Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
-
Jammalan
tag
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Azért akad egy pár map ahol Genji nem jó. Én speciel nagyon nem örülök mikor bepickelik mondjuk Lijiang Tower mapra pl. Egyik részletére sem jó, de ide mondjuk se wm se hanzo mégis hozzák a fogalmatlanok. Tegnap Hollywood defensere pickeltek be a zsenik 2 Tracert mikor egy is sok oda, nincs helye A pontnál.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
mondjuk speciel Genji a lehető legrosszabb példa, mert őt bármikor be lehet hozni, amíg van a teamben egy healer meg tank (defense esetében mondjuk szoktam ragaszkodni egy Torbjörn-hez vagy Bastion-hoz is
). ha elég jó vagy vele, akkor mindenkit le tudsz vele verni így vagy úgy -
Kanczy
veterán
Amúgy meg ez mi? Azt mondta, hogy 90 órát játszott... kb. 168 órája jelent meg a játék

-
Kanczy
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem tudom, velem számoltok-e LnB-vel, de én is szívesen jönnék komolyabb játékra. Egyedül, és taktika nélkül nem élvezem annyira a játékot. Néha pickelek ugyan érdekeset, de mindig ésszel, nem csak úgy "HURR DURR itt egy harmadik Hanzo" módjára. Szóval ahogy gondoljátok

-
saen
veterán
Mentem gyorsan három menetet random csapattal. 3-ből 3-at hoztunk, csak azért mert nálunk volt support, ellenfél nem hozott... Pedig nem lőttünk jobban, vagy nem játszottunk jobban. Hollywood védekezés volt a harmadik, az első pontot nem tudták elfoglalni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Akkor nálad még a jobbik eset volt. Nálunk lvl 32 Symmetra nem rakott teleportot. Tippre fogalma se volt mit tud a karakter. Spammoltuk neki többet is chaten, hogy dobja le a telpot, de vagy nem beszélni anglikánul vagy szimplán 40es iq-val tolta. Ennek ellenére is képesek voltunk nyerni, ami csodával határos.
Amúgy eddigi tapasztalatok alapján totál vegyes a felhozatal. Mi szinte mindig 2-3as csapatban jelentkezünk be, van mikor értelmes társakat kapunk van mikor nem. Tegnap pl 3an mentünk be, és tök értelmes 3ast kaptunk, egy szintén igencsak jó team ellen, össze is jött egy epic fight (:
Pár meccsel később megint összedobott velük a random, 3 retard volt velünk át is gyalogoltak rajtunk.. -
saen
veterán
Nem teljesen erre gondoltam. Az jogos, hogy olyan csapat jöjjön amilyen felállással van esély nyerni. Pont ezért lett nálam a Lució a legtöbbet játszott karakter.
Az eredmény tekintetében mondom amit mondok, egy hete van kinnt a játék, kell idő míg az ember kiismeri és az kell az eredményes játékhoz. Meg kell tanulni mi jó mi ellen, melyik térképen hogy mit érdemes és ehhez kisérletezni is kell. Emellett a "metát" se kell ennyire kőbe vésetten venni, nem feltétlen ez a legjobb felállás és nem feltétlen minden csapat ellen. Ebből a tekintetből lazíthatnátok egy picit, a ranked play még itt sincs, igaz, hogy igérik, de Blizzardnál ügye sose lehet tudni. -
.LnB
titán
Túl komolyan veszik? Veszem? Világ életemben competitív játékokkal játszottam, én nem tudok csak úgy "tökömlökömködni". Nem élvezem. Már most ott tart a scene, hogy kapsz olyan premade teameket hatosba, hogy levegőt nem tudsz venni. Szóval kezdünk lemaradni erősen. Erre jön a csapattárs aztán benyögi, hogy "xy" hőssel akar játszani. Ok. Akkor menjen egyedül randomokkal. Ha én beinvelek valakit azt nem azért teszem, hogy "csak" együtt legyünk. Hanem, hogy egy csapatot alkossunk, csapatként játszunk. A hat ph!-s egy csapatban "csak úgy szórakozásból" semmivel nem több mint egy full random team mikor egyedül játszom.
(#2580) sirszevenap Nincs baj a Genjiddel, csak annyi, hogy nem mindig kell hátba menni. Támogatni is lehet vele a csapatot. [link] Hanzo az más, az nem meta. És valjuk be az ultik se ülnek mindig.
Alap meta jelenleg: Reinhardt, Mercy, Lucio, McCree, WidowMaker, Soldier (az aláhúzott a full alap, a többi az változhat.)
-
Hunner
senior tag
Kompetitiv szinten nem hiszem, hogy valaha fogom tolni, hogy taktikoljak, meg pozíciókat keressek önszorgalomból... Persze érdekel a játék, nézek streamet, úgyhogy ismerek egy két pozit és képben vagyok a metával. Akikkel játszom, ott általában én mondom ki-mikor mire váltson, hogy haladhassunk előre...
Egész jó a Reinhardt-om, a Mercy + Lucio double supp runokat is élvezem mindkettővel elég jól tolom, McCree az ász, ha épp nem lagfeszt van, akkor kb mindent lelövök ami elém kerül - Hasznos volt az a többszáz óra aim_map cs1.6ban - Tracer/Widow/Junkrat is jól megy, Winston/Pharah/Mei/Soldier meg okés... Hanzot/Genjit/Symmetra/Zeniatta-t szinte sosem játszok.Megvan két baráti társaság is akikhez szoktam csapódni, elég jók vagyunk együtt, de szivesen tolom másokkal is. Tegyetek be az összefoglaloba plz hunn3r#2733
/Meh, mire ezt bepötyögtem megjelent alattam a ne te kérd hogy felvegyenek kommenttömeg
/ -
tepenzed
őstag
igne,egyébként egy ideje megint egyedül játszom, mert egyesek itt is annyira komolyan veszik, hogy visítanak, meg kifogásolják a hőst amit választasz, mert nem a legtökéletesebb a teambe, nekem meg igazán nincs erre szükségem, én csak lazulok

-
saen
veterán
Srácok, túl komolyan veszitek ezt még. Szerintem sokan vagyunk akik most tanulják a játékot és nem (nagyon) játszottak FPS-sel. Ez ügye azt jelenti, hogy lesz sok bénázás, de hát ebből lehet tanulni. Én is tervezek majd rankedezni, akár random csapattal, akár valakivel itt aki akar jönni. Idővel majd alakul ez szerintem.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
[hun] warhea
üzenetére
"Az újak nyugodtan vegyenek fel mindenkit a listáról (Felül az összefoglalóban a lista), ne itt kérjék, hogy mások vegyék őket."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Ha az összefoglalóig se jutsz el, akkor gondok vannak. Épp három hozzászólással feletted lett leírva...
-
MeghaL0L
addikt
Teljesen jogos amit mondasz. Szerintem nem gond, ha mondod az értelmes ötleteidet mert én speciál hallgatom és figyelek rád. (Meg szerintem Torik is)
Bár velem kapcsolatban is nyugodtan szólhatsz EGYÉRTELMŰEN, hogy figyelj már NE hozzad genjit vagy hanzot mert nem kell. Ebben az esetben érteni fogom. De jelenleg csak az van, hogy nem tudom, hogy viccelni akarsz, vagy mivan... Én amikor Genjit vagy Hanzot pickelem (mindig?!
) akkor tényleg úgy gondolom, hogy az oda jó. Ha másképpen látod, csak szólni kell és hozom azt amit tanácsolsz. Ebből én is tanulok. De velem elég erősen kétértelmű vagy és amikor pickelem genji-t pl (mivel mással példálóznék?
) akkor nem mondod, hogy hagyjad nem kell. Így azt hiszem jól van az így. ( Az más kérdés, hogy nem magamat akarom fényezni, de azért eléggé megtudom hátulról ritkitani őket, de legrosszabb esetben is a fél csapatuk velem foglalkozik és nem a csapat nagy részével aki így simán betolja a pélót' vagy kepcsöröli a pontot.Ja és igen, nekem is 4 ember van a fejembe jelenleg.
-
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Többet nem fogok beszólni. Nem fogok semmit mondani. Jön mindenki azzal amivel akar, és megy amerre lát. Tegnap Kanczy Widowmaker-én kívül semmi pozitívum nem volt az esti játékunkban. Ő meglepett mennyire jól lőtt vele támadóba. Pedig előzetesen még említettem is neki, hogy tuti az a támadó WM?! Mert alapjáraton működik és kell is, csak kevesen tudnak is vele lőni rendesen.
Kell valahogy találni 6 embert aki hajlandó csapatban játszani, aki nyerni akar. Az már csak extra ha tud is. Mert ez így lófasz +estifény. Szombaton jó csapat volt, csak nem tudom kik voltak. Arra emlékszem, hogy volt egy kisebb szintű Soldier velünk aki baromi intelligensen nyomta. Nem hősködött, a csapat segítségére volt.
Én nézem a competitive meccseket, olvasgatok. Ellesem a taktikákat. Próbálom továbbadni, de süket fülekre talál. Mint tegnap az az epic fail Numbani map.
És az egészben az bosszant a legjobban, hogy 3-4 ember hajlandó beáldozni magát és tényleg azt pickeli ami kell. A maradék playeren meg elmegy a meccs.
A másik pedig, hogy mindenki "One man Army"-nak gondolja magát. Amikor azt nem értik meg, hogy a Reinhardt nem azért tartja a pajzsot, hogy a mögötte álló healer-t végyje, hanem mögüle kellene nyomni a DPS-t. És akkor szétszéledünk, és mindenki heal-ért sír.De van itt a fórumon egy értelmes team is, (nevükre nem emlékszem) akikhez beléptem 2 kör erejéig hétvégén. Érdekes módon ők náluk meccs előtt megvannak a szerepek. Mert mondtam, hogy "jövök healelni mert beugrós vagyok, csendben segítelek titeket." Erre jött a válasz, hogy "nem kell mert én és ő vagyunk a healer, ő pedig a tank." Kisebb imát elmormoltam, hogy jéé értelmes csapat. Gondolom ők nem is szívnak mint a torkos borz.
Én úgy gondolom Arrow, hogy vagyunk négyen akikre lehetne építeni. Még két ember kellene aki hasonló felfogású.
-
MeghaL0L
addikt
A helyzet az, hogy ez így igaz!
Bár amikor olyat pickelek ami éppen kell és leváltom genjit vagy hanzot, akkor meg azért leszel idegsokkos, hogy össze vissza pickelek. Bár éreznéd mennyi meccset fordítottunk meg az én "össze vissza" pickelésem miatt... bukóra! 
Komolyra fordítva a szót
2-3 embert keresünk még majd a Ranked időszakra akivel komolyabban elkezdjük űzni ezt a dolgot. Nagyjából már megvan a fejemben kik azok akik hajlamosak erre. (Azok akikkel eddig majdnem minden nap tudtam/tudtuk csapatba csinálni a dolgokat.) Jó lenne, ha már most csatlakoznának hozzánk azok, akik szeretnék kicsit "komolyabban" csinálni és össze tudnánk szokni. Az újak nyugodtan vegyenek fel mindenkit a listáról, ne itt kérjék, hogy mások vegyék őket.
-
XFoxyX
tag
Egy kis kutatás. Kinek ki a [kedvence].
-
Ellia
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
Ilyenkor azt nem értem az ellenfél miért nem keres alternatív útvonalat? Minden pályán van 1-2. De pl. ott a King's Row pálya, én előszeretettel futok be oldalt a hátuk mögé - múltkor sikerült soldier-el 6-ból 4-et kiiktatni így, onnantól meg a foglalás gyerekjáték volt.
-
Raysen623
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy neki nem is kell healt- tolnia az ultija miatt. Ha jó helyre rakod le a teleportot, akkor bőven elegendő a pajzs amit rápakol mindenkire (ha meghal valaki nagyon gyorsan visszaér). Legutóbb az egyiptomi pályán az ellennek esélye sem volt bejönni az első kapun sem: lepakoltan 4 miniont + mindenkire fel a pajzs, reinhardt beállt középen mögüle meg lőttünk kifele. Aki berontott leszedték a minionok. Ennyi. Odaát szerintem volt anyázás rendesen.

-
XFoxyX
tag
Tegnap este Sean-al mentem pár kört. Nagyon jól sikerültek, szinte mindet nyertük elég hamar. Ilyenkor mindig szembesülök azzal, hogy mások milyen jól tolják én meg csak bénázok össze vissza.
Hát van még mit gyakorolni. Aztán nézegettem a statjaimat és rájöttem, hogy Reaperrel még 1 percet nem játszottam mióta kijött a játék. Oo Szóval ma szerintem az lesz majd. -
Telda
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Az valóban jó lenne, ennek és is örülnék. Ha nem is 60 perc, de egy 20-30 perc is már bőven elegendő lenne.
-
Pedro78
senior tag
Nekem tegnap volt egy olyan meccsem amiben a vedekezo csapat minden jatekosa torpere valtott. Megtehetik.
-
Ellia
addikt
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Symmetriaval az első két meccsem alatt hasonlóan szívtam meg, nem biztos, h így akarta
amúgy jó karaktet, a turretek idegesítőek tudnak lenni nagyon ha jó helyre pakoljak őket (focilabda ftw!), illetve a lassú bogyó ami ami simán atmegy a pajzson is, na meg a szűk folyosókon rendesen takarít 
-
Rankerz
senior tag
Twitchen már csak 'Q of the game'-nek becézik

Már-már poén szint az egész.
Kap egy triple killt valaki és tudja hogy play of the game lesz.
Elkezd sprézni meg emocózni a kamerának , vagy a törpe ugye nézelődni
Meg is érdemlik amikor bekapnak egy fejlövést bohóckodás közben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
torik
senior tag
http://www.pcgamer.com/blizzard-hopes-to-improve-overwatch-play-of-the-game-highlights/
Kezdésnek tilhatnák hogy Bastion kapja

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szerintem ha új karakter jön, akkor új pálya is lesz hozzá (ami az adott karakterhez tartozik)
ha már múltkor sikerült Reinhardt-tal véletlenül egy triple environmental kill, végre malaccal Ilios-on is sikerült embereket löknöm a gödörbe

-
lofagi
addikt
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Remélhetőleg azért tölti majd a Blizz tartalommal az Overwatchot is. A többi játékot elnézve azért mindenhez adnak valamit a megjelenés után. Remélem itt nem merül ki a képregények készítésében.

Persze már van valami karakter beharangozva, ami elvileg a következő hónapban kéne,hogy jöjjön. :]
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na jó, lehet életében először játszott azzal a karakterrel. Nekem van vagy 10 órám a játékban és eddig csak soldier 76-al játszottam
-
vegitossj7
addikt
Ez azért micsoda Skill... [link]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Ha végig 0 support van, az azt jelenti, hogy te magad sem váltottál supportra, nem?
Ezért aztán kár szidni a csapattársakat...
Egyébként Symmetra teleportja áttételesen felfogható healnek, hiszen a haláltól ugyan nem ment meg, de utána gyorsan vissza tudsz jutni a frontvonalba, na jó, ez így bonyolult (biztos ki van matekozva valami Excel táblában, hogy egyenlő tud lenni a valódi healerekkel a megfelelő teleport uptimenál), lényeg, hogy nem véletlen hívják ezt a karakterosztályt supportnak healer helyett. Nekem amúgy Mercy és Lúció is nagyon tetszik - ebben a 2 hősben van a legtöbb játékidőm (részben kényszerűségből), de az elég zavaró, hogy pont ebbe a kategóriába csak 4 hero jutott - pedig szerintem pont ide kéne minimum 6 a változatosság miatt. Hiába jó móka mindegyik, ha quick playben sorozatban őket kell pickelnie valakinek akkor hamar unalmassá válnak. -
-
kzolee216
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Akkor rosszul valasztottal. Irany doomozni.

-
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Akkor te rossz játékot választottál..
-
whitezo88
nagyúr
ja, rengeteg meccs van ahol végig 0 healer van, mert SENKI se választ. Továbbá Symmetra support papíron, miközben 0 healt tud tolni, így amint látják hogy nincs hiány, senkit se zavar. (BTW: ma volt nálunk egy kb 40es Sym, aki képes volt a spawn ponttól 10 méterre teleportot tenni
)Egyénileg meg szintén hullámzó a szint, mert ha nincs csapatmunka, bármit csinálsz bedarálnak. Tegnap pl voltam Genjivel POTG, ma meg 1 perc után váltani kellett mert közöm nem volt a játékhoz, vesztettük is amúgy mert egyenként szúrta fel magát mindenki az ellen csapatra.
-
-
20ár
tag
Mai tapasztalat: délelőtt normálisabb csapatok állnak össze. Délután kevesebben állnak supportnak és tanknak.
-
Na, ma is tanultam valamit:
While very nit-picky and unimportant, one thing that has always bothered me is the phrasing of enemy Hanzo's (the Japanese version) ult speech.
It is: 竜が我が敵を食らう (ryuu ga waga teki wo kurau). It is incorrect grammar based on the situation; while it does translate similar to the English line, the tenses make it incorrect. I would translate it as The dragon consumes my enemies. It is observational, rather than a command.
However, in his wolf costume, they fixed it up. 狼よ、我が敵を食らえ (ookami yo, waga teki wo kurae). Consume my enemies, Wolf! Perfect!
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Hol most a legolcsóbb az origins változat dobozos/digitális?
Köszke

-
saen
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Nekem ma nagyon jó meccseim voltak délután, szorosak és izgalmasak. Én úgy látom, hogy teljesen random, hogy kikkel játszik az ember, vannak értelmesek, meg hülyék is. Nekem csak annyi a panaszom, hogy a supportot olyan kevesen választják, hogyha nyerni akarok akkor kénytelen vagyok azt játszani és így Lució lett a legtöbbet játszott karakterem, pedig messze nem ő a kedvenc...
-
warcat
veterán
-
whitezo88
nagyúr
nem csoda hogy utálják a Widowmakereket. Előző két meccsen a WM-ünk (nem is ugyanaz) ha épp nem halott volt, városnézett, vagy valahol messze rohangált. Én ma 1x voltam, de ott legalább arany dmg voltam. Annyira nem szeretem, túl passzív és pontlövészet az egész.
Bezzeg ha ellenfélnél van, az félpályáról küldi a fejeseket.
-
Telda
addikt
Overwatch Mythbusters
Hát vannak érdekes dolgok
. -
Mazsul
tag
Sziasztok, akkor csatlakoznék én is az itteni közösséghez.
CoolFrog#2770 -
saen
veterán
Level 26 és megvan a második legend, 500 pénz. Még nem tudom jobb-e, mint egy random legend skin, ez így csak ügye fél, viszont szabadon választható. Most pont összejött egyre, lehet beruházok

-
warcat
veterán
Ez tetszik :
-
MeghaL0L
addikt
Van ami már sok!

(#2520) PuffySite: Szerintem ő is tudja mi a neve, másra gondolt!
Mellesleg nem néztem végig az általad linkelt maskarásokat sem, csak bele bele tekergettem. Mennyivel igényesebb már mint amit Furkoo linkelt... Szerintem nem épp egészséges ahogy abban egy két férfi beöltözött. No de ebbe most ne menjünk bele, de nem tudtam vélemény nélkül hagyni sajnos. Pedig elég nagy a tűréshatárom! 
-
Arnold2
őstag
Egy kis Overwatch lore azoknak, akik szeretik:
[link] -
Madwe
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
7:52nél kezdődik, ahonnan a link is indul kb

-
L4mie
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Elvileg pont az overwatchos részt linkeltem, vagyis pár mp-el előtte kezdődik.....
Blizzconon van jó pár ügyes cosplayes. -
headhunter86
senior tag
Nem vágom mi köze ennek az Overwatchhoz. Beletekertem, de hirtelen egy hőst se láttam benne. Bár gondolom van benne, ha linkelted. Amúgy cosplay-nek hívják.
Itt a tavalyi Blizzcon-os cosplay contest, amiben akad bőven igényes Overwatch-os jelmez is:
Blizzcon 2015 - Costume Contest #1
Blizzcon 2015 - Costume Contest #2BLIZZCON 2015 - Epic COSPLAY - Diablo, Warcraft, WoW, Starcraft, Overwatch, Heroes of the Storm
-
L4mie
veterán
[link]
remélem nem volt még. -
-
bigbadforty
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is, btag-em Glocc#2119. Vegyetek fel nyugodtan, esti órákban aktív vagyok

-
Arnold2
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Matchmaking at its best #2: [kép]
Mi viszont csúnyán kikaptunk 
Beállhatna már normálisra. Egy tonna adatuk kellene legyen már ennyi idő alatt :S(#2508) mobal: 91 lejátszott meccsemből 55-öt buktam, szóval jha.. (és szeretek Mercyvel healelni és Mei-jel egész ügyes vagyok).
A hitbox problémára. Mei-jel nagyon ritkán vagyok Potg. Egyszer mikor voltam az utolsó kill úgy volt meg, hogy a másodlagos lövésem szín tisztán a lépcsőbe ment bele, kb (monitoron) 2 mm-re a karaktertől és úgy halt meg (más nem lőtt bele). Ilyen van, ezzel együtt kell élni.
Amúgy a killcam-et én ki is kapcsoltam, nem idegesítem magam vele.
-
zzeN
aktív tag
Egy másik fórumról

-
Csak én kapok ki folyton nyomorékokkal randommal?
-
Raysen623
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy van aki tolja innen konzolon az overwatchot? Ha igen meséljen róla milyen lett konzolon ☺ sajnos béta alatt nem voltam itthon 😢
-
whitezo88
nagyúr
Tény, hogy a Hitbox nevetségesen nagy, nem tudom miért lett ilyen. Engem is tök randomban talál be a Hanzo, nem is céloz. Meg gondolom az említett tick rate is bennevan.
Tökéletes példa: [link] ez hol fejes?! GIF: [link]
Más: Matchmaking at its best [link]
btw semmivel se voltak jobbak mint amiről a szám tanúskodik. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Talán már volt róla szó, de ezen anomáliák oka a netcode tick ratejében (kliens és szerver oldal közötti szinkronizáció frekvenciája) keresendőek (pontosabban ott is, meg máshol is). Itt olvashatsz róla bővebben, de a lényeg, hogy quick match módban ez a szokásos 60 Hz-nél alacsonyabb, 20 Hz-re van korlátozva. Custom modeban és a tervezett rankedben ez ugyanúgy visszamegy ~60 Hz-re, mint CS-nél vagy BF-nél (de moba játékoknál és talán COD-nál is 20-30 Hz körüli ez az érték). Bár idegesítő, hogy néha úgy hal meg az ember, hogy nem kéne, de hogy őszinte legyek, nem ez fogja befolyásolni, hogy valaki tud játszani vagy csak kifogásokat keres

-
zola09
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha más játéknál még nem találkoztál hasonlókkal, akkor elég keveset játszottál FPS-sel. Ezernyi dolog lehet rossz hitregen kívül amiért egy ilyen shotot bead a játék. CS:GO napjaink legnagyobb FPS-e, és olyan brutálian rossz a hitreg, hogy az valami nevetséges. Most akkor miről is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). ha elég jó vagy vele, akkor mindenkit le tudsz vele verni így vagy úgy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És az egészben az bosszant a legjobban, hogy 3-4 ember hajlandó beáldozni magát és tényleg azt pickeli ami kell. A maradék playeren meg elmegy a meccs.
Bár amikor olyat pickelek ami éppen kell és leváltom genjit vagy hanzot, akkor meg azért leszel idegsokkos, hogy össze vissza pickelek. Bár éreznéd mennyi meccset fordítottunk meg az én "össze vissza" pickelésem miatt... bukóra!

TBT