinálod hogy ilyen szarul fut neked R9 380-on. Ahogy azt már többször leírtam a topicban, nekem 660Ti-n hozta a 60 fps-t Ultrán (ugye az van Epic előtt?) 1080p-ben, és a R9 380 elvileg (jó 15-20%-al) erősebb mint a 660Ti...
-
MeghaL0L
addikt
Na akkor menjünk sorba.
1, Kávéfőzőn is elfut. Na akkor menjél neki csak egy r9 380-al, hogy ne menjek messzire (GTX960 szint felett egy harmattal lehet belőni a teljesítményét. Ilyenem volt ezelőtt). i5 6500, 8GB DDR4 RAM (2133), R9 380 4GB tehát a cfg. Nem hogy epicen, még ultrán sem tartotta a 60 fps-t olykor. Simán láttam nála 40-et. High volt az amin nem esett 60 alá, de nem is volt sokkal felette. Mindez 1080p-be. 2560x1080-ba még képes volt 50-re droppolni high-on is, 100% render scale-el. (Viszont azt már tényleg nem értem, aki a rs-t csökkenti. mazoizmus a szemnek, az tuti.) Hagyjuk ezt a kávéfőzőt, relative így van, de azért próbálj már 30 fps-el meg az alatt játszani OW-t. Ha csé, ha nem csé, akkor is lőni kell benne, hidd el kell oda a 60 fps. És mint mondtam, ahoz már kapszulás kávéfőző kéne!
@headhunter862, Minek annyi fps 60Hz-en? Minek húzni? Semminek. Jól esik látni, ha van egy 100-es kártyám, hogy van teljesítménye!
Egyébként rosszabb pillanataiban képes 30-40 fps-t dropolni a játék, ugyan ám észreveszem 60Hz-en is a pl 90-ről 60-ra való dropot. Minek húzni? Könyörgöm... MSI Dragon Eye(?) program van a kártáyhoz amivel a ledeket , oc-t lehet állítani. Silent, Gaming és OC mód. Nem sok mindent húz, ennyit szokta használni (Afterburnert meg sem merem próbálni OW-nál), de már ezért is sipákol a játék -
Pocok256
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
overwatchot sem mindenki 2k mmr en játsza
Nem mellesleg quaket is 300+ on tolták 
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Yep... Én értem hogy miért jobb a 4000 fps 60Hz-s monitoron is (annyiszor volt téma itt, hogy mérgemben már utánaolvastam meg néztem pár videót a témában pár hete), de könyörgöm... Oké, fejlődik a technológia, változnak az idők, stbstb, de kicsit röhejnek érzem ezt az egészet. Pár éve (és itt tényleg PÁR évről beszélünk, tehát nem 5-10, hanem 2-3) még a 60fps volt királyság, most meg sokak (még PH berkeken belül is, nemhogy "világszinten") úgy fikázzák a 60fps-t mintha 25ről beszélnénk vagy nemtudom... "120 alatt szédülök" és társai.
-
Pocok256
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Van aki smooth -an szereti nekem a 140 fps es történet már kezelhetetlen (túl sima), de pl az én 980m em nem tudná stabilan tartani, oda már OC kéne ugyanúgy a 1060 nak is.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Írta is hogy mást is játszik, szóval jó eséllyel nem "Overwatchhoz húzza"... S elég idegesítő lehet ki-be kapcsolgatni az OC-t attól függően hogy mivel akar játszani. :S
-
MK VII
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Azért, mert lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pimpi001
tag
https://playoverwatch.com/en-us/blog/20411765[link]
-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Pénzkupac is van legendben, 500 credit jár érte.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Én is ettől féltem... Amúgy pont az a vicc, hogy benéztem Hero Gallery-be, és nem volt sehol se new ikon (engem valamiért nagyon zavar ha villog a menüben a szöveg, szóval valahányszor bármi újat nyitok, akkor bemegyek Gallery-be és "megnézem")
Jó eséllyel sajna duplum / pénz lett a legendary (mert hát ha végre mázlid van, akkor miért is értelmes dolgot kapnál, 500 pénz helyett), új skin sehol nem unlockolódott, Zarya emote meg már megvan, és más narancs kategóriás cucc tudtommal nincs...

(#8086) Dani82 ---
---> itten (nem, nem saját kép, mielőtt valaki megvádol hogy kamu battletaget írtam be az excelbe.
)(#8089) saen --- Nafene, igen mire nekem is eszembejutott a dolog és megszerkesztettem a szöveget újra addigra te is felhívtad rá a figyelmem.

-
saen
veterán
-
Dani82
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
ki lehet kapcsolni a skirmisht?
best day ever, nem is tudtam 
-
brumi1024
veterán
Azért az MLG Vegas után is látszik, hogy tank meta van.
Ennek ellenére még mindig a 2-2-2-hoz megy a ragaszkodás compban, pedig nagyon fincsi dolgokat lehet véghezvinni egy D.va-Road-Rein kombóval pl (utoljára Hanamurán egy 1 perces győzelem).
-
brumi1024
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
A Hero Gallery-ben New ikonnal ellátja azokat a hősöket, amikhez új skineket kaptál. Ez elképzelhető, hogy több lesz, mint amit most nyitottál, ha rég jártál erre. A ládanyitások eredményét esélyesen nem tudják megnézni, mert ez egy véletlenszerű folyamat és feleslegesen tárolandó adattal járna. Logikusan annyit tárolnak, hogy a 23* (átlag) 60 cuccból az adott playerID-hoz melyek vannak elérhető flaggel ellátva melyek nem.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
te a competetive pontokra gondolsz, az tök más, mint a rank

rankot a 10 meccs után kapsz csak, pontokat meg minden comp után, ha nyersz -
headhunter86
senior tag
Nerf Overwatch by Corridor Digital
Ez de fasza lett. 😁
-
xPraetoriaNx
senior tag
Na, szerintetek ha írok Blizz Supportnak, akkor memondják hogy mi a fityfene volt a lootboxomban? Jól nyitottam egyet, majd az érmék repkedése közben berántott Skirmishbe (amit nem is teljesen értek, mert nekem ki van kapcsolva), és így fingom nincs mi volt az a legendary és epic ami volt benne... Videó is van bizonyítékként.

-
Sirandrish
legenda
Köszi skacok...majd meglesem

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert nem tudnak headshotot adni, ezért nem is tudnak sebezni.
szerk.: elkéstem
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Be tudod állítani, hogy csak a fejlövések számítsanak custom game-ben és Ana nem tud ilyet, tehát sérthetetlen vagy. Így nem megy el az idő az ellenfél keresgéléssel meg felesleges mászkálással, adott idő alatt sokat lehet lőni és relatív random mozognak, még akkor is ha ki lehet picit ismerni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Widow gyakorláshoz annyira nem jó ez az Ana botokkal teli only HS customgame. Túl kiszámíthatóan mozognak, még akkor is ha megvárom míg körém érnek.
Bemelegítéshez viszont rohadt jó. -
Pocok256
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Örülj neki hogyha alulra sorol azt jelenti hogy sok sikerélményed lesz az elején ha én 1200 as rankra lennék sorolva imádnám a kacsalövészetet XD
De a lényeg az, hogy kb 100-200 ranked game után áll be rankod szóval ne aggódj .

-
saen
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
2 meccs után még nem mond semmit és tényleg 5k a teteje, nem 6k.
A placement egyébként sokat nem mond el, szándékosan variáltak most az SR-eken, simán lehet felfelé menni.
-
fuvi
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
nem 5k a cap?
illetve 2 mecs nembiztos h reális teljesítményt mutat -
xPraetoriaNx
senior tag
Hát, rávettem magam hogy toljak 2 placement meccset, de aszondta nekem hogy 1200valamennyi lennék, szóval abba is hagytam, ENNYIRE nem vagyok fos játékos

Vagy rosszul értelmezem, és nem arányokat kell nézni? (Merthogy abból indultam ki, hogy 6000-ből 1200 az eléggé hurka) -
Nemt0m12
tag
-
pohár
félisten
IRL Reaper

-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom, de azok nem érdekelnek

szerk: Én is szeretlek!

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom előző szezonbeli rankom miatt, ami 2500 volt. Nagyon remélem, hogy a fegyver pontosságot nem nézi, mert rohadt sokat prefire-ölöm a sarkokat

-
NyxNyxNyx
addikt
7w3l (2l-nál leaver) Berakott 2300-ra
Pedig nagyon adta, 3000 a cél, szerintem teljesen reális amilyen csapattársakkal és ellenfelekkel találkoztam.1 meccset játszottam csak widow-val, ilyen rövid meccsen szerintem ez elég jó stat. Nem tudták befoglalni A-t se.
-
saen
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mercy-t szerintem sokan rosszul játszák, ott legalábbis ahol én vagyok (gold).
A profikat próbálják utánozni ami szerintem hiba, ugyanis ott elég jók az ellenfelek is, hogy gyorsan meghaljon egy csapat és itt lehet és érdemes nagy res-ekre várni, emellett a profiknak van annyi esze, hogy egy helyen haljanak meg, hogy bekerüljenek a feltámasztásba. Ilyen szintű csapatmunka randomokkal, arany fokozaton nincs, nem is érdemes elvárni. Ha valaki meghal és nyugodtan fel lehet támasztani akkor szerintem fel is kell, nem kell a teljes csapatos rezre várni, túl nagy a kockázat.
A másik dolog meg a pisztoly kérdése. Profiknál nem kell használni, mert ott van értelme a damage boostnak, arany fokozaton szerintem már nem igazán. Tapasztalatom szerint plusz egy fegyver többet ér, mint a +30% sebzés valakinek aki úgyis sokat mellélő. Azt csak akkor használom ha nem akarok szem előtt lenni.
Statokkal is alátámasztanám amiket mondtam, ezt a szezont úgy terveztem, hogy support fronton Zen/Ana párossal fogom letolni. Zen a legjobb karakterem jelenleg, sokat játszom vele és a winrate ezzel a legmagasabb, szóval talán jól is csinálom a szintemen. Ana viszont a nano boost nerf óta nem megy, nagyon rossz a winrate-em/statjaim vele ezért elkezdtem Mercy-zni helyette. Sebzés/Elimben kitolom ugyanazt, mint Anával, emellett 635/perc gyógyításról felmentem 1306/percre ami több, mint duplája az Anás gyógyításnak (Zen 514/perc nálam), ez azért látszik. Igaz nincs altatás, de van helyette rez. A nano boostot meg ilyen szinten nehéz jól használni, nem is hiányzik.
Sebzéshez még annyit, hogy jelenleg 1,57 elim/perc és 576 damage/perc kimegy, ez picit rosszabb, mint Zen, de messze nem elhanyagolható. Ezekkel a statokkal egyébként top 1%-ban vagyok a játékban, de nem azért, mert ekkora ász lennék, hanem mert nem csinálja ezt senki. Gyógyításban is top 9% vagyok jelenleg, tehát nem megy a kárára, szerintem érdemes lődözni. Főleg a harcok elején amikor még mindenki maxon van. Emellett senki nem fél Mercy-től, lehet nagy meglepetéseket okozni. Volt olyan rám chargoló Reinhardt aki nem ért oda, meg a bénább dps-eket is simán le lehet lőni akár 1vs1-ben is, főleg ha nincsenek maxon. De már az is nagy segítség ha lövöd Rein pajzsát, vagy segítesz egy-egy eliminationben, esetleg megzavarsz valakit. -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Azért Mercy-t meg Zen-t nem fer összehasonlítani. Zen-nek alig van healje, más kategória. Mercy szerintem jó, csak szituációs. Egy jó Pharmercy a legidegesítőbb dolog a világon.
Zen összességében szerintem is jobb karakter, de számomra a legjobb páros a Lucio-Ana.
Zen" visszagyógyítja saját magát". Mercy is 1 másodperc után.
Revive-nál javítsatok ki, de ha amíg egyhelyben állsz nem sebződsz. Persze van idejük rákoncentrálni az álló emberre, de nem olyan, mint a Reaper teleport.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
No, azért a repülés nem elhanyagolható előny túlélés szempontjából - ha van Pharah a csapatban szerintem még mindig Mercy a legjobb support pick mellé (már ha az a Pharah tud is játszani), de ott is jó, ahol a magaslati pontokkal tud normálisan operálni a csapat (Numbani első pont, Hanamura második pont, Eichenwalden meg Pharahval tud kerülni). Tankok nagy health poolját is seperc alatt feltölti (elég ha csak egy kicsit tud kiszakadni a csatából egy sarok mögé menekülve), s ezáltal az ulti is villámgyorsan jön. Az viszont idegesítő, mikor áll valaki egy teraszon - látja, hogy repülnél hozzá-, de cseszik kintebb menni 50 centivel, hogy be tudd célozni a Guardian Angellel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jinxb1rd
addikt
Mercy-t meg én személy szerint useless healernek tartom.
Healelés közben nem tud semmit lőni, nem tudja magát megvédeni, zen ehhez képest le tud rendezni akár egy roadhog-ot is, visszagyógyítja saját magát és ami a legjobb, hogy debuffot tud spammolni az ellenségre. Mercy revive-ja akkor lenne igazán hasznos, ha nem lenne várakozási idő a mozgásra. Szóval, amikor kapok egy revive-t utolsó pontnál, miközben d.va-val vagyok, és instant kapok fejlövést minden irányból, az rohadtul az ellenfél kezére játszás. Persze ha egyszerre 4-5 hőst tud feléleszteni, akkor az más, de általában csak kiugranak meghalni két revive kedvéért aztán gg. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Pont ez a baj a teleporttal, hogy nem ér semmit ha az ellenség betámad ultikkal és a csapatból hárman maradnak életben. Mire a három halott hős visszatér, addigra nagy valószínűséggel leölik a maradék hármat, tehát elodázódik a dolog egészen addig, amíg meg nem találják a teleportot (megfogják, látják honnan jönnek kifele a hősök) vagy elfogy a charge.
Sym-mel eddig kétszer véletlen a teleportot raktam le, nem is bírtuk tartani a pontot sokáig. Shield-del meg elég sokszor nem tudják bevenni, roadhog hook+shot is túlélhetővé válik.
D.va-nak kell megkeresnie egyébként ezeket, elég gyorsan le tudja rombolni, még ha bele is hal, sym-mel azért elég könnyen le lehet szegényt rendezni soloba.
-
leviske
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem csapatfüggő. Lúcio és Ana pont azért lett népszerűbb Mercy-nél, mert többet ér, ha életben van a csapat, mintha halál után hamar visszajöhetnek. Az a +75 shield pedig pont elég lehet arra, hogy egyes ultikat még túléljen a csapat még az első ponton.
Viszont, ha túl agresszív a csapat és könnyen hal, akkor a teleport tényleg szerencsésebb (de ebben az esetben úgy sincs sok esély az első pont megtartására).
(#8043) Viper26: Új eszközön való bejelentkezésnél dob az auth. appra jelszót. Szóval normál esetben csak a következő Win telepítésnél kéne adnia, ill. ha más böngészőből jelentkezel be a weboldalra.
-
Viper26
nagyúr
Auth app (i6s) miért nem dob kódot belépésnél?

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
A hibáztatás dolgot ne vedd fel. Nem látják a statod legtöbbünk, kis túlzással már élete meccse után is kapta a savat, hogy mennyire fos.
Ha nem-meta hőssel játszol, akkor ez normális. Én Junkrat-et amúgy csak Lijang tower-re, azon belül is a Night marketre hozok csak, máshol annyira nem adja. -
Feketelaszlo
senior tag
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a teleport rizikósabb, a pajzs meg biztonságosabb húzás. A shield generatorhoz pl. nem is tartozik voice line meg sokan nem fogják fel, hogy azt is ugyanolyan prioritás elpusztítani, mint a tp-t mert +75 hp (ami ráadásul shield is, tehát visszatölt) baromi erős dolog, pláne glasscanon herokon (egy Symm+Torbjörn kombóval 300hp-s Tracerek meg 400hp-s Mei-ek rohangálhatnak, más kérdés, hogy egy ilyen kombó elég haszontalan tud lenni, tehát kell is). Persze ez így banálisnak hangzik, de gyakran látni, hogy egy-egy flanker hős csak azután kezdi el keresni a teleportot, miután a hang bemondja, hogy van az ellenségnek. De én is inkább mindig írom a csapatnak, hogy menjen valaki és keress meg, mert csőlátású "dps only" játékosok inkább megpróbálnák 6-szor leölni az ellent ahelyett, hogy a supportot szabotálnák. Azért lvl2-300 után már a legtöbb embernek nem okoz gondot eligazodni a pályákon, így Symmetra sem tudja túl meglepő helyekre rakni az építményeit.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Symmetra nem ott volt, ő a következő meccsen, ahol védekeztek. Eichenwalde. El se tudtuk foglalni az elsőt sem. Egyszerűen simán kijött ránk, volt hogy hármunkra, és lekapott. Na, de ez is érdekes meccs volt. Soldiert pikkeltem, igazából bennem volt az előző meccs "hangulata" még (a junkratos, ahol elvileg riportoltak is, mert szar voltam), nem játszottam jól, egyáltalán, még sem hibáztattak, hanem a csapatunkban lévő genjit. Aki nem tudom, hogy tolta, de nálam nehezen szarabbul.

Eichenwalde-n Roadhog úgy elkapott, hogy a kocsin keresztül jött át a hookja. Nem tudtam, hogy ennyire bukos, máskülönben nem bújok a kocsi mögé pont a kampója elől.

Visszatérve a Route 66-ra. Roadhog-Rein-Reaper-Genji-Lúcio-és még valami volt a felállásuk, de nem Phara (talán Mei).
-
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én még nem tudom mi a jobb, de elég sok olyan véleményt lehet olvasni, hogy a teleport már hülyeség, mindenhová jobb a pajzs.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Minden hősnek megvan a sajátoságga, hogy mely mapok mely pontjain lehet őket jól használni.
Junkrat pl. szűkös pályákra a leghatékonyabb, Route 66 első két támadáspontjáig én személy szerint biztos nem hoznám ki, ott bazinagy a tér. Példának okáért ha hoznak egy Pocket mercy-s Pharah, mit csinálsz? Kb csak integetni tudsz vele.
Utolsó harmadban viszont jó, ott nagyon hatékony tud lenni.
Symetria végre használható lett, de azt mondom, hogy őt se minden pálya minden szakaszára érdemes kihozni. Ő is például a szűkösebb pályákon hasznosabb, mert kemény dps-t lehet vele akár tolni, 200 hp-s hősöket gyorsan ledarálja. Írásod alapján valaki a támadó csapatba hozta, hát szerintem támadásra használni hülye ötlet, főleg route 66-on.
Illetve nem tudom ti hogy vagytok vele, de a teleportot én már egyáltalán nem használom nála, a shield generátor messze jobban segíti a csapatot, nehezen ölhetővé.
-
KisTücsök
addikt
Route 66, védekezés. Junkrat nagyon hasztalan ide? Simán bevitték, a háromnegyedénél már ki is lépett több csapattársam. Soldiert akartam, de elvitték előlem. Persze rám fogták a vereséget. Volt kb 10k damagem meg 10 killem. Nem valami sok, de nem éreztem, hogy egyedül miattam kaptunk volna ki. A tankunkat nem sokszor láttam a payload közelében, 76 sem tudom hol volt, hiába szedtem/tük le az életük nagy részét, azt a keveset már nem vitte be senki (engem is addigra általában a genjiük hátulról megölt..).
Más: Symmetra mikor lett ilyen op? Kb 3 hete játszom, de nem rémlett, hogy ilyen lett volna akkor is.
-
törölt tag
Éés már csak 2350en vagyok. 2620ról elég szép ide leesni. Az a poén hogy itt már talán van 1-2 csapattárs aki látott egeret életében.

-
Maxtreme
addikt
emote-ot meg highlight introt én is annyit kaptam mint a sz*r, mondjuk ezek közül Widowmaker-é tetszik csak igazán.

-
Maxtreme
addikt
No ki hogy áll skinügyileg?

Nálam ami esett: Widow, Roadhog, Mei, Zenyatta.
Természetesen ami különösen érdekelne Pharah, és Reaper még nem...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát vazzeg az az utolsó négy meccs😝
-
Sirandrish
legenda
Nah első körben 1968as SR-el sorsolt be..
Sokkal gyengébbre számítottam
-
fuvi
senior tag
-
MK VII
veterán
Jó ég srácok.
Beleraktam a régi gépembe a VGA-m, hogy majd akkor nyomom arról a játékot...
E7600-as Core 2 Duo meg 8GB DDR3... 9-11fps.
Nincs mit tenni. Vennem kell valami procit sürgősen, mert már elvonási tüneteim vannak.
-
saen
veterán
Megy twitch-en épp egy verseny, most vannak a negyeddöntők. Elég fura formátum, ha döntetlen van a térképen, akkor csinálnak egy döntőt az egyik Nepal térképen. Eddig 2-0 a koreai csapatnak, mindkétszer a nepáli hülyeség miatt. Nem éppen korrekt megoldás szerintem.
-
MaYDaN
tag
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Igen, valószínű ennyi event nem lesz szerintem sem, amit itt felsoroltatok, de a nagyobbak valószínűek. Csak kíváncsi voltam, hogy mikre szoktak Blizzardék tolni ilyet. Mert tök jó feelingje van szerintem.
Egyébként tudom, hogy jön majd még több hero, map és játékmód is content céljából, azokat is várom természetesen.
-
MK VII
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Na már mindegy is... Elhalálozott valami a gépben. Már be sem kapcsol... Ventik sem pörögnek fel. Semmi életjel.
Fasza. Örülök neki. Most, hogy végre elkezdtem tényleg játszani vele, meg itt a karácsonyi event is, behal a gép... Ráadásul a karácsonyi unalmas napok is a nyakunkon...

-
leviske
veterán
A játék kb az IBT Standard szintjével egyenlő mértékben fűti a processzort (vagyis az AMD-ket tuti
). Én a helyedben leellenőrizném, hogy abban a tesztben mennyire stabil a rendszer.Mivel a QP büntetés kicsit másképp működik, mint rankeden, így nem feltétlen jelzi feltűnően. Teljes XP-t onnantól fogsz kapni, mikortól eléred a Blizz által elfogadhatónak tartott játék/befejezett játék arányod.
-
MK VII
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Na.. Azóta már a hetedik játékelhagyásom volt kifagyás miatt..
Egyenlőre nem látok sehol semmit, hogy büntetést kaptam volna..Az a baj, hogy alapon a procim lepkefinggal egyenlő. A VGA-t sem úgy hajtja ahogy kéne. Akadozok játékban... Tuningolva meg most valamiért kifagy.. Pedig le volt tesztelve nekem.. Már egy éve használom 4,5ghz-en, ha játszok és soha semmi baj nem volt.. Visszavettem 4,4-re. ott is kifagy...
Valami van a géppel...Viszont akkor addig játszani sem tudok amíg megoldás nincs rá...

-
MK VII
veterán
Skacok...
Most akkor van bünti sorozatos elhagyás miatt vagy nincs?
A gépem szórakozik velem.. Állandóan kifagy meg újraindul.. Ötször eljátszotta meccs közben...
Látom valahol, hogy kaptam-e büntit? -
Feketelaszlo
senior tag
WoW-ban pl. ilyenek vannak:
-Újév
-Kínai újév
-Valentin nap
-Húsvét
-Gyereknap
-Szent Iván éj (nyár közép)
-Hálaadás/Halloween
-Októberfeszt
-KarácsonySzerintem OW-ba csak a hosszabbakat rakják be, itt azért nem lenne olyan egyszerű megoldani pár napos eseményekre külön nagyfelbontású skinek, külön pálya, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

@headhunter86
Egyébként rosszabb pillanataiban képes 30-40 fps-t dropolni a játék, ugyan ám észreveszem 60Hz-en is a pl 90-ről 60-ra való dropot. Minek húzni? Könyörgöm... MSI Dragon Eye(?) program van a kártáyhoz amivel a ledeket , oc-t lehet állítani. Silent, Gaming és OC mód. Nem sok mindent húz, ennyit szokta használni (Afterburnert meg sem merem próbálni OW-nál), de már ezért is sipákol a játék

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

--->
best day ever, nem is tudtam

)

TBT