- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
válasz
knoxhu #13495 üzenetére
Nem egyedi eset, minden játéknak hasonló az életciklusa - semmi sem tart örökké. Az Overwatch ahhoz képest még nagyon jól tartja magát - 1 hete lett meg a 35 millió játékos.
Amúgy most Desztini 2 megjelenés van. Annyira erős az a cím, hogy az valami hihetetlen. A megjelenés napján a 70 ismerősömből 5 emberke játszott vele, mára ez a szám 1-re redukálódott. A többiek inkább mással játszanak, elmondásuk szerint ennyi elég is volt belőle.
A Battlenet kliens leggyengébb launchja (igazi spam a launcherben), de legalább a Bli$$$$$ard kapott érte némi zöldhasút Kotick bácsitól.Várom már, hogy a CoD mikor kap helyet a launcherben.
-
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #12480 üzenetére
Viszont az már nem a képességeimet tükrözi hanem az idegállapotom...
Szerintem pont a nyugis kiegyensúlyozott meccsek a mérvadóak, mert azok mutatnak rá a hiányosságokra és pozitívumokra... Ha idegből játszok persze, hogy csökken a teljesítő képességem és sz@rok bele olyan dolgokba amikbe normál állapotban foglalkoznék és tennék ellene... Amúgy a tegnap reggeli sorozatos vesztes meccsekre visszaemlékezve, egyáltalán nem adtam bele mindent. Letojtam a meccseket... Na, de majd most is megyek egy két reggeli kört aztán meglátom..Szerk.:
Különben azt vettem észre, hogy tényleg napszaktól is függ, hogy épp mit tudok nyújtani a játékban.
Alapvetően délutánra, estére jön meg az ihlet... Mintha reggelente csak kényszerből menne... Persze, most is van kedvem, de a testem mintha máshogy gondolná. -
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #12452 üzenetére
Tudod mi volt ebben a sértő?
Ez:
"Jó neked lehet, mert nem tudod lehozni."Még azt is elfogadom, ha azt írod mint már előtted páran, hogy statok alapján tényleg egy rakat szar vagyok, mert elmagyarázta és megértettem, de így indítva egy hozzászólást már sajnos nem tudom úgy fogadni, hogy ne lekicsinylően értsd az egészet...
Szóval nekem csak ennyi volt a bajom...
Azt elfogadom ami biztosan így van, hogy számodra meg aki magasabb szinten van vicces az egész.. Csak én nem tudok ezen röhögni még... De teszek érte, hogy tudjak...
Egyenlőre amíg nem tudok kikecmeregni erről a szintről addig nekem szenvedés amin te jót röhögsz..Szóval bocsánat, ha egy kicsit személyesre sikerült. Sajnálom.. Én sajnos nem tudok rajta nevetni...
-
saen
veterán
válasz
knoxhu #12444 üzenetére
Úgy emlékszem magas rangod van, szóval 99%-os winrate-ed lenne jó eséllyel.
Egyébként kb ilyen:
A védelem úgy néz ki, hogy ketten nekiállnak spawn campelni, hamar meghalnak, így a pont védése 6vs4-ben van. Ami innen általában snowball, de meg se próbál senki összeállni, tehát folyamatos emberhátrány. Ebből akkor lehet kikeveredni ha az ellenfél is hasonlóan jár el. A healer csak a tankokat gyógyítja, akkor is ha ott állsz a Mercy mellett és a tank már maxon van. Reinhardt meg folyamatosan charge-ol és lengeti a kalapácsot, ha véletlen meghal akkor béna a support. Ha az ellenfélnél Pharah van és esetleg jól is játszik, akkor nálad a csapat jön a Junkrat+Symmetra + Reaper kombóval, hogy counterelje.
Támadásban a tankok a choke pontra beállnak, onnan akkor se mozdulnak ha kiszedsz kettőt az ellenféltől. Akkor jönnek be amikor te már foglalod a pontot és megöltél mindenkitHa 1vs6-ban nem nyersz DPS-ként, akkor a csapat megállapítja, hogy szar a DPS. Persze healt ekkor se várj, mert a tankot kell támogatni az ajtóban, minél tovább kibírja.
Ha oda való vagy akkor kb ilyen, ha nem, akkor egész más. Ha felállsz egy magaslatra akkor kb senki nem fog bántani egész meccsen, mert high ground-ot nem ismerik. Akkor se ha lelősz mindenkit... A support általában a Rein pajzsa előtt ugrál, a dps az flankel valahol ki tudja merre. Ha véletlen mégse akkor nem tudnak lőni, körbelőnek rendesen, az összes váza és doboz szétesik körülötted, te meg sebződés nélkül leszeded. Egy molten core-os turret meg bármilyen szituációt lehoz egyedül. Néha vannak smurf accountok, akkor az nyer ahol erősebb a smurf, de ez azért ritka. Van néha lecsúszott Mercy main is aki félistenként játszik, folyamatosan tolja a 4-5 emberes reseket, de akkor is kikapnak, mert annyira szar csapatot kapott. Lehetne még sorolni, de még gold szemmel is vicces néha ami ott megy. Diamondoknak vagy felette gondolom még könnyebb az egész. -
brumi1024
veterán
válasz
knoxhu #11959 üzenetére
Ha már Hanzo: ultimate Hanzo
tacticskill, avagy vakon lövöldözz nyilakat, valahol úgy is headshot a vége.A tegnapira reflektálva: akit nem érdekel ne kattintson rá, nagyobb a béke.
-
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #11867 üzenetére
Komolyan ennyire szelektíven érted meg amiket leírok? Ha annyira odafigyeltél volna az előző esetemnél is, akkor tudnád, hogy minden játékom tökéletesen megy, de még az Overwatch is. Semmi gondom nincs sem QP-ben sem Arcade-ban, csak Compban csinálja ezt... Tehát akkor kérdezem én.. Hol keressem a hibát?
Szerinted?
Gyanús, hogy nem a gépemmel van a gond...De tényleg mindegy is.... Ide már nem lehet írni, ha nem a telibekúrt SR pontról ír valaki vagy, hogy milyen meccset tolt le a a minap, esetleg, ha sírni kell egy nerf miatt, vagy, hogy roadhog megint ki lett herélve..
Jó, hogy nem eldöntitek, hogy mit szólhatok hozzá ehhez a topikhoz, ha az még mindig a játékkal kapcsolatos..
Szállj már magadba egy kicsit... Köszi. -
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #11280 üzenetére
Nem azzal van a baj... Azt szoktam növelni...
Alapvetően gyorsabb a mozgása Lucionak... Nem tudom követni... Én a nyugodt Luciohoz szoktam.Bár nem csodálkoznék, ha az OW lenne a következő Quake....
Minden játékot a fos Arcade agyatlan, rohadt gyors lövöldékké alakítanak.. Kész katasztrófa. -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
knoxhu #10456 üzenetére
Csak pont az ilyen accok miatt nem tudnak lenni kiegyenlített game-k, helyette egy-egy csapat randomszerűen csak iszonyat nagyot copik.
Most felhúztad, ha visszakerül a tulajhoz az acc, elkezd játszani, aztán jön az a rész, hogy fogom a fejem játék közben, hogy 5v6 van, olyan szinten nem ad hozzá semmit a játékhoz a delikvens, de igazából 3v6 lesz, mivel a megugrott win rate miatt mellé berakja az alacsony win rate játékosokat. Szóval ott egy csapat, amiben benne vagyok, mellettem egy gold vagy platinum player diamond mögé bújva, illetve kb két játékos 46%-os win rate-val. Mennyi az esély, hogy értelmes játék lesz és nem hent?
Nulla.
+
Ahogy hallom abáltatok is, hát igen. Blizzard helyében win meg lose streak helyett beraknék valami blokkolót, ami nem engedi tovább játszani a delikvenst, ha irreálisan alul vagy felül teljesít 2-3 egymás követő játéknál is. -
saen
veterán
válasz
knoxhu #10431 üzenetére
Ez alapvetően így van. Annyi árnyalja a képet, hogy elég sok magasabb szintű játékos van aki szándékosan leveri magát, az ilyen meccsek azért minimum nagyon nehezek, időnként lehetetlenek, már amikor az ellenfélnél vannak. Persze lehetsz szerencsés is és hozzád is kerülhetnek.
Szezont én is bronzban kezdtem, itt röhejesek a meccsek az arany ligához képest, pedig az se egy profi liga. -
válasz
knoxhu #10429 üzenetére
Nem tudom. De tényleg. Viszont azt tudom, hogy amíg ezen a rankon értékelhetetlen amit sokak csinálnak... Azért gondolom, hogy fairebb a nulláról kezdés, mert ok - elérek 2.5k-t majd lebukom 1500-ig tiszta sor. De lehet, hogy pont az ellenkezője történne.
Szerk.: ezt az 1000-res limitet sem értem. Ennek köszönhetően mondjuk nem tudok a cimbikkel menni - ezt érdekesmód máshol megoldották. Legyen full parti és az ellnefélnél legyen mérvadó a legjobb stat.
-
válasz
knoxhu #10427 üzenetére
Szerintem tévedsz. Egyedül nem fogsz úgy kerrizni egy meccset, hogy a csapatban te vagy egyedül a healer, zéro tank és zéró értelmes dps mellé.
Szerintem.
Az, hogy csak bukok az meg sok mindentől lehet. Egy szóval nem állítottam, hogy nem én vagyok a balfasz, de 51-es s1, ~2370-es s2 után jött egy változtatás, aminek köszönhetően nem tudok előrébb jutni. Előtte sikerült.
Amit pedig leírtam azt tartom, mert rohadtul nem fair. 1 draw, 7 win és a 2 lose-zal buktam 100 pontot. GG. Ennek így értelme nincs - csak annyi, hogy aki magasan volt az magasan is maradt kb. Nem fair.
Szerk.: kérlek nézd meg ezt a linket (de kihangsúlyozom, hogy rohadtul nem szeretek ilyet mutogatni, mert semmi értelme) és mond azt, hogy nem teszek meg mindent annak az érdekében, hogy sikerünk legyen. Főleg lucióvla játszom.
-
oxox
addikt
válasz
knoxhu #10345 üzenetére
áltlánosságban beszéltem nem rólad...azt sem tudom milyen ligában vagy.
arany ligában az emberek 90%-ra nincs hatással, hogy mit mondasz, mi több mondjuk a 70%-ra még a pick sincs hatással...ha vérpistike csak soldierrel játszot, akkor csak úgy tudod elérni, hogy váltson, ha hamarabb pick-eled... és itt megint jön a probléma, lehet hoz egy tankot, és pont ez kéne a csapat metába (elméletben), csak éppen ha reinel nem emeli fel a pajzsot, roadhoggal nem hook-ol, stb...akkor inkább soldiert hozott volnatermészetesen a fenti random csapattársakra, solo-ra vonatkozik
-
kicsako
őstag
válasz
knoxhu #10340 üzenetére
Nem irtam hogy lehetetlen feljutni. Siman lehetseges ha bemakkolod, esetleg felhuznak. De az is lehet hogy kamuzol
Tisztaban vagyok vele hogy fel lehet jutni, de aki olyan keveset jatszik mint en, csak azt latja hogy 10bol 9 meccs jatszhatatlan. Ha tobbszaz meccset tolnek valszeg kiegyenlitodne, de annyi idom nincsen sajnos
-
Joezyka
senior tag
válasz
knoxhu #10301 üzenetére
ezzel csak azért vitatkoznék, mert nálam mindig valahogy a gyökerek jönnek. nyerek kb 2 gamet (olykor 3-4et is) amikor tök jó a csapat, mindenki csinálja a dolgát (ahogy kéne), kapom is a 30-35 pontokat dögivel, aztán jön 3-4(vagy több) lose, mert épp az egyik csapattárs akkor akar megtanulni widowwal játszani, vagy tracerrel, vagy instapick tracer, sombra, genji, tank meg az áruházban és társai. Sajnos így nehéz. De majd egyszer csak összejön
-
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #10240 üzenetére
Na hát ez az, hogy már nem tud előfordulni még egyszer. Teljes bann-t kaptam ahogy látom.
"Szerintem a QP teljesen élvezhetetlen, pedig nem veszem véresen komolyan a játékot."
Pont ez az, hogy ezért szerettem volna Compozni, mert semmi értelmét nem láttam QP-zni. Nem véletlenül játszottam hetente kb 4-5 meccset, mert nem kötött már le.. De, ha nem lesz más akkor marad minden a régiben.. Heti pár meccs aztán annyi.
Na majd akkor 3 hónap múlva teszek még egy próbát..."tuti a készülékedben van valami baj, ami nem kompatibilis a játékkal."
Ez az amit 100%-ban kizártnak tartok...
Mióta megvettem a játékot azóta egyszer sem történtek ilyen dolgok. Most, hogy Compra akartam menni csak azóta volt ez a jelenség... -
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #10237 üzenetére
Ja.. Köszi...
Meglátom... Bár annyira elment tőle a kedvem, hogy szerintem hagyom a fenébe..
Meg aztán mi garantálja nekem, ha netalántán fel is oldják a bann-t, hogy a következő meccsen nem-e történik megint ilyen? És kezdődik előröl az egész procedúra...Egyébként nem mindig 1 percen belül történtek a dolgok..
Mindegy... Elvagyok a QP-vel csak már kíváncsi voltam, hogy mit tudnék a Compban produkálni.
Kövi szezon mikor kezdődik? -
MK VII
veterán
válasz
knoxhu #10234 üzenetére
Nem bunkóság..
Nem tudom olvastad-e az előzményeket...
Szóval nekem ez a játékmód szarakodott/kifagyott és azt vette úgy a program, hogy kiléptem. Ezért kaptam az előzőeket...
De most ki sem fagyott... Csak a játék kezdése után 20-30mp-cel kidobott főmenübe aztán a Re join sem volt ott hanem a play. Aztán ez fogadott.. -
oxox
addikt
válasz
knoxhu #10084 üzenetére
8győzelem 2 loss-nál rak be kb oda ahol az ember zára a korábbit (egyik phatjás +4pontal indult)
4draw 2 lost-4win-nél rak be kb -40/-50 pontal a záróhoz képest
4win 2draw-nál vagyok most én...(többiek egy nappal korábban kezdték) ...remélem kitart a veretlen sorozat.de az a -200 pont nagyon sok, ott azért volt bukta bőven.
-
Joezyka
senior tag
szoktam, meg úgy általában 2-3 lose után jönni szokott 1-2-3 win. globálisan játék kezdete és vége között +/- 50 SR szokott lenni a különbség. de tegnap valami katasztrófa volt...
mondjuk másoknál is látom, hogy szívnak. Haver 3960-ról esett le 3100-ra (most már 3600-nál tart, de nem túl nyugodt
), másik ismerős meg 2600-ról 1900-ra esett le 2-3 nap alatt. Valami nem oké, mert szerintem azért ennyire egyikünk sem "béna" az eddigi szinthez képest :S
-
nonsen5e
veterán
Amíg tegnap is silver (~1900)-ként kaptam a matchbe 3 diamondot meg 2 platinát (a 3 diamondból 2 master volt), addig nem tudok mást tenni mint veszteni. Mintha engem tenne olyannal össze, aki először játszik fps-t, vagy a diamondot top 500-zal.
Lose streakból a rekord az a 14, de heti szinten összejön egy 7-8, winből az abszolút rekord az az 5, de 2-nél több havonta 1x jön össze.
CTF-ben is tegnap 5 draw egymás után. Jobb mint a Meies hógolyós, de sz*r az egész, amíg egyes herok 500x jobbak mint a többi. Eddig egyedül a Halloweeni extra volt jópofa és szórakoztató.
-
Orgi
addikt
-
xPraetoriaNx
senior tag
Ez meg olyan dolog, hogy igazad is van, meg nem is. Tényleg egy játékon nem "érné meg" felidegelni magad, ugyanakkor szopatja az embert az élet eleget, amikor leül jáCCani akkor pont nem az hiányzik nekem, hogy az is el legyen rontva nekem... Gondolok most itt minden dologra ami elronthatja az ember játékát.
-
f3rdzs0
senior tag
én mondtam neked, hogy van esélyed behozni simán
csak fel kell adni az ilyeneket hogy barátnő meg napfény
(#7594) .LnB: nem tudom ki írta oda, de én jót mosolyogtam rajta mikor láttam
szerintem amúgy jobb ötlet a rankot odarakni simán (mmint hogy gold vagy platinum), mert az egy ideig jó, vagy Pocok ha nagyon unja magát beírja google scriptbe amit érez és frissít folyamatosan a doksi
-
Mad_Wolf
aktív tag
sejtettem, hogy justin fan vagy.
Akkor nézzük:
Igen, paraszt dolog csúfolni a másikat a kínjáért, óvodában szokás.
Más nevét csúfolni: lásd fentebb.
Szerinted mi garantálja azt, hogy ha veszek csillió db ládát, abból megkapom amire vágyom?
És én vágyom rá, a saját örömömre, nem villogni a haverok előtt, mert az óvodás szokás, és képzeld, kinőttem belőle.Mielőtt elfajulna a dolog, visszavonom a rinyámat, jól van ez így, majd játszok még sokat nov 1-ig, addigra csak megkapom a skint meg az introt, amire vágyom (amit a paraszt blizz belengetett, de nem akar kiesni, és a statisztikákat tekintve kevés rá az esélyem hogy meglegyen).
Bizakodva tekintek a jövőbe, és további jó játékot mindenkinek.
-
tunkiih
őstag
-
f3rdzs0
senior tag
igen, valszeg rájöttek, hogy hiba volt. de megint kapkodnak. S1-gyel is kapkodtak, és megint. mintha nem lenne idejük. ami azért elég vicces, mert a játék viszonylag kiforrott volt mikor kijött. de a szünet túl sok, valami pre season mód nélkül (egyébként simán beadhattak volna egy preseasont, amiben már az új ruleset van, és új pályák, de még nem ranked).
szerintem a BF1 nem annyira rossz, de nem elég jó. közelébe se ér a BF4-nek, amit az elmúlt időszakban igen jó játékká fejlesztett a DICE LA. inkább Battlefront klón lett sajnos (ami meg ugye sajnos nem lett Battlefield klón, ahogy kellett volna). de ugye a téma választás után ez nem volt meglepő
-
TBT
Topikgazda
-
-
saen
veterán
-
Raysen623
addikt
Hol írtam azt, hogy nem azt tettem amit te is leírtál?
Tudtommal ez egy csapat játék, ahol egymagad elérsz amit elérsz, de összességében attól még bukta lesz a meccs. Márpedig sokan el vannak attól szállva, hogy csinál 4 goldot a talicska meg az első pontig nem jut el. Itt a probléma. Objektívák teljesítése után kell adni a medálokat és nem az egyéni teljesítményre. Ez egy igen nagy hibája ennek a játéknak is.
-
Raysen623
addikt
"Ha van egy Rein akkor konkrétan az egész csapat be tud futni az oldalakon amiíg tartja a pajzsot."
De nem fut be, mert ez eszükbe sem jut, max 2 embernek. Egyik oldalon Symmetra minionjai, másikon meg egy Junkrat dobál mindennel. Mennyél be.
"Reaper-el be lehet úgy teleportálni, hogy ne lássanak, ne tudjanak lelőni. Pharah, Genji ugyan ez, bár az kicsit már nehezebb. "
Ez valóban megoldható, de utána már szednek is le egy Tornbjörn vagy Widomaker személyében.
"Illetve Junkrattel elég hamar ki lehet dobálni, akkor is ha áll előtte egy Reinhardt. Ha me nem áll előtte akkor meg bármivel ki lehet szedni "
Junrat-el akkor dobod ki ha senki nem foglalkozik veled és még védenek is közben. Ugyanez vonatkozik a bármire is.
Könnyű idióták ellen egy értelmesen gondolkodó csapattal menni (akiknek érted a mozgását és tudo őket követni) és ezeket megcsinálni, fordítva már szenvedsz, mert te hiába mész előre nincs követőd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest