Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Két szezon alatt meglett a gold DPS és support. Kell a plat
-
-
Van valami discord csati ahol többen vagytok? Illetve lenne olyan aki jönne játszani csoportosan? Én bronz és silver szélén táncolok szeretnék megtanulni játszani. Smurf ér

-
Aki gondolja vegyen fel, mobal#2813.

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én fordítva csinálnám. Ide kéne átjönni.

Az Overwatch 2 és ezt a topikot összevonom. A másik topikot zárom és átirányítok ide mindenkit!
-
Szerintem is kicsit túltojátok a témát. Engedlyétek el...

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tegnap előtti 130+k viewer is oda való?

-
Tegnap este köszi a játékot, élveztem összeségében!

mobal,
-
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Lehet a 480-nak több áram kell (áramerősség). Az sem kizárt. Táp teszt is javallot!

-
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Windows reinstall. Ha ezután sem jó próbáld ki egy cimbinél ott ok-e.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Nyilván csak egy szkenárió volt a kismillióból.
Szerk.: ezért a mondatért előre is elnézést, de lenne köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén esetleg csapat, akik 2500 körül vannak és kipróbálnának - kivinnének silverből?

Nyilván szeretnék csapatozni, és közületek de sajnos elég random ahogy vagyok.
-
Ma reggeli gyöngyszem: dorado, healert senki nem hoz. Nem tudnak lekezelni egy rein + bastion párost. Kész vége.
-
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Mint írtam nem azért raktam be a számokat, csak, hogy igazoljam a mondanivalóm. Ha félreérthető volt bocs. Nem igazán szeretek mással játszani rankbedben amíg ilyen ergya.
Szerk.: Zenyattával béna vagyok kegyetlenül. Ana? Vagy teljesen rossz ez a vonal és mondjuk húzzam röfit vagy a katonát?
Félreértések elkerülése végett nem akarok flamet keletni, no offens meg no toxic csak már rohatul unom a siker / belefektetett energia faktort. Nyilván amit szeretek jászani az nem való akkor ide.
-
Hát nem tudom - nem véletlenül ilyen az olyan. Ebből látszik, hogy én mindig törekszem - sikertelenül. Persze nyilván ha kijelentem, hogy én vagyok a jó és mindenki más a béna nem mondok igazat - de ellenkezőleg sem.
Na most legyen valaki okos. Van még egy tippem de az már összeesküvés elmélet.
A másik kérdésem, hogy miért kapok folyamat +100 SR-rel nagyobb átlagú ellent?
-
válasz
knoxhu
üzenetére
Nem tudom. De tényleg. Viszont azt tudom, hogy amíg ezen a rankon értékelhetetlen amit sokak csinálnak... Azért gondolom, hogy fairebb a nulláról kezdés, mert ok - elérek 2.5k-t majd lebukom 1500-ig tiszta sor. De lehet, hogy pont az ellenkezője történne.
Szerk.: ezt az 1000-res limitet sem értem. Ennek köszönhetően mondjuk nem tudok a cimbikkel menni - ezt érdekesmód máshol megoldották. Legyen full parti és az ellnefélnél legyen mérvadó a legjobb stat.
-
válasz
knoxhu
üzenetére
Szerintem tévedsz. Egyedül nem fogsz úgy kerrizni egy meccset, hogy a csapatban te vagy egyedül a healer, zéro tank és zéró értelmes dps mellé.
Szerintem.
Az, hogy csak bukok az meg sok mindentől lehet. Egy szóval nem állítottam, hogy nem én vagyok a balfasz, de 51-es s1, ~2370-es s2 után jött egy változtatás, aminek köszönhetően nem tudok előrébb jutni. Előtte sikerült.
Amit pedig leírtam azt tartom, mert rohadtul nem fair. 1 draw, 7 win és a 2 lose-zal buktam 100 pontot. GG. Ennek így értelme nincs - csak annyi, hogy aki magasan volt az magasan is maradt kb. Nem fair.
Szerk.: kérlek nézd meg ezt a linket (de kihangsúlyozom, hogy rohadtul nem szeretek ilyet mutogatni, mert semmi értelme) és mond azt, hogy nem teszek meg mindent annak az érdekében, hogy sikerünk legyen. Főleg lucióvla játszom.
-
Szerintem a placement jelenlegi állapotában, felfogásában elég idióta. Nehogymár a saját rankomér "küzdjek meg". Tiszta lap, tiszta sor. Diablóban sem onnan folytatod ahol abbahagytad.
Ezt másképpen kéne megoldani - mármint, hogy a különböző szintek megfelelően elosztva legyenek mint most. Ha új accountot kezdenék szinte 100%, hogy előrébb lennék mint most.
Van "hivatalos" PH!-s OW diszkord szerver? Ha nincs kerálok!

-
Na még két season és a challenge az 1000 pont lesz nekem!

-
Competitive season idáig hogy alakul? Jobbak az eredmények mint S3-ban?
-
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Most komolyan. Átsiklottam a hozzászólásodon!

Csak idegesítsen-e, hogy eszerint az app szerint nem éppen érzem magam bénának 1900on

-
Srácok. Valaki reagáljon már!
Mire jó az oversumo? -
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nekem valahol 30% körül van a winratem. Amit nem akarok elfogadni. Mind1 mit csinálok, healelek vagy dps. Tegnap is 7 loss 3 win. GG.
-
Főleg a konzolos témákban szokás "vépéenezni", de ott is tiltott. Szóval ezt a témát kérem fejezzük be.
-
-
Aki szerkeszti a játékos táblázatot dobjon már rám egy privátot!

-
Roadhog szerintem jó ahogy van. Idáig sem volt egy nagy cucc lelőni, ha nem "hozzáért" játszott vele. Szerintem.
Egy Mercy nélkül eléggé könnyen ölhető hős.
Borderless vs. Fullscreen. Tegnap ezt vettem észre, hogy Q3 után nagyon microlaggos a játék.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem desktop méret és 262 kb.
-
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Tárcsás cuccba fektetett engergiát egy normális mmr rendszer kitalálására kéne...

-
Amúgy roadhog hook nem olyan egyszerű ám. Hitbox pedig mindenhol problémás.
-
Offoljuk a balos témát ha kérhetem.
-
-
Este ki az aki jönne velem veretni pár competitive mérkőzést?
SR engem nem érdekel csak toljuk! 
-
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem. Csak ha dps-nél nem akkor tanknál esetleg valami bizonyíték, hogy jól csináltam a dolgokat!

-
Tegnap csak nyertem. Elővettem Roadhogot.

Ha azzal csináltam ezüst / arany érmeket killek számában és kiosztott sebzésben az már számít?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig hangsulyoyom, hogy ay arany medalok szamat csak azert emelem ki, hogy en igenis meg teszek mindent az eredmeny erdekeben.
-
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
A gégéizi a szimplán bunkó paraszt magatartás imho.
-
Rájöttem tegnap este, hogy úgy egész jól elviselem a loss-t ha nem ugatnak be. Tehát az összes chat off és mehet a móka!

-
Most akkor senki nem fog velem jönni játszani mert 2k-n vagyok?

-
Szerintetek mennyire lenne az fair, ha egy vesztes meccsnél az arany medálok számával arányosan lenne a bünti kiosztva?
-
Idáig (S3) 33% a nyertes meccseim száma. Math works Kappa.
-
Na. Véleményem a Season 3-ról idáig, ugyanaz mint az S2-ről (tehát valami el van rontva), csak nálam 300 ponttal lejjebb.
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
De igen, mert az a 60 képkocka is up-to-date lesz. Ugye nem véletlenül tearingel a kép ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)